Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz SkyS1gn #19600 üzenetére
Amióta SSD-m van, és 8 giga ramom (volt) a lapozófájl mindig ki volt kapcsolva (4 éve) és semmilyen problémát nem okozott soha sem a BF4 sem más játék és rendszer alatt (W8/Win10).
arpii: Stresszeld helyette az SSD-t
Sokat fejlődtek az oprendszerek és szerintem SkyS1gn-nek win 7 vagy alatta lehet igaza van!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
Tegnap este sikerült pár kört futnom a játékkal. Friss win10 telepítésre ment fel gond nélkül, friss nv driverre. Szerintem itt most a béta jobban össze van kalapálva, mint a 3 és a 4 idején. A motor is jó, DX12 nagyjából fix +40 FPS-t hozott nekem a GTX 670 esetén.
Önmagában a játék futásteljesítményével meg vagyok elégedve fix 120 FPS low-on I73770XGTX670 (DX12 alatt)Játék kezelése: A menü végre visszajött és lett értelme az originnek, számomra ez egy nagy pozitívum, egyszerűen könnyen állítható.
Játék menet: Tetszik, valóban kevésbé zavaró hogy kevesebb a kiegészítő mint a korábbiaknál. Most még a hitreg tökéletes, hogy ez hogyan változik később a fene tudja.
(nem feltétlen az első VH.-ban érzem magam, de megjelenítésre és hangra szép, bár ezzel alapvetően a BF3-ban és4-ben sem volt gond)
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
+1, ez valóban így van.
Kevés szó esik ugyanakkor a hálózati kommunikáció fejleszétésről! Nem tudom, hogy ez közvetlen a játékmotor alá tartozik (biztosan), de örülnék ha ezzel is elkezdene villogni az EA, hogy a olyan megoldást talált ami példaérétkű, a megjelenítés és grafika mellett.
A BF4-ben jelen körülmények között mindig azt érzem, hogy <20 ping esetén is a szerver rendre a >50 pingeseknek kedvez. Számomra megmagyarázhatatlan és számtlalanszor előfordul, hogy (játéktudástól függetlenül) a legnagyobb pingű játékos (ping >100) egy 120 Hz-es szerveren bedarálja az ellenfelet. Tekintsünk el most mindenféle csalástól, de nekem mindig van 1-2 olyan játékos egy adott szerveren (akár a legbénábbak - os K/D-vel), hogy számomra teljes mérétkben lelőhetetlen, és Hitregje valami katasztrófa.
"in medias res"
-
-
Csabroncka
addikt
Nekem nagyobb ssd-t kellene vennem és átköltöznöm végre a nagy gépről egy syno-ra szóval a kártya váltással hasonlóan vagyok.
Amivel még bajban vagyok, hogy lehet kell a PCI-e 3.0 sebesség egy sloton a DX12 alá, mert most az alaplapon lévő PCI-e osztó nem engedi nagyobb sebességen az Ivy-t, szóval szívom a fogam, kell még egy lapcsere is bár ennek még utána kell járnom....[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
válasz FollowTheORI #3027 üzenetére
Elviekben nagyon jót fog tenni az fps-nek és a processzornak - illetve azoknak akik több kártyával tolják....
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
válasz spanglee001 #2917 üzenetére
Figyu ha azt vesszük, hogy például kivetítőn játszol egy jó házimozival akkor még kevés is, de a 25-30 ezres ezres BF alá vagy egyáltalán játék mellé nem kell egy millás PC. Értelemszerűen ha dolgozol rajta az más, de csak játék miatt, szerintem őrültebb szórakozás, mint nálam akit magával szippantott a Hifi.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Hiába ugrálsz a témán! Vagy kap valaki vagy nem - nem függ a játék teljesítménytől sem attól, hogy hány accountod vagy játékod van.
Valószínűleg azért országokra biztosan le van osztva, hogy mennyi lehet a max az accountok alapján - és ne hidd azt, hogy csak te várod. Nagyon szívesen játszana más is vele csak nem nyavalyog.
Valaki próbálta a játékot 2 gigás GTX 670-el?
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Szerintem ezt a ki kapott kódot hozzászólásokat be kellene fejezni! Egyrészt rohadtul irritálja a másikat aki nem kapott, másrészt annyira tartozik hozzá a fórum témájához, mint a ki mit vacsorázott ma este.
Értelmes hozzászólásokkal a tapasztalatokat, konfiguráció vs FPS teljesítményt annál inkább vár a többség!"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz daveoff #2140 üzenetére
Érdekes, elviekben már a Battlefrontra készült új motor (ami itt ugyan az , ha jól tudom, de ha nem javítsatok ki) DX12-re optimalizált nem?
Én határozottan emlékszem arra, hogy a BC2-ben a DX10-ről való váltás 11-re nekem nagyon sokat hozott, amellett, hogy a játék jobban és simábban futott az effektek (főleg a füst) is szebbek lettek.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz CptAdamica #1648 üzenetére
Ez a fórum azért van, hogy mindenki elmondja a véleményét. Felesleges a nem tetsző dolgokat túlreagálni. Van akinek tetszik az irányvonal, van akinek pedig nem!
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz kisza25 #1568 üzenetére
Ha dedikált akkor igen! Amit te mondasz azt integráltnak hívják. Ezt az eljárás valóban a hordozható eszközökben használják elsősorban.
Így kérdés számomra, különben mi értelme lenne. Ha nekem van igazam akkor a rendszer infó alatt a memória mérete 12 Gb, ha neked akkor értelemszerűen 16. Más nem nagyon indokolna ekkor a FPS növekedést. OMG te levegős nettel nyomod - b@szki
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz kisza25 #1562 üzenetére
Kisza te nem laptoppal nyomod?, most mintha úgy emlékeznék rá. Mert ha igen akkor simán előáll az a helyzet, hogy a VGA-nak kevés volt V-RAM mellé megcímzett rendszer RAM, és emiatt ugrott meg ekkorát az FPS-ed - ergo több lett a V-RAM-od.
Ha nem akkor nem teljesen értem. Nálam 8 Gb rendszer és 2 Gb Vram mellett teljesen oké a játék. Vissza van fogva az FPS 120-ra na jó graf low, de szerintem így is teljesen korrekt a képi világ.
(i73770+GTX670)
-akkor jól sejtettem! Szóval a kulcs a V-RAM-on van egyszerűen kevés volt és a bővítéssel többet tud leszipkázni a rendszerből hozzá.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz guftabi96 #1377 üzenetére
Hát igen szomorú, viszont ha jól sikerül az alap játék akkor még a későbbi kommentárok alapján el lehet dönteni, hogy megéri-e beruházni. A pakliban az is benne van, hogy az alap játékhoz vannak a legjobb pályák - ha belegondolok pár kivételtől eltekintve ez a BF4-nél is így van.
Engem az árak zavarnak, ami ha egy lélektani határ fölé megy akkor inkább visszamegyek egy korábbi BF-el tolni.
Csak én érzem úgy, hogy BF3 és 4 esetén sokkal nagyobb előrendelési lázban égtünk? - külön team-ek alakultak a közös külföldi rendelésekre - vagy csak öregszem. és újdonsült apukaként szimplán lesz@rom"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz daveoff #1279 üzenetére
Pontosan ez jött vissza nekem, emellett a külső kicsit 1942 és COD 2 keverék felturbózva (ami nem baj). A grafika szép (ezzel most sincs baj a BF-ben), de az FPS karaktermozgáson nem sok fejlődést látok és az a jármű és karakter kijelölés egy vonallal szerintem viccesen béna.
Szokás szerint a balance és a szerverkommunikáció sok mindent fog változtatni a játékélményen + - egyaránt a béta alatt.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
A D.E. előrendelésben 80€, tehát ha lesz prémium akkor az ezek szerint még drágább lesz, és kizárt hogy 60-ra levigyék az alapjátékot - horror
(mondjuk lehet, hogy őszre jó magyar forintunkkal, még éppen hogy 30K alatt benne lesz a prémium)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
no comment - egyébként pedig erősen off!
Megjegyezném, hogy asztali gépben nem feltétlen kell a bővítés a 16 gigára, mert ott van a 8 mellé még a minimum 2 giga VRAM is (amit nem a sima ram-ból címzünk), de erősen ajánlott 4.
Amúgy a csilli-villi esetén sem a betelt memória szerintem a szűk keresztmetszet. A CPU és VGA számítási teljesítménye, és főleg hogy CPU esetén ez a számítás hány szálon fut (ugyan ez a helyzet BF4-nél is) erősen korlátozza az FPS-t.
Elég gáz, ha magyarázkodni kell a témaválasztás ügyében - remélem ez a történelemórával kapcsolatos takarózást nem komolyan gondolták! arra itt van akár ez. (elment az eszük)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz fornettisuti #675 üzenetére
Szerintem a konzolhoz nem érdemes a PC-t hasonlítani, mert grafikai minőségben (gondolom én) a konzolt a PC kenterbe veri (ergo RAM-ban és minden másban is többet ehet).
Amit nagy valószínűséggel kizárok azok a Core 2 processzorok és elődök! Frostbite-hoz hűen ez imádni fogja a 8 szálat (ami nem baj) és felbontástól függően zabálni fogja a VRAM-ot.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Ráadásul gondolom te is csilli villire húzod , na emiatt is gondoltam, hogy 8 feletti rendszer memória fölös. Én GTX670-ről szeretnék 970-re váltani, ami a fő kérdés számomra az a WIN 10 stabilitása őszre, valószínűleg a nyílt bétáig maradok a 8.1 mellett.
Németh Péter: 40 GB az alap játék lehet, ami a BF4-nél közel ennyi volt azt hiszem, OMG mostanra menyi lett
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Ez hihetőnek tűnik?
Minimum System Requirements:
Operating System: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1
CPU: Intel Core i3-6300T @3.3 Ghz or FX-4350
RAM: 8 GB
Hard Disk Drive Space: 40 GB
Graphics Processing Unit: nVidia GTX 660 or Radeon 7580(+1024) or better
DirectX: DX 11Recommended System Requirements:
Operating System: Windows 10
CPU: Intel Core i7-3820 @3.6 Ghz or FX-9590
RAM: 12 GB
Hard Disk Drive Space: 40 GB
Graphics Processing Unit: NVIDIA GeForce 970 or Radeon R9 290X(+4096MB)
DirectX: DX 12Nagy kérdés számomra, hogy a DX 11 vs 12 hoz-e nagy különbséget a futtatásban, mert BC2-ben nagyon érezhető volt a DX11 sokkal jobban feküdt az akkor még fiatal Frostbite motornak. A másik érdekes dolog az a rendszermemória, véleményem szerint a 8GB bőven elég lesz, de a VRAMból biztosan szeretni fogja a 4-et. Ennyi memória mellett a 32-bites oprendszerek kilőve.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
...és az automata no recoil script, amit a memóriás egerekbe feltöltöd! Jellemzően ha megnézed minden embernek 1-2 típus család általában 1 fegyvertípus fekszik nagyon a többi csak hellyel közzel átlagos pontossággal használja.
Vannak azon típusú emberek ahol ilyen nincsen, minden fegyverrel, még a legkevesebbet használttal is nagyon magas pontosságot érnek el!
Mondok pár kirívó példát BF4-ből:
A közkedvelt MG4 esetén a pontosság eléri vagy meghaladja a 20%-ot (aki használta már sz.tem jót röhög ezen)Vagy a másik közkedvelt fegyó az M416, itt az átlag olyan 15-19 pontosság % között mozog, van akinél ez eléri vagy meghaladja a 25 %-ot
Szóval ez van, ezzel együtt kell élni, mást nem tudsz csinálni és bebizonyítani sohasem fogod!
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz FollowTheORI #199 üzenetére
A Vietnamban úgy volt, hogy az egyik tankot (vagy nehéz gépágyút - pontosan már nem emlékszem rá- nem a sima tank volt) 1 ember vezette, egy meg volt a lövész, a vezető nem tudott lőni!
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Témától függetlenül senki ne gondolja, hogy bármi változás lenne a hitbox és a csalók terén! Én továbbra is tartok a sok pályába illesztett grafikus elemtől (kőben elakad a tank vagy a gyalogos..stb), aki eddig no recoil volt az ez után is így foglya csinálni! Aki eddig is kihasználta a nyomorult hitbox tehetetlenségét ide-oda ugrálással (nem fárad el a katona) az ez után is így foglya csinálni mert ezen biztosan nem változtatnak (minek?)
Amit biztos kapsz:
-Egy csili vili játékot, ami alá bepakolhatsz egy vaskos hardvert!
-Megint kapsz több száz fegyvert és kiegészítőt
-Akadály ugrás animáció (percekig tart) közben tuti nem fogod lelőni ismét az ellent
-XP boost
-késelés és visszakéselésAmit el lehet felejteni:
-helikopter
-elvileg kevés volt az automata , félautomata fegyver. Számomra ez kérdés hogyan oldják meg, mert az 1 lövés/ töltés kicsit gáz lenne.
-bármiféle radar
-C4, Claymore, jip, repülőgépet (irányítottan) biztosan csak telepített fegyverből tudsz leszedni, commander.[ Szerkesztve ]
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest