- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
Prosector
addikt
válasz Astroboy #95995 üzenetére
vegul is be lehet de azert nagyon rossz fb nelkul mert ott lesz az osszes info es eleg fontos lenne hogy mindenki szinte azonnal tudja ha van uj info
az sem fer bele h regelj 1 barmilyen kamuprofilt?
ts viszont mindenkepp kell...ha nem vagy hajlando azt sem hasznalni akkor nem jatszhatsz
hullo ezert nem jatszhat
-
Astroboy
őstag
válasz Prosector #95988 üzenetére
Nem úgy volt, hogy 10-en gyiku ellen?
Én is szívesen csatlakoznék, bár FB fiókom nekem sincs, nem is volt, és nem is lesz...hiába nem vagyunk egyformák.Egyszóval a kérdésem az lenne, hogy be lehet-e kerülni ArcKönyv nélkül?
Ha nem az se baj, csak akkor sajnos be kell áruljalak titeket a Főninél -
Prosector
addikt
válasz Prosector #95992 üzenetére
sajnos mix team, 818, tds, 30bt, nem indul...meg a razor is keres embert mert kozuluk sokan bf1eznek
egyebkent azt hittem innet is tobb lesz a jelentkezo...dave is csak azert indul velunk h kisegitsen minket ha alkalomadtan nem lenne meg a lineup de konkretan bf4ezni neki sincs mar kedve...nelkule csak 9en lennenk, de a 10 fo is eleg karcsu, mert ha szamolunk 1-2 beugrost akkor mindenki mindig ra kellene erjen...szoval lesznek gondok...
vannak akik meg r6 siegeznek
-
-
Astroboy
őstag
Leléptem két hétre...milyen kupa srácok?
Most ebből lett valami? -
Zsoxx
senior tag
-
g1-killer
tag
Tessék Gyíkhús csak neked csak most
[ Szerkesztve ]
@Folczy // Ryzen 1700 3,7Ghz // 32GB // EVGA GTX 1080Ti SC2
-
g1-killer
tag
Gyertek, gyertek.
[IRAM] Clan Hungary@Folczy // Ryzen 1700 3,7Ghz // 32GB // EVGA GTX 1080Ti SC2
-
g1-killer
tag
Meghalt a topik vagy mi történt?
Nemtudtam belépni az origin-be írtam a supportnak és nem csak hogy segítettek megoldani a problémám de még egy 15%os kupont is kaptam. Há még ilyet.
-
Prosector
addikt
ezt az evodest
-
Prosector
addikt
-
törölt tag
Tegnap este egy olyan Golmud only szeron voltunk, hogy hüllőnek team chat-ba magyarul írtam és kirakott admin. ui: tuti megint bugyborékolt mert rendszeresen mellélőtt.
-
Enigma1945
őstag
-
zzola
titán
válasz Enigma1945 #95955 üzenetére
Pentium G4560!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Melyiket lenne érdemesebb választani bf4-re egy Phenom II x4 955 BE vagy Core i3 6100-at?
Két variáns közül tudnék választani, a vevő ezt kéri, de nem tudom melyik lenne a jobb. A fizikai 4 magos, vagy a modern 2 magos 4 szálas? Tudom hogy cpu éhes játék, az én i3 haswell procimat sem szereti, de hát ez már csak sokkal újabb, gondolom erősebb is.köszi a választ.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
törölt tag
Kibanánozták már a hüllőt
-
Aventador91
őstag
válasz Enigma1945 #95938 üzenetére
szerintem próbáld meg. én tudom milyen szar gépen játszani, de úgy is élveztem a 3-at
-
Enigma1945
őstag
válasz Aventador91 #95937 üzenetére
Köszi a választ! a vga egy r7 240-lenne a felbontás 1024x768 ( ha nem engedi a 800x600-at ) és persze minden low, meg durva cfg csontozással, csak menne valahogyan! 4gb ram..másnak volt-e ilyen helyzete? tapasztalata?
-
Aventador91
őstag
válasz Enigma1945 #95935 üzenetére
hát nem tudom. nekem a bf3 20-30fps-el ment ilyen procival. bár a vga az valamivel gyengébb volt. próbáld meg, vagy szerezz olcsón egy phenomot, azzal már megy rendesen
-
nagyúr
válasz Enigma1945 #95935 üzenetére
Nem ajánlom és nem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! amd athlon x2-vel érdemes-e kipróbálni a játékot? testvéremnek vettem egy kis gépet, és erőnek erejével a játékot akarja!
ebben a videóban is ilyennel tolja a srác
tudom, keményen ki van csontozva a játék grafikailag, de egy durva cfg-vel lehetséges-e?
-
törölt tag
Locker C4 only mehetne egy ilyen trollolo kör 1x
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
egyszer!
de amúgy vmiért nem adta, pl Dév többször kiszedett rpgve! hol ott, daráltam mint atom! azért a végén összejött !, ráadásul lett olyan sza. statom ,ha izgatna, kb 2 hétig sírdogálnék hüllő vállán!steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gyiku
nagyúr
válasz Prosector #95911 üzenetére
ugy az igazi, ha mindenki fosik. meg en is megijedtem magamtol neha
daveoff csamcsogott a fulembe, de miutan szepen megkertem, abbahagyta.
a tank elveszteserol csak annyit, hogy a tankbol szedtek ki (bug/hack), killcamen meg latom, hogy hegesztik a jarganyt es mar viszik is
hüllő
-
daveoff
veterán
Este gyertek harcóni!!!
Battlefield Magyar SzerverLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
gyiku
nagyúr
ja, hogy volt teamkill? miert nem szoltok?
nema gyereknek anyja sem erti a szavat. bena gyereknek meg az anyja veri a faszathüllő
-
g1-killer
tag
Hagyjátok hogy lelőjön a hüllő titeket? Szégyen az ilyen.
3 banán a hüllőre
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem csak arra pályázik hogy mindenki leboruljon a tankja előtt.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Prosector
addikt
A fb csoportbol mar kibasztam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest