Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti.22

    senior tag

    válasz tusi_ #14846 üzenetére

    A Viptelát már felvásárolta, nekik voltak vEdgeik, mint CPE. Aztán most, hogy azt a rusnya viptela logót ne kelljen nézegetni, mégis Cisco néven fut már, kitalálták, hogy lesznek cEdge-k, amik ASR1001/1002/H/HX és ezek kombinációja, plusz ISR 4xxx. SD-WAN image-dzset felrakva fut rajta az sdwan szoftver.
    Van sok minden, ami így nem megy rajta :DDD És ilyen hibrid oprendszer lesz: sh run -> kiírja, amit amúgy egy XE IOS kiírna; sh sdwan run -> kiírja, amit egy vEdge írna ki.
    És nem conf t-ből kell konfigolni, hanem conf-t-ből, ami nem configure-terminal, hanem configure-transaction :W :D

    Tunnel interfész alá tunnel mode sdwan jelzi majd, hogy mi a dörgés. A GUI-t ne említsük, úgy szar, ahogy van. Múltkor úgy belassult a vManage egynéhány java process miatt, hogy 2-3-4 percek volt egy kattintás a vManage-ben (ez a GUI-ja), míg CLI-n vígan hasított minden. Ennyit erről ;)

    Az mindig is 300$ volt, nemde? A ponthatárok kúsznak fel, ja, de nem gond, hulljon az alja. A secumnál is 890 pont volt a küszöb, wifinél meg 860. Tshooton asszem tavaly voltam, rémlik, hogy 840 körül volt, de kajak ugyanaz, mint 4 éve :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák