- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
ez most hogy? gif
PSN:BiZzare_0 ️
-
bombibmw
veterán
Nem túl valószínű,hogy míg a másodikat is alig lőttek 10 fölött,ő meg 40 fölött?
Láttad volna az embert.
Az egyik pillanatban még itt volt,a másodikban meg már ott és mindenkit lelőtt,akire célzott.csa33ee:
Igen,tudom,hogy az oroszok nem csalnak soha.
De biztos sok pénzük van,hogy újra,meg újra megveszik a játékot. -
bombibmw
veterán
válasz Bjørgersson #73590 üzenetére
Most néztem csak meg a videóit.
A ro...t kis g..i![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bombibmw #73589 üzenetére
Az adatlapján linkelt három videó alapján egy rossz szarrágó makrós orosz nyomoronc, úgyhogy nyomtam is egy egy reportot, *a***á* csak ki a *e*ibe.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bombibmw
veterán
válasz Bjørgersson #73588 üzenetére
Bocsi! [link]
Ok,a 4,75-ös KD nem kiemelkedően sok,de ebben a csatában kőkeményen csalt,ebben az egész csapatom biztos volt,ahogy olvastam.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bombibmw #73587 üzenetére
Mondjuk ha rendesen belinkelnéd a battle reportot, hogy meg tudjuk nézni a srác statját meg adatlapját, akkor lehet könnyebben meg tudnánk mondani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SkyS1gn
félisten
válasz spanglee001 #73585 üzenetére
Te az arti közelébe ne menj, főleg ha a golyóimat áztatom Hainan vizében!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
No jöttök gangbangezni?
-
csa33ee
aktív tag
válasz dokee78 #73580 üzenetére
Hát nekem elég fos a netem, 80-120 között szokott üzemelni a ping.Néha elég extrém pingek is beköszönnek, ahogy fentebb is írtam.Ha 80 alá megy az már király!Ahol lakom a legtöbb amit telefon vonalon tud biztosítani a t-home, az 10Mb viszont ez csak névleges.Ha jó napom van akkor néha 7,5-7,8Mb a letöltés.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
dokee78
félisten
+ 20 ping sokat ronthat a játszhatóságon?
Játszottam nemrég és a szokásos 28 helyett 46-50 volt a pingem,szarul is ment a játék. -
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #73499 üzenetére
én is én is ja nem még a füles is otthon maradt
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
SkyS1gn
félisten
Most nézem, Kovy hogy toszódnál meg, te vagy a topicgazda? Na megállj, bezzeg mikor én kértem hogy lehessek... Sok beletett munka, az álmatlan éjszakák
*crying in the corner silently*
trolo
-
zack
nagyúr
Srácok. Hogy tudom beprogramozni a Corsair M95-öt, hogy adott gombra egyből másodlagos fegyó, med pack-ot tudjak használni, és ne mindig görgővel kelljen fel és le tekerni?
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zzola
titán
válasz @rglaaf #73559 üzenetére
Gondoltam. Az az érdekes, hogy egy ideig egy MSI (DS100) egeret használtam és azt sem lehetett menüből beállítani! (Sajnos az billentyű után tegnap az egér is elfáradt...) Ahhoz viszont volt szoftver, amiben hozzá lehetett rendelni funkciókat a gombokhoz...
[ Szerkesztve ]
-
viking_arc
tag
válasz iMaverick #73538 üzenetére
Persze csak poén volt, én is sokat nyomom a d3-at.
1920x1080, high beállításnál van min.150 fps-em, gondolom ez elég valamire, de lenne érdemes variálni a textúra beállításokat(nem fps növelésről van szó)?
@Zolar: egér szoftver fent van(ha van egyáltalán)? logitech g500s-nél minden probléma nélkül be lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
sensejke
aktív tag
Ez fura mert, nekem driver nélkül is működnek (ill. csak a win által feltett van) az oldalsó gombok és be tudtam állítani a játékon belül is, hogy az egyik a fő fegyver legyen a másik pedig a pisztoly. (a4tech bloody v8)
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
zzola
titán
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #73540 üzenetére
Szegény teló, szét van talpizva akkor!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
Kérnék segítséget! A játékban hozzá szeretnék rendelni az egér oldalsó gombjaihoz 2 funkciót/gombot. Az egérhez nincsen szoftver és az X-Mouse-al sem jutok dűlőre! Hogy a francba kell beállítani?
Nagyon láma vagyok ehhez ezek szerint... -
iMaverick
addikt
válasz viking_arc #73533 üzenetére
Pedig amikor teleszalad a t@k@m a BF4-gyel, akkor átnyergelek a Dio3-ra! Nekem bejött!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73535 üzenetére
Ez e: "Get to origins> Right Click On battlefield 4> Properties> Disable origin in game. Bf4 is running fine for me now, Hope it does to you too. GL"
#73533) viking_arc: én sem, pföj, pusztuljanak!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #73528 üzenetére
Azt mar nem irod le, hogy mi lett a megoldas? Megprobaltad ki- es bekapcsolni?
-
prokxy
veterán
válasz viking_arc #73531 üzenetére
"csirkeszar-ként megtaláltok" =>
-
viking_arc
tag
Helló. A héten elkezdtem tolni a gammát.jópáróra cod2,4 után igen csak furcsa, idegesítően más a játék
csirkeszar-ként megtaláltok , nyugodtan vegyetek föl barátnak.
Üdv.[ Szerkesztve ]
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
veterán
válasz iMaverick #73527 üzenetére
Satu, kalapács, stb.....gondolhatod! De egy évig ment a proci, a beavatkozás után is, gond nélkül. Szerintem inkább túlfeszeltem, és olyan terhelést kapott valamilyen programmal, ami betett neki, és degradálódott. Fingom sincs....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
iMaverick
addikt
válasz daveoff #73510 üzenetére
A prociról le volt véve a kupak, és nem gyengén meglett tuningolva párszor, valszeg az tett be neki....
Ez azért kicsit durva játék lehetett... Én is mindig tuningoltam az aktuális masinát, de ilyen "beavatkozásra" azért nem vetemedtem sosem...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
zzola
titán
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz fornettisuti #73518 üzenetére
max járművekre jobb de ha össze akadsz egy staff -os autoloaderes-el véged van mert a HE tölt a leg lassabban
AP- Sabot között nincs semmi különbség sebzésben a jármüvekre, gyalogosoknál viszont az AP-hatékonyabb cserébe picit lassabb a töltés és a lövedék is szóval maradok a sabotnálPSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz fornettisuti #73518 üzenetére
Persze, mapfüggő, pl.shanghai-on, dawnbreakeren, kisebb mapokon, szűkebb helyeket egyértelműen HE, rogue, golmud, stb pedig AP.
-
prokxy
veterán
Néha beakad a game 1-2 mp-re, főleg, mikor kapom az áldást...vmi ötlet, h mit csináljak vele?
-
veterán
válasz DeadMeat #73508 üzenetére
Elkezdett újraindulgatni a gép, aztán egy idő után már a boot screen előtt újraindult mindig, alaplap cpu hibát jelzett. Egy ideje már romlott az állapota, mert rgyre több feszt kért adott órajelhez. A prociról le volt véve a kupak, és nem gyengén meglett tuningolva párszor, valszeg az tett be neki....
Szunya: nekem azt hiszem az 10165-ös build volt fent, akkor az volt a legfrissebb, nálam nem ment a blog plugin, akármit csináltam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz @rglaaf #73503 üzenetére
Chrome, és az Internet Explorert( vagy nem tudom mi a neve win10 alatt) próbáltam, egyikkel se lehetett. Pedig már upgradeltem a rendszerem 10-re, de emiatt vissza kellett tennem a 8.1-et.
Mindeközben meghalt a procim, úgyhogy totál káosz, már hetek óta nem játszottam....
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #73500 üzenetére
hát hogy ő csicsereg az biztos
jó lenne eljutni a gépig, de tegnap is este fél10 kor dobtam el a munkát, mert elég volt, most annyi a meló, hogy nem tudom befejezni, csak abbahagyni, 3x aludtam el gépelés közben, akkor döntöttem úgy, hogy zuhany, sör, alvás (ami amúgy jó, mert így tudok pénzt keresni, csak jó lenne legalább este kikapcsolni kicsit), de legalább a fórumra be tudok lesni néha, az is kicsit kikapcsol[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen légkondit a lakásba?