- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Szia, bár a topiknak ehhez sok köze nincs én leírom mit csináltam, mert konkrétan ugyanígy jártam a diginél tavaly csak a paypallal. Pontosan ugyanezeket a lépcsőket jártam meg, sms keresés időpontok stb. Aztán a végén bepipultam mert senki nem akart segíteni és végülis logikusnak tűnt hogy a paypalt kezdjem el baszogatni. Ki akartam kapcsoltatni a kétfaktoros hitelesítést a digis számról.
Kurvára kiakadtam és megkérdeztem hogy mit csinálnának akkor ha pl ellopták volna a telefonomat vagy nem lenne hozzáférésem a telefonomhoz. Kérjenek be olyan papírt amilyet csak akarnak, mert mailcímemhez van hozzáférésem és a jelszavamat is tudom. (de akár a telószámon is felhívhatnak , mert az is itt van csak SMS-t nem tudok fogadni). A kulcsszó ezeken az ügyfélszolgálatokon az "eszkaláció". Ezzel kezdem el őket fenyegetni és láss csodát 3 hét szarakodás után még az nap! felhívtak a digs számon és egy csaj 1 perc alatt kikapcsolta a 2FA-t majd beléptem és egy másik számra aktiváltam. A kulcsmondat: "I have to escalate this ticket". Ezek a first level supportosok nem a legélesebb kések a fiókban csak ezt a mondatot értik és ettől be is szarnak. Szép szó nem használt. Paypalnál működött, pedig az egy kicsit nagyobb pénzügyi szolgáltató.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.