- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Max
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz CptAdamica #5 üzenetére
Miért is? Hogy rongyá lehessen alázni a kezdőket?
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
válasz CptAdamica #36 üzenetére
Miért több?
-
bager13
aktív tag
válasz CptAdamica #41 üzenetére
A warzone-ban szerintem nem ez a rendszer van, de javítsatok ki, ha tévedek.
A sima multiban szerintem jól működik a rendszer, közel veled azonos szinten lévő játékosokat dobál be, néha gyengébbeket, néha erősebbeket, ahogy fentebb oriic levezette.Én mint "öreg" hobbi player örülök neki, hogy van ez a rendszer és nem aláznak szét a "fiatal" skillesebb játékosok.
Sok steamer persze sír, hogy nem tud rongyot rázni, mert bedobja melléjük a többi "prot". (persze warzone-ban megoldják az ottani rendszer kijátszásával)
Nem tudom sajnálni őket.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Jó leírás.
Annyit tennék csak hozzá, hogy 1000 CP-be kerül egy battle pass, ha rendszeresen játszol, akkor ez az 1000 CP a battle pass-ból visszaszerezhető, mivel bizonyos szinteken 100 CP-t ad, így kvázi csak egyszer kell fizetni érte a többi már ingyen lesz.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
Nem az a gond, ha kikap, hanem ha nagy tudásbeli különbség van a két csapat/ két játékos között.
Elmehet a francia??? Szép hozzállás...
Hülye hasonlat, de ezt a lealázom a noobokat mindig úgy aszociálom, hogy pl. egyetemi matek tanárként elmegyek egy 1. oszályosonak szervezett versenyre és mindenkit lealázok. Persze ha az én ligában kéne indulni már engem kennének el.
Szerintem ez mérhetetlenül szánalmas.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
"Utána 4 meccsen át alig lehetett megmozdulni, kis pisztollyal ugrálva 1 hit HALÁL, 50m-ről, persze én meg tunkolom PL M4-el, 3-4 lövés, HC-n....."
Hogy a te szavaiddal éljek.
Miért nem tudod elviselni, ha kikapsz?
Ha nem tetszik neked akkor mehetsz a francba!Érdekes mikor te vagy a f*sz rossz végén, akkor az már nem tetszik. Nem tetszik, ha kis pisztollyal aláznak.
Pedig, aki így aláz téged, azt pont azt gondolja, mint te:
"A KEZDŐ miért is nem tudja elviselni ha kikap??? Ha nem tetszik neki, akkor mehet a fran.ba"Értem?!
-
bager13
aktív tag
Nem 19 órától indul az előrendelői beta? Mert nekem még mindig azt írja ki, hogy túl korai az indításom
-
bager13
aktív tag
Kicsit "vegyesek" az érzéseim a játékkal kapcsolatban. Röviden:
hozza a szintet, hozza a CoD élményt, nagyon jók a hangok, nagyon jó a gunplay, jó a pályavezetés, plusz a ground war hoz egy kis "BF" hangulatot is.Viszont nincs benne igazán innováció, nincs benne az a plusz, kicsit több volt a csaló ground war alatt, mint amennyit még bír az ingerküszöböm.
De nincs másik CoD szerű game a piacon, én meg olyannal szeretnék játszani így nem kérdés, hogy megérte e előrendelni.
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #1798 üzenetére
Akkor jó.
Bár még mindig nem értem mit akartál ezzel mondani...Nyilvánvaló, hogy abba rakják a legtöbb energiát, ami a legtöbbet hoz nekik, ez üzlet. Emiatt nem tudok haragudni rájuk, ez nem csak az ő "hibájuk" , hogy így van.
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #1800 üzenetére
Én sok érett, felnőtt, intelligens embert ismerek, aki költ skinekre és/vagy BP-re játékokban. Ők azt kapják a pénzükért, amiért fizetnek, nem érzem, hogy meg lennének vezetve, pontosan tudják mit vesznek.
Egy érett, felnőtt embert, akit nem mozgatnak meg a skinek és a BP, annak hiába tolják az arcába, akkor sem fog költeni rá.
Nem a játékra nem haragszom, hanem a feljesztőkre és a kiadóra, erre van kereslet ebbe raknak bele időt és energiát. Ha ekkora profitot szakítanak ezzel, akkor hülyék lennének kihagyni.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Németh Péter #2837 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, a CW-ban még nem volt az igazi, de itt nagyon eltalálták.
A vicc az, hogy jobban átjön egy CoD modból a BF érzés, mint a BF 2042-ből.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
18 évnyi CoD pályafutásom alatt, ez a második legjobb rész az UO után.
Ilyen élményben utoljára gyerekként volt részem...Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
válasz Dave567 #3380 üzenetére
Szerintem mindenki úgy játszik, ahogy akar, bármilyen módról is van szó. Engem nem idegesít fel, ha a csapattársam nem megy a pontra, nem foglalkozik az objektívvel, ha ki kapunk hát kikapunk, hiszen ez pub. Ha kicsit komolyabban akarok menni, akkor barátokkal játszom és mindenki a feladatra koncentrál.
Ha pl SD-ben crossfire-ben letartunk egy lerakót védőben, akkor jön, hogy camperek vagyunk.
Viszont, ha védőben kitoljuk és elpakoljuk őket, akkor meg jön, hogy noob rusherek vagyunk.
Mindegy milyen játékstílust, taktikát választasz, mindig jön a sírás...Ez egy arcade játék pub része, mindenki játsszon csak úgy ahogy tud és/vagy akar.
-
bager13
aktív tag
válasz Dave567 #3435 üzenetére
Persze értem, hogy miről beszélsz, nyilván egy adott játékmód megkíván egy adott hozzállást a játékosoktól. Természetesen, aki ennek megfelelően játszik azok nagy részét frusztrálja az, ha valaki tojik erre.
De ez pub, itt mindenki azt csinál, amit akar, ez benne a szép. Ez egy CoD, a legpopulárisabb FPS a piacon, naivság azt várni, hogy egy pubon mindenki az objektívára menjen. Így aki ezzel tisztában van és biztosra akar menni, az elmegy a haverokkal csapatban és probléma megoldva.Nem mindenki tryhardolni ül le gamelni, hanem csak úgy lövöldözni. Persze teszed fel a kérdést, hogy akkor miért nem TDM-et játszik?!
Mert azt játszik, amit akar, mert ez pubTésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
Komolyan nem értek itt pár embert...olvasva ezt a sok sírást... Tényleg nem értem miért játszik valaki egy játékkal, ha csak bosszúságot okoz neki, és nem tetszik neki, amit kap.
Az mondjuk más kérdés, hogy a COD régen is ugyanez a butyuta lövölde volt, maximum az emlékek szépültek meg. Nem is értem, hogy emberek mit várnak ettől s játéktól meg úgy an blokk a COD-tól...
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz laceszgamer #8595 üzenetére
Lehet kevesebb kill vadász játékos lenne a feladat orientált módokban, ha úgy lehetne választani játékmódot, ahogy te említed, de hidd el mindig volt és lesz is, aki csak azért is olyanom megy és tojik a feladatra és csak hentel.
A menürendszer valóban néhol zavaró, de ez nem olyan eget rengető negatívum.
Ez tényleg ízlés kérdése, nekem speciel van, ami nagyon megjön(jobban, mint pár ikonikus CoD map) , de olyan is, amit nem tartok jól átgondoltnak.
Nyilván nem hibátlan, mert olyan játék nincs is.
Én is elvagyok vele, hozza azt a CoD érzést, amiért a CoD-al játszom.Egyébként nagyon korrektül megfogalmaztad, köszi.
Jó játékot!#8596
Akiknek nem elég a gyenge nívó és a középszerűség, azok nem Coddal játszottak/játszanak. A CoD mindig is egy populáris, bugyuta, középszerű lövölde volt és lesz is örökre, pont ezért is ilyen népszerű. Remélem nem kell elmagyarázzam, hogy milyen üzleti megfontolásból van ez így.
Aki nem erre vágyik, az nagyon rossz helyen keresgél...[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz laceszgamer #8608 üzenetére
A jutamalamazási rendszer egy érdekes kérdés. Én is azt vallom, hogy pl. egy Dom-ben, aki pontot véd, foglal vagy eközben szerez kill-t, annak nagyobb mértékben szórja a játék. Tegyük fel, aki nem csak hentelni megy fel, hanem a csapattal összedolgozva a pontokktól távol szerzi a kill-eket, hogy ezzel megakadályozza, hogy az ellen a pontokra jusson az miért érdemelne kevesebb jutalmat. Nem olyan egyszerű kérdés ez...
Nyilván minden nem is fog tetszeni mindenkinek és azzal sincs baj, hogy ezt szóvá is teszi.
De mikor napi szinten csak ezt tolja és olyat kér számon a játékon, amilyen sohasem lesz és nem is kell lennie, mert akkor már nem CoD-nak hívnák.
Számon kérni a játék alapvető mechanikáját és a felépítését, működését, ami a CoD 1 óta változatlan.
Ezek az emberek teljesen rossz topicban vannak.
Teljesen egyértelmű, hogy gyökeresen soha nem fog megváltozni a CoD abba az irányba, ahogy ők szeretnék.
Van egy bevált recept, üzletpolitika a fejlesztők ezt követik, némi apróbb változtatásokkal, de mélyebben nem is fognak és nem is akarnak belenyúlni.Az ilyen hozzászólások, hogy " CoD 4 óta ugyanaz a grafika","évről-évre ugyanaz csak más skinnel" teljesen kiverik nálam a biztosítékot.
Nem hiszem el, hogy nem érzékeli a különbséget, nem látja, hogy az animációk hogyan változtak és stb... Van ezer toutube videó, vagy indítsa el egymás után a kettőt.
Na ők vagy agyilag zoknik vagy szándékosan csak provokálni akarnak.#8610
Azért nem 5 pálya és 6 operátor van alapból, de szerintem te is tudtad, mielőtt megvetted, hogy az érkező operátorok fele fizetős lesz. Ez a modell megy évek óta, nem azt mondom, hogy rendben van ez így, de ezt mindenki tudta előre.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz markknight #8623 üzenetére
2 ranked alatt kaptam egy token-t (20-25 perc), egy hosszú (25 perc) WZ körre meg alig többet, mint felet.
Szóval nálam a multi tolja jobban a BP-t.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #8674 üzenetére
Egyénként és sem értem miért nem raknak be mindent HC-ba is, mint ami Core-ban van, majd a polgár eldönti mivel is akar nyomulni. Ezt a WZ-nál sem értettem, hogy miért nincs minden egyszerre, miért variálják folyton.
Amúgy nekem HC-ban jobban adja, mint normálban, sokkal jobban tudok érvényesülni. HC-hoz szerintem nem kell nagy skill, kell egy nulla közeli recoil-os fegyver, meg némi reflex és az nyer, aki előbb lő.
-
bager13
aktív tag
Szerintetek a fejlesztők képtelenek a bugokat kijavítani és csak a skinek készitésébe ölik az időt.
Közben szerintetek ugyan ezek az emberek képesek voltak leprogramozni egy automatikus algoritmust, ami manipulálja a meccseket, akár kör/meccs közben képes csalni a hitreggel/sebzéssel, hogy felhozza a másik csapatot, mindezt úgy, hogy figyelembe vegye(egy csapaton belül) minden egyénnél, hogy éppen szivatnia kell vagy segítenie.
Aha értem...[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz markknight #9155 üzenetére
Sarah Connor biztos feszült is lett, amikor ez kiderült...
-
bager13
aktív tag
válasz Acheron #9159 üzenetére
CS:GO-ban is mindig ezen ment a sírás, ha valaki pl 13:2—ről kapott ki.
- az ellenfél bekapcsolta a csalást
- előhetetlenek lettek, a szerver nem regisztrálja a hiteket( nem adja a szerver), közben nekik minden lövésük talál
-érzésre könnyebben halnak, az ellen nehezebben
-és stb...Vagy ment 3 meccset és kettőn simán nyert, akkor a harmadik meccsen azért csapott ki annyira, mert a rendszer manipulálta az egészet a fent említett módokon.
4000 óra tapasztalat mondatja velem azt a magánvéleményt, hogy ez egy kib... nagy Bull Shit.
-
bager13
aktív tag
válasz Acheron #9178 üzenetére
Teljesen korrekt a válaszod és igazad van.
Mi eltérően tapasztaljuk meg ezt a játékban, nyilván mindenki a saját szemének és érzékelésének fog hinni, mintsem egy radom embernek a fórumon.
Ezért tiszteletben tartom a véleményed, és nem akarlak meggyőzni az enyémről, hiszen te sem tetted.
Valóban csak egy meddő vitta lenne az egész.
Aztán hogy melyikőnknek van igaza majd egyszer talán kiderül.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Acheron #9217 üzenetére
Engem sem zavar ez a modell, míg a játékmenetet nem befolyásolja, sőt szerintem ez a legjobb, amivel eddig találkoztam az évtizedek alatt (mint pl Cs:GO is). Viszont a Pay to Win modellt kifejezetten gyülölöm, ami egyes játékoknál megfigyelhető.
Nyilván, ha van rá kereslet, akkor miért ne tennék, persze itt és más fórumon is sokan azt kifogásolják, hogy a skinek készítésébe ölik az energiát nem a bugok kigyomlálásába emiatt.Én helyükben ugyanezt tenném, sőt még több fizetős kozmetikai tuningot tolnék bele
-
bager13
aktív tag
válasz markknight #9248 üzenetére
Pedig... gyerek mellett, hogy csak késő este tudok odaülni, nekem 1 kivételével(amikor nem 1,5 hónap volt rá ) még soha nem sikerült kimaxolnom a BP-t.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Élvezetes lett a két új map, nem tudom miért de az éjszakainál ilyen black Ops érzés tört rám.
A Gun Fight meg örök kedvenc, remélem lesz tournament is, mint ami a CW-ban van.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
bager13
aktív tag
válasz Szellem. #9899 üzenetére
Egyébként teljes mértékben értem, hogy miért ez a véleményed, és el is fogadom, távol álljon tőlem, hogy bármiről is meggyőzzelek.
A 20 évvel ezelőtti énem pont ugyanazon az állásponton lenne, mint te. Nyilván az ember változik, változnak az igények, hatással vannak rá a játékkal kapcsolatos történések.
Az UO idején mondhatni elég komolyan vettem a dolgot CB, versenyek és stb.. aztán látván, hogy meccset elődöntő bugokat képtelenek voltak a mai napig kijavítani, mint pl a killcam bug. Látván, hogy a PB milyen könnyen kijátszható, hogy alkalmatlan scripteket szűrni, hogy egy egységes ban adatbázist is csak külsős kezdeményezéssel sikerül összehozni és stb...
...kiégtem, és kiábrándultam az egészből...Ezek után többé már soha nem tudtam komolyan venni egy részt sem. Aztán így közel a 40-hez, gyerekes apaként, már teljesen másak az igényeim is. Alapvetően a kikapolódás a célom és ehhez a mostani "elfajzott" codok maximálisan megfelelőek. Beleférnek troll és vicces skinek, a sok púder és a körítés.
Célom ezzel, hogy ezt leírtam, csak annyi volt, hogy megétsd az én álláspontomat is, semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #9937 üzenetére
Jah, sokkal nagyobb fun a HC. Egy távcsöves félautomatával és egy hipp fire-re húzott smg-vel vagy pisztollyal rohangálva halomra lehet aprítani a népet.
Core-ban ezt sokkal nehezebb kivitelezni, 2 ember után kifogy mind a két fegyverem és a harmadik majdnem mindig lelő, ellenben HC-ban még a pisztoly sem fogyott ki és már mind a három fekszik, aztán átváltok a félatumatára és egy golyó egy ember, 6-7 kill sorozatban általában és nem a sarokban fekszem, hanem végig nyomulok előre.HC-ban könnyebb érvényesülni, legalábbis nekem.
-
bager13
aktív tag
Ahogy írod is, normál módban elég Tescos golyó feelinget van, azon felül egy-két fegyver használhatatlan core módban, mint pl. a FTAC, viszont HC-ban meg kifejezetten hatékony. Én a helyedben ezeket biztos, hogy HC-ban húznám, ha nem is ezen a mapon.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Spizzi #10120 üzenetére
Erről a dedikált szerveres időszakról(UO, Cod2, Cod4) nekem nagyon rossz emlékeim vannak.
- sokszor rettentő bosszantó volt, hogy majdnem minden szerver modolt volt, alig lehetett alap szervert találni.
- Ha találtál is, azokon meg valami mindig korlátozva volt (fegyverek, perkek és stb...)
- Ugye alapból a PB semmit sem ért, könnyebb volt kijátszani, mint a mostani rendszert, ha el is kapott valakit csak arról a szerverről lett banolva(rajongói kezdeményezésre érkezett a PB streaming, ami az összes társ szerverről banolta az illetőt.)
- A szerók 90%-án,ha jobban jöttél az adminnál akkor repültél
- Mentek a kivételezések, volt, akinek mindent szabadott a másiknak semmit
- jó kis custom map-ek voltak, de egy idő után besokalt az ember és alig lehett alap pályás szervereket találniSzóval lehet tényleg kevesebb csaló lenne egy adott szerveren, de kevesebb jó játékos is, mert mind a kettő repülne.
Persze tisztában vagyok az előnyeivel is ennek dedikált szerveres rendszernek, de bennem sajnos a fent említett negatívumok maradtak meg.
-
bager13
aktív tag
válasz csabiks #10139 üzenetére
Nekem az UO volt "gyerekorom" meghatározó játéka.
A szép emlékek mellé sajnos sok rossz is társul, fejlesztői oldalról pont ugyanilyen volt a hozzáállás, mint most is, minél mélyebben benne voltál a játékban, annál jobban kiütközött ez.protegum: Az IBT-n és a h3nt3$-en valóban nagyon jó játékosközösség volt, nagyon szerettem azokon a szervereken játszani...beszélgetések,klántalik...csodálatos emlékek
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DarthSun: Ismét Világrekord
- Drón topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen