Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Szevasztok!
Lenne egy lenovo g50-es laptop amin fent van a vga driver de az élményindex mégis 1.0-t ad neki...próbáltam driver geniussal(szar) vagy driver easyvel(úgyszint) frissíteni de egyik se akarta a driverét leszedni... eszközkezelőben pedig nincs felkiáltó jel a szabványos vga-nál..valaki tudna valami tanácsot mondani? netről már leszedtem az aktuális driverét de még mindig semmiRegisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
daugion
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném megkérdezni hogy a Windows 6.1 -es GPS em képernyője egy újraindítás után besötétült. A beállításokban pedig nem találom azt a lehetőséget ahol, a fényerősséget át tudnám állítani.
-
Ricardo128
senior tag
válasz Ricardo128 #83590 üzenetére
Felakasztom magam... 10percenként gépresizhetek, mert elmegy a net. Ventik felpörögnek, nincs kapcsolat.
gölmétcsül ©
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Miért van az, hogy random elmegy a netem? Hirtelen a ventik a gépben felpörögnek, a hálózathoz kiteszi a piros X-et, majd csak gépresivel lehet megoldani a problémát. Ma már ha háromszor nem csinálta, akkor egyszer sem, és roppant idegesítő. Volt egy BIOS reset, azóta csinálja ezt, valamit talán elfelejtettem visszaállítani. Asrock 870 Extreme 3, Win7 64bit, T-home (de utóbbival semmi probléma nincs, mert másik gépen nem csinálja ezt).
Előre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
Vakegérke
félisten
válasz Shingen #83587 üzenetére
Ez OUT, tehát kimenet, nézd meg jobban.
A kimenet nem jó, neked bemenet (IN) kell. Nem a kamerába akarsz jelet küldeni, hanem abból fogadni.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Shingen
addikt
válasz Borisz76 #83583 üzenetére
Köszi szépen.
Ilyesmi a video kártya hátulja van rajta középen a fekete video bemenetAkkor kellene gy ilyen kábel:
?Pc-re meg vmi progi?
USB digitalizáló amit linkeltél akkor abban van beépítve egy konverter is ami feljavítja a képet?
Az a baj az a topic elég kihalt amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Borisz76
veterán
válasz Shingen #83581 üzenetére
Ha úgynevezett ViVo-s VGA-d van akkor van rajta bemenet.
Vagy ilyesmit és ilyesmit kell keresned.Vannak pár ezer forintos kütyük és vannak profibbak is.
Jelentős minőségi különbséggel.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
wolfman
veterán
Létezik olyan molex hosszabbító (de igen rövid is lehet), amiből oldalra ki van vezetve egy sata kábel is?
Pontosabban ami egyik oldalon molex anya a másikon meg molex és sata.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Shingen
addikt
válasz attiati #83580 üzenetére
Hali!
Hogyan tudnám egy régebbi kazettás video kamera tartalmát pc-re felvenni, vmi video file-ba?
Video kamerán csak egy fekete és sárga rc kimenet van.
(sárga az a video- fekete/piros az audio)
Pc-re hogyan tudnám rákötni, illetve milyen progi kellhet ehhez?
köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
attiati
veterán
erről már folyik valahol a beszélgetés itt a fórumon?
[Minden telefonbeszélgetésről tudnak a kémek]
eddig fogalmam sem volt arról, hogy egyetlen cég gyártja az öszes SIM kártyát és egy kézben összpontosul a titkosító kulcs?
[ Szerkesztve ]
-
computergeek
újonc
Sziasztok!
Online Wordből szeretnék megosztani dokumentumot a blogger.hu nevű blogba. Az online wordből a hivatkozást kellene a blogba bemásolni, de nem tudom hová. Ha valaki tud, segítsen nekem.
Köszi előre is!
-
kukinyo
addikt
válasz Borisz76 #83574 üzenetére
Köszönöm ezt a kimerítő, tájékoztató választ. Ez úgy kezdődött hogy csak több próbálkozásra kapcsolt be a gép. Illetve a gép látszólag bekapcsolt (hallásra is működött) de sem a monitort, egeret billt nem ismerte fel illetve nem kapcsolta be. Sok próba után egyszer véletlen bekapcsolt, újra is húztam a wint, szinte semmi eredménnyel. Tehát azt mondod hogy ez kiirthatatlan és csak a csere segít?
És az érdekes az egészben az hogy a környezetemben ez a második gép rövid időn belül amelyik így járt.
Nem hiszek sem a szellemekben, sem a boszorkányokban. Csak érdekesnek találom.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz demmer123 #83570 üzenetére
Nitrohigító, gyogyszertári sebbenzin.
Konyhai törlőpapír ami nem szöszöl és lehetőleg jobb fajta ami nedvesség hatására 1 pillanat mulva nem esik atomjairai."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Borisz76
veterán
válasz kukinyo #83573 üzenetére
Nem tudok jól angolul de valami olyasmi áll a cikkben, hogy készíteni kell egy bootolható CD/DVD/pendrive-ot.
Amire felmásolod az alaplapod gyártójától azt a programot amivel módosítani lehet a biost.
Flash Utility vagy Bios Utility néven szoktak lenni.
Le kell tölteni a legutolsó / legfrissebb biost is.Vinyót le kell húzni az alaplapról
Bios-ban beállítani , hogy a kívánt CD/DVD/Pendrive-ról bootoljon a rendszer.
Majd indítani a Bios Flash-elő progit.A cikk szerint ezek után érdemes az ÖSSZES HDD-t formázni ( szerintem baromság...elég a rendszervinyót)
Majd mehet fel egy zsíros új oprendszer.A cikknek kb itt a vége.
Én így folytatnám biztos ami biztos alapon :
Telepítés közben ajánlott kicibálni a hálókábelt ! ( csak a rendszervinyó legyen csatlakoztatva )
Majd ha minden fent van ( VGA driver, hang-driver , víruskereső prg, stb... )
Akkor a hálókábel vissza és azonnal a víruskeresőt frissíteni !
Ha ez megvan akkor hálókábel ki !
És mehet a teljes mélységű víruskeresés a már visszacsatlakoztatott HDD-ken !Mod :
Nem elképzelhetetlen egy BIOS vírus de több oldalon is olvastam, hogy eléggé ritkák.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
-
kukinyo
addikt
Szervusztok
Bios kaphat vírust? Ha igen ez mivel írtható? -
demmer123
őstag
Processzoról a régi pasztát ti milyen folyadékkal szoktátok letisztítani ?
Vagy jó a sima zsebivel letörölni amennyire csak lehet?
-
Tercsifercsi
csendes tag
Sziasztok!
Az Acer 5742ZG laptopra újra telepítettem a Win7-et. Két napi hibátlan működés után minden átmenet nélkül, nem azonos időszakokban kikapcsol. Újraindítás után rendesen feláll a rendszer, de a jelenség megismétlődik. Leginkább azután, hogy 4-5 percig nem dolgozok rajta, de előfordul, hogy üzenet írása közben is meghal.
Szétszedtem, mert közel öt éve minden nap használom, hogy kipucoljam, de tiszta volt.Lehet még belőle használható gép, vagy kezdjek gyűjteni újra? Köszönöm a válaszokat!
-
Borisz76
veterán
válasz KáZsé Mestör #83563 üzenetére
Ehhez keresd fel az alaplapod gyártói honlapját és ott keress friss Bios-t !
Illetve a "support" részlegnél megkeresheted az alaplapod által támogatott processzorokat.
Ha szerepel a listán akkor általában mellé írják a bios verziót is, hogy melyiktől támogatott.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
KáZsé Mestör
tag
Sziasztok!
Van 1 régi 775ös gép a családban i945g chipsettel.
Intel oldalát elnézve a régi Core2 procikat is szeresse.
Egy 640es P4 HT volt benne eddig.
Most szereztem bele egy E6400at.
Nem indul el vele.
Elképzelhető,hogy biost kell frissítsek előtte rajta,hogy elinduljon,vagy halott ügy?Köszi...
-
Borisz76
veterán
válasz Itachi82 #83560 üzenetére
A kapcsolatot úgy értettem, hogy kábelen vagy wi-fi-n csatlakozol e a routerre ?
Első körben csinálj egy router FW frissítést ha lehet...ha nincs friss FW akkor egy újraindítást.
Talán a menüjében van ilyen opció.Ha nincs akkor az adatlapja szerint van rajta "reset" gomb....
Úgy gondolom, hogy reset után újra be kell állítanod majd ( jelszó stb.. ) a szolgáltatótól kapott adatokkal, hogy újra csatlakozhass.
Az alaplapod gondolom a friss driverekkel van telepítve.
SSD-n fogy a hely ?
Ez sem nozmális.....feltéve ha nem töltesz lefelé éppen.Víruskeresőt használsz ? ...mert lehet, hogy benyeltél valamit !
[ Szerkesztve ]
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Olyan problémám lenne, hogy szarakodik a netem, és meg nyitok egy weboldalt, és pont akkor lő egy DC-t, és utána már arról a linkről már nem elérhető.Ezt írja:
Object Not Found
The requested URL '/rpDslDisconnetWarn.html' was not found on the RomPager server.Return to last page
Vissza lehet valahogy varázsolni, vagy csak rendszer rakással?
Előre is köszönöm! -
-
Borisz76
veterán
válasz Balathruin #83549 üzenetére
Olyan régen volt már, hogy a Cable Select-ről meg is feledkeztem.
-
C. s.
addikt
"Bocs, kukinyo-nak gondoltam."
Volt egy ilyen érzésem! Semmi gond!Van egy rakás m3u listám, olyan programot keresek, ami gond nélkül használja ezt a formátumot. Nem elég, hogy a lista nevét kiírja, hanem ki is kell listáznia a tartalmát (zenét), hogy tudjam a sok közül, mit hol találok. (Anélkül, hogy elindítanám a lejátszást.)
Most az AIMP-pal próbálkozom, majdnem jó, csak a billentyűzet multimédia-gombjait nem ismeri föl. Hiába nyomkodom, semmi reakció. De ez legalább elindul! A Winamp sem volt kedvenc, az is megalkuvás számomra. Köszi a tippet![ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Beszereztem egy tartalék pc-t, az előző tönkre ment. Ebben két dvd meghajtó van. Lehet olyat,hogy az egyiket lecsatlakoztatom, hogy a régi gépből a merevlemezt áttegyem?
Bocsi, ha nem idevaló esetleg a kérdés.Maine coon
-
mezis
félisten
válasz hunboy1974 #83523 üzenetére
Próbálj ki egy Lubuntu, Xubuntu,... Linux-ot. (Csak DVD-ről, installálás nélkül is kipróbálhatod, hálózatostól, WiFi-stől.)
Ha csak Firefox, LibreOffice,... kell, akkor meg mehet a HDD-re.
mezis
-
hunboy1974
tag
válasz Balathruin #83536 üzenetére
Nagyon lassú ne legyen azért nem kell win7,nekem csak egy link kéne ahonnan letudok szedni egy normális net drivert ehhez a masinához MEDION SIM 2090
AFFA
-
Deck
titán
-
Balathruin
veterán
válasz hunboy1974 #83535 üzenetére
Legtöbb gépen amin megy az XP menni fog a 7 is, max. nagyon lassú lesz.
-
mark!
őstag
Az miért van Xperia Z-nél, hogyha megnyitok egy játékot, akármit, olyan lagg kapja el a telefont, hogy meghalok... Értesítési panelt is 3 percbe tellik, mire lehúzza.
>
-
C. s.
addikt
válasz kukinyo #83520 üzenetére
Nem vagyok szerelő, de ezek alapján nekem eléggé gyanús az az alaplap. Se USB, se PS/2, se monitorcsati. A videókártya alaplapi? Mivel a többi része működni látszik, talán a csatlakozós blokknak van (pl. érintkezési) gondja. A kondik nem púposak? De valakinek hátha van más ötlete vagy megerősíti az enyémet.
-
gozso
őstag
egy nagyon-nagyon kezdő wordpress felhasználónak, tudna valaki segíteni?
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Borisz76
veterán
válasz hunboy1974 #83523 üzenetére
Tegyél rá Win 7-et vagy 8.1-et
Az XP-hez már nincs semmiféle támogatás ...emiatt hamar össze lehet szedni mindenféle szemetet, vírust.
[ Szerkesztve ]
-
hunboy1974
tag
Sziasztok
Kéne egy kis segitség adott egy Medion SIM 2090 tipusu laptop,win xp lett telepitve rá de sehol nem találok net drivert hozzá esetleg valaki tudna segiteni sürgös lenne.
AFFA
-
Borisz76
veterán
Egy 64GB-os pendrive-on mutatom be lépésről lépésre:
0. Alapállapot: 2db partícióval :
1. "Adat" vagy D partició törlése : Delete parancsal :
2. Apply parancs után figyelmeztet :
3. Ha kész akkor frissíti az infókat :
4. Sikeres frissítés :
5. Jöhet a "win" partíció átméretezése : Move / Resize paranccsal :
6. Felugró ablakban láthatod a méretét és a rendelkezésre álló "Unallocated" területet :
7. Csúszkát megragadva jobbra húzhatod ezzel megnő a partíció mérete :
8. Apply és csinálja is :
9. Ezután ( Az adatpartícó maradékát ) lehet piszkálni : Create
10. Apply
Képek megint sorrendben :
[ Szerkesztve ]
-
jumbo71
tag
válasz Balathruin #83519 üzenetére
Most hogy így jobban utána néztem...
290X és a többi komolyabb cuccos,350W nál kevesebbet fogyaszt... -
kukinyo
addikt
Onnan tudom hogy egyik sem világít. Sem a lézeres egér, sem a billentyűzet ledjei.
Mindkettő vezetékes. Nincs más rákötve de gyanítom hogy azokat sem látná.Az egér USB csatis.
Persze hogy átmozgattam, ismét szétszedtem az egész gépet, majd összeraktam.
Semmi változás.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz jumbo71 #83515 üzenetére
papiron egyikhez sem eleg.
a sapphire a 280x-hez 750w (1 db.) ,1000 watt (xfire) ajanl.
a valosagban a 280x szinte biztosan gond nelkul futna,viszont a 290est mar nem erdemes raengedni.
a gyarto nyilvan nagyobbat fog ajanlani,hogy a tiednel joval nagyobb fogyasztasu procival,meg 3 hdd,2 odd-vel se legyen gond.
ha tutira akarsz menni,akkor 700 wattost,vagy nagyobbat vegyel.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
jumbo71
tag
válasz Balathruin #83516 üzenetére
-
jumbo71
tag
Szasztok.
SOS kérdésem lenne olyanhoz aki ért hozzá,esetleg van tapasztalata.
FSP 550W raider megbirkozik egy 280X-290X el?és persze még pár alkatrésszel.. -
C. s.
addikt
-
PC4200
tag
Üdv!
4gb ram intel xeon l5420 kombóhoz milyen vga kellene?
Én r7 260x 6870 GTX 750. ezeken gondolkodom? sok vagy kevés neki?
Köszönöm!
Üdv!CSAK a puffin :)
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A Winampom nem akar indulni, mindig hibaüzenetet kapok. A neten nem talált megoldást, legalábbis nem szólt róla. És én sem találtam. Semmit sem frissítettem, nem is telepítettem, nem állítgattam át, az automatikus frissítések is ki vannak kapcsolva. Az egyik nap még ment szépen, pár nap múlva meg nem, pedig elvileg semmi nem változott. Megvolt az alapos víruskeresés is, leszedtem a Winampot, újraraktam, de a hiba épp úgy jelentkezik. Tud valaki segíteni? (64 bites 8.1-et használok.)
A probléma részleteinek megtekintése:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: winamp.exe
Alkalmazásverzió: 5.6.3.3235
Alkalmazás időbélyegzője: 4fec7b3e
Hiba – modul neve: in_wm.dll
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4fec7b57
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00002b34
Operációs rendszer verziója: 6.3.9600.2.0.0.768.101
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 5861
További információk 2: 5861822e1919d7c014bbb064c64908b2
További információk 3: a10f
További információk 4: a10ff7d2bb2516fdc753f9c34fc3b069
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=280262
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt -
adam_
senior tag
válasz Borisz76 #83494 üzenetére
A Minitool-lal leválasztottam a D(Adat) particiómról 30GB-ot, és ezt szeretném hozzáadni (mergevel) a Windowsos particiómhoz. Viszont nem engedi. Hiába jelölöm ki a meglévő létrehozott 30GBot particiót, és rámegyek a Merge-re, utána nem engedi kiválasztani a Windowos particiót, csak az Adat particiómat, ahonnan ezt a 30GB-ot ugye leválasztottam.. és mindig a "Please select one partition" üzit dobja fel. Nem lehetséges ez? Vagy mit rontok el?
Végső soron az egész particiót, Adat + Windowsosat egybe veszem, ha nem lesz más megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Adott egy gép ami sem a monitort sem a billt sem az egeret nem indítja be (nem érzékeli) bekapcsolás után.Az alaplap jelzi hogy áramot kap, DVD író, vinyó, ventik felpörögnek. Látszatra minden oké. Volt már egyszer ilyen betegsége, akkor szétszedtem, kitisztítottam mindent, működött is egy darabig de akkor sem jöttem rá a hiba igazi okára. Sajnos az alkatrészeket nem igazán tudom cserélgetni, nincs rá lehetőségem. Adnátok valami tippet hogy hová nyúljak, mit próbáljak, mit csináljak vele?
Vagy esetleg irányítsatok a megfelelő topikba.
Köszi -
KTU
addikt
válasz Szabó0922 #83506 üzenetére
Attól függ.
Gyere át ide, dual SIM topik,
Ez pl bizos "megy" itthon:
GSM: 900 / 1800 / 1900 MHz
3G: WCDMA, 900 / 1900 / 2100 MHz
4G: FDD-LTE, B1/B3/B7/B20 (2100/1800/2600/800MHz)[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Szabó0922
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne!
Kinábol ha rendelek mobiltelefont ami dual simes az itthoni hálozatokkal tudom hasznalni?[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
USB 2.0 és 4W ? Ahhoz 0,8 A-nek kellene kifolyni az USB 2.0-ból. (És 100 %-os hatásfok ! )
A másiknak bizonyára saját tápegysége van, nem terheli az USB-t.Hangzásilag szinte mindegy, egyik vacakabb, mint a másik. Zene ezeken ? Ahhoz kell egy tisztességes mélynyomó is, de az nem ez az árkategória.
mezis
-
Deck
titán
Kéne vennem egy hangfalat de nem tudok dönteni melyik lenne jobb. Asztali géphez lenne meg a telefonom is rákötném néha zene miatt. 1 óra múlva indulnék megvenni.
Genius SP-M150 2.0 jack 4W fekete hangszóró
vagy
Genius SP-D150 2.0 USB 4W fekete hangszóró[ Szerkesztve ]
PS5
-
kenwood
veterán
leadtam az aquaba egy alaplapot javitasra.
a szervizes nem kerte el sem a mailemet,sem a szamomat,csak bekarikazta az atvetelin az o mailcimuket es az atveteli hivatkozasi szamat.
csak a srac volt lusta dog,vagy alapbol igy mukodik az aquaszerviz?
beadod a cuccot,majd 1-2 het mulva eloveszed a hatodik erzeket,es irsz egy erdeklodo levelet,ha rezgest erzel a kozos energiabanen mar attol is agybajt kapok,amikor felhivok valakit es azt mondja,hogy "most nem tudok beszelni,hivj vissza 1-2 ora mulva"
ne haragudj,de honnan tudjam,hogy 1-2 ora 60 vagy 120 perc?
nem neked kene visszahivnod,ha mar raersz?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
AthlonXP
őstag
Azért kellene progi, mert ezekhez az online cuccokhoz, kell internet, ill. fel kell menni az adott oldalra, hogy láthassam az időtartamot. Nekem olyan kéne, ami offline módban működik és bármikor rá lehetne nézni, mint valami naptár programra és számolná az időt a háttérben is..
Tehát vmi olyanra gondolok, amiben be tudnék állítani egy tetszőleges dátumot ( pl. 2014.01.22. 15:30 ) és attól az időponttól kezdve jelezné, hogy jelenleg mennyi idő telt el..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest