- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73991 üzenetére
Mik azok a vanilla pályák?
Tank legyen, meg Rogue meg vmi gyalogos pörgős is...(#73996) Godlike79: Akkor átállítjuk unrankedre, majd infantry only, Riot shield only, Golmudon!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
válasz #16729600 #73990 üzenetére
kovy-t, egyértelmű!
Az igényeket nagyjából vágom (úszniakarok, nelokkeronli, rásislegyenmá, csingilingnemjó, tüzeszszárkánypálya gáttal azajó, szavazzunkmá. nekemvipjogkell, hüjekovy, mikorleszmászerver ), majd összegzem, egyeztetek kovyval a nép akaratáról és a végén lesz 2-3 alternatíva, majd döntünk.
Lényeg, h szavazós lesz, lesz minden játékmód!Ha még 2 ember küldi a zsét, akkor ma este már lehet adminkodni! Persze, ha a i3D is úgy akarja!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz Sósperec #73993 üzenetére
!voteban Perec
!yes2 more yes vote(s) needed to tempban Perec.
spanglee001 lehet jobban át kellett volna gondolni ezt a kérdőívet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Sósperec
tag
igen
-
spanglee001
addikt
nekem tetszik de a többségnek nem biztos hogy fog. kevés a tank ezeken a pályákon, de mivel most amugy sem megy az activprotek, nem nagy élvezet tankozni.
namindegy 2 hét mulva jövök addigra fel legyen virágozva a szerver[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
Mit szólnátok amúgy egy vanilla pályák nélküli carrier, rush, obli mix szerverhez? Conquest, vanilla szerver úgyis rengeteg van, ilyen mix viszont kevés. Vagy inkább kussoljak?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Elbóbiskoltam az előbb a teraszon a Gösserem mellett és arra a rémálomra riadtam fel, hogy Metro-Zavod-Silk Road-Rogue Trans. pályák lesznek csak váltakozva.Amúgy ez ellen milyen hivatalos jogorvoslati lehetőség van, kit kell feljelentenem/beperelnem majd?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #73987 üzenetére
Beszéld meg a többiekkel, nekem mindegy.
players111 ha lefér, akkor megyek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73983 üzenetére
Legyen úgy. Bár szerintem neked megengednèk, hogy legyere metróba egy tankkal.
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73985 üzenetére
legyen flagrun szerver és akkor mindegy melyik pálya
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
spanglee001
addikt
válasz kriszpontaz #73984 üzenetére
akkor kérem vissza pizzemet
amúgy én nem szavaztam ki egy pályát sem, mind jó ha vegyesen megy, a módok közül sem szavaztam volna ki semmit mert az is mind jó, ha váltakozik, de mivel csak 3 lehetett, így a chainlinket kiszedtem, végülis az egy gyors cq, a dominationnak semmi értelme kb, sajna a karier assaultat is kihagytam pedig nagy kedvenc,netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #73984 üzenetére
Akkor még a TCE-ből is kilépek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #73983 üzenetére
Golmud Only és kész is vagyunk .
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73980 üzenetére
Jó a metró csak legyen tiltva a c4,rpg stb...használata.
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73978 üzenetére
egyébként, ha normális szabályokkal játszunk, és jó balansz lesz szinte mindegy milyen pálya és milyen mód, ha nem agyhalottakkal nyomjuk, obliról is kiderült, hogy van 2 jó csapat nagyon jó kis játékmód
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73975 üzenetére
ez milyen pálya? Operation Macro
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #73976 üzenetére
Sunken Dragon, fura milyen sokan utálják, szerintem meg az a legjobb pálya abban a DLC-ben. Final Standben meg ott van Karelia meg Hammerhead, szerintem azok is nagyon jók.
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73963 üzenetére
+1 ezt már akartam írni, csak vártam, hogy más tegye meg, mert már így is sok mindent írtam
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #73975 üzenetére
Operation Macro : Egyébként a Dragon's Teeth csomagból melyik pálya a vízzel elöntött f@s?
Mondjuk mindegy is, mert utálom az utolsó 2 DLC-t + a Naval Strike-ot is úgy ahogy van. De főleg a Final Stand az unfavorit. Pont emiatt nincs meg a nyilam sem, de amúgy is minek.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73972 üzenetére
Ip filter miért nincs hozzárendelve a kérdőívhez? Most küldtem el 'huszonnyoccadX.
-
veterán
válasz spanglee001 #73969 üzenetére
Ezeknek a synceknek 60fps alatt van igazán értelme, mert a 45fps is olyan simának tűnik vele mint a 100. Én inkább egy 144hz-es monitort vennék a helyedben, játékra jobban jársz, és a képtörés is sokkal enyhébb, mint 60hz-en. Ha egyszer hozzászoksz a 144-hez, utána a 60 diavetítésnek tűnik.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16729600 #73970 üzenetére
Kérdőív aktív, platoon üzenőfalán megtaláljátok, töltsétek ki minél többen!
-
törölt tag
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #73967 üzenetére
akkor ezek csak fődmíves látáscsökkentéses dolgok? akkor nem kell monitort sem vegyek? most összezavartál azért majd benézek egy boltba, igértek egy tesztet amivel bemutatják ezt a fríszinkes dolgot, viszont lehetne kicsit gyorsabb a monitorom is, van egy kis utánhúzása. plusz a fury ajánlott a VR szemüveghez is, amit majd karácsonyra hozatok a jézuskával elvileg amdnél jobb a driver, meg azt ismerem is. hiába a vga topik mindenki mást mond, a tesztek mindegyik más eredménnyel jönnek ki
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73964 üzenetére
+1!
Nekem 970 után a köv. lépcső már a 980Ti, de ha jövőre jön az új széria, akkor már az, addig a 970 meg elég.
#73967) kovy29: ne úgy inkább, hogy pálya + mód egyben és mik legyenek a szavazásban?
Pl: 1/ Rogue Transmission CQ, 2/ Dawnbreaker Domination, stb...de végülis, ahogy gondoljátok![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16729600 #73965 üzenetére
Ja igen, a gondoljátok, összedobok valami Google szavazást, hogy melyik mapek ne legyenek a szerveren, k?
spanglee001 azoknak a sync izéknek mondjuk én nem látom értelmét, ha megvan legalább 100-120 fps, úgysem látszik már a képtörés.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #73964 üzenetére
jó de abba nincs fríszink gészink meg drága, de nem is lenne gond kb 60-80k val lenne több a monitor, viszont akkor 980ti hydro-t vennék mi szinten megegyezik a fury árával, viszont nem kell szórakozzak a drájverekkel. döntöttem, kicsit olcsóbban kijövök így, mert most elég nagy beruházás lesz a gépre. A furi meg mind refkártya ugyhogy ha bevált csak simán rádobok egy blokkot és ráfog illeni, remélhetőleg
de mostnézem aza r9 295x2 és 230k, igat a blokk már ~50k és nem 30 mint a többire, lehet az lesz majd elválik még van majdnem 2 hét. maximum 600-650 megy a gépre és az idén többet nem költök rá, cserkészbecsszóProkxy: ment pénz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73963 üzenetére
Való igaz, az US pléhdobozok használhatatlanok, jah és mielőtt elfelejtődne Hainan-Lost Island páros ne maradjon ki ,cserében én is elszenvedek akár metron ,akár a
fő kedvencpályámon a homokozóban.kriszpontaz Törölj valakit a listádról,mert így nem tudlak felvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #73941 üzenetére
A Fury X árából simán tudnál venni egy GTX980-at, ami alig marad el tőle, egy kis tuninggal meg le is hagyja, s még költőpénzed is maradna.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16729600 #73961 üzenetére
prokxy ami talán a legfontosabb, CN vs RU legyen minden pályán!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73960 üzenetére
Tudod, h nem úgy gondolta...sztem arra célzott, h múltkor is fent voltunk egy szerveren kb. 4-5-en TCE-ből és jó lett volna együtt tolni. Hétvégén tipikus példa erre, csak én voltam a másik csapatban fostos Lockeren, nem engedett át, admin nem volt jelen, pedig együtt jobb lett volna, nekik is és nekem is!
Persze, ha sokan leszünk, akkor balansz kell, egyértelmű.
#73959) pendre54: köszipuszi, meg is van!
#73963) kovy29: még szép, szaros Abrams nem kell!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor kiírja hogy user friends list full, akkor csak valakinek a törlése a megoldás?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #73952 üzenetére
És ha egyszerre fent lesz a szerveren 10-15 TCE tag? Akkor TCE vs mindenki más lesz, hogy semmi esélyük ne legyen, utána meg senki nem fog a szerverre jönni?
-
addikt
Üdv!
Utaltam, a BDSRSTNT, MKO."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
AST
csendes tag
válasz spanglee001 #73957 üzenetére
Igen vannak Mindenki volt egyszer...
FAF-NÁB!
Köszi, most sírok a sarokban ...BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #73952 üzenetére
Meg, igen.
-
törölt tag
Ezennel lerendeztem anyagilag a dolgot, majd szóljatok, ha éles a cucc.
-
kriszpontaz
veterán
A megoldható hogy a TCE-seket egy oldalra autobalanszolja a szerver? Ne kelljen már kör végéig szívni az ellen oldalon agyatlanokkal.
-
törölt tag
Mi lett a tegnap esti szerver bérlési konferencia végső konklúziója? Sajnos lemaradtam a CNN headline news-ról.
-
prokxy
veterán
válasz lotTóni #73944 üzenetére
Nálam is előfordul sokszor ez a jelenség, hogy egy mindenre lövő emberke beül hozzám és hiába jelzem neki, hogy GET OUT, aztán csetben is írom, semmit nem ér. Na ilyenkor megyek a red zone-ba, aztán úgyis kiszáll! Vagy ha nem, akkor nem ül be mellém, a büdös életben többet!
-
prokxy
veterán
Nekem Nvidia van, sok-sok év AMD után, eszem ágában nincs visszatérni, nem melegszik, halk, gyors, MSI 970 Gaming. Driverekkel semmi gond, 1000x jobb a támogatás, mint a vörös oldalon, szóval aki cserélgeti az csak azért, mert jött egy újabb, optimalizáltabb új játékhoz pl, stb...
-
kisza25
félisten
szerintem játszható FPS-t produkál fullHD-ban
-
lotTóni
tag
válasz guftabi96 #73935 üzenetére
Általában egyedül tankozom.
Engivel megyek,repair tool bekészítve.Magamat javítom,úgy,hogy behúzódom fedezékbe.A kill/min nem túl magas emiatt,de nyugodtabb vagyok.
Ha be is száll mellém egy gunner,az úgy is csak a bárányfelhőket meg úgy általában mindent lő.
Bezzeg ha kiszállok javítani,lenyúlja a tankot.....two beer or not to be....
-
zzola
titán
Cserélgeti? Persze, ha jön új, frissíti az ember...
-
spanglee001
addikt
ezaz lesz szerver
valaki játszik innen r9 fury x-el? mik a tapasztalatok, Csak nem merek nvidiázni mindenki a drivereket cserélgeti, így se jó ugysejó maradok a radeonnálnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
guftabi96
addikt
válasz Bjørgersson #73936 üzenetére
igen, európaiakra..
ugyan oda, ahova eddig. Mondom, tegnap még minden király volt.. most meg...
De még rátesz a játék egy lapáttal. Most zavodon vagyunk, kőkemény 12-21-es stattal pirítok a lista legvégén. Rámegyek, hogy spawnoljak b-re, erre beleéledek egy robbanó gránátba...
Rögtön ezután megint spawn, és berak 2 ellenfél elé (nem társra spawnoltam egyik esetnél sem)#KeepFightingMichael
-
killer095
őstag
Sziasztok , egy oylan kérdésem lenne hogy mióta bf4el "próbálok játszani" 2-3 körnél de néha percnél! tovább nem bírom és rage quit, mert hogy míg bf3ba 1év kihagyással is bárkit bárhonnan bármivel szétlövök (igaz 1200+órával) itt lövöm kapja a hitet de nemhalmeg és lelő.
És ne mnem én vagyok a balfasz, elég jójátékosnak tartom amgam lleygen szó bármelyik fpsről, de ez ez valami vicc, gyerek ül a sarokba elkezdem lőni jelzem nem rám nézz, kapom ahitmarkert majd rámnézz 1 hit assaultal. OK
network faszságok auton de probáltam már mindegy hogy, egyszerűen nincs olyan gunfight amiből ikeresen jövök ki mert vagy lelőnek vagy tradelunk a killen.
Ezért van hogy 2 éva alatt raktam bele kemény 200-300 órát pedig a játék nagyon tetszik,de igy nem tudom mi a hiba valaki ha tudd valamit segitsen plsJa és Victoy már elisfelejthetted hogy kommentelsz rám Ismerlek!!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Bjørgersson
félisten
válasz guftabi96 #73935 üzenetére
Európai szerverekre jársz? A leírásod alapján másra nem tudok gondolni, minthogy szar szerverre mész, ahol szarok a pingek, ezért adja ennyire szarul.
-
guftabi96
addikt
válasz @rglaaf #73933 üzenetére
Szoktam járművezni, de mivel most nem volt egyetlen haver sem, így TDM-re mentem. (hiába tankoznék, nem javítana úgy se senki, stb )
Viszont, amik itt történnek, ez akkor is borzalom, és pont azért idegesít fel, hogy nem azért pusztulok el, mert én voltam a béna. Ha én voltam, akkor azt el is ismerem, nem egy videóban elhangzik, amikor haverokkal játszunk, hogy úristen de b@alfasz voltam stb.. (vagyis a másik szemével én voltam a béna, de az én szemszögemből meg ugye minden rendben volt. )
De, amikor 20 golyó nem elég közvetlen közelről az idegörlő.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
v!ct0y
veterán
-
pohár
félisten
válasz sensejke #73931 üzenetére
őket is nézni szokták a fejlesztők, de gondolom nem az volt a videóban, hogy hé gyerekek, használja mindenki az UTS, mert instakill egy bug miatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sensejke
aktív tag
Pedig a legutóbbi patch alkalmával kiadott egy videót, hogy az UTS instant killt adott bárhová lőttél(kar, láb nem kellett telibe), hirtelen minden TDM-en azzal nyomták. 1 millió feliratkozóval, pedig lehet.
Btw felőlem mindenki azzal tolja amivel akarja, de az egyik igazán noob dolgok egyike
De ez csak saját vélemény.(#73932) pohár: persze de tudod mennyi retardált van és sokan csinálják amit a youtuberek.
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #73921 üzenetére
Nee ugyan ez jutott eszembe
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
guftabi96
addikt
Mi a fene van már megint ezzel a fossal?!
Tegnap még semmi különös nem volt, ma meg nem elég 20 golyó Mtar-ből 3 méterről....
Lockeren menekülök, már régen fel mögött vagyok, erre akkor esek össze... oldalba elkezdem lőni az ellent szintén mtar-rel, erre felém fordul és ő szed ki....
Már egy tizedet romlott az amúgy sem acélos KD-m.... És ez csak a mai játékok alatt.
Egyszerűen nem értem, hogy mi van..... (mint ahogy azt sem, hogy mi a francért játszok még mindig vele..... ). Játszottam már sok játékkal, de ennél idegesítőbbel nem hozott össze a sors, pedig volt pár olyan cím, ami másnál elég sok tárgy épségéért felelős volt... de ez... ez már nekem is sok.#KeepFightingMichael
-
pohár
félisten
válasz sensejke #73925 üzenetére
há persze, mert mindenki azt lesi, hogy neki hogy vannak beállítva a járművek...
amúgy meg én is active radarral tolom, bár ahányszor én mostanában az AA-ben ültem...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sensejke
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #73923 üzenetére
mitől sajnos?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73921 üzenetére
Ő valami celeb?
-
Bjørgersson
félisten
Levelkep ma töltött fel videót amiben aktív radart használ, úgyhogy néhány hétig ne repkedjetek.
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #73919 üzenetére
igen akár 7 órakor is!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
prokxy
veterán
SZERVERBÉRLÉS témában akkor röviden újra:
- egy szervert bérelnénk, TCE részére, 48 főset, első körben 3 hónapra!
- aki ad bele összeget, természetesen kiváltságot kap, ezt későbbiekben egyeztetjük, hogy ki-mit (ill. mit szeretne)Pár alternatíva, ezek jelenleg is jó szerverek mind, jó háttérrel, stabil vassal, normális szolgáltatással:
4NetPlayersAlapesetben ezekből érdemes szvsz: link
Eddigi feliratkozók, egyben fizetők (kb 1000/ft/hó-ig): link
Szunya! Vegyél fel barátnak pls, ill. töltsd ki az EA neved.Aki benne lenne a 3 havi bérlésben, kb 3e Ft-ért, írja be magát! Bízom benne, hogy nem kerül többe...
Előre szólok! Ha szét lesz trollkodva a táblázat, akkor nem foglalkozom a témával többet!
-
addikt
Üdv!
Az esti fél kilences partira nem biztos, hogy odaérek, de én is benne vagyok a 3-6 hónapos próbában, kb. egy havi ezresért."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz spanglee001 #73913 üzenetére
Nekem nem gond a fél év,de lehet hogy érdemesebb lenne egy 3 hónapossal indítani,mert igazad van,hogy akkor benne van a pakliban nagyságrendekkel többen is lehetnénk.
-
pils00
tag
válasz spanglee001 #73906 üzenetére
Hali!
Figyeltem már tegnap óta szervezkedést.
Amennyiben összejön a kellő létszám, akkor az első három hónapra velem is számolhattok (3K) próba szinten.
-
odorgg
addikt
válasz spanglee001 #73910 üzenetére
Game playek alapján engem sem fogott meg a Battlefront.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
spanglee001
addikt
nem tudom kinek tetszik a battlefront, de nálam kimarad ugyhogy még jó ideig marad a bf, és nem árt ha van egy jó kis szeró
blogon minden ismimre ráirok a tce ből, hogy nézzen ide fel[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Szerintem BL-re is kéne egy szösszenet, hogy mi a terv, mert nem minden TCE-s olvas rendszeresen PH-t, (van mikor napokig nem nézem én se ezt a topikot) de lehet beszállna más is, szóval kéne adni nekik pár napot a jelentkezésre.
Fél kilenckor megyek dolgozni.
6k nem gond, de csak jövőhéten jutok bank közelébe legkorábban. Fél év tesztüzem elég szerintem is, a többi majd alakul.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kisza25
félisten
válasz #16729600 #73905 üzenetére
te leszel az admin, nincsen választási lehetőséged, már felajánlottad
kapsz valami vizes pályát+ Hainan (bár ott is van víz)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisza25 #73904 üzenetére
Én előre szeretném megkapni a privilégiumokat és utánvéttel csengetek, majd faxolom a feladóvevény másolatának a fénymásolatát. Ez meg az én megbízhatóságom Mondjuk,ha nem lesz Hainan,meg valami vizes pálya (Lost Island ),átgondolom ezt a súlyos beruházást.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #73900 üzenetére
én nem tudom garantálni a jelenlétemet TS-en, mert este fél 10-ig zaklatnak az ügyfelek, de azt garantálni tudom, hogy 6eFt ot biztosan rászánok az első x hónapra (azért x, mert nem tudom mennyien leszünk és így havonta mennyire jön ki) szóval a lényeg, ha nem érnék oda TS-re velem és a pénzemmel akkor is számolhattok, megbízhatóságom
Adminságot nem tudok vállalni és szerverbeállításhoz sem konyítok, de mikor időm engedi ott nyomulok a szerveren ezt biztosíthatom, persze a VIP slotra igényt tartok, de ennyi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Büszke apukák és anyukák topikja