Hirdetés
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
A CW és a Vanguard egy nagyon rossz megcsúfolása volt a COD névnek, nem is értem hogy volt pofájuk kiadni őket egy MW 2019 szintű cucc után.
Az okádék Treyarch-ot és Sledgehammer-t végre ki kéne vágni a fenébe, és akkor 3 évente lenne COD, de az legalább normális lenne.
Szerintem jó lesz az MW2, eddig biztatónak tűnik. -
lowzor
veterán
Pénzt én sem...
Eddig egyik Treyarch/Sledgehammer okádék sem ért nekem annyit, hogy akár egy fillért is adjak értük.
Free hétvégéken néha rájuk nézek, hogy megtörtént-e a csoda, hogy javítottak-e rajtuk annyit, hogy egy minimális minőségi nívót elérjenek, de mindig azt tapasztalom, hogy semmit nem érnek.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz SZKEBE75 #211 üzenetére
Én már főleg csak a Shoot the Ship-et nyomom HC-n. A többi már inkább csak bosszúság, mert Core-ban olyan szinten nerfelték a fegyvereket, hogy szó szerint egy tár kel mindenből mindenkibe. HC-ban meg egy kb 5 mapos repertoárból szokott válogatni, mintha más nem is lenne a rotation-ben. Állandóan 20 főnek tervezett mapokra akar dobálni, 12 fős meccsekre, ahol főleg csak kóválygás szokott lenni, mert emberrel alig találkozok. Ráadásul majdnem többször lőnek le a csapattársaim, mint az ellenség.
-
lowzor
veterán
Én előre félek, hogy ebben is valami nooboknak kedvező szarság benne lesz, mint az MW 2019-ben az RPG. Az IW ugyan jó játékot tud gyártani (ellentétben a Treyarch/Sledgehammer-el), de valami OP no skill cucc tuti, hogy ott fog figyelni a fegyverek/perkek között. Az MW 2019-ben ma próbáltam pár kört menni Shoot The Ship-en, de mindig volt legalább egy Pistike, aki végig RPG-vel ment, és tönkretette a játékomat.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Felőlem lehet, csak ne legyen annyira OP, mint az MW 2019-ben volt.
De ahogy az IW-t ismerem, valami tuti lesz, ami a nooboknak fog kedvezni, és aki normálisan akar játszani, annak a játéka tönkre lesz téve.
15-20 éve ezt még ki lehetett védeni azzal, hogy a szervereken be voltak tiltva (akkor még sokkal jobbakat lehetett játszani), de ma már simán használhatják akármikor.
Még mindig azon röhögök, hogy az MW 2019-ben sokaknak több killje volt RPG-vel, mint rendes fegyverekkel. Azt bezzeg nem nerfelték, de minden mást igen,[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Főleg az RPG-re, az nagyon hitványra volt megcsinálva az MW1-ben. Sokszor csak akartam egy jót játszani, de minden körben volt legalább egy gyerek, aki állandóan szórta a rakétákat, és ez annyira fel tudott idegesíteni, hogy inkább kiléptem a fenébe. Itt a fórumon is voltak olyanok, akiknek több killjük volt RPG-vel, mint rendes fegyverekkel. Ilyen önsanyargatásra nem adok ki 30k-t.
Aztán shotiból is volt 1-2 szánalmas példány benne, bár azzal egy fokkal megbocsátóbb voltam, mint az RPG-vel. -
lowzor
veterán
Felőlem maradjon, de legyen olyan, mint mondjuk a 2007-es MW-ben, hogy nem lehet vele pontosan lőni.
Nem egyszer a pálya másik végéről kilőttek vele egy kis ablakon keresztül, annyira pontos. Ráadásul még perkekkel is meg van támogatva, hogy gyorsabban újratöltődjön, stb...(#401) nutella1:
Nem kihívást teljesítenek, hidd el. Egyszerűen nem kell hozzá semmi skill, és könnyebben tudnak vele killeket szerezni, mint olyan fegyverekkel, amikkel célozni is kell, azt meg leszarják, hogy más emberek játékát tönkreteszik vele.
Noob fegyverek nélküli COD tényleg nem volt, de régen legalább volt rá lehetőség, hogy ki lehessen szűrni őket vagy tiltással, vagy különböző modokkal ki lehetett szedni a szervereken a noob dolgokat.
A fejlesztőket sem értem, hogy minden létező dolgot nerfeltek a játékban, de az RPG-t meghagyták ugyanolyan hitványnak, ahogy a játékba került. Bár az IW-nek szerintem külön célja, hogy a noobokat így kiszolgálja, aki meg értelmesen akar játszani, az le van szarva.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Ezeken a kis gagyi public game-eken, amiket nyomni szoktam nem nagyon találkozok mesébe illő dolgokkal. Amúgy 15-20 éve, mikor még tizenéves koromban éjjel-nappal a cod előtt ültem, én is tudtam hasonló dolgokat sniperrel.
A véleményem viszont az róla, hogy ahhoz legalább kell valami tudás, nem úgy, mint az RPG-hez és a társaihoz.(#420) nutella1:
Sajnos tudom.
Ezért is gondolkozom el, hogy kiadjam-e azt a 30 rugót, vagy megvárom, míg kap valami leárazást."(#424) Dave567":
Nekem az AS VAL valamiért nem annyira extra, nálam még mindig az Uzi a legjobb, annak a legjobb a damage-gyorsaság aránya.
"(#438) csibe1:"
Ezért nem érdemes a béta kipróbálása előtt előrendelni, mert ha esetleg szar lesz, akkor lehet szívni a refund-al.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz nutella1 #440 üzenetére
Én is afelé hajlok, hogy jó lesz.
De már régóta elvem, hogy a béta kipróbálása előtt semmire nem adok ki pénzt, ezt tartom ennél is.
Bár külföldön semmi ez a 70 euró, de azért itteni szinten 30 rugót elég soknak tartok egy szaros játékért, még ha akkor is, ha jó lesz és minimum pár száz óra benne van. Na igen, sok embert lehúznak majd a Vault-al, én inkább elpiálom azt a 30 euró különbséget, és sokkal jobbat szórakozok belőle.
"De kurv@ jól működik ez a pszichológia"- már akinél...Én szerencsére már kinőttem belőle, hogy operátorokra meg blueprintekre verjem. -
lowzor
veterán
válasz Imilenni #880 üzenetére
"Anno megvettem a ModernWarfare-t, ez egy az egyben ugyanaz"
Ez most nagy pozitívumnak számít az elmúlt 2 év kiváló alkotásait figyelembe véve.
(#861) boogie84:
"nehogy elkövessem a Vanguard bakit."
A fejlesztőcsapat nevéből, és a bétából azért lehetett volna sejteni, hogy nem az évszázad vétele lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz kill_switch #1040 üzenetére
Általában szoktak ingyen is kulcsokat osztogatni az earlyhez, mert mell a játékosszám. Most Twitteren osztogatták, én úgy szereztem. Lehet, hogy lesz még valami, amivel lehet szerezni.
-
lowzor
veterán
válasz stilo18 #1043 üzenetére
Az nem jó hír...
Nekem pont az volt a kihívás az egészben, hogy a killstreakeket megszerezzem, és azzal osszam a népet, ebbe most alaposan beleköptek.
Szerintem így még többen fognak kempelni, mert rusholós játékkal kb esélytelen lesz összeszedni egy értelmes killstreak-et, és mindenki a meccsek végén fogja behívni a szarjait, mert akkor aktiválódik a Hardline.
A Killchain-t sem látom perkek közt.
Ilyen noob dolgot bezzeg beleraktak:
"Survivor - On Death, enter last Stand with the ability to self-revive once per life. Teammates can revive downed players faster." -
lowzor
veterán
válasz nutella1 #1049 üzenetére
Ha lesz Terminál (márpedig szerintem tuti lesz), akkor biztos sokat lesz 24/7-ben, mert elég közkedvelt pálya.
(#1050) Acheron:
A Highrise és az Afghan jól hangzik, jobban szerettem őket, mint a Terminált.
Nekem is a klasszik MW2 volt a kedvencem, bár a COD4 pályáit jobban bírtam.(#1072) KaitouP:
Szégyen, hogy visszahozták a Last Stand-et.
(#1080) csibe1:
Bár még nem próbáltam, de ezek után én is erősen gondolkozom, hogy kiadjak-e érte 30 rugót.
Intel procikhoz adják ingyen, szóval ha megveszem, akkor szerintem úgy fogom.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Számomra azért más, mint az MW2019, szokni kell...
A movement speed pl nagyon lassú. -
lowzor
veterán
Szánalmas ez a Last Stand.
Nem csak hogy a világ összes golyója nem elég a delikvensbe, de még score-t is alig ad érte és a killstreakekbe sem számolja bele. -
lowzor
veterán
válasz bobby45 #1326 üzenetére
Elhiszem, hogy vannak, de én nem találkozom velük. Ez lehet azért, mert elég gyatrán nyomom (kicsivel van 1 felett a K/D-m), és nem oszt olyan helyre az SBMM, ahol a csalók vannak.
Az meg, hogy tudják, hogy honnan jössz nem valószínű, hogy csalás, mert lehet UAV, vagy hallják a lépteidet mondjuk egy jobb fejessel.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Változtattak a perkek betöltési idején? Most mintha jóval hamarabb töltené be a Hardline-t.
-
lowzor
veterán
Annak vajon mi értelme, hogy ha megölök egy Last Stand-est, azt nem számolja a killstreak-hez?
Egy csomószor így nem jött össze komolyabb killstreak. -
lowzor
veterán
válasz markknight #1555 üzenetére
Elegánsabb lett volna, ha adnak még legalább egy napot, fura, hogy most nem úgy tettek.
-
lowzor
veterán
Hát, azért így visszatérve az MW-re nagyon látszik, hogy az egy minőségibb játék. Ettől függetlenül megveszem az MW2-t, mert nincs más, de csalódtam az IW-ben.
-
lowzor
veterán
válasz minimumgame #1971 üzenetére
Az Alzában egy ideig adtak hozzájuk, de már ott sem, gondolom elfogyott.
Máshol sehol nem látom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen