Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
interstate76 #9169 üzenetére
Ahol én lakom, igen erős zápor-zivatar esetén van, hogy nincs jel. Ilyen eső évente kb 2..3-szor fordul elő. Ekkor is a leghosszabb idő míg nem volt adás max. 15 perc volt (pár éve van már digi, így nem a tavalyi év alapján írtam)
A csatornák minőségére szubjektív véleményként azt tudom írni, hogy néhány csatorna szemre jobban néz ki, mint korábban. A HD adásokon kívül persze és nincs HD beltérim.
Viszont nálam 2,5 képernyőnyi kedvenc csatorna van beállítva, így csak ezeket láttam és ezek közül is van több, amelyen nem vettem észre javulást. Szóval tényleg erősen szubjektív a véleményem.
Azt mondjuk hozzáteszem, hogy FullHD TV-n alapból észrevenni a problémákat, melyek javulása elég szembetűnő.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest