Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #2283 üzenetére
Az EMP pedig szintén lufis ember, csak ő D&B-t tol, az pedig torzítja a teret és mivel az enemy rocker, így tökre megzavarodnak és össze-vissza mászkálnak, mert nem működik semmijük!
szerk: bocs így hétfőn reggel!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
CptAdamica
veterán
válasz marilllyo #1778 üzenetére
A Hardline jobban van már optimalizálva. Sajnos mikor kiadták a BF4-et, akkor pár hónapig sok volt vele a baj, egy ideig a DICE javítgatta, majd a Visceral-ra lett bízva, ők gyomlálták ki belőle a sok bug-ot, javították a netkódot is, emiatt növekedett a gépigénye is.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
spanglee001
addikt
válasz marilllyo #1595 üzenetére
hát néztem yt vidiket, a 960m ről öcsémnek is olyan van, de 30-40 fps ek vannak a játékokban de van hogy 20 körülire droppol. Az meg nem játékra való. Aki teheti próbálja ki a 144hz monitort gsync és stabil 144fps el. Aki látta próbálta mind összespórolgatta a pénzt rá. Na az a gamer, meg a meghajtásához szükséges vas ami wqhd-ban kitol stabil 144fps-t , nem a 960M
artika: 2 kecskét egy fél zsák tyukot, és egy köszmétefát adnák érte
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz marilllyo #1379 üzenetére
Csak adtam neki 5%-ot már ha kidobtam rá 40$-t
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz marilllyo #1349 üzenetére
Vagy csak Pre-Alpha és nem volt minden bekapcsolva ne bugolja szét a videót.
Egyébként nekem már BF4-ben sem okozott örömöt a cuccok gyűjtögetése/unlockolása. BC2-nél még elvoltam vele meg úgy ahogy BF3-nál is, de nekem egyáltalán nem fognak hiányozni a lézerek, gripek, irányzékok meg a kismillió festés. Cod2-ben sem volt és évekig elvoltunk vele.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bul07
nagyúr
válasz marilllyo #1345 üzenetére
Na igen de előtte pár másodperccel kettőt is belekongat a kis épületbe és semmi
Szerintem lesznek olyan épületek ami rombolható lesz de a legtöbb egész épületet nem lehet majd rombolni, csak azokon is max egy két ablakot
Ez is elmarad a BC2-től, hát sajnálatos
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz marilllyo #746 üzenetére
Szerintem ezt nagyon rosszul értelmezted... Pont arról szól, hogy sokan abban a hitben vannak, hogy az 1. VH-t vívták botokkal közben sokkal több minden volt benne. Ezt kifejtik a folytatásban is...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pohár
félisten
válasz marilllyo #300 üzenetére
a HL-t persze, de az EA volt a kiadó, a svédek szerintem olyan 2 évig csinálták a játékot, elég sok modell megvolt már készen nekik, amit nem kellett kitalálniuk, lerajzolniuk, az egész kreatív folyamat itt ki is esett ezen a téren
a BF1-nél nem tudnám rávágni teljes bizonyossággal, hogy csak a svédek műve, például Dan Mitre a Los Angeles-i DICE community managere, ő is ott volt a színpadon egy kicsit
de mivel a CEO is változott a BF4 óta (sokkal jobb irányba), valószínűleg nincs sürgetve a megjelenés, gondolom rendezettebbek a dolgok stúdión belül is, a Frostbite hibái és a netcode is rendbe lett téve, innen már "csak" rá kell pakolni az új modelleket meg játékelemeket, komolyabb kihívás lenne rajta rontani, mint jobbá fejleszteni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest