-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Gyorsítótár törlése megoldotta.
Köszi srácok! -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Régen játszottam már, gondoltam tolok egy pár kört. Kérdésem, hogy mi történt a battleloggal? Tudom, hogy már játékon belül lehet servert keresni, de a battlelogot megszüntették teljesen? Nem is lesz?
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, a játék folyamatosan kidobál fél perc után ezzel a hibaüzenettel:
Valakinek nincs ötlete, hogy mi lehet a gond?
Windows 10 van fent, már elég sok mindent megpróbáltam, tűzfalat letiltottam, PB uninstall, majd visszaraktam, de semmi.Köszönöm előre is a segítséget!
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Most akarok Win 10-re váltani, mik a tapasztalataitok? Fut vele gond nélkül a BF 4?
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy játék közben, a képernyő jobb oldalán felvillanó sárga és piros jelzések mit jelentenek?
-
fogirobi
senior tag
Végre jól ment a játék, erre kapok egy ilyet:
Ilyenkor megy el a kedvem az egésztől, tele vannak balfék adminokkal a serverek, ha lelövöd már bannol is!
Ilyenkor csak azt sajnálom, hogy nem tudok visszamenni és jól kiosztani a szerencsétlent.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyat, hogy Battlelogon a server pingjét nem hozza be, vagy csak nagyon kínlódva? Ez mitől lehet?
-
fogirobi
senior tag
Az eszem eldobom, hogy mekkora gyökér emberek vannak....
Firestormon beszállok attack helibe, gunnernek meg egy másik gyerek és akkor el kezdi írni, hogy szálljak ki, hogy a spanjával legyen, írom hogy majd ha meghalok a helivel, akkor a következő a tiétek, erre kapok egy killed by admint... És beszállt a spanja! Az ilyennek verném bele a fejét a monitorba, de úgy hogy többet még az egeret se tudja megfogni! -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy ugye most ingyenes az originen a Dead Space, csak azért írtam, mert lehet valaki nem tudott róla,aktiváltam is, el is kezdte telepíteni, de 25%-nál azt írja ki hogy Directx hiba lépett fel... És nem is folytatja a telepítést! Szerintetek mi lehet a gond?
-
fogirobi
senior tag
Első map amit kipróbáltam az a Lost Islands, lenyomtam rajta egy kört és ez valami brutál jó lett, iszonyat hangulatos, Far Cry 3 BF köntösben!
Iszonyat szépek a színek, rohadt jó a pálya elrendezés, kiegyenlített a gyalogos és járműves ütközet, és ez a légpárnás valami eszméletlen!
Csak ne csattogna minden bokor mögött egy sniperes.
Ha a többi map is ilyen jó és ez a Carrier Assault is, akkor ez köröket fog verni az előző DLCk-re...
Csak ne kellene holnap 7-re menni dolgozni! -
fogirobi
senior tag
Most nézem, hogy devil megint warn-t kapott?
Biztos nem csinált megint semmit. -
fogirobi
senior tag
Akit érdekel, hardveraprón ismét lehet kapni Premiumot 7000-ért! Szerintem ennél olcsóbban sokáig nem lehet majd hozzájutni! Premium 7000-ért!
-
fogirobi
senior tag
El se hiszem, megkaptam végre a Veteran Battlepackot!
Csak azt nem tudom, hogy mi ez a 824 megás patch már megint... Eddig javulást nem vettem észre, csak azt, hogy TDM-be megint nincs hang, nagyon ügyesek ezek a fiúk, egyre jobb lesz ez a játék!
Mellesleg én most tartok 40 gigánál és még jön 3 DLC, meg ki tudja mennyi patch, ha így folytatódik, akkor lesz ez simán 60 giga is! -
fogirobi
senior tag
válasz
Csabroncka #38192 üzenetére
Érdekes, nekem a több mint 200 órámmal egyszer se sikerült a pálya alá éledni, sőt még hirtelen gyorsuló, eltűnő emberekkel se találkoztam!
Nálam hit se szűnt még meg, általában ott talál ahova célzok!Jó azért néha vannak apróbb gondok a hittel, de azért ennyire nem rossz a helyzet mint írod... Ponthúzás közben balansz, az nem a játék hibája, inkább a serveré, legalábbis én így tapasztaltam! Állandó headshotról meg annyi a véleményem, hogy ahányszor kapok, kb annyit kiosztok én is.
Kicsit túlkapod ezt a dolgot, vagy tényleg nálad lehet a probléma!Én is sokat mérgelődtem, sőt még mindig szoktam, de már tényleg rengeteg hibát kijavítottak és nagyon is játszható a játék, ennek ellenére sajnálatos, hogy ezt gondolod, de szerintem az apróbb hibái ellenére, még mindig rohadt szórakoztató ez a game!
-
fogirobi
senior tag
Valaki világosítson már fel, mert nagyon nem vagyok képben! Mi az a Platoon?
-
fogirobi
senior tag
Hát nagyon értelmesek ezek a csomagok mondhatom... Kis Pista megveszi a játékot és még csak nem is kell vele játszania semmit, mert feloldja egyből a fegyókat és egyből megy puffogtatni az OP fegyókkal! Legközelebb mi lesz? Az összes fegyóhoz megkapjuk az összes kiegészítőt vagy mi?
Én is megszenvedtem vele, más meg csak úgy feloldja az összeset? Nekem például a pisztolyok közül csak a fele van meg, mégse oldom fel, hanem majd szépen feloldódik játék közben!
Komolyan mondom, hogy ennél jobban már nem tud a DICE lentebb csúszni!!! Teljesen hitelét veszti a fejlődés és a szintlépés ebben a játékban... -
fogirobi
senior tag
Én meg nem tudok belépni egy serverre se és ezt írja: No contact with EA online. Please try again later.
K*rva jó mondhatom... Meló után szeretnék függni 1 órát, erre ez fogad! Most már tényleg ki van a f*szom is ezzel a nyomorult EA-vel! -
fogirobi
senior tag
Bocsi, de nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom hogy volt e már, de az normális, hogy rámegyek bármelyik serverre battlelogban és nem írja, hogy hány ticket van még hátra? Csak az időt írja...
-
fogirobi
senior tag
-
fogirobi
senior tag
válasz
afrojack1 #35413 üzenetére
Nálam be van kapcsolva a VSync!
A monitor úgyse tud többet megjeleníteni, nem is érzem magam jobbnak 80 FPS mellett, ráadásul 60 felett látszik, hogy nehézkesen tudja megjeleníteni a képet és nagy ritkán csúszik a kép (kicsit olyan mintha csíkozódna, de alig észrevehető, én észreveszem), VSync mellett legalább a VGA-t se tekeri maxon és így a hőfok se kúszik fel...
Nálam ezek miatt be van kapcsolva, de ez csak az én véleményem! -
fogirobi
senior tag
Nagyon jó tényleg, amikor már felszállni se lehet anélkül, hogy a pálya másik végéről ne mérne az AA...
Arról nem is beszélve, hogy gyalogosba is egy fél tárat bele kell ereszteni, hogy elfeküdjön...Nem vagyok bamba, csak felb*sz, hogy kilövöm a flare-t amikor már kilőtte a raksit és még a közelemben sincs, de 3 mp múlva meg betalál...
-
fogirobi
senior tag
Valaki árulja már el, hogy miért ilyen retkes sz*r ez a játék? Helizni se lehet már normálisan...Valaki bemér, kilövi rám a raksit, én nyomom a flaret és 3 másodperccel később úgy betalál mintha mi se lenne, arról nem is beszélve, hogy az AA miatt meg se lehet mozdulni helivel, mert a pálya másik végéről is bemér.... Nagyon fos ez az egész úgy ahogy van!!!
-
fogirobi
senior tag
válasz
Mr.White #34114 üzenetére
de nem érted meg, hogy gunnerként rak ki? és utolsó alkalmaknál nem gunnerként akartam bespawnolni, csak valaki megelőzött!
első alkalmaknál gunnerként, mert gondoltam nem függ össze, utána csak simán beültem úgyis kihajigált, a végén meg nem gunnerként akartam, csak valaki megelőzött és ezért ismét sikerült kidobnia! ezt ennyire nehéz felfogni? -
fogirobi
senior tag
-
fogirobi
senior tag
Újra, bespawnolnék a tankba sofőrként, erre valaki már beül és berak gunnernek, vagyis rakna ha nem dobna ki exe hibával... Ez már ma kb a 10.!!! Hogy kapná be az összes f*****t ez a nyomorult DICE, szánalmas ez az egész játék most már úgy ahogy van! Szánalmas, hogy 3 hónap alatt nem bírták kijavítani a hibákat, arról nem is beszélve, hogy hiába jön a javítás ha az újabb és újabb hibákat szül állandóan!
Egész héten dolgozok, örülök, hogy van egy kis időm így vasárnap tolni pár kört, és csak a szenvedés megy!!!! Játszhatatlan hulladék ez az egész és úgy veszem észre, hogy ahogy telik az idő egyre inkább az lesz... Esküszöm ha lenne rá mód, akkor régen visszakértem volna a pénzemet!!!
Remélem valaki csődbe juttatja ezt a szánalmas bagázst! -
fogirobi
senior tag
Mi a francért dobál ki állandóan ez a retek játék, ha beülök vagy bespawnolok valaki mellé gunnernek? A mai nap kb 5ödjére csinálja ez a sz*r...
Másnál is van ilyen vagy csak nálam ekkora retek ez a játék az új patch óta? -
fogirobi
senior tag
Valaki árulja már el, hogy miért ilyen retkes sz*r ez a játék????
Scout helivel vagyok, bemér az AA, még látom is, kilövi a rakétákat, nyomom a flare-t, kb 100 méterre van a raksi és betalál, mind2... -
fogirobi
senior tag
válasz
Olympos #32182 üzenetére
És most 7000 az Originen?
Csak, hogy tudd,
nem akkor akarok venni amikor te megvetted leakciózva, hanem most az elkövetkezendő pár napban! Látom ez nem esett le!
Nem is értem, hogy jött ide, hogy te amikor vetted mennyiért vetted, de biztos.
Legyél rá büszke, hogy megvetted ennyiért és még csak be se kellett pötyögni a kódot!
Ezt az IP babrálást meg inkább mellőzzük, mert ebből is voltak már gondok... -
fogirobi
senior tag
válasz
FollowTheORI #32180 üzenetére
Akkor linkelj már egy "rendes üzletet" légy oly kedves, ahol olcsóbb mint a tokos verzió!
-
fogirobi
senior tag
válasz
Olympos #32177 üzenetére
Ki beszélt Originről? Értelmezd már a kommentemet....
Mellesleg ki az a hülye aki Originen veszi még drágábban?Az előbb írtad, ha a tok nekem megér plussz 3 ezret... Originen még drágább mint a tokos verzió! Akkor nem tudom, hogy nálad, hogy jön ide az Originen vásárolt BF4!
Rakd már helyre egy kicsit a dolgokat, mert ahogy nézem azt se tudod miről van szó!
Az meg, hogy neked az a "nagy" élmény, hogy nem kell beütni egy kb 20 betűből álló kódot, hanem automatikusan aktiválódik, azt inkább nem kommentálom!
Azért annyira nem igényel nagy erőfeszítést...De kinek mi...
-
fogirobi
senior tag
válasz
@rglaaf #32149 üzenetére
Nem lesz benne semmi más... Szerinted mit hittem? Azt hogy lesz benne még egy nyalóka is, vagy mi?
Ez csupán elvi kérdés. Nekem így jó és kész! Én szeretem a kezemben fogni azt amit megvettem...
Nem akarok arra eszmélni, hogy egyik nap lelövik a Battlelogomat, azzal az indokkal, hogy ez nem is az én kódom, hanem másé és én elloptam és még bizonyítani se tudom, hogy az enyém, mert valakitől megvettem itt hardveraprón az meg csak elküldött egy kódot! Egyik cimbim konkrétan így járt a BF3-al kb 1,5 éve... És azóta is cseszheti, mert nem tudott felmutatni semmit... -
-
fogirobi
senior tag
Egy újabb honfitársunkat is megfogta a PB!
Dr0id_c4_king
-
fogirobi
senior tag
válasz
FollowTheORI #31520 üzenetére
Attól még nem bannolnak, hanem kickelnek...
-
fogirobi
senior tag
Nyomtam egy jó kört Paracelen 3000 ticketes serveren, volt még vissza 2000 és 26 7-es statom volt, meg vagy 13 ezer pontom, hajóval toltam végig, erre az admin kibannol, de indokot már nem írt... Végre úgy voltam vele, hogy van annyi időm, hogy ezt a mapot végig toljam.
Szánalmas mennyi sok gyökér admin van... Azért mert valaki jó, már egyből bannolni kell, gratulálok az ilyennek! Ilyenkor megy el a kedvem a játéktól! -
fogirobi
senior tag
Valaki nem tudja, hogy NEED ONLY ONE assignmentet miért nem adja be a játék?
Megvan a 3 Sniper Rifle ribbonom, utána ölök egy körben (ugyanabban a körben) DMR-el, shotgunnal és C4-el és nem akarja megadni... Már 2szer próbáltam, de semmi! Ötlet? -
fogirobi
senior tag
Inkább az a vicc ebben, hogy hiába vagy a map egyik végén, a másik végéről simán bemér az enemy stingerrel és egyszerűen hiába menekülsz, mert elnyomsz egy flare-t, az enemy betölt és simán rádereszt még1et.... Ez betehető annak, hogy rohadt lassú az attack heli, a másik meg, hogy kilométerekről is tud mérni téged...
-
fogirobi
senior tag
Annyira imádom, amikor Locker-en dobálom a gránátot és 3-ból 2 beesik a textúra alá!
-
fogirobi
senior tag
válasz
KERiii #30480 üzenetére
Én majd akkor veszem meg amikor kijön a második DLC is, sztem addig nincs sok értelme, valószínűleg addigra az ára is apadni fog! Ha megveszed a Limitedet akkor benne lesz az első DLC, én biztos azt venném meg még csak...
Ráadásul csúszik is a második DLC, ki tudja mikor fog kijönni... -
fogirobi
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Ma már ne puffogtassatok, menjetek bulizni!
-
fogirobi
senior tag
válasz
lofagi #29712 üzenetére
Én már ezt régen megmondtam, nem gyengén túlkapja a dolgot! Tipikus példája annak, hogy akit lelőnek az már egyből cheaterezi, csalózza a másikat és utána meg jön a magyarázat, hogy hát de 300 valahány órával ő el tudja dönteni!
Bizonyíték nincs rá, de ő tutira csal, mert azt mondja!
Most megint kezdünk visszatérni ahhoz, hogy naponta beírja, hogy ő ma 10 csalóval találkozott! -
fogirobi
senior tag
-
fogirobi
senior tag
válasz
isizakhi03 #28944 üzenetére
Hardveraprón lenne érdemes szétnézni, ott mindig lehet találni olcsó kulcsokat
-
fogirobi
senior tag
válasz
gali777 #28933 üzenetére
Olyan aranyos vagy, hogy állandóan bevéded!
Szerelmes vagy belé vagy mi?Hidd el, biztos megvolt az okuk, hogy ő 2 hónapot kapott én meg 12 órát! Erről nem én döntöttem, ezen kellene kicsit elgondolkozni!
Ha valami gondod van, akkor írjál privátban és megbeszéljük! Végre nincs itt devil, nem kell szemetelni! -
fogirobi
senior tag
válasz
pilu85 #28925 üzenetére
Nálad van valami gubanc, mert nekem kismillió szervert talál mindig!
Egyébként szerintem a fegyver "szerelés menüje" sokkal jobb itt mint a 3-ban, majd meglátod te is, csak kicsit szokni kell!Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!! Leginkább devil barátunknak!
Sajnálattal értesültem róla, hogy márciusig nem láthatjuk itt!Biztos ez is azért van, mert ő milyen rendes gyerek és milyen jól viselkedik!
De remélem márciusig valaki végre megvásárolja neki a BF4-et!
-
fogirobi
senior tag
válasz
eugabesz #27514 üzenetére
Ezzel te is elárultad magad, hogy melyik táborba tartozol, de inkább nem írom le, mert még a végén hasonlóságot találsz saját magadban és zackben...
Van macros is, van fizetős cheattel rendelkező player is, de akkor sincs az hogy 2 naponta találkozol ilyen emberekkel, ráadásul többel is egy azon mapon, egy azon serveren és ráadásul csak téged lőnek be!Ráadásul mindig! Hagyjuk már!
-
fogirobi
senior tag
válasz
TTomax #27501 üzenetére
És az kinek is szégyen a mondatod szerint?
(#27503) eugabesz: Tisztában vagyok vele, hogy semmit nem ér, és azzal is tisztában vagyok, mint már írtam, hogy vannak csalók! De közel se annyi mint ahogy zack írja! Mert állítása szerint egy serveren nem egy, hanem több csalóval is találkozik, 1 azon mapon! És ezt 2 naponta beírja ide a fórumra! Azért ez még mindíg nem a COD, ott azért volt ilyenekre példa! De ezek szerint én vagyok teljesen hülye és elfogult, de én ha 5 óra játék alatt találkozok 1 olyan emberrel akire azt mondom, hogy csíter, akkor sokat mondtam!
De ha szerintetek tényleg ennyi csaló rohangál a servereken, hogy 1 serverre jut több is, akkor áldásom rátok! -
fogirobi
senior tag
válasz
Bjørgersson #27498 üzenetére
Akkor ez mi?
"Anyukád nem tanított meg rendesen beszélni? Szégyen."
Ne forgassuk ki a dolgot! Én sem beszéltem így, neki se kéne! Anyámról meg annyit, hogy inkább jobb ha nem tudjátok mi van vele! Szóval nem kell letámadni, ő kezdte! Nem volt hozzá joga, hogy így beszéljen, de meg is van az ilyen emberről a véleményem, de azokról is akiknek ez teljesen természetes dolog!
Az meg, hogy teleszemeteli a fórumot napról napra a cheateres összeesküvésével, az meg már inkább kiégető, mint vicces!
-
fogirobi
senior tag
Nem én rinyálok 2 naponta, hogy tele van a játék csíterekkel... Érdekes mástól nem lehet ekkora sírást hallani! El kell fogadni, hogy vannak jobbak akik lelőnek, nem kell egyből csalózni senkit, csíterek is vannak, de közel se annyian mint ahogy azt te gondolod! A 15 éves unokaöcsém nem rinyál ennyit mint te 36 éves létedre... Nah ez a szégyen! Az anyámat meg ne merd még1szer a szádra venni, én sem tettem!
Jobb lenne inkább azon elgondolkozni, hogy mennyi baromságot hordasz itt össze a cheateres összeesküvéses elméletedről!
Most toltam egy Altai Range-t, kör végére 21 0- lett a statom, biztos akkor én is csalok! -
fogirobi
senior tag
válasz
X Factor #27458 üzenetére
Hát akkor te is valami szuperember lehetsz!
És hirtelen biztos ránézel a hp kijelzőre is miközben lövitek egymást, hogy 70-80at csökkent!
Azért bírom az ilyen megmagyarázásokat!
Nekem azt senki ne magyarázza be, hogy nagy lövöldözés közepette ezeket hallja, sőt még külön figyel is rámert eret vágok magamon!
-
fogirobi
senior tag
Te a nagy lövöldözés közepette hallod az elsüvítő golyók hangját? óóó hagyjál már ,annyira szar dumád van, már kajakra nem tudod magad mivel kivágni! Amikor te lősz, vagy melletted lőnek, vagy az ellen lő és kapod a találatokat te közbe még ki tudod szűrni az elsüvítő golyók hangját?
Honnan tudod pl hogy te headshotot kaptál, ezt magyarázd már el végre, mert erre még mindig nem kaptam választ és másból se állsz ki csak hogy neked headshotokat osztogatnak! -
fogirobi
senior tag
Szóval te így emlékszel, hogy senkién nem volt infra, de akkor te biztos tudod, hogy mi az infra kiegészítő neve!
Akkor 3 kérdésem van! Te még soha nem tunkoltál füstön át? Soha nem lőttél még le füstön át senkit?
Én nem vagyok cheater, de mégis kismilliószor lőttem le embereket füstön át!
A 3., te honnan tudod, hogy te éppen headshotot kaptál? -
fogirobi
senior tag
Nah nekem már hasít lefele a CR!
-
fogirobi
senior tag
"Mindig is elismertem a jobbakat."
Hát nem úgy tűnik! Kicsit ellentmondásos amiket írsz nem gondolod?
Úgy tűnik, hogy neked máson se jár az agyad csak ezen! Vannak cheaterek, mindenhol vannak, de azért annyi közel se mint ahogy te gondolod! Menj át COD-ozni és ott rájössz mennyi cheater van!
Azért ebben a játékban kicsit nehezebb csalni, mint egy COD-ban és sokan nem is kockáztatják meg, elhiheted!
Jó lenne ha beletörődnél végre, hogy nem vagy golyóálló és téged is le tudnak lőni! Aki meg lelő vagy kicsit nagyobb a kd-ja az átlagnál azt meg nem kell egyből csalózni! Ez már kicsit beteges amit itt leművelsz!
Menj fel egy serverre spectator módba és kezd el nézni a legjobb játékost a serveren, és rá fogsz jönni végre, hogy vannak iszonyat kockák akik mást se csinálnak egész nap csak függnek és hihetetlen ügyesek! -
fogirobi
senior tag
Jah és amúgy azzal sem találkoztam még, hogy amikor újraélesztenek és elfogadom, akkor ott marad a képernyő közepén a szöveg a következő halálig!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt veszem észre, hogy nemhogy nem sikerül javítani a hibákat, de még nagyobbakat csinálnak... -
fogirobi
senior tag
Szerintetek mi a baj ezzel a 2 képpel?
-
fogirobi
senior tag
válasz
Gyula84 #27190 üzenetére
Nem érted a lényeget, bár nem is igazán lett leírva!
Tehát az van, hogy kapod a találatokat és mire reagálnál már kapod ezt a hülye effektet!
És a lényeg, hogy érződik egy kis lagg olyankor, meg hogy már el kezdi betölteni ezt az effektet még akkor amikor még simán van néhány HP-d. Magyarul amikor még reagálhatnál néhány HP-val, akkor kapsz egy kis laggot (vagyis sztem olyankor tölti be) és már jön is az effekt! Érezhető, hogy sokkal hamarabb megfekszel így, ahelyett, hogy reagálhatnál...
Az a baj, hogy ezt így nem lehet leírni! Menj fel egy TDM-re és teszteld le, majd meglátod! Valami nagyon nem kóser! -
fogirobi
senior tag
Remek, ki is fagytam!
Ez az ez kell a népnek, kib*szott halál effekt, a fagyással meg sz*pjunk tovább!(#27174) Zolee11: Nem az én hibám, olvass vissza és rájössz, ez globális probléma, nem csak nálam van ez!
Mellesleg 20 óra játék után, én nem mondanék ilyet, még nem tapasztaltál eleget! Úgy meg főleg nem jelentkezik ez a gond ha állandóan lelövik az embert! -
fogirobi
senior tag
Ezt a halál effektet mi a jó isten f*száért kellett berakni, már elnézést a kijelentésért?
Olyankor belaggol, meg tiszta zavaró az egész!
Komolyan mondom, hogy ami eddig működött még azt is elcseszik, most már tényleg kezd elmenni a kedvem a játéktól!
Inkább javítanák azt, hogy ne halnánk minden 2. halálnál mindketten akivel lőjük egymást... Gyökér banda! -
fogirobi
senior tag
Hát én annyit vettem észre, hogy a halás az látványosabb lett, most már a kezed is csalinpál, ha kifekszel!
Volt értelme....
És kurva jó, mert még be is laggol olyankor... -
fogirobi
senior tag
válasz
FollowTheORI #27148 üzenetére
Vagy inkább mennyit ront!
Nekem 2 perc alatt lehúzta! -
fogirobi
senior tag
Ezt a cigány játékot mostmár! Végre van egy jó köröm Lockeren, csapat elsőként, 26 3-as stattal pörgetem, pont fordítjuk a kört, erre megfagy az egész, én megyek tovább, de az összes enemy, csapattárs egy helyben áll, majd 10 másodperc múlva kilép magától a játék és azt írja ki, hogy could not join server!
Kurva jó mondhatom! Persze utána ráfrissítek a serverre és ott van mindenki csak engem dobott ki...
Only in Battlefield!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest