Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz spanglee001 #97 üzenetére
Rá ér az még. Ki tudja megjelenésig lehet lesz rengeteg helyen olcsóbban is.
Mondjuk az külön jó dolog, hogy végre terveznek valami kis kampányt is, remélem nem valami kis rövid valami lesz végre.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
spanglee001
addikt
na ki vette már meg? igen uncsi a bf4 megveszem ezt nemtudom, hogy jó lesz e vagy sem, de mindenképp újdonság lesz. remélem a gépem fogja bírni
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
guftabi96
addikt
mikor játszottál vele utoljára?
Szerintem érezhető fejlődésen ment keresztül ilyen téren is a játék.
De függ szervertől is, mert van, ahol valamiért néha olyan trágya az egész, hogy az hihetetlen.Amúgy nagyon remélem én is, hogy normális dedikált szerverek lesznek, battleloggal stb.
#KeepFightingMichael
-
blaca83
őstag
válasz FollowTheORI #80 üzenetére
A Hitbox a BF4-ben egy "TRÁGYA"!!!
A járművek sebzése, arányossága is sokkal jobb volt a 3.-ban mint a 4.-ben.A grafikán kívül csak visszafelé fejlődött a játék és átment egy "Codos irányba" ezzel a sok skin-nel ami jó lenne, ha nem ment volna a hitbox és az egyéb dolgok rovására.
Először azt kellene normálisan megírni, ha már eleve multiplayer játék a BF sorozat. Valamint nem sz@ros konzol átiratot kellene kapni PC-re amit éveken keresztül csak foltozgatnak és sosem lesz jó.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
SkyS1gn
félisten
Azt tudni hogy Battlelogos-e?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #60 üzenetére
Most nincs a gépen, de 127 vagyok, meg 200óra
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Sósperec
tag
Ha a 4-ben voltak/vannak kés only szerverek akkor itt lesznek lapát only szerverek is??
-
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
apr 1-es kamuhir megsem volt kamu, csak megszondaztak a nepet a vh-val kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
nagyúr
-
nagyúr
Csapatmunka lesz... szerintem 3-4 emberes lesz egy ilyen masina.
De cserébe lehet majd aprítani vele rendesen.Sofőr + géppityu, meg egy egy ember a két oldalára minimum kell... meg 1 pótutas hátra ha épp olyan a szitu.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Szerintem meg nem... egyre jobb lett.
Persze a BF4 meg a Hardline párhuzamos, más tekintetben nem konkurencia egymásnak.
De jobb megoldások is vannak benne, van amit meg a 4-ben jobb (bár nem sokminden).Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Shing
őstag
Végre valami új. A legjobb, hogy a téma miatt lehet nagy mapokat csinálni, ahol szépen taktikusan végig kell menni akár több lövészárkon, szögesdrótos területeken, stb. Eközben mehet a csata a tengeren és az égen. Csak úgy mint a BF1942-ben. Könyörgöm ne legyen még1 pörgős BF ahol még a nagyobb mapok is kihasználatlanak mert a pálya közepébe be van dobva 6 darab bázis 100 méterenként. Bár itt legalább a tankok lassabbak lehetnek.
Ezután pedig jöhet a 2. VH-s rész szintén NAGY pályákkal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz guftabi96 #75 üzenetére
Trailer zene:
The Glitch Mob - Seven Nation Army Remix (The White Stripes)
Nagyon ismerős amúgy, más trailerben is hallottam szerintem már.
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
Lesz benne, de milyenek bazze: Tanks in World War I
Kicsit azért félek ettől...ezeket körberöhögöm majd lóval, meg aláfosatom a lánctalp alá és nem tud elindulni!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Tomekk.
aktív tag
Úgylátom a BF4 hosszú életű lesz.
-
Dtomka
veterán
Ki tudja.. hátha újra érzem majd azt, mint a BF Vietnamban. (igazi BF feeling volt!)
Vajon az OPEN BETA mikor lesz? okt eleje?(#69) CsonkaImo
Ugye? Bár jobb mintha sci felé vették volna az irányt...az nagyon messze áll(na) tőlem. (Lehet a Battlefront jó, még nem próbáltam, de az Star Wars )(#72) Tomekk.
Igen, még kihúz pár évet. Főleg úgy hogy ingyenes DLC-ket fogunk majd kapni[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
C4 - dirtbike leváltója lesz a TNT-ló kombó
Nekem igen bejön, erről álmodoztam milenne mai grafikával valami régi kor, tessék 1.VH
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
CsonkaImo
addikt
-
TaaT
nagyúr
"It's time to c4 launch horse"
Give them hell Ukraine!
-
blaca83
őstag
Egyáltalán nem erre gondoltam...
Eléggé lekorlátozzák a lehetőségeket az I. VH. miatt!
A grafika kevés lesz ahhoz, hogy megvegyék az emberek...
A BF3 után szerintem a BF4 és a Hardline is "visszalépés volt". A grafika jobb lett, de minden másban romlott, visszafejlődött a maga a játék.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
törölt tag
Kampányra leszek kíváncsi, jó lenne már valami hangulatos VH-s FPS, COD2 óta nem volt ilyen, de félek a Dice nem lesz elég egy jó sztori módhoz.
+20€ a Deluxe-ért viszont sok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Az, hogy mennyire lesz pörgős élvezetes leginkább a pályatervezésen áll. A gigantikus csatamezőket el lehet szerintem felejteni és inkább BC2Vietnam szerű pályák lesznek.
Egyébként örülök ennek az éles váltásnak. Egy újabb BF3 DLC csomag nem érdekelt volna.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kisza25
félisten
én megveszem az tuti, már nagyon unom a 4-et
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
blaca83
őstag
Nagyon rossz irányba ment el ez a BF sorozat.
RIP BFA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
-
Dtomka
veterán
Igen, tuti nem jön be a korszak...sokaknak.
(#39) GoodSpeed
Igen, de a mantle már nem az ami korábban. Régebben a mantle sokkal jobban teljesített, mára már kevesebb FPS-t produkál mint a dx11. Lehet a driverekkel kavartak vmit. (Most, hogy upgradeltem a gépet ki fogom próbálni.) -
ƵøŁĭ
veterán
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
gyiku
nagyúr
You have successfully signed up for the Battlefield Insider program.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
okt 18, ha elorendeled.
nekem ettol nem olvadt le semmim.[ Szerkesztve ]
hüllő
-
lofagi
addikt
Akkor október 21... vagyis 18ára lesz szabi!
Amúgy a grafika valami írtó brutál!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #44 üzenetére
Az biztos.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nagyúr
válasz CptAdamica #43 üzenetére
És akkor mi lesz a tüzérséggel az árokba... attól meg majd becsokizol.
(#41) Szaby59
EA Playre is kell valami szenzáció... meg kézzelfogható. Mondják is hogy oda viszik majd kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CptAdamica
veterán
Már a hadihajótól benedvesedtem.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #36 üzenetére
Ahhoz képest, hogy fél év múlva megjelenik nem sietik el
-
oriic
HÁZIGAZDA
És lehet lovakkal is száguldozni majd..
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
válasz DR|FTK|NG #17 üzenetére
Pont ettől félek, "bevallálták" az első világégést, de pár marketing meeting után már eldőlt hogy Modern Warfare, sőt, sci-fi lesz a játék WW1 kinézettel.
Egy "igazi" 1. VH játéktól az életét elunná a legtöbb játékos, nem hiába nem piszkálták bottal sem ezt a konfliktust a videójáték készítők.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
-
ƵøŁĭ
veterán
Gameplay lesz ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dtomka
veterán
Tuti lesz DX12...a kérdés, hogy milyen képminőséget és milyen FPS számokat fog majd produkálni...(erősen vga függő)eddig elég gyengén szerepel. Problémás, és van ahol a dx11 jobb minden tekintetben.
De mire a "gém" megjelenik addig sok minden változhat.Én amúgy nem gondoltam volna, hogy a BF5 --> BF1 lesz
~ 10 perce 500k néző volt...most 256k (ez nem jelent jót! )
[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
Rettegtem hogy a jövöbe fog játszodni
-
gyiku
nagyúr
omg, jajj, xfaktor is ott van es tett fel kerdest, lol omg xd!!!44!!44NÉGY!
hüllő
-
Gyula84
veterán
gyors voltál sven
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nagyúr
Persze... meg páncél is... meg sisakrostély is... lovagok is lesznek.
Előre látom milyen fasza lesz megpörkölni a lovakat egy kis lángszóróval...
Meg trollkodni a mustárgázzal.[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
Szegény lengyelek is barátkoztak anno a 2. világégés kezdetén.
Ez nekem nagyon autentikus volt, végre mertek valami mással előrukkolni. Anno 2. vh-s játékok folytak a csapból is, de alig-alig nyúltak régebbre.
Alig várom, hogy majd sípszóra meginduljon a roham a lövészárkokból... leolvadnak a vasak...
Részemről várós.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
A lovakra is lesz álcafestés ?
-
-
nagyúr
-
csasaKKP
senior tag
Én arra vagyok kíváncsi még, lesz-e új Frostbite, DX12?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
DR|FTK|NG
veterán
Én várom.
Remélem, hogy nem csak kis számban lennek benne hordozható géppuskák és (prototípus) géppisztolyok, mert bolt-action fegyverekkel unalmas lenne(szerintem).
A pacik "javítása" hogyan lesz megoldva? -
prokxy
veterán
Witcherben kilovagoltam magam, remélem, h nem lesz ennek nagy súlya, a tankra még kéne vmi torony vagy vmi szar, amivel normálisan lőni lehet, meg az az ásó, kertet kell majd művelni vele?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
Várjuk!
-
törölt tag
Nos nekem bejön, végre nem modernwarfare...
Kíváncsi leszek a gépigényre, de most AM4-es platformot fogok építeni, szóval nagyon nem izgat Már csak arra várok, hogy megjelenjen az AM4 idén Ház már megvan
Meg még pár dolog
[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
én nem gondoltam volna hogy ezt meglépik, ez mindenképp rizikós, csinálhattak volna egy 2143-at ami az uj cod direkt ellenfele lett volna és sokkal biztosabb lett volna a fogadtatás
gameplay videó után fog igazán eldőlni, de ennek ellenére respect nekik hogy meglépték
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Goblin12
őstag
Nem tudom, megnéztem youtuben vagy 7x egymás után a trailert, passz, nem sokat mondó.
Ezzel igazából 3 játékot kell fent tartaniuk, a Hardline-t és a BF4-et no meg ezt a BF1-et.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Egyelőre nem begyere.
-
cskamacska
addikt
Csak pár másodperc volt ez a reveal trailer, de nekem nem nagyon tetszik. Mint írtam a másik topikban, ha a modelleket lecserélik valami scifire, akkor bemutathatnák tök ugyanezt BF2242 néven. IRL tényeken alapuló, a valóságtól nem elrugaszkodott WW1 játék nem tud olyan akciódús lenni mint amit a mai konzolközönség elvár egy játéktól.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dogengar
aktív tag
-
Rico45
őstag
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest