Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Valahol kiírja a játékon belül, hogy hány nap van még hátra az S06-ból? Régebben kiírta de most sehol nem látom..
-
s.bala31
őstag
Nagyon gyenge az alaplapod a 11700Kf-hez. Ahogy fentebb javasolták azt mindenképp cserélni kéne egy komolyabbra. Erre van megfelelő topic ahol ajánlanak hozzá illő lapot. Ennek a procinak a hűtése sem egyszerű sima léggel még az is bekavarhat a teljesítménybe, ha túlmelegszik visszább vesz.
-
Amazing789
tag
Halihó
Megvettem a gamát Steam -en. Csak a singel küldetést akarom elindítani de azt írja h nem jó neki a rendszer. Win10. Eddig minden uplay, steam, epic game játék elindut csak a COD MWII nem. 10700k / rtx3090 .......... Minden driver új ... tűzfal átengedi .... Vr Janinak meg Pistinek megy ... nekem miért nem??? Segítséget előre is köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tegnap ugye megjött a DOOM pakk ami tök poén, kár hogy nem az új részekből van benne a shoti, azt még vettem is volna. [link]
Live-Die-Respawn
-
-
Szellem.
nagyúr
Tudjuk,hogy ez a 24 Gigàs frissítès micsoda?
-
laceszgamer
addikt
-
Iroil
tag
válasz BioNiCMaN #11285 üzenetére
Egy 700W-s gold tápom van.
#11286lowzor
Többen vannak ezen a sémán, de most hogy csak az alaplap van hátra, kénytelen leszek ezt is kicserélni, bár félek az összeszerelésétől.
Másodszor pedig, bennem a kérdés, hogy ha esetleg egy új lap sem tenne más hatást, de mindenesestre egy utolsó próbát még megér.Milu
-
-
Spizzi
tag
Packet Burst-nek valóban van köze a kártyához, de a hálózathoz is. Köszönjük meg azoknak akik az MW2019/Warzone 1 ideje alatt végigsírták az egészet, hogy mekkora a játék mérete + azoknak a döntéshozó joggal rendelkező fejlesztőknek akik inkompetensek.
A lényeg az, hogy gondolom az mindenkinek feltűnt, hogy nem normális az a dolog, hogy valaminek az első része majdnem veri a 200GB-ot, a második része, aminek elvileg fejlettebbnek kellene lennie pedig az S6 (végjáték) frissítésel lépte át éppen a 100-at.
On-Demand Texture Streaming ennek a csoda beállításnak a neve, a merevlemezen kb. csak egy 60-70%-ban kirenderelt textúrákat tárol, a maradékot meg ahogy a nevében is van, idővel közvetíti ki (streameli) ki először a merevlemezre.
Magyarán: 1. kérés beküldése, hogy melyik textúra maradékaira van jelenleg szükség, 2. kérés feldolgozása és visszaküldés merevlemezre, 3. merevlemezről VRAM-ba áthelyezés, 4. betöltés.
Mennyivel egyszerűbb ugye mintha csak simán alapból az SSD-n lenne minden? Ja nem. Arról nem is beszélve, hogy sokszor bugos mint a fene. Egyik indításnál a Gold Camom csillog-villog, a másiknál meg gondolom összeakadt valami valahol és olyan mint az olvasztott vaj. Nem értem, hogy miért nincs ilyen opció mint az MW2019 esetében volt, hogy full install-t szeretnék, felőlem a konzolosok streamelhetik a textúrákat de nálam elférne egybe az egész a 2 TB M.2-őn.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
bobby45
tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni? Ugye nekem ps5-öm van arra vettem meg cross-gen bundlet mw3. A fiamnak ps4 de meg van osztva a profilom, a ps4 az elsődleges, azon van nekem profil meg a fiamnak is. Namost az open betát nem tudja ő játszani mert mindig meg akarja vele vetetni a teljes játèkot. Minden más megy neki amit èn megvettem. Ha ps4-en az èn profilomra lèpek ott megy az open beta. Az övère átlèpünk ott nem... mi lehet a gond?
-
-
shotika
őstag
Ez sztem nem gépprobléma. Ha megnézed, akkor kezdesz el szaggatni, amikor bal felül megjelenik a narancssárga "packet burst" felirat. Ez valami hálózati problémának tűnik.
szerk: Látom, más játékokban is csinálja. Nekem akkor csinált kicsit hasonló tüneteket, amikor a procim nem működött teljesen jól, tehát én azt se zárnám ki.
Cinebench progival le tudod tesztelni a CPU-t.
Illetve még érdemes megnézni a biosban a memóriákat, mert lehet hogy alapjáraton visszaveszi az órajelet. (XMP profil)[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Iroil
tag
válasz BerserkGuts #11272 üzenetére
Nem értek ennyire a dolgokhoz.
Annyit megcsináltam, hogy az alaplap bios frissítését megcsináltam, mert 2021-es driver volt rajta.
Ez sem segített. Többet nem merek benne állítani, mert nem értek hozzá.
Unigine heaven tesztet csináltam a gépen. A várt számokat mutatta, mégsem ez a tapasztalat.
Holnapi nap visszacserélem a régi processzort és letesztelem.Milu
-
BerserkGuts
őstag
olyasmi mintha valami korlátozás, energiatakarékos mód miatt lenne próbáld meg ha van a laphoz gigabyte szoftver mint asushoz is ott perfomance modra raktam mert volt hasonló problémám de nem ennyire.
esetleg cpu használat win-ben 99%-ra rakni
+energia gazdálkodási módot kikapcsolni pci-nál is a speciális energia gazdálkodási módoknál van: PCI Express12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Iroil
tag
Kipróbáltam ezt az IObit driver boostert.
Lefrissítettem amiket kidobott, majd rápróbáltam.
Továbbra is ahogy a közelembe van valaki, atom laggok vannak.Milu
-
BandiHUN
veterán
Alaplapi driverek, stb. fent vannak?, neem, nem amit a win telepít... gyártóik. Bios?
Annyi talán segíthet, ha felrakod az IObit driver Boostert, és végignézeted a gépet... asszem van free trialja, nekem okosba van meg a magról, de szépen felpakolta a gépet, sok minden javult.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Iroil
tag
válasz BioNiCMaN #11267 üzenetére
A reggeli órákban a számítógép újra telepítésre került.
Legfrissebb driverek, windows naprakész.
A videón látottakat pedig más játékokban is produkálja, mint a cs2, vagy a valorant.
Egyszerűen nem értem, mert mielőtt processzor és ram csere történt, nem voltak ilyen problémáim más játékokban, csak a MWII-vel voltak betöltési problémák, de 1-2 kör után az is megszűnt és élvezhetőbb volt, mint ez most.
Illetve más fórumokon, azt jelezték felém, hogy a processzor + alaplap összeállítás nem a legkerekebb.[ Szerkesztve ]
Milu
-
Iroil
tag
Sziasztok.
Végső elkeseredésemben, gondoltam ide is bekérdezek.
A sztori annyi, hogy a jelenlegi gépem, nem tudom milyen okból elég rossz teljesítményt mutat a játékban.
[link]
Tisztán kivehetőek ezek az abszolút droppok.
A gépem tartalma
-Intel I7 11700kf processzor
- MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB
-Gigabyte H510M-H lap
-Kingston FURY Renegade RGB DDR4 3600 MHz CL16 2x16 GB ram
-BeQuiet Dark Rock 4 procihűtő
-Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD
-WD Blue Ezex 1TB HDDValaki találkozott esetleg hasonló témával ezelőtt?
Milu
-
Mr X
veterán
válasz BerserkGuts #11263 üzenetére
Azt a topicot linkeltem én is
-
BerserkGuts
őstag
+MWIII topikban lesz mindenki [link] https://prohardver.hu/tema/call_of_duty_modern_warfare_iii_2023/friss.html
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Franklin
addikt
Mi ez a nagy csend, senki nem tolja a PS5 bétát?
-
zozimoto
aktív tag
Csuma.
Van valami szerver gond?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
BerserkGuts
őstag
válasz shotika #11257 üzenetére
A CW utáni Vanguard már a top10-be se tudott feljutni eladásokban, pedig ugyanazt az új engine-t használta, mint az MW2019
Igen de nem túl jól sokaknak nem jött be ahogy nekem se a rajzos színes ksmu grafika amikor egy történelmi hitelességet vág tönkre vele nem egy fortnite-ot csináltak oda illet volna az a színes mese világ12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
shotika
őstag
válasz kill_switch #11250 üzenetére
Mármint azokra a fikázókra gondolsz, akiknek az MW ága jött be? Arról nem a készítők tehetnek, ha valaki MW-t vár egy BO-tól, de mutass már kérlek egy grafikont vagy bármit arra vonatkozóan, hogy ez az ordas nagy fikahullám mennyiben befolyásolt bármit is?
A CW utáni Vanguard már a top10-be se tudott feljutni eladásokban, pedig ugyanazt az új engine-t használta, mint az MW2019 és jó pár játékmeneti elem is bekerült, ami abban volt, míg a CW-ben nem. (de tudom, ez is a CW hibája...)
Bár nem ez a szakmám, de nekem a számok azt mondják (az elmúlt epizódok, és a teljes Call of Duty frencsájzon végigfutva), hogy mind az MW, mind pedig a BO a két legnépszerűbb ága a sorozatnak, viszont ezek se mindig találnak be. A BO4-nél én is azt éreztem, hogy kezd kifulladni a téma, látszott is a számokon, és az MW2 (2022) sem tudott most igazán rezonálni a közönséggel. Ettől függetlenül szerintem nem lett rossz az alapja, de ez már inkább Warzone játék, mintsem egy aktuális Call of Duty. Nagyon úgy tűnik, hogy az Activison inkább a live service irányba viszi az MW sorozatot, mert most ez fogja hozni nekik azokat a számokat, amiket kell - és szerintem most sem lesz majd 25-30 millás eladás. Viszont a belengetett camo / blueprint / operátor áthozatala a korábbi epizódból is arra enged következtetni, hogy a meglévő játékosbázist meg akarják tartani, esetleg bővíteni picit, de ahhoz túl kevés az idő, túl kevés az igazi újdonság, hogy bankot tudjanak majd robbantani.
Én azt is gyanítom, hogy ha megjelenés körül nem is, de később várhatóan meg fognak drágulni az egyébként sem olcsó kozmetikai cuccok és/vagy megjelenik még több játékon belüli kiegészítő csomag, mint mondjuk a Blackcell.Ne legyen igazam, de én úgy érzem, hogy az aktuális CoD epizód nem egy valódi, különálló rész lesz, hanem csak egy méregdrága kiegészítő, és aki azt várja, hogy itt kérem a világ legjobb játéka készül el, az hatalmasat fog koppanni. (hozzáteszem, az első Call of Duty is a United Offensive kieggel lett az a fasza játék, amire mindenki emlékszik, lehet itt is hasonló lesz.)
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MdewC
nagyúr
Köszi, akkor viszont a tipp, hogy itt ph-n esetleg be lehet-e szerezni, az elmaradt.
No para.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Spizzi
tag
Szia, szerintem már sehol nem érdemes, mindjárt itt az MWIII.
Csütörtök 17:45-től fogják a hivatalos CoD YT csatornán bemutatni élőben a multiplayert, jövőhét hétvégén meg ingyenesen kipróbálható lesz PC-n is. Érdemes lehet kivárni ezeket, hogy tetszik e annyira, hogy megéri e neked a teljes árat az MWII-hez képest.
-
MdewC
nagyúr
Üdv az uraknak!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Most váltanék Box-ról, PC-re és szeretném megvenni az MW2-t, nem lemezesen, tudtok itt a PH-n esetleg olcsóbb és legal megoldást?
15 év konzol élet után már megkopott a PC-s tudásom ilyen szempontból, kérhetek egy kis segítséget hol érdemes beszerezni?
Köszi!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
BerserkGuts
őstag
Jo ez így csak lenne olcsóbb bár most volt akció 30euro az mw2 az megérte de a 3.-rész jo drága
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Mr X
veterán
válasz laceszgamer #11246 üzenetére
Az megint egy más tészta lenne, ha elengednék a multit teljesen és csak WZ lenne. Ott nem lenne más választás, mint a f2p. De addig nem fogják ezt meglépni, amíg a sztori és a multi ilyen eladásokat produkál.
-
shotika
őstag
válasz kill_switch #11242 üzenetére
"Az eladások azt mutatták, hogy az emberek akarták, hogy folytatódjon az 2019-es MW, csak más köntösben. "
Vagy épp azt, hogy ugyanannyian szeretik a Black Ops ágat, mint az MW ágatShotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
laceszgamer
addikt
Mikor eljut oda ez a dolog, hogy ami fejlesztés a " rendes " részekre megy, azt pl átcsoportosítják, hogy Warzone/DMZ-vel foglalkozzon, mert várható bevételekben többet fog hozni a konyhára mint amennyit a teljes részekkel keresnek.
Vagy átfordítva: kevesebb munkával azonos vagy több bevétel.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mr X
veterán
válasz laceszgamer #11243 üzenetére
Miért váltanának f2p-re? MW2 is rohadtul jó eladásokat produkált, hülyék lennének kidobni az ingyenpénzt.
Kicsit olyan ez, mint a WoW, ott is legalább 10 éve vizionálja mindenki a f2 p-t, de valahogy sosem jön el.
-
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #11243 üzenetére
A kampány nem hiszem, hogy eltűnik, ezzel már próbálkoztak a Black Ops 4-nél és nem igazán aratott sikert a hiánya. Sokan szeretik sőt, sokan csak azért veszik meg, mert a multi nem érdekli őket.
A f2p modell viszont már valóban érne, mert a pofátlanság netovábbja, hogy lassan 30k az alap játék és emellé kicsit erős a bundle árazás a store-ban. Működne ez úgy is, ha nem kéne kifizetni mellé a játék árát, de ha meg belegondolsz, miért fosztanák meg magukat ettől a bevételtől? -
laceszgamer
addikt
Lassan amúgy szerintem teljesen f2p modellre fog váltani a CoD. Pár részt tippelek még, elvileg már most is úgymond másodlagos volt már az MW2, és a Warzone/DMZ volt az elsődleges, mert abból van a nagyobb bevétel. ( Én meg talán ha toltam őket 2 órát összesen a 600-ból amit beletettem eddig megjelenés óta ) A kampány valószínű simán teljesen eltűnik, vagy kihozzák egy teljesen külön sorozattá, aztán a klasszikus multiplayer részt meg valahogy beolvasztják a Warzone/DMZ mellé ingyenesként.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kill_switch
senior tag
válasz lowzor #11241 üzenetére
Bétánál még refundod se kell kérni, csak visszamondani az előrendelést.
A CW nem az idő miatt volt rossz, hanem mert alapból rossz volt maga a koncepció.
A 2019-es MW után a CW-ban mozogni röhejes volt, pocsék volt a dinamikája a mozgásnak, a totál fölösleges életcsík az emberek feje fölött pedig csak hozzáadott a gagyiság érzéséhez. Ezen az idő nem segített volna.Az eladások azt mutatták, hogy az emberek akarták, hogy folytatódjon az 2019-es MW, csak más köntösben. Nem az lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
Acheron
őstag
válasz shotika #11237 üzenetére
"meg a BO-nál ott van a Zombi mód, ami lényegében egy plusz játékká nőtte ki magát - na az is elég furán hatna egy MW féle közegben"
Akkor az MW III- ban furán fog hatni...
Engem mondjuk sosem tudott bevonzani, bár időről időre rápróbáltam, de másoknak az az etalon. Nem vagyunk egyformák - szerencsére -
shotika
őstag
válasz Spizzi #11233 üzenetére
Én is megnéztem az legtöbb eladott Codok listáját, és azt tegyük hozzá, hogy a MW2019-ből 30 milliót adtak el, de a CW-ből is
A 10 legtöbb eladottból 4 Black Ops játék, 3 MW, és még az AW is felfért a listára
A számok nem hazudnak."Lehet persze azon vitatkozni, hogy sürgetve volt és nem sok idő jutott fejlesztésre, csak az a gond, hogy ez engem mint végfelhasználót kicsit sem érdekel..."
Engem se érdekelne, de ugye te a Treyarchot szidtad a CW miatt, pedig ebben leginkább az Activision volt a ludas. Az pedig, hogy mennyiért adják, azt a kiadó dönti el. Ott volt a béta arra, hogy ki lehessen próbálni."Egyébként ha jól emlékszem a Sledge is valami teljesen más játékon dolgozott és 2020 közepe-vége tájékán kapták az infót, hogy álljanak neki a Vanguardnak, az sem kapott több fejlesztési időt, mégis többé-kevésbé tudta hozni az MW2019 technikai színvonalát és maga a gameplay is azt próbálta másolni"
Persze, hogy hozta a hasonló techet, de ugye az is az MW2019 engine-re készült."Mondjuk a BO1 az brutálisan bejött, na ott abszolút meg volt mindig is ez a sötét, dark, háborús hangulat és az pont az MW2 és 3 között jelent meg, de technikailag fejlettebb volt a mind a kettőnél."
Nos ez nem pont így van. Az MW2 IW4, az MW3 IW5 engine, míg a Black Ops IW3 volt."a jövő évi Black Ops annyi fejlesztési időt kap mint még soha egyetlen epizód sem (4 év, 2020->2024) szóval az elvárásokat igenis lehet feljebb tornázni, nem szeretnék meglátni, olyan hülyeségeket benne mint amivel a BOCW-t k*rták tele. Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi COD NEXT környékén bejelentették, hogy innentől jó ideig minden epizód IW 9 motorra fog épülni (MWII debut), tehát a Treyarch a 0. perctől kezdve egy olyan minőségi alapot kapott a kezébe amihez ha hozzányúl, és itt most gondolok elsőrsorban a gunplay-re, grafikára, minden apró kis részletre, hogy lövéskor a fegyver visszarugásának hatására a tus nem szalad bele a vállba hanem a vállal együtt mozog stb"
Ha MW2019 vagy hasonló mechanizmusokat vársz egy esetleges új Black Opstól, nagy valószínűséggel csalódni fogsz, mert eddig is nagyon elütött a két sorozat egymástól, és szerintem a jövőben is meg fogják tartani ezt az irányt.
A CW idejében szerintem a legnagyobb gond az volt, hogy megpróbálták beleerőltetni a Warzone-ba, és ez sokkal jobban kihozta a két sorozat merőben eltérő stílusát. A BO-kra az aréna shooter jelleg inkább jellemző, míg az MW-knek ez a Warzone féle taktikusabb vonal fekszik. (meg a BO-nál ott van a Zombi mód, ami lényegében egy plusz játékká nőtte ki magát - na az is elég furán hatna egy MW féle közegben)Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #11232 üzenetére
Köszi, már meg van. Csak nem volt időm megosztani.
-
Spizzi
tag
válasz shotika #11231 üzenetére
Én ezt a régi CoD témát már elengedtem, onnan kezdve tartom számon a sorozatot amikor is rebootolták a szériát 2019-ben. Mármint nem csak magát a MW-t, hanem az egészet. Tehát fizetős DLC-k helyett bevezették az ingyenes tartalmi frissítéseket szezonok formájában, bevezették az SBMM-et, motort váltottak, létrehoztak free to play szekciót (Warzone).
Eddig 4 db ilyen játék jelent meg, amiből a Treyarch-é volt a leggyengébb az én szempontrendszerem alapján. Lehet persze azon vitatkozni, hogy sürgetve volt és nem sok idő jutott fejlesztésre, csak az a gond, hogy ez engem mint végfelhasználót kicsit sem érdekel, mert nem mondta azt az Activision, hogy "na jó, fele annyi idő jutott a fejlesztésre de mégis ki szeretnénk adni, szóval 60/70 eur helyett 30/35-ért adjuk." Akkor egy szavam nem lenne. Egyébként ha jól emlékszem a Sledge is valami teljesen más játékon dolgozott és 2020 közepe-vége tájékán kapták az infót, hogy álljanak neki a Vanguardnak, az sem kapott több fejlesztési időt, mégis többé-kevésbé tudta hozni az MW2019 technikai színvonalát és maga a gameplay is azt próbálta másolni (slide cancel, bunny hopping, fast movement) és ez megint csak piros pontot ér nálam. (Ez nem azt jelenti, hogy az egy jó játék volt)
Ha mégis visszaszeretnék menni az "új időszámítás" előtti időkbe, akkor is csak két BO részt tudnék mondani ami tetszett, az 1 és a 2. A WaW amikor az aktuál CoD volt kb. akkor tájt járhattam ált. isk. első osztályba, szóval csak a kampányát volt lehetőségem utólag pótolni, fogalmam sincs milyen volt a multija, így véleményt sem tudok formálni. Mondjuk a BO1 az brutálisan bejött, na ott abszolút meg volt mindig is ez a sötét, dark, háborús hangulat és az pont az MW2 és 3 között jelent meg, de technikailag fejlettebb volt a mind a kettőnél.
Viszont....és ez nagy szó most, a jövő évi Black Ops annyi fejlesztési időt kap mint még soha egyetlen epizód sem (4 év, 2020->2024) szóval az elvárásokat igenis lehet feljebb tornázni, nem szeretnék meglátni, olyan hülyeségeket benne mint amivel a BOCW-t k*rták tele. Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi COD NEXT környékén bejelentették, hogy innentől jó ideig minden epizód IW 9 motorra fog épülni (MWII debut), tehát a Treyarch a 0. perctől kezdve egy olyan minőségi alapot kapott a kezébe amihez ha hozzányúl, és itt most gondolok elsőrsorban a gunplay-re, grafikára, minden apró kis részletre, hogy lövéskor a fegyver visszarugásának hatására a tus nem szalad bele a vállba hanem a vállal együtt mozog stb. [link] [link] [link] akkor az csak rosszabb lehet. Én megértem, hogy valakit nem érdekelnek az ilyesmik csak annyi az igénye, hogy ne sz*passa az SBMM... megértem azt is, csak az egy irreális elvárás mert az már velünk marad, ha nem lenne sikere a vállalat szempontjából akkor 4 játék tapasztalatai alapján már biztos kivezették volna.
A 3 legnagyobb példányszámban eladott epizód a BO1, MW2019 és MWII, nem véletlenül, az emberek jobban szeretik a realisztikus(-nak ható), komolyan vehető, sötét tónusú game design-t ellenben amit pl. a BO 3-4, AW, IW, BOCW, Vanguard hozott magával, ezt a képregényszerű, "nagyon videojátékos" megközelítést. Az is téves elképzelés, hogy több gyerek játsza mint felnőtt, szerintetek 20 éves kor alatt mond bárkinek bármit Nicki Minaj vagy Snoop Dog akik 2000-2010 között voltak karrierjük tetején? Vagy esetleg még korábban 2021 környékén a Rambo meg McLane hogy lehetett top 1 bestseller bundle több héten keresztül? 80-as évek akcióhősei, pont úgy, mint ahogy a BO1 kampánya is egy 80-as évekbeli Hollywood-i akciófilm interaktív változata volt. A gyerekeket már évekkel ezelőtt felszippantotta a Fortnite és társai, a COD-ot évek óta ugyanaz a 20+ -os közösség tartja el minimális mennyiségű újonnan belépővel. De hogy személyesen is alátudjam ezt támasztani, 10 kill voice chatből, vagy DMZ társből 9-nek hallik a hangján, hogy már régen elhagyta a pubertást, nagyon ritka a miki egér cincogás.
Szóval szerintem a közzöségnek inkább ilyen játékokra van szüksége:
Mintsem ilyenekre:
-
laragirl83
őstag
válasz Qtya72 #11203 üzenetére
Azt nézd meg, hogy adrenalinban anti-lag+ NE legyen bekapcsolva. Akkor pontosan ezt csinálja MW2 alatt nálam is (redditen is volt róla szó), minden üzenet nélkül kipattint asztalra.
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
shotika
őstag
válasz Spizzi #11228 üzenetére
Szerintem nem fair ekézni a Treyarchot a CW miatt, nem ők akarták kiadni kb másfél év fejlesztési idővel, hanem a kiadó erőltette. Bár valóban nagy volt a kontraszt a 2019-eshez képest technológiát tekintve, szerintem fasza kis játék lett az is.
Azt se szabad elfelejteni, hogy kb a Black Opsok tartották életben a sorozatot majdnem 10 évig.
"Arról nem is beszélve, de most ez megint csak személyes preferencia kérdése, hogy a Treyarch jellemzően azt a tényt, hogy a cod egy árkád játék mondhatni vér komolyan is veszi." De szerintem ez nem akkora probléma. Én pont az árkádossága miatt is szerettem a BO-kat, és kifejezetten örültem is neki, hogy a vérkomoly MW2019-es epizód után jött a CW. Jól megfér egymás mellett ez a két stílus.
A Sledgehammer viszont, mintha kevésbé érezne rá, hogy mi kell játékosoknak. Nem csinálnak rossz gémeket, de valahogy sose voltak igazán egyedi megoldásaik (talán egyedül az Advanced Warfare-nél éreztem, hogy picit más mint a többi - sajnálom, hogy nem folytatták azt a vonalat)[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Spizzi #11228 üzenetére
A Vanguard tényleg egy fokkal jobb volt, mint a CW, de nekem az is egy Merdzsóból vissza egy Zaporozsecbe színvonal volt az MW2019-hez képest. A Treyarch akkor ennyi erővel megcsinálta 15 éve a WaW-ot, ami minden eddigi Sledgehammer COD-hoz képest egy másik galaxis volt.
Amúgy remélem, hogy most csoda fog történni, és egy jót lerak az asztalra a Sledgehammer. -
Spizzi
tag
válasz lowzor #11226 üzenetére
Ők legalább próbálkoznak. MW2019 után kiadni egy olyan játékot mint a Cold War... IW 8-ról egy IW 3... talán 4 játékot, ami már akkor egy 10 éves engine. Olyan volt az a játék mikor valaki a G Mergából visszaül egy Nivába kb. A Vanguard akármilyen színes-szagos hülyeség volt de legalább azon a technikai színvonalon volt mint az MW, én személy szerint jobban lenyelem a Godzilla vs. Kong vs. Snoop Dog normandiában mixelt cuccot mint azt, hogy koherens(ebb) az összkép de 10 éves lemaradásban van technikailag, de nemhogy mástól, hanem basszus saját maga egy évvel korábbi verziójához képest is.
Arról nem is beszélve, de most ez megint csak személyes preferencia kérdése, hogy a Treyarch jellemzően azt a tényt, hogy a cod egy árkád játék mondhatni vér komolyan is veszi. Tehát olyanok vannak a játékaiban, hogy 12 töltény van a revolverben de amúgy magán a modellen csak 6 slot van a forgótáron. Nekem jobban bejön az Infinity Ward féle tacti-cool megközelítés. Ajánlom Nemsk YT csatornáját és azon található MW vs BOCW comparison videókat, garantált a nevetés. De ugyanez megfigyelhető a pályáknál is, a Treyarch jellemzően ezt a tipikus "esport" mesterségesnek-ható bevilágítást alkalmazza, ráadásul a pályák is olyanok, hogy enni lehetne a földről sehol egy porszem, konkrétan semmi arra utaló jel nincs, hogy az egy aktív háborús zóna ahol éppen harcolunk, ellenben az MW (kivéve MWII de azért nyomokban az is tartalmaz) dohos, poros, koszos, sötét hangulatú, komoly hangvételű pályáival és hangulatával.
A Sledge-nek jelenleg annyi a feladata, hogy fogja az MW2019-et, kijavítja a gyenge pontjait, itt-ott minimálisan változtat rajta és dobozba vele. Nem egy megugorhatatlan feladat. Az eddig látottak alapján kb. ez is fog megtörténni, nekem legalábbis ez jött le eddig, pontosan ezért is vagyok bizakodó a játékkal kapcsolatban. Aztán jövőhéten meg már többet fogunk tudni, csütörtök NEXT rendezvény, pénteken meg már tele lesz a YT független PS beta gameplay-ekkel.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Spizzi #11224 üzenetére
na a ványgárd az nekem nem tetszett rajzos színes gyerek grafika és újra lenyúzott WWII feelingje miatt teljesen unalmas volt még szerencse bétában kijátszottam magam vele már untam is szóval nem vettem meg.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Spizzi #11224 üzenetére
Főleg, hogy ezek a cuccok most szerintem nagyon el lettek találva, BlackCell meg külön fizetős bundle nélkül tracer rounds... soha nem volt még ilyen emlékeim szerint.
Szerintem az MW19 uccsó szízönében volt fekete traceres (mondjuk engem zavarnak ezek a szarok).
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Spizzi
tag
válasz bager13 #11223 üzenetére
Én is írtam korábban, hogy valszeg ez lesz de igen, ez a logikus. Én örülök neki mert az eredeti tervem az volt, hogy csak 35 tokenig húzom ki Pass-t a két új fegyver miatt, azokat felszintezem és nekem ennyi volt az MWII... de sajnos azon "élettelen balfékek" közé tartozom aki mindig valamilyen kényszeres kéztetést érez arra, hogy legyen meg az aktuál BP és minden cucc, franc se tudja miért.
Főleg, hogy ezek a cuccok most szerintem nagyon el lettek találva, BlackCell meg külön fizetős bundle nélkül tracer rounds... soha nem volt még ilyen emlékeim szerint.
Hú de azért örülök, hogy tényleg alig 3-4-5 hét (beta, utána kampány early acces stb.) van már csak hátra az MWII-ből, szerintem ilyen jó érzéssel codot még nem hagytam hátra, jellemzően mindig van bennem egy kis félsz, hogy "na biztosan jobb lesz a kövi?" vagy "hiányozni fog a jelenlegi" de most abszolút nem érzek semmit, elképzelhetetlennek tartom, hogy hogyan lehetne rosszabb vagy gyengébb bármilyen szempontból az MWIII. Így utólag visszatekintve a Vanguard is izgalmasabb játék volt, abba legalább voltak újszerű, érdekes játékmódok (pl. a kastélyfoglalós&bombázós) itt meg mi van? Invasion ahol egy mobil játék grafikáját éppen talán elérő színvonalú térképen lövöldözöm a botokat? Core módokon kívül semmi nem volt / nincs ebben a felvonásban ami említésre méltó lehetne. Ha meg volt is valami, pl. előző szezonban a Big CTF azt is max időszakosra állítják utána meg cseszheted.
Na mindegy, annyira nem volt vészes, sőt igazából szerettem is, csak az bosszantott végig, hogy ennek a játéknak igazándiból nem sok köze volt az MW2019-hez, holott azt vártam (de amúgy szerintem mindenki más is), hogy annak a továbbgondolása lesz annyi kis csavarral, hogy megpróbálnak jobb mapokat csinálni hozzá. Ehhez képest ez egy ilyen CoD Mobile & Black Ops ihletésű, nagyon maximum csak nyomokban Modern Warfare-ert tartalmazó összemixelt cuccos lett.
MWIII-hoz remélem a Treyarchnak csak annyi köze lesz, hogy megcsinálták a zombit de utána még az irodából is botokkal kergették ki őket.
-
Spizzi
tag
Hivatalos, hogy Nov. 10. után az MWIII-al játszva is gyűlni fog a Token a Season 6-hoz egészen December 5.-ig amikor is az MWIII Season 1 kezdődik.
Szóval nem kell sietni vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #11215 üzenetére
S6 összes bundle csomagja, és hogy mikor jönnek.
Inarus sajnos instant vétel, de még szemezek a Sardukar pakkal is.
DOOM csomag tetszett volna még, csak nem a 2016-os verzió cuccai jönnek, hanem a retró első részé (érdekesen is fest azzal a low framerate animációval )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #11215 üzenetére
Szeptember 27-re írták, de még én sem láttam bent.
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #11214 üzenetére
És mikor jön ez a bundle? Csak azért kérdezem, mert sehol nem találom. Még azok között sincs, ami az Acti oldalán fent van, hogy a Season 6-al milyen bundlek jönnek.
-
kill_switch
senior tag
Nekem a boszi kivégzései tetszenek nagyon, kicsit olyan stranger things-es végtaghajtogatás. Kár, hogy a fegyverei nem olyanok lesznek, amiket használnék, így sajnos nem éri meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lilith és Inarus kivégzések. [link]
Én bevallom, hogy Inarus valszeg instant vétel lesz.
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
Nos, ezekkel a sarokban úcsörgőkkel néha én sem tudok mit kezdeni - biztosan ez is egy szakasza az evolúciónak, de elég mellékvágánynak tűnik...
Jogos, sajnos az ilyen pályákon mindig akad pár ilyen "skillman". És nincs az a villnógránát mennyiség, amivel mindet ki lehetne kerülni... -
Spizzi
tag
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy az MWIII-ba is lehet majd haladni a szezonnal. Pont December 5.-én van vége a Season 6-nak amikor is az MWIII Season 1 érkezik.
Plusz mivel minden cucc így is át lesz véve nem látok rá okot, hogy miért ne gyűlne a BP Nov. 10. után az új részben is párhuzamosan.
-
Linem
senior tag
válasz Acheron #11204 üzenetére
Az esti meccseim alapján írtam, mert sok a belső rész, és vagy hétszer öltek meg úgy, hogy beleszaladtam ahogy a sarokban vártak. Utána már be sem mertem menni, hanem kívülről figyeltem őket. HC módban már más volt a helyzet, de az elején még sima módban próbáltam ki a pályákat.
-
-
Acheron
őstag
válasz laceszgamer #11202 üzenetére
2400 -ból általában kijön egy jobb skin is. Kíváncsi vagyok, hogy árazzák a mostaniakat.
Vault -al elvileg jók leszünk az első szezonra, így én most bátrabban szórom a CP -t
#11203Qtya72: Valami helyi problem lehet, nálam is AMD vonal van, röccenés nélkül megy minden.
#11194Linem: La casa: Sok mindent mondanék rá elsőnek, de a camp pont nem jut eszebe róla. Jó kis szűk teres pörgös pálya, ügyesen kombinálva a nagyobb átlátható terekkel. Első benyomásra észnél, kell lenni, van tér az 1v1 menetekhez. Rengeteg a kerülőút, így camp -hez pont nem annyira jó, inkább tapasztalat - némi szerencse - kell az érvényesüléshez. Azt mondanám, nem kezdőknek való...[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Acheron #11197 üzenetére
Nagy az esély rá, hogy CP-s lesz, én Lilith-el vagyok így, igazából nem vettem semit eddig, így ha minden igaz 2500CP-m lesz BP teljesítése után, abból lehet kijön Lilith, feltéve, hogy nem 2800-ba kerül.
Viszont az is lehet simán viszem tovább MW3-ra, bár Vault Edition van belőle, szóval elvileg ott is ugyanúgy Bp-vel meg mellé 1100CP-vel indul a dolog és ha ugyanez lesz a rendszer akkor ezzel minden szezon előre meg van oldva.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Xbox Series / One Kontroller Beszámítással
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest