Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
mindenki olyan wint használ amilyet akar és bevált neki. vírus? még vírusírtót se használok évek óta
aztán miért dobál a tálcára miért van az exe leáll. sokaknál eltűnt ez a win10 elhagyásával. meg az erőszakos updatek amiket állítgassatok meg tiltsatok, hány win10est látok sírni különböző topikokba persze van olyan is akinek beválik, legalábbis azt gondolja hogy az úgy jó ahogy vannetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz STC Speed #24893 üzenetére
jó a win10 mindenkinél hiba nélkül megy, csak a bf diskonnektel, meg a programok fagynak de az nem a win hibája merawin10 nagyonjó nekem a legkisebb gondom volt a DC win10en, 3 havonta azért rá szoktam próbálni a win10re hamár adták a laposhoz, de mindíg rá kell jöjjek hogy nemjó, legalábbis nálam nem, sokan meg a játékot/programokat/drivereket hibáztatják de véletlenül se windózt a 8.1 megjelenés óta anomália nélkül futtat mindent amit próbáltam. viccesen írtam is sokszor mikor televolt sírva a bf topikok, hogy én biztos kiválasztott vagyok hogy nálam megy normálisan pedig amdről váltottam intelre aztán laposra upc/telenor/vodafone netekkel kábellel és wifivel is használva.
mintha olvastam volna 1 embertől hogy win8on is disconnektelt, de a többség win10esnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz STC Speed #24829 üzenetére
amint megmondod hol kell nézni, megnézem. a nethez annyit értek hogy tudok böngészni megy a játék és a speedtest oldal. jelenleg upc-t tudok nézni, elsején pedig telenorost, persze ha nem lennék lusta akkor ma is megtudném nézni a telenort és vodát is, de lusta vagyok
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
spanglee001
addikt
válasz Dtomka #24680 üzenetére
hát egy ilyen karaktert szivesebben vezérelnék hátulról
-
spanglee001
addikt
valaki tolja itt G752VY-n? kondolkodom az asztalit lecserélni egy ilyen masinára
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz FollowTheORI #24232 üzenetére
teccik mondjuk ha így nézzük a cosmos 2 oldalába bele egy monitort kihajtom és , gamepad meg egér és fejes bőven elfér még belül és mehet a gém lenne vagy 50 kiló
-
spanglee001
addikt
létezik olyan laptop, ami kiváltja egy asztali i7 4790k 980ti páros tudását? tehát melóba kicsit jáccogatok, itthon meg rádugom monitor egér bill kombót? létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz hszilard666 #23608 üzenetére
nálam a sör vált be, egyeseknél a bor
-
spanglee001
addikt
válasz hszilard666 #23604 üzenetére
2 tippem lenne ami egymásból következtetik
1. windóz 10
2. dx12netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz laceszgamer #22799 üzenetére
ez valami bug írták már itt is korábban hogy mi okozza, de már elfelejtettem
-
spanglee001
addikt
válasz Snooker #21982 üzenetére
miért lenne? akinek nincs prém nemtud felmenni, akinek meg van, és bedob egy alapmapot leürül a szeró. amig premium only van addig igy szokott menni, majd 2 hét mulva mehetnek a vegyes szerók, mert csak egy déelcét kell kifizetni és lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
nos amit eddig a loading képernyőn észrevettem, a get battlepacks menü laggol és leesik az fps durván
-
spanglee001
addikt
lesz valami összeverődés kedden? vagy senkinek sincs prémje rajtam kívül? ilyenkor azért kevesebb az amúgy sem sok csíter, mert csak a prémesek tolhatják
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Carasc0 #21739 üzenetére
20-25 pont hogy rossz nekem már az 5 is sok kiosztok 2 headshotot mire megmozdul a tévéd, aztán jön hogy tuti csaló nem erre való persze lehet vele játszani, mert rá lehet dugni a pc re, mert olyan a kábelje
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz warcat #21718 üzenetére
vagy egy dell 2716dg ami most fasza akcióban van, és van olyan jó szerencsére mint a pg278q sőt jobb is picivel szerencsére
-
spanglee001
addikt
válasz STC Speed #21683 üzenetére
váltsál modemet, mondd meg hogy szar. Nekem bevált A fekete régi modem sokkal stabilabb volt, mint ez a csodaszép fehér, de végülis üzemel normálisan, de hetente ráfér egy resi. Míg a fekete csak áramszünetnél volt resetelve
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #21673 üzenetére
köszi van ennek 27 ese is meg az 2560x1440 a pg278q azt adtam el
nem tudom próbáztad e már a 2k v 4k felbontást? mert ezt is meg lehet ám szokni
no mindegy bujom a monitorokat, hogy lehetőleg holnap már legyen valami. próbálom magam az ipsre rávenni, de inkább a bevált tn marad sajna asusra nem futtya így vagy benq lesz, vagy kimarad a gsyncnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
spanglee001
addikt
lehet én is benézek , már hiányzik a bf1 1hete nem toltam ugye nem a cte-n toljátok? mert nem szedek le +50gigát azért hogy vagy vannak szerók vagy nincsenek nekem az se baj ha ellenetek vagyok, csak a gusztit had lőjem le
-
spanglee001
addikt
próbáltátok már win10 rendszeren a format C:-ot? nekem és másoknak is egyetlen megoldás volt a 8.1
nembeszélve mostanságvolt a 980ti-kártyásokat szopatta be a win10, ez van még eléggé alfa a rendszer, de van akinek beválik, mert nagyonjó a win10 semmi baja csak a játék leáll/kifagy/nemindul/laggol/magas a ping stb. de az nem windóz baja, mert más windózon meg jól megy[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz laceszgamer #20507 üzenetére
nem, nálam is minden okés, a torrentet se állítom le soha
-
spanglee001
addikt
milyen medálok
-
spanglee001
addikt
neviccellyetek a kín10 a kiráj
-
spanglee001
addikt
válasz Aventador91 #17968 üzenetére
de azért kirakod nekünk, mintha minket érdekelne a statod
-
spanglee001
addikt
válasz lukitheone #17946 üzenetére
főleg ha van squad társ melletted aki aki kiszedi a gyalogokat és javít is ha kell, így belátni körbe mindent kiszedhetetlen
-
spanglee001
addikt
a tipikus user error szilveszterre jóműsor
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz daveoff #17766 üzenetére
szerintem a kíndóz10 a ludas
biztos a hálókártyát nem tudja kezelni, vagy hangdrivert néha a vga driverrel vannak gondok, vagy a chipsettel de amúgy lyó kis win annyit szítál már tróbáld már ki win8.1el is (esetleg külön partíción egy tesztwindóz erelyéig akkor le sem kell tölteni a gamet újra 15 perc max ) aztán nem szidom többet (mint írtam laposon jól ment, hát elmúlt rakhatom azt is újra nem bírt 2 hónapot )netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz HoReSz1975 #17552 üzenetére
az a red baron pakkal vna a 3 szárnyas piros repcsi
-
spanglee001
addikt
válasz #02119936 #16943 üzenetére
ott van a cikkben hogy többször is elqrták a win10et többek közt nálam sem jó viszont 8.1 en minden jó.
miért jó akkor a 10 ha nem megy a béef vagy a net vagy hang bugzik mi pulszt ad a dx12-őt? amivel el sem indul a béef ez a béef topik abból a szempontból nézzük. az hogy a forzával hogy megy a dx12 az a forzás topikba valónetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz daveoff #16930 üzenetére
esetleg a fasza kíndóz 10 mostisjó csak, rágyúrtak a netre! ja nem mégsem mert még csak alfa lesz majd talán jövőre, de pár év mulva kiforrja magát (a cikk alján olvasható az augusztusi malőr is, hogy a hatalmas updatejükről ne is beszéljünk )
nálam 4-5 éve upc betonstabilan megy
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
-
-
spanglee001
addikt
válasz N@idia #16663 üzenetére
igen, értem hogy megy a sírás hogy nem megy ultrán 200fps el 6-8 éves gépeken ráadásul 60hz monitoron mert a játék a szar és nincs optimalizálva 2 hónapos AAA játék kell neki a gép ennyi nekem nincs vele bajom. persze nem is használok bug10et meg 500felesleges programot meg viruscsinálót 8giga rammal
-
spanglee001
addikt
válasz Drachande #16660 üzenetére
ha nem akarsz ramot venni ne vegyél ha 8 gigából 7et megeszek és marad 1 giga free ramod az teljesen jó pentium 3as idején is elég volt az 1 giga free ram
viszont felrakhatnál egy win8.1et max teszel rá egy start menüt, ha annyira nem bírtok élni nélküle és ha akkor sem lesz jó, majd veszel ramot és jó lesz ha mégsem 14napon belül visszaveszik és nem buktál semmit[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
de az aim rángatná minden felé nem? és az összes ellenséget láthatóan ő vette észre voltak helyzetek, mikor más sorrendben kellett volna lőni az enemyket, és nem halt volna meg. ahogy írták is nyomni kell napi műszakban a játékot és másképp fogod látni te is
-
spanglee001
addikt
akiket ledobál a szerver és dx hibákat kap összesítenénk, hogy hanyas kíndózt használnak? tehát akinél hiba van írja oda pls hogy hanyas win van a gépen.
-
spanglee001
addikt
reggel óta játszom hiba nélkül eddig se volt gondom a patch óta sincs semmi anomália, az új pálya nem rossz bár semmi extra újdonnság nincs rajta, de játszható proci 60-70% gpu 99%
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz daveoff #16160 üzenetére
win10? az nálam alapból ilyen hibákat produkált még játék se kellett hozzá eldobta a netet, laggolt az egér a hang, a torrentek vagy nem töltöttek lefelé vagy felfelé vagy semmit sem csináltak aztán jöttek a random restartok kb 3 havonta rápróbálok a win10re hogy szar e még, de az bár a laptopon nincs vele gond
-
spanglee001
addikt
számomra valami elképesztő gagyi hatásúnak tűntek a járművek, aztán mikor láttam hogy eredetileg is ilyen gagyik voltak már elkezdett tetszeni a játékban
-
spanglee001
addikt
válasz Richard #16020 üzenetére
hányan vettétek meg a prémiumot és ki tervezi és honnan? gondolkodom, hogy ma megvenném originen, remélem nem bánom meg. valami akciózást nem lehet originen megoldani?
elvileg nemsoká jön a 10. pálya a prémeseknek 2 héttel korábban, a normál edisönnek meg 20.án ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz N@idia #15772 üzenetére
másfél órát kínlódtam mire rájöttem a sok kékhalál közepette, hogy a wifi stickkel veszett össze az uj driver. csökkentett mód ddu eltávolítás után is maradtak a kékhalálok, ujratelepítettem a wifi sticket (amit nem használok, csak nemporosodik az usp port ) és minden működik bár játékban még nem néztem hozozt e javulást, bár eddig sem volt gondom a játékkal. de ez a driver most beszivatot
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #15611 üzenetére
azt vegyük figyelembe hogy van a mindenki által ismert tn a régi időkből, meg azért van minőségi is, plusz a tn mindig is gyorsabb lesz.
2. a felbontás kérdése fhd 27 colon nembiztos hogy olyan gyönyörű, 2560x1440 az zsír viszont a bf1 erősen kompromisszumos egy 980 ti vel is ha 144fps a cél. viszont ha ezalatt vagy 90-100 fps sem gond gsyncelnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest