Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTREem
tag
válasz #85552128 #10919 üzenetére
Otthon: i5-4430 (a legkisebb i5!)/8GB DDR3-1600/GTX970 húzva/Win10: GPU:99-100%, CPU:90%, FPS:85-115, Driver: 373.06
Melóban: i3-4130/8GB DDR-1600/280X/Win10: GPU:60-70%, CPU: 100%, FPS: 45-75, Driver: 16.10.1Az otthoni gépen teljesen játszható és akadásmentes. Korábban ezen a gépen frissen felrakott Win 8.1 volt, pont azokkal a tünetekkel, amit itt sokan megírtak, ezért lett csere (sokadszorra) Win 10-re. A melós gépen azért előfordulnak akadozások, főleg a betöltés után, de később "kisimul" és ezen is meglepően jól játszható.
ui.: bocs, nem válaszolni akartam
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz #85552128 #10720 üzenetére
Tudom, nekem is megvan, nagyon ritkan meg eloveszem, de nem egyszeru szerverre csatlakozni. Erdekes hogy a BO2 mindig talal azonnal, pedig ott is mar sokszor csak 1000 koruli az online players. A SWBF-et majd megnezem megint ha megkapom a DLC-ket az Access-en
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
PeeterssoN
őstag
válasz #85552128 #8879 üzenetére
Igen futott!
(#8881) NetTom : Imádkozzon a gyártó, még garis a laptopom. Új vga driver van fent a legutolsó stabil verzió amúgy. Asus g551 a szerencsétlen gépezet 4gb os kártyával. Annyi történt előtte, hogy ki akartam próbálni, hogy fut dx12 ben azaz a játékon belül átállítottam. Nos lehet hogy nem kellet volna de ez a 960m amugy is dx12 kompatibilis úgyhogy nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #85552128 #8488 üzenetére
Ezt a saját bevált oldalamon perpill nem tapasztalom, sőt még olcsóbb is lett azóta.
Amúgy nagy húzás lett ez a Trial. Majdnem időben akkor jött mint régebben a BETA és mire megjelenik a végleges talán patchelik is a hibákat.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lofagi
addikt
válasz #85552128 #8256 üzenetére
Szerintem simán végig vihető majd 10 óra alatt, viszont 13-án csak 2 missiont lehet majd tolni és 5 multi mappot.
Az a jó, hogy az emberek követik a fórumot. Biztos 201x is le kellett volna ez írni. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz #85552128 #6737 üzenetére
Jó, de mire ebből trial lesz, addigra azok akik játszottak vele, már rég a premium mappokon fogják tolni, ahova megint csak nem fog annyi csaló jönni. Így volt a többi résznél is, egy idő után már nem is mentem alap mappokra, ha nem akartam magam idegesíteni a csalókkal.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Frod
addikt
válasz #85552128 #6652 üzenetére
BF játékokban mennyire rendszeres pl ez a fenti kis szösszenet? Megmondom őszintén még vacillálok, de ha kiadok 15k-t, akkor egy ilyen élmény után minimum, hogy repcsire ül az ember, mint Jay és Néma Bob, és a saját verandáján ruházza meg az ember a kis szarost.
Do you see the white shadow?
-
Dyingsoul
veterán
válasz #85552128 #5061 üzenetére
Ohh köszi a tippet! Arra úgy is pont kíváncsi voltam, hogy 1440p körüli felbontásban hogyan teljesít a kártya, így már meg tudom majd nézni.
Egyébként csináltam egy kis gameplay videót is az első pillanatokról (épp renderelés alatt áll a vágott anyag) de a DX12 alatt az OBS megnyikkan. Nem tudtok ajánlani olyan progit rögzítéshez amivel a webcamot is rá tudom tenni a játékra? (Bár lehet külön felvételt indítok webcamra és külön a játékra vagy azt akár shadowplay-jel és a kettőt majd összeollózom csak az előbbi kényelmesebb lenne.)
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
pohár
félisten
válasz #85552128 #1141 üzenetére
de ott vége is volt a körnek zuhanás közben, valószínűleg azért
esőben a fegyver is vizes volt, de mocsok jól nézett ki
a tank is egyre jobban esik szét/károsodik, minél jobban lövik[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #85552128 #1097 üzenetére
ott volt Zedd is (YT ad pár találatot), ha meg nézel NFL-t, akkor Richard Sherman is ismerős lehetett, ő tudott értelmesen beszélni
van egy olyan érzésem, hogy a hangulat jó lesz játék közben, amennyi bolondot szedtek össze
és akkor kezdődik is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #514 üzenetére
Ezzel sincs baj, eleinte én se szerettem, de ma már ott tartok, hogy hiányozna.
A Battlelog nem csak egy szimpla szerverkereső, egy "kicsit" azért mélyebb annál.
Nyilván meg lehetne oldani ezt a játékban is, de így is teljesen ok, főleg, ha csak fórumozni stb akarsz akkor nem kell elindítani a játékot.
És mindenhonnan el tudod érni.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
CptAdamica
veterán
válasz #85552128 #514 üzenetére
Szerintem így se lenne rossz, ha nem lenne az élősködő Origin, sokszor az szenved.
(#515) kovy29 Én is szeretem, jó, hogy bárhonnan elérhető és rengeteg dolgot tud.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
k-adi
nagyúr
válasz #85552128 #318 üzenetére
Sokan tartanak az "ilyen" emberektől, de szerintem sokkal jobb, mint egy mosolygós-hátbaszúrós féle. Lehet, hogy hideg/szigorú, stb. de korrekt akkor tudod mire számíts.
A cégeknél vezető beosztásban (főleg akik a pénzeket kezelik) nem véletlen van sok "hideg/kemény" figura, pont ahogy írtad, minimálisan kell hogy tartsanak tőle a határidők és pü-ek miatt.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #252 üzenetére
Nem is csoda.. az a szánalmas vergődés, amit évek óta művelnek Call of Duty névvel, nem is érdemel mást.
A Bf1 trailere meg baromi jó lett, várom nagyon, remélem nem rontják el. Viszont ettől, hogy még fél év van a megjelenésig, de már van 2 kiadás, ilyen olyan pakkokkal falnak megyek...
Egyszerűen undorító egy valami ez a játékiparban, hogy már a megjelenés napjától elérhetőek fizetős tartalmak.
Lehetne ezt jól is csinálni, lásd Kunos Simulazioni az Assetto Corsával. Igen, jönnek a fizetős dlc-k, de ezek egytől-egyik minőségi tartalommal érkeznek, és ezek mellett a játék folyamatosan fejlődik.#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest