Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
s3toraph #10531 üzenetére
A T-home hozzáállása néha tényleg nem az igazi, de ebben sajnos a UPC sem jobb, a Digi pedig még rosszabb. Én most UPC vezetékesnél vagyok, mert egyedi ajánlatot adtak, amikor tavaly fel akartam mondani, azaz az akkori akciós csomagajánlatuknál is olcsóbban kapom tőlük a TV-t és a netet, szóval nem a járulékos szolgáltatásaik tartottak itt, hanem csak és kizárólag az ár, amit ajánlottak.
A csatornákra és az adásminőségre vonatkozó igényeid alapján én a helyedben a UPC Direct-et választanám, talán ők a legjobb műholdas szolgáltató kis hazánkban. Már ebben a csomagjukban benne van minden, általad felsorolt csatorna, és fél évig csak 2.190,- Ft, és utána is csak 2.890,- Ft. Emellett az m1 HD-minőségben érkezik, továbbá csak 500,- Ft/hó a 2. STB, azaz 2 TV-re az első évben havonta kb. 3.000,- Ft-ba kerül a digiénél sokkal jobb szolgáltatás - ha valaki nem néz sportadókat, akkor szerintem ez most mindent visz. Nemrég rendeltem ilyet egy családtagnak, de még nem kötötték be, szóval az adásminőségről nem tudok nyilatkozni, esetleg annyit, hogy a neten olvasható infók alapján jó.
Fentiektől függetlenül lehet, hogy mások jobb opció(ka)t ajánlanak, szóval azért ne vedd szentírásnak a véleményem!
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest