- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz regener #91597 üzenetére
Stabil 24-et mérek viszont találtam egy videót ami segített bemásoltam ezt az User.cfg-et ami a network részét optimalizálja és lás csodát nuku lagg. Berakom ide hát ha másnak is segít ez BF4 Lag fix a leírásban ott a link a cfg-hez.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani mi a francért laggol minden szerver a bf4-ben ? 34-38 a pingem, de össze vissza dobál a játék a pálya felére meg random 100m dob vissza mondom ez igen Megnéztem kb 10 szervert (német) és mindegyik szerveren ugyan ez van.. Szinte játszhatatlan az egész más is tapasztalt ilyet ? Régebben nem voltak ilyen laggosak a szerverek vagy legalábbis nem emlékszek ilyenre....
-
N@idia
őstag
válasz kisza25 #76892 üzenetére
Én is pont így voltam kerestem hol a fenébe kell letölteni az előbb leszedett vami 1.25gb-ot aztán indítanám, de nem engedte most, hogy megvettem a free dlc-t már indult is. Azért az vicc, hogy automatikusan nem adja hozzá
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
válasz kriszpontaz #73313 üzenetére
Probléma megoldva Részben, most már csatlakozik, de így meg a konzolom lesz rossz a DMZ-t ki kapcsoltam és most már faszán csatlakozik minden szerverhez, de konzolon meg lakatolja a játékaim amit digitálisan vettem felesben egyik barátommal mondjuk mostanában amúgy is PC-n játszom, de ezt még valahogy ki kell küszöbölni
-
N@idia
őstag
válasz kriszpontaz #73313 üzenetére
Na megnéztem amit írtál és engedélyezve van az UPnP ráadásul a sorok közt ott van a 3659 is amire a battlelog dobja a hibát. A BF3 simán működik tökéletesen fut a Bf4 meg nem, ráadásul a szerverek 80%-a üres és alig vannak ezt sem igazán értem szerintem itt vmi gebasz van újra telepíteni pedig nem igazán fogom, mert fél nap volt mire leszedte. A játék javítás pedig nem oldotta meg ezt a hibát...
-
N@idia
őstag
válasz fornettisuti #73300 üzenetére
Vágom hogy nyitni kéne egy 3659 portot, de gőzöm sincs hogyan kell netgear routerem van nem igazán értek ehhez régen nem volt ilyen gondom soha igaz 1 évig nem is játszottam vele most akartam újra neki állni, de egyszerűen most ezzel kell szenvedni..
-
N@idia
őstag
Na most már végképp nem tudom mi a fenét csináljak nem tudok csatlakozni egy szerverhez sem!! Ezt a hibát dobja
"Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
válasz kisza25 #73280 üzenetére
Hehe Egyébként tegnap a Bf3 faszán ment ma felraktam a bf4-et és minden féle hibákkal alig tud csatlakozni ha sikerül akkor high ping-el kivágnak a szerverről vicckategória
most meg ezeket dobálja Client closed down connection. Check your network connection and make sure... bla bla
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Bjørgersson #73276 üzenetére
Neved és felveszlek
-
N@idia
őstag
A battlelog megint le van halva ? Az oldal sem tölt be ezeket mi a istenért nem tudják előre bejelenteni ?
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Tudja vki miért nem lehet belépni a battlelog-ba ? Egyik accommal sem engedi azt írja Wrong email or password pedig helyesen írom be se a PS4 accom se a PC-s accommal nem tudok belépni másnál is ez van vagy csak nálam van gebasz ?
Most látom, hogy másoknál is ez van szal még mindig megy a szarakodás 1 év után is gondoltam újra neki állok PC-n erre ez fogad kár volt elkapkodni
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Én a mi nap erre leltem rá azt hiszem ilyen néni kell nekem [link]
-
N@idia
őstag
válasz @rglaaf #44128 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok,de ha azt nézzem mennyit költök PC-re és még mellette ugyan annyit játékokra én nem nagyon warezolok megveszek minden játékot ami tetszik ! Akkor,ha veszek egy PS4-et azt egyszer kell megvenni aztán 12 -14 ezer ft veszek játékot szerintem ugyan ott lennék,mintha PC-re venném meg és még mellett évente kell költeni rá nem mindig,de kell fejleszteni! Szerintem ugyan ott lennék csak annyi változna,hogy a gépet nem kell fejleszteni csak játékot venni és van ami PC-re nem jelenik meg csak konzolra GTA 5 killzone 4 stb Uncharted Last of Us ezekkel is szeretnék majd játszatni
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Liquidator #44122 üzenetére
Hát engem a grafika már nagyon nem izgat régen zavart ez a dolog,de ma már egy doom1-el is eljátszok Az irányítás egy darabig lehet szokatlan lesz,de majd csak megszokom ha mégsem akkor pedig veszek újra PC-t
-
N@idia
őstag
válasz marilllyo #44114 üzenetére
Akkor eladó a gépem,nem akar vki egy atom i7-es gépet venni jó áron ? Viccet félre téve majd felteszem a Ph-ra váltani akarok konzolra és ehhez megválok a géptől mellé veszek egy laptopot és boldog leszek hogy minden játék gyönyörűen fog menni akadás mentesen és szép grafikával bugok nélkül Hát kipróbálom ezek után meg győztél ! Annyit beleöltem már PC-be,annyiból már 2db PS4 et is vehettem volna...
-
N@idia
őstag
válasz FollowTheORI #44109 üzenetére
Mennyire lehet megszokni akkor a kontroller-el való irányítást teszem azt bf4 alatt ? Rásegítés van vagy ilyesmi ? El nem tudom képzelni,hogy lehet azzal FPS-t játszani viszont sokkal kevesebb a csaló és elvileg a konzolon jobb a BF4 már mint kevesebb a bug,mint PC-n.Na meg ha azt nézem hogy a PC-t mindig fejleszteni kell ha maxon akarod játszani az új játékokat akkor érdemesebb a konzolt venni vagy ez hülyeség ? Ez már lehet off egy kicsit bocsi ezért kérdésért és a tudatlanságomért is,de érdekel ez a dolog nagyon remélem választ is kaphatok itt,vagy vki jobb esetbe útba igazít és be írja nekem a "google a barátod dolgot" akkor feladom és szenvedek tovább PC-n
-
N@idia
őstag
válasz kriszpontaz #44106 üzenetére
Szerintem nem annyira vészes ez a konzol én gondolkodom a PS4 megvételén elegem van a PC-s macro huszárokból és társaikból .. valahogy konzolon élvezhetőbb a játék csak egy dolog zavar még pedig az hogy olyan bot kezem van.Nem tudom megszokni a kontrollert FPS-et játszani vele meg főleg nem ami igazán fasza lenne az az egér+bill kombó ez a nyerő nálam.Viszont olvastam,hogy a PS4 hez tehető bill+egér és a bf4 szépen lekezeli ezeket nem tudom igazak-e az állítások Van itt olyan aki PS4-en játszik és nem kontroller-el esetleg alá tudja ezt támasztani
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Szívesen segítenék ebben,de nem nagyon tudom az AMD drivereiben hol található ilyen nem vagyok jártas ott hogy vannak ezek a beállítások. Nv tulaj vagyok és csak nv tulajoknak tudok segíteni ebben,ha vki nem találná meg ezeket a funkciókat !
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz lowzor #43926 üzenetére
Életed legjobb döntése lesz ... én is AMD-s voltam,de amióta Nv kártyám van azóta elégedett vok a játékokkal 337.50 driver pedig vmi fenomenálisan sikerült Főleg,hogy most akarok SLI-t építeni így még jobban elégedett leszek majd Ja hozzá teszem az nvidia driverében kapcsoljátok be az adaptív vsync-t bf nél csodákat művel az input laggot teljesen megszünteti totál smooth a játék tőle!! Egyébként más játékoknál is sokat dob thief -nél is tapasztalom mennyire akadás mentesen fut ami lényeges,hogy játékon belül ne kapcsoljátok be a vsync csak az nvidia driver-ben és a teljesítményt ne adaptív-ra állítsátok hanem maximális teljesítményre így nem kapcsolgatja le a kártya sebességét és így stabil marad a 60FPS nálam ultra beállítás 1920x1080 felbontáson élsimítás nélkül adaptív vsync mellett stabil 60FPS em van úgy hogy semmilyen körülmények között nem esik 58 alá !!!
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Bocsi ha csak úgy ide vágok ezzel a témával,de a háború az háború.Holnap ingyenes lesz a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a steam-en 24 órán keresztül.Ezt csak azért közlöm itt is hogy,minél több magyar legyen majd a játékban
Na,de hogy ne csak off legyen hanem a témába is vágjak,lehet tudni vmit a patch-ről ami jelen esetben ma érkezett volna ? A másik kérdésem pedig az volna,hogy nálatok is előfordul az hogy a Naval Strike DLC mapok textúrái lassan töltődnek be ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest