- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz mackosajt #93598 üzenetére
Macko!
Megoldast en sem tudok, plane hogy en sem vagyok senki a kupan.
Azt viszont udvozolnem, ha 1 helyett 3 admin lenne.
Ezt leirtam mar regen a fb-on is, h mennyire szanalmasnak tartom EZEN A KUPAN, a "mindenaronnyerniakaroknemerdekelhogyan" hozzaallast...semmilyen dijazasa nincs ennek a bajnoksagnak es a presztizserteke is...hogyan mondjam szepen...elegge belterjes, fogalmazzunk igy.
Azon a par 100 emberen kivul akik tagjai a fp kupacsoportnak + az itteni forumtagok, akik hallottak a kuparol, nem igazan hinnem, h barki is tudna mi az a BATTLEFIELD 4 MAGYAR KUPA.
Ezzel most nem leszolni akartam az egeszet, mert en szeretem es probalok tenni is erte, amennyit tudok, de valljuk be, h egy ilyen "rendezvenynek" nem ilyen szorozos/mindentmegovos hozzaallassal kene nekiallni, hiszen ez tenyleg egy teljesen tet nelkuli dolog.
Senki nem fogja felkapni a fejet arra, hogy az en csapatom nyerte a bf4 magyar kupat...max azert, mert lovese sincs, hogy az mi...
-
mackosajt
addikt
válasz Prosector #93597 üzenetére
De akkor lényegében más megoldást tud javasolni bárki, vagy csak beszélni tud?
Meccs közben a srácok is hangoztatták, nem a rzr-nak szól, és eleve elnézést is kértek.
Innentől a lényeg lényege lényegében véve lényegtelen.
Így is úgyis, ilyen-olyan formában lett volna/volt meccs.
A múlt hétről a mi időnket b@szta el pár ember.
Holott a szabályzat is arról szól, hogy legyen mindenki fair, ne azon morfondírozzon, hogyan tud majd óvni, kib@szni a másikkal.Hát minket aljas módon rendeztek le, és még az admin is erősen gyanús. Még szerencse, hogy a szabályzatban többesszámban írnak róla folyamatosan, és 1 db van.
Sehol nincs így, egyetlen sportban sem, pont az ilyen helyzetek elkerülése érdekében.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Prosector
addikt
válasz mackosajt #93594 üzenetére
En nem mondom, h jobb megoldast tudtam volna, csak ezzel a megmozdulasotokkal egy csomo emberrel kibasztatok, akik nem erdemeltek meg...es ennek sem lett eredmenye, azon kivul, h ment a frocsoges a fb-on.
De meg 1x mondom: en ettol(nem mintha szamitana) nem lettem jobb, vagy rosszabb viszonyban senkivel...hogy forditva mi a helyzet, azt nem tudom...de max par ember szemeben meg nagyobb faszfej lettem, mint eddig voltam
(#93596) prokxy: ha nagyobb nem lettem, azt mar sikernek konyvelem el
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz mackosajt #93594 üzenetére
Korrekten lejátszani a kört a rzr ellen...nekik is egy játék...áldozat az idő rá...mikor meccs volt előző kupán este 8-kor, nekem is skippelnem kellett a gyerekek altatását, kókusz és társai direkt ekkorra időzítették, h tudjunk jönni EMS-ékkel.
Ha most egy ilyet kapok cserébe, nem gyengén csalódott lettem volna. Ezt is nézzétek.Megértem az IRAM álláspontját, nekem sem esett volna jól, h így kiszúrtak Veletek, de akkor sem kell másik csapatot "büntetni" miatta...de sztem mindenki tanult belőle...sok sikert a további war-okhoz.
#93595) G4ula84: jól esett, nem 1x írják, jönnek a friend req-ek, meg a banolások is ezt alátámasztják!
#93597) Prosector: az enyémben ugyanakkora maradtál!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mackosajt
addikt
válasz Prosector #93592 üzenetére
Várjuk az ötleteket, amivel szerintetek ezt inkább kellett volna.
Mert a hivatalos úton beadott dolgokat kijártuk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CoolBoy323
nagyúr
orvosság van erre?
-
Prosector
addikt
válasz prokxy #93591 üzenetére
"Mondom mindezt úgy, hogy mindkét csapatban vannak ismerősök, barátok...
Máshogy kellett volna ezt kivitelezni..."En is ezt mondom...nekem is vannak mind2 csapatban spanjaim, es ez nem is valtozott attol, hogy hangot adtam a nemtetszesemnek itt is, es az arckonyvon is(bar ki nem szarja le, ugye ) es nem is vagyok, nem is lettem rosszba senkivel, annak ellenere sem, hogy a modszerukkel nem ertettem egyet.
-
prokxy
veterán
Megnéztem beletekerésekkel az IRAM-rzr meccset, hát vegyes gondolataim vannak ezzel kapcsolatban...
Megértem az IRAM-os Srácokat, h csalódottak, csak a rzr-osokkal szemben ez elég kellemetlenül jött ki. Voltam a csapatukban, többségüket ismerem, nagyon jó arcok, készültek is a war-ra és kaptak egy trollkodást, pedig csak játszani szerettek volna egyet. Ez velük szemben nem volt szvsz fair...
Ahogy szokás mondani: rosszkor voltak rossz helyen, nem nekik szólt, stb, de ez már a mentegetőzés...nem ezt érdemelték volna.
Mondom mindezt úgy, hogy mindkét csapatban vannak ismerősök, barátok...
Máshogy kellett volna ezt kivitelezni...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gyiku
nagyúr
-
imi123
őstag
Hát megnéztem a rZr IRAM meccset.Ha tudom hogy ilyen akkor megnéztem volna a Brian életét helyette.Ott is van a végén csoportos öngyilkosság.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
prokxy
veterán
Hali Urak!
Tegnap kaptam egy kérést orosz barátomtól, hogy szívesen kiállnának ellenünk is, legutóbb Lengyelországgal játszottak.
Konkrétan a FoS-t így jellemezte: Performance and TacticsEz nem 8v8, hanem 15 v 15 vagy 30 v 30...Egyelőre nem nyilatkoztam neki, 15 ember nevetve összejön, mármint aki tud is játszani (tehát én nem ), de a 30 menedzselés már nem olyan egyszerű...azt tudom, hogy rzr-ral oroszok ellen 2x játszottunk, én megfogadtam, h soha többet! Ezek nem normálisak, de tényleg...de ha vki érez magában és a csapatában erőt, akkor jelzek a srácnak...Peace
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #93579 üzenetére
11:30-kor ebédeltem bazzeg!
Én este nézem meg, ha eszembe lesz...de már tudok minden részletet, már csak a vizuális inger hiányzik!
gabipaci: jöhet a Logi cucc, csak ne inf és water only map legyen már az IRAM szerveren!!!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz deadwing #93558 üzenetére
én 10 évet voltam Ausztriában, ott dolgoztam, nem a helyiekkel volt a legtöbb baj, sőt, velük kb semmi baj/konfliktus nem volt, csak a többi Magyarral (na meg a szerbekkel, de ők is egy konfliktus "kedvelő" nép, csak ők rohadtul összetartanak)
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Tomassy00
senior tag
Én nemtudom,,,, mint ha nem is felnőtt emberek lennének
-
Edem05
őstag
válasz spanglee001 #93565 üzenetére
na hát ez jó vót. gégé ízí
-
spanglee001
addikt
-
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
Ejfel elmult. Video?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gabipaci
őstag
válasz daveoff #93556 üzenetére
Ha tudnád, mennyi szerencsétlennel találkoztam az utóbbi években a Logitech nyereményjátékokkal kapcsolatban. Nem véletlen vonultam vissza, és csak néha dugom elő a képem. Volt olyan, amikor sorsoláson nyert valaki egy huszonezres hardvert, és egy év múlva meg azzal vádolt, hogy csalás az egész sorsolás... Azért, mert akkor pont ő nem nyert???
Szabályok kellenek, és olyan nincs, hogy kis szabály sértés, vagy nagy.
Ami le van írva, azt kell betartani, vagy nem kell játszani ott.
Ez nem csak a kupára vonatkozik. Az sem kötelező, és egyik szerverre sem kötelező csatlakozni.
Mint égen a csillag, annyi szerver van.Logitech hardware tester
-
daveoff
veterán
csak az adott heti pálya taktika derül ki, annyira azért nem bullshit, de szerintem is tök felesleges.
egyébként ez fertőzi meg ezt a magyar kupát, hogy már mindenki annyira rá van feszülve a szabályokra, hogy hihetetlen, egyesek már vérre menően komolyan veszik. mintha bármi tétje lenne ennek az egésznek. inkább mindenki élvezné a játékot, meg tényleg új embereket ismerne meg akár más csapatokból. de hát tudjuk milyen a magyar ember....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
LLD
aktív tag
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
mackosajt
addikt
válasz Prosector #93547 üzenetére
Kuksii, én a Nansha Strike-on fent voltam, és játszottam.
Nem tudom, te mit láttál, de a többiek is próbálkoztak.Ami nevetségessé teszi a kupát, az a döntéshozatal.
1 ember tévedhet, ergo nem lett volna szabad ezt így, ebben a formában megtenni, ráadásul nem pártatlan.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Prosector
addikt
válasz mackosajt #93546 üzenetére
"Nekik ez sértő, és elb@sztuk az idejüket... na de kérem, eleve lett volna meccs, amire úgyis jönni kellett volna. Így nem 1,5,-2 óra volt, hanem gyorsabb. Akkor kinek lett elb... ?"
De mindenki JATEKRA szamitott, nem arra, amit muveltetek...ezt nem fogjatok fel...
Nyilvan a rZr erosebb csapat, mint ti, nem is volt kerdes, h ki gyoz, de ti semmibe vettetek az egesz Kupat es viccet csinaltatok belole...de hat vki irta is kozuletek, h vicc ez a kupa...szamotokra lehet, de a tobbsegnek nem...nyilvan nincs nagy presztizserteke, dijazasa meg vegkepp nem, de azert a tobbseg vmennyire komolyan veszi.
Most is azt mondom, h mas metodikat kellett volna valasztani a gorbe tukornek, de mar mindegy is...
-
mackosajt
addikt
válasz daveoff #93540 üzenetére
Nézd, sajnos a troll war ötlet azért került elő, mert a cseppet sem elfogult admin lelkesen és gyorsan döntött az egyik csapat óvása ügyében, míg a másik csapat óvása szerinte alaptalan.
Tetézve azzal, hogy ha vitatható/óvható a helyzet, azt az óvás beadása előtt meg kell próbálni rendezni egymás között, illetve ha ez nem lehetséges, akkor az óvás benyújtása előtt kell jelezni a másik fél felé.
Na ez úgy történt, hogy Folczy kapott egy üzenetet a másik féltől, hogy óvni fognak, és erre 2 másodpercre már kapta a "hivatalos" értesítést, hogy az óvás érvényes, és az alábbi döntés született....Na csak ennyire belterjes az admin és ennyire korrekt a másik fél.
Ezzel ellentétben a másik óvásban Gunnertibi folyamatos chat-elése lett beadva, mert a meccs idején ő nem volt Leader (tekintve a tegnapi meccsünket, lehet innentől minden csapat minden tagja annak lesz nevezve, mert a szabály buta, nem rögzíti, hogy hány ember lehet Leader), és a szabály szerint csak azok írhatnak mérkőzés közben a közösbe. Ő meg végig nyomatta.
Sajnos a rzr volt a soron következő, így járt.
Eleve tudtuk, hogy nincs esélyünk, így az első kört egy össznépi bulinak vették a srácok, a második körtől már csak a chat ment, mindenféle beírásokkal, de harcoltak a srácok, csak nem görcsöltek/görcsöltünk rajta.Nekik ez sértő, és elb@sztuk az idejüket... na de kérem, eleve lett volna meccs, amire úgyis jönni kellett volna. Így nem 1,5,-2 óra volt, hanem gyorsabb. Akkor kinek lett elb... ?
Értem, hogy a múltheti ellenfél tagjai nem értik, hogy nem velük( megnyílvánulásaik után inkább már nem csak velük) van probléma, hanem az egész kupa "Bűzlik", és ilyen hozzáállás mellett a közösség építési cél nagyon messze van.
Amíg vannak olyanok, akik szemében a publik játékosok csak "noobok", és ezek nyíltan szapulhatják a publik érát, addig ez nem más, mint kukimutogatás és méregetés.
Amíg vannak a kupán elbírálásban egyenlőbbek, addig ez így is marad.
Indulás előtt kellett volna felállítani egy admin csapatot a Leader-ekből és egy függetlenből, vagy többől, és óvások esetén az érintett felek kivételével ezek döntenek, közösen, szavazással.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #93519 üzenetére
na majd rálesek
(#93543) prokxy
abból fele kiszáé[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
prokxy
veterán
Ránéztem az IRAM platoon-ra: TIME: 4964h 48m
Azért ez nem gyenge!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #93540 üzenetére
Nem tervezzük, elmondtam az előbb is, hogy csak az első 2 körben ment a troll, a másik 2 körben nem és ez szinte nem is mutatott különbséget, bár nem volt taktika, meg gyakorlás sem, így kb semmi kontraszt nem volt a kettő között. rZr- azt hitte végig trollkodtunk, pedig nem
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz spanglee001 #93533 üzenetére
Egyébként az összes hátralévő meccsen ezt tervezitek? Megértem a problémátokat, de nem hinném hogy a többi csapatot is bele kellene vonni ebbe a hadjáratba. Más utat kellene választani a probléma megoldásához.
-
gali777
őstag
A magyar kupa csoportban azért előjött mindenkiből a kultúra... Most amúgy mi volt ez a tegnapi? Csak mert nagyon nem követem figyelemmel már ezt a kupát, saját meccsünkön vagyok, amúgy meg elég érdektelen már. Valaki foglalja össze, hogy mi volt
-
spanglee001
addikt
válasz daveoff #93527 üzenetére
igen megmozdult az állóvíz, rendben lassan kiborul a bili, mindenre fényderül
a belterjesség meg olyan, minthogy mi csinálunk egy nyereményjátékot és nyersz elpostázzuk és kész. de vannak olyan belterjes emberek, hogy nyersz de menet közben kitalálják, hogy mégsem inkább még sorsolunk is, és még legyen egy vetélkedő is pluszba hogy legyen már izgi egy kicsit
kell a fennforgás, hogy tudjam ajánlgatni az eladó holmijaim, erre a war is megfelel nekem, remélem a twicsen jól látható lesz a war ingame chat hirdetéseim
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
gyiku
nagyúr
na hol az a video, kivancsi lette mi a fax tortent
hüllő
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #93529 üzenetére
Ez vigasztal én már csak a rendes játékban vettem részt, de nem volt túlzott kontraszt, ezért sem érzem ezt a hatalmas felháborodást, pontjaikat megkapták, hamar lementek a körök.
Ezek barátságos mérkőzések, amiknek a játék öröméről kellene, hogy szóljanak, erre megóvják a meccset, mert 1kört nyertünk.
3x lett megkérdezve, hogy gond-e a beugró 1x sem írták, hogy az. Aztán megóvják. Gusztustalan...[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Én nem voltam jó véleménnyel az iramról? Na ez nekem új.
Igen, csalódtam, főleg spangleeban, neg kiszában, hogy ilyen dologban részt vettek.
Tudom az előzményeknek egy verzióját, az alapján egy szavatok nem lehetne. De leírhatod Ti hogy gondoljátok, ha van kedved.
-
daveoff
veterán
válasz mackosajt #93525 üzenetére
Hatalmasat csalódtam bennetek, akik itt vagytok az IRAM-ból, mindegyikőtökben, meg az egész IRAM csapatban. Ez a hozzáállás enyhén szólva is gyerekes, tudnék használni cifrább szavakat is. De egyébként konkrétan mi volt ami kiváltotta ezt belőletek? Nem jászhatott egy beugrós, vagy mi?
Mitől belterjes az admin, komolyan kérdezem, mondj rá példákat.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Prosector #93523 üzenetére
Ez nem vicc, görbe tükröt mutattunk.
Minden a szabályok adta lehetőségeken belül történt.
Mindezt egy olyan csapat ellen, amit úgyis ok nyertek volna egyértelmű pontozassal.
Ráadásul fele annyi idő ment így el.Amúgy ilyen belterjes adminnal eleve vicc a kupa.
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz Prosector #93521 üzenetére
Én nem fölényeskedésnek nevezném..Inkább "görbe tükör"...
Nem tettünk semmit a kupa ellen..Buktunk egy meccset... A pontszámok minket "büntetnek" majd...
És nem a rzr ellen irányult, csak így jött ki a lépés, hogy ez a kövi meccs...Ja, és a kupa szabályai ellen nem vétettünk tudomásom szerint...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz spanglee001 #93519 üzenetére
majd hallgasd vissza az interjut aztan rajossz
-
Aventador91
őstag
gyááá, kivártam egy 20-as várólistát, aztán mire végre elkezd tölteni a szerver, kilép a játék
-
spanglee001
addikt
válasz Gyula84 #93515 üzenetére
nem tudom, az ügyeletes linkelő fogja megosztani, én szoktam nézegetni a twicst
nagyon jól érezte magát az egész iram klán, sikerült a taktikánk, szinte le sem tudtak lőni minket, a tervezett ticket különbség is összejött, móka és kacagás jellemezte az estét.ööö miért fölényeskedünk mert végre bejött a taktika
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #93517 üzenetére
Gratula az iramnak, szepen elbasztatok a jatekot. Es meg folenyeskedtek...
headshot: nem neked akartam, felrenyomtam...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #93514 üzenetére
Amikor én ránéztem a war szerveretekre, akkor azt láttam, h elég nagy ticketkülönbség volt a 2 csapat közt, most akkor spangli csak ironizált vagy az még csak a bemelegítő volt?
Ill. azt írjátok már meg pls, h ki nyert, mennyivel, mi az állás jelenleg, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #93513 üzenetére
hol lesz elérhető?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kisza25
félisten
-
spanglee001
addikt
majd nézzétek meg az iram rzr meccset, ha elérhető lesz. láthattok benne igazán egyedi sehol sem látott csapatjátok és taktikát. végre egy meccs ahol mindent sikerült teljesíteni ami be volt tervezve végre magyar kupaszíntű meccs. úgy érzem hoztuk a kupa színvonalát
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz guftabi96 #93506 üzenetére
hát kb így van az origin egy moslék! ha tudtam volna hogy ilyet csinálnak a régi sz.rból inkább fényeztem volna naphosszat, minthogy ezt kelljen használni, vagyis használhatatlan!
kisza25 :grat a bébyhez!persze a nejednek mert ő szült !
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
szerintem úgy szimplán a szülés
M@rdel: köszi Mivel szakács vagyok, nem volt nagy dolog elvágnom, volt, hogy naponta 3 húsos rekesznyi húst dolgoztam fel, ez a kis nyisszantás nem okozott komolyabb gondot
Csaber: ezt pont az 500-ra kaptam bónuszként[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Gainka #93505 üzenetére
Az új origin nem fura, hanem egy rakás sz@r...
Eleve ez az új dizájn szerintem rosszabb, mint a régi, de ez szubjektív.
Viszont az, hogy a képernyő jobb sarkában ott marad miatta valami láthatatlan ablak, ami miatt lényegében nem tudod használni azt a képernyőrészt, csak ha kilépsz originből, illetve, hogy ha valami értesítés jön és meghülyül tőle a képernyő, az nagyon nem ok (meghülyül: van, hogy villan egyet, de most az előbb ahogy prokxy kilépett egy pillanatra fekete lett a kép Assetto Corsában (le is zuhantam a szakadékba, köszi prokxy )).
Egy szóval gatya.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Gainka
őstag
Hali
Ilyenkor mite csinale? kép
-
redingitell
senior tag
Újra kellett raknom a játékot. (háttértár csere) Korábban volt bf4 64 exe, most nincs. Mit csináltam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest