Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vadernagyúr #20598 üzenetére
Fele annyi mint egy élvonalas SP lövölde időre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Jelenleg így vagyok vele. Laptopon megy a TV meg a netezés azon formái amikre a telefon nem elég és mellette egy PS4 Slim. A BF1-et félre raktam, nyugisabbak a napjaim, mert nem baszom fel magam. FPS-ezni ott a Destiny amit haverral játszunk, egyébként ő is most vett PS4Prot az i7-et meg eladta. BF1-ben biztos vagyok, hogy tudnék eredményes lenni konzolon is, de nem a kontroller miatt hanyagolom, szimplán nem vágyom a játékosokra, az állandó rinyára...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
válasz daveoff #19236 üzenetére
Az embereknek mindig éppen az a szar ami van. Bezzeg a régi ADSL meg betárcsázós idők amikor ennél arányaiban jóval drágább volt a net és nem volt választás. Itt Soroksár végén összetenném a két kezem ha lenne vagy UPC vagy Digi...
-
Bár nekem tetszik a BF1, igaz most hónapokig parkolópályán lesz, de több BF-et nem fogok megvenni amíg nem dolgozzák át a pontozási rendszert és a játékmódokat.
-
-
válasz RaGi91 #18794 üzenetére
A konzolosok leszarják. Ők játszanak és élvezik, mindenkit ugyanazok a körülmények(max a net sebessége más) súlytanak. Itt meg már sírógörcsöt kapnak egyesek ha nincs 120 felett. Elfelejti élvezni a játékot, elfelejti az eszét használni. Nekem a 60 is elég, hogy ott legyek az élbojban szimplán csak azért mert nem pénzen vett skillem van
-
válasz Lendova #18787 üzenetére
Mondjuk nézd meg fut e a háttérben még valami. Nekem a 280X mellett 4GHz-en 80-90% között ment a 8320 és így meg volt a 60+ fps 1080p és 100% res scale mellett magas textúra részletességgel.
-
Igyekszem nem elfelejteni.
Hanghoz annyit tennék, hogy én egy Koss PortaPro-t használtam játékhoz és a különböző hangok szépen elkülönültek. A pocsolya, a parketta. Ha nem is tudtam pontosan azért azt nagyjából tudtam merrefelé várjam/keressem.
-
Ha valaki ki akarná próbálni, nekem most egy darabig szabad lesz az accountom rajta BF1+Premiummal mivel eladtam a PC-m, az írjon privit.
-
-
válasz Gyula84 #18448 üzenetére
Tegnap felmentem Monte Grappára, de csak azért, hogy a videót csináljak mire elég a PC-m ha esetleg nem menne el ma akkor feltegyem a videót is. Viszont ott ragadtam és a kör végén ott voltam a toppon. Semmi kihívás nem volt, B-nél a bunkerban 2 Sentryt gyaláztam le... Tetszik a játék, nekem teljesítménybeli gondjaim sem nagyon vannak vele(persze nem is i7-el meg 1080-al játszom minimum 120fps-ért remegve) de egyszerűen nem tudom élvezni mert ahhoz, hogy jó körök legyenek szinte sohasem jön össze másik 63 olyan játékos akikkel lehet igazit harcolni.
-
válasz giornalista #18406 üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy BC2 óta volt-e olyan Sniper puska ami testre 100-at sebzett volna...
(#18407) jety91 leírtad: LEFEKÜDT. Az annyit tesz, hogy a bipodos LMG-t letámasztotta, onnantól nincs rángatás. A Suppressive verziókon meg scope is van...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz PeeterssoN #18191 üzenetére
A HE-t tedd be azzal könnyebb csak pontosan lőj
-
válasz q13579 #18093 üzenetére
Attól függ mi az ami jobban mozgat. Szerintem INF-re egyértelműen a BF1 jobb. járművezésre viszont a BF4 sokkal több lehetőséget ad, illetve adrenalindúsabb is. Pályák tekintetében is ehhez alakul inkább a felhozatal. Én személy szerint nem szeretem a 4-et.
-
válasz FollowTheORI #18073 üzenetére
Gondolom ez is SP teszt? Multiban kicsit más a gyerek fekvése
-
-
válasz lofagi #18049 üzenetére
Olvasom, ne aggódj. Majd szólok egy modinak. Úgy is megkaptam, hogy nem az én dolgom...
Egyelőre inkább egy útmutatón dolgozom a kezdők számára.
[ Szerkesztve ]
-
válasz smokiii1 #17867 üzenetére
Azért nézz kicsit jobban rá azokra a játékokra. Egyik sincs ősszetettségben a közelében sem egyik BF-nek sem. Statikus, kicsi max közepes térképek, sokkal kevesebb játékos. BF alá kell a CPU mert ezeket a háttérben számoltatni kell. Amikor 64 játékos átrendezi a terepet akkor van min erőlködjön.
-
válasz daveoff #17732 üzenetére
Nekem ezzel nincs különösebben bajom. Anno BC2-vel kezdtem a komolyabb BF-ezést, azért mert a másik játék amivel komolyabban játszottam kiesett a praxisból. Az első napok, hetek brutális szenvedéssel teltek. Örültem ha egy valakit el tudtam lőni, meg kellett tanulni, hogy itt másképpen kell mozogni és az öreg rókák teljesen másképp gondolkoznak. Kicsit újra felidézi nekem a BF1 a BF előtti időket, élvezem amikor játszom.
-
válasz daveoff #17730 üzenetére
Valamelyik nap tettem-vettem a YT csatornámon és előkerült pár régi BFBC2-es videóm. Az a játék sokkal lassabb, taktikusabb volt. A mozgás sebessége, meg úgy minden. Igaz nem volt ilyen jó a hitreg. Azután még a BF3 is nagyon aprítósnak tűnik.
-
-
válasz JoceeHunt #17577 üzenetére
A skinekért ha bezúzod őket akkor SCRAP jár. Fegyvert meg WARBOND-ból tudsz venni, ha a szinted is meg van hozzá az adott kaszttal... Warbondot fejlődésért kapsz és nem ládából, vagy bezúzott skinből.
-
válasz abridabri #17521 üzenetére
Mortar. Argonne Forest CQ. Ott nagyon besűrűsödik a tömeg sok helyen. Mikor célzol ne nyomd el egyből hanem várd meg míg a piros pötty összeszűkül akkor nem fog nagyon mellémenni illetve próbáld a spotot telibe találni.
-
-
válasz Jacktor #17086 üzenetére
Időbe telik de elvileg feltölt. A kis csomag előnye, hogy szórhatod ahogy tudod és relatív messzire eldobható míg a doboz egyszerre több embert is fel tud tölteni, cserébe csak magad alá tudod letenni és nem szórhatod ész nélkül.
-
válasz sixpak #16993 üzenetére
Szerintem meg pont egy olyan zárt pálya hiányzik mint a Metro vagy Locker. Argonne remek Inf pálya de nyitott, ott a mortar és az állandó gránáteső mindenhol. A vonat meg kicseszés. Giant Shadow is egy nyitott sniperparadicsom, rettenetes az a pálya.
-
válasz daveoff #16930 üzenetére
Szerintem meg itt valami összetettebb dolog van. Ma felmentünk haverral Rush-ra. Quick Match. Olyan szerverre dobott be ahol mindkettőnknek 100-120 között volt a pingje. Neki valami gigabites Digije van nekem meg ugye a 4G-s Hipernet. Egyikünket sem dobta le a játék, pedig több kört játszottunk végig.
Az a gond a PC-nél, hogy annyi féle variáció és változó van, hogy nem lehet kifejezetten 1-re ráhúzni a lepedőt.
-
-
válasz voodoo98 #16853 üzenetére
Ha olyan medál van annak neki szoktam kezdeni, legalább is kijelölöm és lesz ami lesz. Amivel már kétszer is kifogott rajtam az a Scout medál Order of the Falcon. A 3 lépésben 3 járművet kell K Bullettel megsemmisíteni...
Legutóbb haverral felmentünk játszani, ő valamelyik Medic medálra meg egy TDM medálra hajtott így felmentünk TDM-ezni. Nekem épp az Order of the Golden Heart volt terítéken így azt csináltam. Miután meglett mindkettőnknek ami kellett átmentünk Rush-ra, mert az volt már csak olyan medál a hetiben amiből nem volt már 1 példányom. Olyat tankoztunk Heavy tankkal Amiensen... Ő hozta a tankot, én pedig Supporttal segítettem, javítottam ha kellett. Végigtoltuk kezdettől a végéig azzal a tankkal. Folyamatosan váltottam ülést ha kellett.
-
válasz Pubszon #16782 üzenetére
Ha nem talál olyat akkor bedob az kör közepén is. Végesek a szerverek.
(#16783) lofagi lesznek olyanok akiknek soha semmi sem jó. Akik anno szétfikázták a Battlelogot most azok is visszasírják. Maga az emberek hozzáállása, türelmetlensége sok gond okozója.
[ Szerkesztve ]
-
válasz lofagi #16778 üzenetére
Szerintem ez egy olyan probléma amivel meg kéne tanulni együtt élni. Ha meg üres szerverre dobja be az embert akkor meg az a gond. Olyan úgy sem lesz, hogy mindig pont akkor lesz egy induló szerver 1db üres hellyel amikor az ember épp játszani akar. Mi is van, hogy haverral felmegyünk, szopóág van de mondom "figyelj az autobalance úgy megoldja a kövi körben, hogy mi fogjuk f.-ra húzni a másik csapatot" és sokszor meg is történik.
-
válasz lofagi #16769 üzenetére
A Behemótok nagyon függnek attól, hogy ki irányítja őket. Egyébként tök kicseszés, hogy a Repair tool nem sebzi őket mint a tankokat. Nagynehezen becserkésztem Suezen a vonatot erre semmi...
-
-
-
válasz smokiii1 #16678 üzenetére
Ettől még érdemes megnézni. Pl. az Origin Helper Service (QTwebengine) képes 15-20%-ra leterhelni a procit ami bőven elég arra, hogy CPU limites legyen a rendszer indokolatlanul.
-
válasz Drachande #16660 üzenetére
Indítsd el a játékot, tedd le tálcára és nézd meg a BF-en kívül mi az ami hajtja a procidat. Mivel az ki van maxolva ezért az fogja meg a teljesítményt.
-
Az új patch-el egy rohadt nagy BUG van amitől a falnak tudok menni. Nem tudsz a Squadtárs nevére kattintani és úgy lespawnolni. Mindenképpen a térképen a pöttyre tudsz csak...
-
-
-
válasz sixpak #16353 üzenetére
A Bomber úgy kiszedi, hogy meg sem érzi. Rendszeresen tapasztalom, hogy rárepülnek a kezdőre kör elején és nem lehet kiszedni őket. A legtöbb AA meg olyan helyen van amiről alig látni valamit és könnyű elkerülni. Monte Grappán 70%-ban repülők darálnak le.
Gunnerként szoktam beülni, nem megy igazán egérrel a repülés, le nem zuhanok de ennyi. Így is legtöbbször másik repülő szed ki minket, legritkább az AA, bár én tudom nagyjából hol vannak és figyelek is rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Fogjátok vissza magatokat, ne személyeskedjetek. Amíg én törlöm nincs gáz, ne a modiknak kelljen rátok szólni.
-
-
-
válasz daveoff #16168 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni, de az nem lehet, hogy maga a net szolgáltatásod minősége nem állandó? Igaz nekem teljesen más a netem, de itt is van néha, hogy nem az igazi. Lassabban tölt be oldalakat vagy játékban nagyon rángat a lag. Havonta nálam max 1-2 ilyen van. Anno Digivel pl. COD rendszeresen kivágott minden nap pontban 8-kor mert akkor szórták az új ip-ket.
-
Na ez a nap is jól telt. Szétkaptam egy Heavy tankot Repair toolal. Kár, hogy Accident-tel én is belehaltam de olyan jól mutatott a jobb felső sarokban a nevemmel a sorminta
-
válasz M@rdel #16015 üzenetére
Pont örülök is neki, hogy nincs hozzá sok köze. Szerintem a BF4 térképválasztéka ritkasz@r. Van 2-3 amin szeretek játszani, de a többitől a víz lever. A sok fegyver meg kiegészítő is csak azért jó, hogy legyen statisztikai adat, de a nagyrészük full felesleges. Persze lehet ez az én játékstílusom miatt is van. 140órát toltam bele, de annak a legnagyobb részét, Locker meg Metro teszi ki...
-
Mi ez a nagy rinya... pár apróságot meg bugot leszámítva nálam azért elég jól megy. A pályák 90%-ban is lekötnek és nem érzem azt mint BF4-nél, hogy "bazze megint ez a fos". Már most majdnem annyi időt beletoltam mint abba összesen. Pedig akkoriban nem volt gyerek a háznál így több időm lett volna rá, 120mbites UPC-m volt nem Hipernet.
-
-
válasz prokxy #15788 üzenetére
Nem hiszem, hogy az aki unja kezdene el csalni. Attól csak mégunalmasabb lenne.
Engem a Battlepack rendszer csesz fel. Végigteperem a kört, ott vagyok a toppon és szinte mindig kiemel valami miatt de csomagot nem ad. Bezzeg amikor kör végén csatlakoztam kb. 2perc volt a végéig akkor kaptam. Amiket meg adnak szinte mind fos, se puzzle se XP boost. Ismerek olyat akinek már 3 XP boostja is volt.
-
Játszottam 3 kört, mindháromban élen végeztem. Toltam neki rendesen, a 2. körben átvettem a Leaderséget is mert agyhalottnak adta oda a játék. Argonnen jó szolgálatott tett a Mortar, a vonatot rendesen lesebeztem vele vagy 3 sorozattal, néha beadott 1-1 killt vagy assistot killnek de azért bosszantó, hogy én sebzem rá a legtöbbet, de amikor kinyírják még csak assist sem jár rá...
Utána Sinai-n begyűjtöttem 2-t a 3-ból a Support Order Of Valor medálhoz(20kill Lmg-vel meg 5 HS). Nekiugrottam B pontnál egy Light Tanknak Repair Tool-lal és majdnem szét is kaptam, de nem egy sima gránát végzett vele végül amit a csapattárs vágott alá?! Ott végig olyan szoros volt, hogy nem jött be a vonat.
Scaron meg megszenvedtem minden egyes pontért. A Squadtársak mind mentek amerre láttak, a repülősök nagyon szórták a nyakunkba az áldást, de szerencsére tankosok nálunk voltak jobbak és kevesebb volt a nyominger pálya szélén kemper is nálunk így elég jól tartottuk a pontokat.
-
válasz smokiii1 #15753 üzenetére
Ez nem tök random volt. Egész nap játszottunk haverral, DOM Empire's előtt kibontottam 2 ládát, mondom biztos bebugolt mert amíg ment a számláló vásároltam egy 900-ast is. Tök szenvedés volt. Utána egyik pályán sem volt semmi bajom, CPU sem ment 100% csak ilyen 50 körülieken. Se Scar, se Amiens nem okoz gondot, de később amikor átmentünk CQ-ra sem volt semelyik másik térképen bajom. Ugyanaz a jelenség a 64fős CQ-n mint a Dominationon... Valamilyen beállítás azon a mapon gubancot okoz.
-
válasz lofagi #15725 üzenetére
Nincs mit. Korrektek az anyagaid megérdemlik a kiemelést szerintem.
MÁS
Tegnapi tapasztalataimról osztanék meg pár dolgot.
1. Mortar vs. Repair Tool: mivel a mortar körülményes és a patch óta nem sokat ér szerintem, pláne nem tankok ellen, gondoltam beteszem a kalapácsot és majd trollkodom azzal. Neki is ugrottam egy Heavy Tanknak, de szart sem sebez Ott püfföltem majd 1 percig és csak 90-ig jutottam. Legalább korábbi BF-ekben volt hatása a Repair toolnak a járművekre ha már oda kellett rohanni közvetlenül mellé. A kiszálló enemyt meg hiába csaptam vele fejbe... Illetve a vonatot sem sikerült sebezni az oldalán.
2. Empire's Edge fps: nem nagyon volt eddig gondom azon a térképen de tegnap 2-szer is belefutottam abba amire itt többen panaszkodtak. A komplett gép félgőzön megy. VGA kihasználtság Deploy képernyőn 99% és pörög az fps rendesen, minden szép sima. Leszületek majd szépen fogja magát a VGA és a CPU kihasználtság is beesik 50%-ra. Ami ultragáz, hogy nem csak CQ-ban. DOM-ban is azon a hangyaf@sznyi darabkán fele annyi játékosnál is 44fps emiatt. Előtte, utána egyik térképen sincs gondom. Amiens is vajsimán megy.
3. Disconnect: nekem ezzel nincs bajom, tegnap 1-szer ledobott, de kb. ez volt a 2. ilyen eset megjelenés óta. Pedig nekem tényleg nem csúcsszuper vezetékes netem van. Csak egy Wifis modemes Telenor Hipernet.[link]. Ritkán van rá panaszom egyébként pedig a PC mellett rá van csatlakozva egy Laptop, egy tablet és egy telefon is szinte állandó jelleggel.
-
-
-
válasz PeeterssoN #15637 üzenetére
A páncélos ürgét Bayonet Charge-al ki lehet csinálni
-
Utolsó hsz. a PC vs. Konzol témában. Mindenki azon és úgy játszik ahogy akar, vagy is többségében. Azt felhozni így 2016 végén amikor már mindent lehet streamelni mindenre lassan Wifin, hogy valamit csak itt vagy csak ott lehet használni szimpla szűk látókörüség. Valamikor az N64 idején így volt, de ma már nincs. Leülhetek a PC elé és tolhatom a nappaliból streamelt UC4-et a monitoromon vagy behuppanhatok a fotelba és kontrollerrel a kezemben mehet bármi a PC-ről is a TV-n. A Platformokat lassan semmi más nem választja el egymástól mint a begyepesedett gondolkodás.
Akkor a BF1-ről a továbbiakban. Valami hír a beígért új térképről? Nem mintha unnám amik vannak csak még is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Carlos Padre #15592 üzenetére
Lehet 1 francot. Patchben gyengítették a Mortart, ha nem találod telibe vele az embert most nem hal max ilyen 60-at sebez. Én Argonnén csináltam meg.
-
válasz }{3@Đ$}{0ot #15558 üzenetére
Írja is, hogy Behemoth. FAO-n hajó van. Az egy kész XP bánya ha te húzod be.
-
-
-
-
-
válasz Cheesus #15163 üzenetére
Egyik sem ad több pontot. Jobb meg az amelyik a játékstílusodhoz jobban igazodik. Nekem pl. a láda jobban fekszik.
(#15171) erdeitibor volt itt korábban valaki aki hasonlóra panaszkodott és nála a RAM bővítés megoldotta a gondot.
-
válasz lofagi #15146 üzenetére
Jó videó! Sok mindent elmondasz benne amit le akartam írni egy Logoutos írásban. Viszont megemlítettem volna, hogy miért fontos az élesztés résznél a Ticketeket illetve a Support kasztnál a Repair tool-t is.
-
válasz Dtomka #15141 üzenetére
Ja azt nem néztem. De attól még a részletek lehetnek fontosak. Szimplán a KD nem elég. Argonnen nekem os volt hasonlóan jó köröm ahol 24-ig elmentem halál nélkül.
-
-
Ezt a Revive kérdést túllihegitek szvsz. Nem vesztesz vele sokat max 2-3mp-et, a halált úgy sem könyveli el mégegyszer a játék és a killcamot is skippelheted egyből. A deploy képernyőn sem kell megvárni az időt. Viszont kapsz egy lehetőséget, volt rá példa, hogy felhúztak szinte lehetetlen helyzetben még volt egy AT gránátnyi időm és be is jött...Legalább próbálkozik, jobb mint amikor 3medic tapos a hullámon.
-
-
válasz RaGi91 #15099 üzenetére
Érdekes mert nekem R9 280X-em (3GB Vapor-X) van és bőven meg van a 60fps és egyáltalán nem kell LOW-ra vennem mindent, Textúrák High-on vannak, az effektek meg le vannak húzva. Monte Grappán ha nem nézek nagyon messzire le akkor szinte be sem esik 100 alá így patch után sem. Amiensen a házak között is 80 mindig meg van.
[ Szerkesztve ]
-
De, hogy ne csak panasz legyen, ma volt némi sikerélményem is. Suez-en szarul álltunk 2v3 zászlón szenvedtünk, próbáltam átmenni és hátulról behúzni legalább 1 zászlót, de a Squadom nemigazán vette a lapot hiába voltam Leader és kijelöltem a pontot. Beírtam TeamChatbe, hogy törjüenek át és húzzák be valamelyiket a két túlsó pontból ahelyett, hogy középen szarakodunk. (Na jó itt némi panasszal élnék, mert B-nél csökkentették a zászló húzás zónáját, hogy könnyebb legyen befoglalni, de ezt C-nél is kellett volna mert a tenger felől van egy ház ahonnan irreálisan messziről lehet húzni/tartani a pontot). És képzeljétek megcsinálták! Megfordítottuk a végére az állást, szoros majdnem fél órás kör volt a végére.
-
válasz RaGi91 #15051 üzenetére
Egy légvédelmi ágyú előtt csak ne repkedjenek ezek a kezdetleges papírrepülők oda-vissza. Elég lett volna visszavenni a hatótávukat és a fellökést.
(#15055) Carlos Padre nem is AT Rocket-tel akartam kiszedni, de lesebezni azzal szoktam és amikor visszavonulna fedezék/javítani akkor rámászok a két AT Gránáttal ami kicsinálja vagy majdnem teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Laraxior #15035 üzenetére
Engem is rohadtul idegesít. Monte Grappán két Heavy jött A-ra. nekifeküdtem, hogy szétkapjam őket gyalogosan. A 4 AT Rocketből 2 csilingelt és 2HP. Megérteném, ha csak súrolva találnám el, de telibe középre ment. Amúgy is erős az a szar, így meg pláne esélytelen.
A másik ahol átestek szvsz a ló túloldalára az az AA. Eddig az volt a baj, hogy a repülősök hullottak mint a legyek. Most gyakorlatilag komótosan rámrepül a Bomber és vígan kicsinál miközben vagy 3 sorozatot belepumpálsz.
A lovas kaszt is zavar, mi a fenéért kell nekik ló nélkül is annyi HP?! Simán agyonver közvetlen közelről míg én tunkolom. A lóról is km-ekről beadja neki a kardot...
-
P08 általánosan. 1-el több töltény van benne mint az 1911-ben, később esik a sebzése és jobb a controlja. Viszont kevesebbet sebez alapból. Mars Automatic scoutnál, vagy No. 3 Revolver.
-
válasz Lotus_Omega #15005 üzenetére
Ne haragudj, de a többkártyás rendszerek mindig problémásak voltak. Mindig. Volt 1-2 játék ahol pár patch után jól működött, de van olyan ahol mai napig nem megy rendesen. Ugyanez igaz a hibrid rendszerekre is. Ezzel tisztában kellett lenned amikor összeraktad.
Valamint ha DX12-ben próbálkozol akkor próbáld meg átrakni DX11-be. DX12 alatt állítólag nem megy egyáltalán az SLI.
-
Hát a Squad leaderség olyan, hogy mi pl. azt csináljuk haverral, hogy amíg két pont között közlekedünk addig a legbiztosabb pontot kijelőljük védésre. Míg átérünk a másik ponthoz megkapjuk a védésre az Xp-t és amikor húzzuk az újat akkor jelöljük csak ki azt támadásra amiért megint egy csomót bezsebelünk. Ezen felül tuti sokat javított bár nincs a listán nagyon kiemelkedő játékos akire rá lehetne húzni a tankozást, talán az a Casta515, de én gyalog is lőttem már ilyen statot.
-
Szeretnélek megkérni titeket, hogy ne menjen át monitor/tv topikba ez is. Ezt az adott témánál legyetek szívesek kitárgyalni.
-
-
-
-
-
Tankozni menjetek Rush-ra. Némelyik pályán a támadók majdnem instant kapják az új tankot. Tegnap nem győztük szétszedni őket haverral.
-
válasz Németh Péter #14596 üzenetére
Csak az autobalance-ra tudok gondolni... Ma egyébként kezdtem úgy kört CQ-n, hogy még le sem születtem, nem csináltam semmit de már 0-1 volt a statom a kör legelején.
-
-
-
-
válasz Zso Ro #14497 üzenetére
Mondjuk jó lenne, ha meg is mutatná valójában azt a boostot. Na meg DOM-ban sem éppen olyan a terhelés mint mondjuk 64fős CQ-n...
Dokumentumok mappában, ha a PROFSAVE_profile fájlt kérdezed, illetve a user.cfg-t neked kell létrehozni a játék főkönyvtárában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Newyorker #14485 üzenetére
Attól is függ, hogy hol találjátok el egymást. Nem egységes a test minden pontján a sebzés.
(#14470) guftabi96 előfordul, nekem olyan mintha csak sima talajra lehetne ledobni. Ha van valami tereptárgy az útban vagy a csapattárs háta akkor nem tudja ledobni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz boogie84 #14454 üzenetére
Normálon is ez megy ne aggódj, csak ott a killcam meg a spot miatt hamarabb elkapják őket. Én utazni szoktam rájuk. Nem vagyok az a tipikus Scout alkat, de itt elég sokatöltem már vele.
-
válasz stickles #14295 üzenetére
Téma összefoglaló? Egyébként valszeg a drop miatt low fps lesz a jelzés. A lapozófájlt ne kapcsold ki.
MÁS
Délelőtt vagy kora délután tök jó adok-kapok körök voltak. Most késő délután felmentünk haverral. Hát komolyan mondom azt a szopást. Tekerünk mint állat a Squaddal, 2pont között ingázunk oda-vissza. Próbálunk néha egy 3.-at bevenni, de a csapat impotens. A tankokkal is megállnak a pálya szélén és verik a pélót a statra közben sehol nincsenek, minket meg folyamatosan az ellen 2 esetenként 3 páncélossal ostromol. A Squadunk volt a legjobb zászló foglalásban és védésben is. Ja csak 300+ tickettel kenték el a szánkat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest