- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz BomiBoogie #43898 üzenetére
Nálam idehaza 1 gamerPC, 1 filmnézős-letöltős (ugye-ugye a Linux disztók?) PC, 1 okostelefon, 1 tablet... No melyik előtt "ülök" a legtöbbet?
Nem-nem, laptopot tuti nem fogok venni. Nem bővíthető, amit meg nem kell 1-1.5 éven belül bővíteni, azt meg vastagon 100 fölött mérik... Akkor meg már veszek egy normális VGA-t a játszós gépbe!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Miles
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #43894 üzenetére
Adj neki c4-el. vagy mortar.
-
LLD
aktív tag
válasz Laraxior #43860 üzenetére
Good Bye Mate!!
" Az utca vár,
nem bírom már
Elfordítom a kulcsot,
a motor jár
Becsatolom a sisakom,
indulnék már!
A kipufogó durrog
csak rám vár
Kipörög a hátsókerék,
megindul a gép.
A sebesség mámor,
ami a szívemben ég..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #43893 üzenetére
Felb@szta az agyamat az a gyökér anti air-es aki lv115 létére is csak active radarral tudott érvényesülni... Még fel sem szálltam a helivel de már jött a bázisra a rakéta. Három ilyen után meg elegem lett az egész sz@rból.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #43892 üzenetére
Csak titeket vártalak volna, mégse jöttetek. Úgyhogy kapjátok be.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
D.Orion
veterán
válasz regener #43862 üzenetére
Anno megvettem megjelenéskor, de annyira bugos szar volt, hogy feldobtam a szekrény tetejére és azóta is ott porosodik. Az RO1 brutál játék volt, de a Sztálingrád egy kalap trágya volt a megjelenéskor. Most, akkor nézzek vissza rá? Vagy kérjem vissza a pénzem? Szerencse, hogy az új SW játékot anno nem vettem meg, most meg már f2p.
Sonic*: Öt-hat ember odadobja a C4-et, Mine-t Slam-et, és egy meg berobbantja az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #43866 üzenetére
Hát legalább céltáblának, ami mozog és néha visszalő
(#43867) Godlike79
Nekemis megvan, játszottam vele multit is régebben, szeritnemis igen jó játék.(#43879) Nxn908xxx
A mappát hiába kódolná le bárki, mert:
- Mivel a játék exének onnan kell futnia ezért az Originből kiszedhető lenne a kód
- Nem a játékfájlokat módosítják, hanem a memóriát(#43883) Sonic*
Ha a játékban foglalsz/ölsz akkor fejlődik a kiválasztott field upgrade és akkor már több lehet nálad.
Pl. Assaultnak gyorsabb lesz a Defibrillátor - előbb lehet éleszteni. Aknához meg ezekhez nemtudom melyik kell, pedig énis hasznát venném (mindig elfogy az RPG )(#43886) N@idia
Elkéstél, olvass vissza a (#43862)-hszhezHÍR:
A szerverek kaptak egy csendes patchet ~2 órája:
R32 Server Update Notes
-Fix for an issue where the player could get stuck in a loading screen on a server that had an uneven number of slots
-Fix for the Live Scoreboard that would be active without a game on a server[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Bocsi ha csak úgy ide vágok ezzel a témával,de a háború az háború.Holnap ingyenes lesz a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a steam-en 24 órán keresztül.Ezt csak azért közlöm itt is hogy,minél több magyar legyen majd a játékban
Na,de hogy ne csak off legyen hanem a témába is vágjak,lehet tudni vmit a patch-ről ami jelen esetben ma érkezett volna ? A másik kérdésem pedig az volna,hogy nálatok is előfordul az hogy a Naval Strike DLC mapok textúrái lassan töltődnek be ?
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #43876 üzenetére
elsőként? heh?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sonic*
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Mindig látom BF-es videósoktól, hogy rakat c4-et (vagy aknát,m2=hasonlót) raknak a jármű alá és így csinálnak hatalmas ugratásokat. Nekünk semmilyen field upgrade-el sem 3-nál többet rárakni semmiből, még ha egyikünk supp. volt akkor sem. Valami ötlet?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
marilllyo
veterán
lejártam sry
Ja..tiszta gáz...az összes ufó,űrlény,rosseb is mind hozzájuk jön....Bezzeg Tiszakarádon még sosem láttak Godzillát...és a kisbalcsiban sincs Megalodon. El vagyunk nyomva
Szerk: mondjuk...így belegondolva van benne logika...Terminátort meg a Robotzsarut no perc alatt széthordták volna Zalakomárban...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #43871 üzenetére
+ (#43872) G4ula84: Lehet ,hogy aludtak rá egyet...és úgy voltak vele, hogy..."tudjátok mit?...jóvanazúgy"
Néha commander módban nem kapom meg a ribbonok értékét...érdekes.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Snip3r_HUN #43877 üzenetére
Egy nehezen törhető kód kéne a BF4 mappára ami automarikusan frissíti magát. El is tűnnének a csíterek...Az felérne egy teljesen új játékkal.
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #43874 üzenetére
én nyugodt vagyok még nem jön a patch
(#43875) Snip3r_HUN
itt is akkor mi afrikaiak vagyunk?[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Snip3r_HUN
addikt
Az a tény hogy készül a patch aggodalomra ad okot hogy lehet még mit elb@szni a játékban.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #43875 üzenetére
Csak azért mondom, mert nem csodálkoznék, ha ez a patch is a nyomorék, gyökér, agyhalott amerikaiakhoz lenne igazítva, mert nehogy már valamit ne ők kapjanak meg elsőként.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #43874 üzenetére
Afrikában minden 60 másodpercben eltellik egy perc, úgyhogy nem alaptalan a Gyula meglátása
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #43872 üzenetére
Amerikában még 12,5 - 16,5 óra hátravan a napból, úgyhogy nyugalom.
-
marilllyo
veterán
Valaki írta, hogy ma várható patch hozzá. Tölthető már?
-
afrojack1
senior tag
Most valaki? Ts? Játék?
SC: Herczku_Death
-
-
Laraxior
titán
válasz regener #43862 üzenetére
Netbookot akartam netezésre, de rájöttem, hogy a telefonom sokkal gyorsabb mint az a szar 30 rugóért köbö Úgyhogy marad a telefon netezni, a lóvé meg megy a motoralapba
Kíváncsi leszek meddig bírom gép nélkül... Mert ezelőtti ilyen műveletnél 3 hónapig volt meg a laptop...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
regener
veterán
válasz Laraxior #43860 üzenetére
Megint laptopra váltasz?
kovy29:
Nincsmit.Aki unja a BF-et az nemsokára ingyen beszerezheti a Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad-ot ingyen Steamről amint elindul este az akciója. (0Ft lesz)
-
Bjørgersson
félisten
-
Laraxior
titán
uccsó nap... ma este gépbontás
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #43858 üzenetére
-
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #43856 üzenetére
Hát ott visszább linkelték BF4 Central-ról a tegnapi cikket. - Nem biztos hogy mindenki visszaolvas.
[ Szerkesztve ]
-
Appa123
csendes tag
Ma nem tudom miért 3x lefagyott a játék.... fekete kép+beakad a hang. Csak reset gomb segít. Régebben csinált 1x-1x de jó ideje nem. Ma nyomom kifagy....OK újraindítom megint 20perc kifagy.....
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #43845 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #43822 üzenetére
Foglalkozik is velünk, amióta celeb lett, mintha nem is ismerne minket..
-
M@rdel
őstag
válasz spanglee001 #43842 üzenetére
Hát akkor ne csalj!
Az új drivert, tegnap tettem fel 7850- hez, eddig probléma mentes.
Van már program az fps kijelzésre mantle alatt?
Eddig csak directx-m volt. -
spanglee001
addikt
Mostanában egyre többet csalóznak le, bóknak veszem
Pedig hát 1K/D alatt, körül vagyok.
Valaki nézte már az uj ati drivert? Mantle alatt az előző béta stabil, viszont a magasból nézve néha egy két tereptárgy vibrál, javitották vajon az új driverrel?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
M@rdel
őstag
válasz Illusion1010 #43838 üzenetére
Csak nehogy a netcode-t javítsák, úgy szeretek fedezék mögött meghalni!
-
marilllyo
veterán
" ERROR
Game disconnected (40) "Még szerencse, hogy nem 41... Képzeljétek mi lett volna akkor...bele se merek gondolni....
-
regener
veterán
válasz Illusion1010 #43836 üzenetére
Kíváncsi leszek rá mit fog javítani vagy rontani.
-
lofagi
addikt
válasz Illusion1010 #43836 üzenetére
Yeeeee újabb bugok jönnek a régiek helyett!!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Illusion1010
senior tag
Ma elvileg lesz új patch. [link]
-
marilllyo
veterán
válasz BomiBoogie #43834 üzenetére
Hamar unlockolható mert az elsők között van a sorban. Silk Road sík terep ..nem tud elbújni előled a c4-es noob. Rajta tudod tartani a célon . Soha ne állj meg tankkal egy helyben lőni egymást az ellenséggel. Kivéve ha van karosszéria lakatos a közelben A seggét kell lőni ezt a Kelly hősei óta tudjuk.
-
iMaverick
addikt
válasz BomiBoogie #43832 üzenetére
guided rocket. A tank "másodlagos" fegyverének lehet beállítani, ha már unlock-olva van.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
marilllyo
veterán
válasz BomiBoogie #43825 üzenetére
Nekem silk roadon van egy jó tankozós taktikám. Én a guidedre esküszöm ...az jó a jihad bike /quad ellen. Abból pedig van bőven .
-
kisza25
félisten
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Enton
addikt
válasz @rglaaf #43828 üzenetére
Dobsz egy jelölést barátnak, ha még nem lennénk azok, aztán felőlem okés.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Elég egy jó tankos melléd, ha bírod a feszültséget, meg a sok halált a lánctalpaknál rpg és sniper lövedékek közt engineerként lehet ilyet is alkotni:
v3n0m68 nemrég lett ismerősöm de ha fent van szívesen javítok tankot neki, csak van hogy már sokan jönnek sokfelől, meg javítás közben nem véd a tankpáncélzata.
Vagy egyszerűbb ha te magad vagy a söfőr és találsz magad mellé egy supportos barátot.
Ja igen, a hangalapú kommunikáció viszont elengedhettetlen, így a leggyorsabb figyelmeztetni a másikat.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
eugabesz
őstag
TS...csapat...másképpen nem megy...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nektek bejönnek ezek a tankos, nagy távolságos pályák? Nekem eddig valahogy nem az eseteim. :S
Nehéz normális taktikával játszani.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #43819 üzenetére
DeadMeat... az, minden bizonnyal
-
-
pohár
félisten
hopphopphopp, megint azt veszem észre, hogy ott vagyok egy videóban
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
beers
addikt
Ki fut VMtin_SkyHigh fedőnévvel?
M&N
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #43810 üzenetére
ha valaki tud valamit használni ebben a játékban bármi lehet OP, ha én ülök a jetben az minden csak nem OP
-
lofagi
addikt
válasz Snip3r_HUN #43806 üzenetére
30mm egy nagy 0 ha rámegyek egy hajóra, ua sebez, mintha a simával lőném, akkor továbbra se sok hasznát látom.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
- = Zk = -
félisten
-
lofagi
addikt
Most melyik a legjobb választás a Stealhjet main fegyójának? Még mindig az alap?
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #43802 üzenetére
én Gyulám után mentem fel amúgy utálom metrót ő lelépet aztán mentem utána, tehát Gyula tehet erről is
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest