- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #42963 üzenetére
napközben én dolgozom, vaze.... há'dikk
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Janby
tag
válasz Svájcinéger #42993 üzenetére
Nekem pont az a kedvencem.Mondjuk sniper fegyóval csak hardcore-on megyek. Ott egy lövés egy ember. Még hangtompítóval is. Normal módban hanyagolom őket. Felhúznak eléggé...
I AM:D
-
Bjørgersson
félisten
válasz Svájcinéger #42993 üzenetére
Vegyél nekem premiumot. A recon fegyvereket meg egyébként is utálom, nem használom őket.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
marilllyo
veterán
Este kimenőt kaptam és megengedte a barátnőm, hogy kockuljak...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bjørgersson #42987 üzenetére
Próbáld ki az NS-ben kapott snipert (SR338). Na az tényleg f@s. Eddig minden fegyvert elvittem legalább SV-1-ig, de ezt feladtam. Még ha fejbe lövök vele valakit is vígan szalad tovább. Ha legközelebb előveszem, minimum egy órát relaxálok előtte, bár két lövés után tutira kinn leszek alfából.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
-
lofagi
addikt
SCAR-H, közép távolságra jó, közelre szinte semmit nem ér. Lassú, de stabil, illetve a legnagyobb sebzése van az assault fegyverek között, párat betalálsz aztán már fekszik is az ellen.
Nem egy AEK, de szerintem mindenkinek meg kell találnia azokat a fegyókat amiket előnyben részesít.
ACE23 ha ilyenekkel nem akar az ember szüttyögni, az arany középút. Persze nem feltétlen fog minden helyzetből győztesen kijönni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Mappa
addikt
-
MODERÁTOR
Egyik legerősebb. Told ki max. stability-re.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Bjørgersson
félisten
Ez a SCAR-H valami ritka használhatatlan egy szutyokszarfos.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #42981 üzenetére
Ja hát az alap a héten nem is nagyon játszottam számítógépes lövöldözős játékkal.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Esténként rendben. Napközben nem kockulok. Jó idő lesz.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #42962 üzenetére
Úgy nem is fogok ha mindig tankban ülök szabad a hétvége (végre) tolhatunk valami napi trollt
nem kötelező megadni
-
mackosajt
addikt
válasz marilllyo #42971 üzenetére
Ajánlott! (9. század, 9 rota, ilyesmi neveken keresse aki akarja)
Szinkronost ne is keressetek, meg az csak elb@szná az egész hangulatát.
Nevezzük úgy, hogy ütősre sikeredett alkotás. Szerintem.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Anfänger
őstag
válasz - = Zk = - #42948 üzenetére
szevasztok...
megvan a multi. Nekem is.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
@rglaaf
veterán
Tegnap megcsináltam egy silver assigmentet kaptam érte egy camot de fogalmam sincs hogy miért kaptam hol lehet ezt megnézni?
PSN:BiZzare_0 ️
-
DeadMeat
nagyúr
válasz @rglaaf #42968 üzenetére
Inkább vele halok, vagy szétcsapom, ha más lehetőség nem maradt és ki kell szálljak, de javitani nem tudom. Ink rpg, vagy c4 rá és vissza kezdőre vele, mint az ellené legyen. De sokan valóban menekülnek a tankból, már 1 segg lövés után is.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
marilllyo
veterán
Nekem anno történelem órán...x évvel ezelőtt úgy tanították, hogy a tanknak az ellensége mindig "az egy ember" volt. Bevett szokás volt, hogy a tank útvonalakon szűk lyukakat ástak amibe egy ember belefért és a tank elhaladtakor az aljára robbanószert ragasztottak.
Silk Roadon volt egy gyerek aki jihad bike-ozott. Iszonyat sok av ribbont szedett össze. De Guided missile ellen nem tudott mit tenni. Vitte motorostól a francba csak úgy füstölt.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #42955 üzenetére
Napközben tolhatunk pár kört, ha lesz időd meg kedved.
-
Svájcinéger
őstag
Régen cigánykerekeztél, nem gondolod ?
-
Mappa
addikt
Trollság:
Mostanság azt csinálom, gyalogosként (!!!ha tudok!!) közel kerülök egy ellenség tankhoz és csak föl alá mászkálok a tank mellett. 80% azt hiszik, hogy m2-t vagy c4 rakok rá egyből kipattannak és ugye megmozdulni meg nem akar a m2 miatt, na akkor bepattanok és legyalulom az ellent. A maradék 20% aki elhajt a tankkal vagy gunár ül mellette mert akkor ez nem kivitelezhető. Caspianon 4x játszottam el egy kör alatt, pedig ott azért van bőven hely.Ebből is látszik milyen ramaty lett ez a BÖF4... tankkal parázni a gyalog ellen.
nem kötelező megadni
-
eszakas
senior tag
válasz Appa123 #42959 üzenetére
Ne egyszerre állítsd a DLC-s mappokat hanem külön. Olyan szerver ritka amin minden DLC megy. Először egyre keress utána a másikra. Bár mióta a Navalt kiadták nekem minden szerver laggol.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Appa123
csendes tag
Valaki tudna linkelni pár jó szervert?? Amin csak dlc mapok mennek. Most vettem meg prémiumot, már rosszul vagyo alap mapoktól Keresőn hiába állítottam be h csak chine+sedcond+naval dlc-s mapookat hozzon be utána alig talál pár szervert amin vannak 30+
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
válasz yodamester10 #42895 üzenetére
Holnap (pénteken) este 6-kor eugabesz átteszi az IRAM szervert alap mapokra.
Így nyomulhat mindenki a nyereményjátékon!
Hajrááááá!Logitech hardware tester
-
- = Zk = -
félisten
igen, láttam. kénytelen vagyok ott fejlődni pár szintet... nincs mese
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Miles
aktív tag
válasz - = Zk = - #42955 üzenetére
Elvileg itt is van metro de locker is ez a stílust képviseli.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #42954 üzenetére
janemá!
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #42953 üzenetére
Jelöljmávissza!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #42952 üzenetére
jajnemá'
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #42951 üzenetére
Keress rám, aztán kiderül.
-
- = Zk = -
félisten
válasz lofagi #42949 üzenetére
igen, ott szoktam időzni... csak eddig olyan kellemes lerohanós ellenfelet kaptam
nah, majd idővel(#42950) kovy29
óóómond, hogy neked nincs meg a Bf4... könyörgöm[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Viszlát!
Operation Locker
-
lofagi
addikt
Operation Locker lesz a te pályád, ha a Metro-t szeretted.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
megvan a multi
egy kalap sz.r ez a játék. sok a 200hp-s és csak fejest adó M416 núúbok -.-
ejjj, hát na -.-szerk
régen Métro-ra jártam, mikor még kis kezdő voltam. itt alap BF4-nél mit javasoltok?![ Szerkesztve ]
-
RolEnD_
tag
Sziasztok!
Hátha valaki még tapasztalt ilyet, ezért rákérdezek. Kb. 3-4 napja fagy a játék. De rendszeresen. Előfordul, hogy tudok játszani fél órát, de a 10 perc inkább jellemző. Megáll a játék és csak ctrl+alt+del kombóval tudom bezárni, feladatkezelőben. Ráadásul egyszer normálisan fut, máskor meg folyamatosan tekeri a vinyót és ugrál, szaggat az egész. Fogalmam sincs, hogy mi történt, semmit nem változtattam a gépen. Ötlet?
-
iMaverick
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #42944 üzenetére
Ej ezek a Chuck Norris-os "legend"-ek...
Pl. Amikor CN bemegy egy szobába, akkor ő nem a villanyt kapcsolja fel, hanem a sötétséget le...
Vagy: CN nem vesztette el a szüzességét, hanem megkereste és agyonverte.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
pohár
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #42923 üzenetére
ennek most viccesnek kellene lenni?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lofagi
addikt
válasz silver87 #42940 üzenetére
Részletezhetem is, de a lényeg ua marad, Assaulttal kell tolnod sokat továbbra is.
Bronze : 7 ölés assault fegyóval, 11 gyógyítás
Silver : 8 ölés assault fegyóval, 12 gyógyítás
Gold : 50 medcit ribbon, 200 ölés assault fegyóval, 10 assault fegyó ribbonÚgy, hogy toljad szépen az assaulttal és előbb vagy utóbb meg lesz.
-
marilllyo
veterán
válasz gali777 #42938 üzenetére
Nincs belőle "hasznod" mert...egy 100-as járműbe 2 ucav kell....mire újratöltődik addigra a jármű is...szóval...olyan mint az AA mine...meg úgy kb minden...ha nem 100-as a jármű akkor használható. Infantry ellen jó. Noob kempersniperek ellen. Eddig volt bug, hogy letettek eléd 3 -4 ládát és akkor instant töltődött az UCAV. De ezt peccselték.
-
lofagi
addikt
válasz silver87 #42934 üzenetére
Tolni kell csomót assaulttal, ennyi.
(#42930) Ybron: Loadoutban, pedig biztos nem működik ez a dolog, lehet testrange-n még be tudod állítani, de se rakéta, se stinger nem lehet AA mine mellett. Ezt egyébként az utolsó nagy frissítéssel hozták, szóval lehet volt aki még tudott használni stingert az elején.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz marilllyo #42920 üzenetére
"Háát...ha rush-t ucavozol akkor másodiknak rakj be mortart...a kezdőtöktől lődd őket ucav..aztán kilövöd a mortarjaid...addigra nagyjából újra lőhetsz ucav-val."
És ezt mégis hogy? Csak mert ha mortar + ucav van berakva akkor nincs lőszeres láda. Akkor pedig nem igen töltődhet be az ucav. A supportok meg nem arról híresek, hogy ammo-t nagyon dobnának a csapattársaknak
-
silver87
tag
Valaki segítsen, mert egyszerűen nem kapom meg az ace 23-at, mit kell tenni hozzá?
-
spanglee001
addikt
válasz eugabesz #42925 üzenetére
És tényleg a stingeres nem fog menni, mivel nincs egyszerre stingered meg aa minéd.
Akkor viszont tudsz felvenni a pályákon ahol van, shanghaion pl a toronyban és azzal sebzed meg, így még működhet esetleg. De a legegyszerűbb reménykedni hogy már sebezve van.szerk: lehet egy patchel jött, de nálam most nem engedi egyszerre a stingert aa minevel
de nem is izgat only rpg repair combó[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
eugabesz
őstag
Háde nem aztat mondták,hogy nem lehet berakni hozzá rakétavetőt??
Mondjuk nekem ez a két kedvencem,a szaros lapát ellenére...AA Mine és M2Slam...nincs velük gond,leteszi az ember fia,oszt mehet harcolni...[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz marilllyo #42926 üzenetére
Persze,VIEW ALL PLAYERS & STATS és itt található:link
Értelemszerűen a második sor az idő...érdemes vele várni kilépés után,mert nem a gyorsaságáról híres...[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz spanglee001 #42922 üzenetére
A 4.pontban leírt trükködet szeretném ha leírnád,hogyan vitelezed ki,ugyan is ha AA mine-t teszel be,nincs rakétavető...
-
Ybron
senior tag
válasz marilllyo #42921 üzenetére
1. Én azt Guilin Peaks-on csináltam meg, leszedtem vadászrepcsivel. Lehetőle 40 slotnál nagyobb szerverre ne menj be. Lényeg hogy először figyeld meg honnan bukkan fel a bomber, aztán körözgess a hegyek között ahol nem zaklat senki és mikor meghallod a szirénát sasolsz hol bukkan fel, aztán adsz neki kis előnyt majd hátulról szépen fékezve a repülőd leszeded.
4. Azt pedig Silk Road-on csináltam meg úgy, hogy D ponthoz lepakolgattam, lehetőleg minél magasabb pontra, hogy ha kilövi a rakétát akkor ne ütközzön bele semmibe és ha jönnek a helik akkor reménykedsz hogy már sebezve vannak. Nekem így lett meg először, aztán megcsináltam úgy is hogy ledobtam kettőt a dombtetőre és bevártam egy helit, majd mikor jött felém stingerrel adtam neki először aztán AA mine elvégezte a többit.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Chuck Norris-nak olyan Skill-je van hogy a rendszer fektetett 8-assal jelöli!" xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
spanglee001
addikt
válasz marilllyo #42921 üzenetére
1: AA active radar+ sorozod, vagy jet
2: Azt nem tudom
3: kinek mi megszokás és használatfüggő, attól függ mire és honnan vadászol, mint a pecázás
4: van trükk, paracelen az egyik épületnél lerakod és befekszel a bozótba ha jön a heli és közel van, adsz neki egy stingert bespottolod és már megy a 2 raksi ha mákod van ennyi.
Vagy csak aa mine a lényeg hogy csak akkor működik ha spottolva van addig nem lő.
Én is 2 pályán keresztül kínlódtam mire összejött, azóta sem használom.
Végre meglett a fantom acsi is.
A commander acsikat majd húsvétkor, vidékről megcsinálom.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
marilllyo
veterán
Most viszont nekem is lenne pár kérdésem. Valami járműimádó noob megválaszolhatná nekem.
1: Bomber-t mivel érdemes lelőni? AA heatseekerhez messze van
2: Ac-130 is Bombernek számít (MOTHER OF ALL BOMBS assigmnent szempontjából)?
3: Van olyan, hogy leghatásosabb tank loadout?
4: AA mine-ra (SCOURGE OF THE SEA) van valami trükk vagy leteszed...aztán ha szerencséd van egyszer csak kiírja, hogy vehicle destroyed.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz lofagi #42919 üzenetére
Háát...ha rush-t ucavozol akkor másodiknak rakj be mortart...a kezdőtöktől lődd őket ucav..aztán kilövöd a mortarjaid...addigra nagyjából újra lőhetsz ucav-val. A kettővel együtt egyébként nagyon sokat segítesz a csapatnak...(ha nincs tk bekapcsolva) Szidni is fog az ellenség. Megcsináltam...végülis nem nehéz...halni nem fogsz...szóval kdr szempontjából jó. Olyan mapot keress ahol nincsenek nagy épületek. Rogue transmission talán a legjobb....a hegyen mindig sokan kempelnek. De ehhez elengedhetetlen, hogy aktívan spot-oljon a csapatod.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Gyula84 #42915 üzenetére
Nekem is az kéne, de valahogy nem szánom rá magam,hogy félóra töltés után toljak el egyet, aztán vagy betalál vagy nem, elég unalmas ahogy mondod. De ezt a Rusht lehet kipróbálom ahogy (#42917) marilllyo írta. Bár így is vannak kétségeim felőle. No mind1. :] Van 1-2 assigment amit azért nem csinálok meg mert egyszerűen unalmas, a skillt meg leviszi mint az állat, sajnos nagyon skill huszár vagyok. Egyszerűen zavar, ha lemegy.
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #42915 üzenetére
Hajót lőjj vele. A hátsó 3 embert az első rakéta is megölheti. Egyébként sajna mindenre kettő kell. De mondom rush-ra menj UCAV-ozni. A védőket az mcom körül meg lehet szórni szépen. Ha a 20-at megölted vele akkor megkaptad az air burst-öt. Akkor már ott robbantasz ahol akarsz.
-
lofagi
addikt
válasz gali777 #42912 üzenetére
Én kimondottan élvezem mikor az ellen elfoglalja a C-t, D-t, kishelibe bepattanunk, aztán lehet gyakni, nagyon tovább nem is érdemes vele menni, mert általában a kezdőről már lő is az AA, mert hát hol kempelne, ha nem ott ahol még kilőni sem lehet. :]
(#42898) VAN der BOSS: Ezt mire írtad?
(#42904) kovy29: Én a zöld éjjellátót használom azóta semmi gondom nincs velük, tényleg ritkán kapok be, persze azért még így is be tud szívatni 1-2 főleg, mikor rám dobálják, de az ellen csak a gyors reakció véd, semmi más.
-
-
gali777
őstag
válasz Neoteric #42908 üzenetére
Csak az a gond, hogy az esetek 90%-ban csak ülnek D meg C fölött. Nem azért tartják azt a 2 pontot, mert könnyen el lehet érni a többit onnan, hanem mert azt a 2-t a legkönnyebb kempelni. Általában ki sem mozdulnak onnan vagy ha igen, akkor is csak az épületek oldalán lévő létráig mennek el, hogy mehessenek a tetőre verni. Mondjuk mindegy, én járművel el szoktam foglalgatni a többi pontot, a sok majom meg csak üljön C-n meg D-n
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #42910 üzenetére
Te is ott voltál...rosszul emlékszem és az rush mód volt? Mondjuk én ki nem szálltam a tankból...le se spawnoltam amíg nem lett egy üres. Mondjuk a végén már rettentően bosszantott amikor 3 tankot is felvittek a hegyoldalba és csak csücsültek benne....pontot nem foglaltak...ölni nem öltek...tankba nincs TV..
-
marilllyo
veterán
Nézem a battle reportjaimat...hogy milyen awardokat kaptam az egyik körön. Nem nagy szám..nem azt kell nézni..[link]
Fast attack service star
Rush service starNa most mindez egy CQL Silk Road -on. Remek
-
Neoteric
addikt
válasz Bjørgersson #42901 üzenetére
Persze, mert középről gyorsan ott lehet lenni 4 pontnál is, és az többet ér, mint h elszaladgáljak jármű híján a szélső 1-1 pontért.
PSN: ne0teric_sAN
-
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #42904 üzenetére
ne is mondd a legnagyobb baj vele hogy spotolni szinte lehetetlen
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
Nem tudom melyik DLC az amelyik mindenkinek megfelelne. Olyan biztos nincs. Én inkább inf. játszom...de most végülis elvagyok az NS mapokkal is. Elkezdtem a hajós assignmenteked meg awardokat csinálni...eddig annyira nem mozgatott. A tankosnak is most álltam neki. Engem egy dolog zavar...az a k@rva ac130 azért az el tudja venni az ember kedvét. Na meg a prő atomjet-esek. Mondjuk tegnap valamelyikőtöket az IRAMosok közül kidurrantottam hajóval. Gabeszt vagy Attilát...de bóóódog vótam Igaz, hogy előtte 3 hajómból csinált tengeralattjárót...
-
-
addikt
válasz @rglaaf #42900 üzenetére
Szigorúan csak RPG-7-el közlekedek, mivel személyesen is volt szerencsém közelebbi kapcsolatba kerülni vele jó negyven évvel ezelőtt. Igaz, hogy csak nyomjelzős géppisztoly lőszerrel gyakoroltuk a célzást, mivel már akkoriban is a spórolás volt a fő szempont.
Az RPG-7 nagytestvérét viszont élesben is kipróbáltam Hajmáskéren a tűzérségi lőtéren.
[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Bjørgersson
félisten
válasz DeadMeat #42896 üzenetére
Pedig jó pálya lenne, de tényleg undorító, hogy szinte mindenki C és D környékén gyökérkedik, vagy a tetőn vagy az alagútban vagy tökmindegy, a pálya többi része meg le van szarva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest