Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz Kispaprika #85769 üzenetére
Már nem 2014 van.
-
Balathruin
veterán
válasz B4ndiBuild3r #85354 üzenetére
Igen.
-
Balathruin
veterán
válasz Norbi095HUN #85303 üzenetére
Szedj le egy MSI Afterburnert és nézd meg mi hány fokos játék közben. Ha kell kapcsold be az on screen displayt és játékban is látod (ehhez kell a RivatunerStatisticsServer, ami a telepítés végén van)
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz boskorelli #85167 üzenetére
Ellenméreg? Szereld ki a kamerát, vagy legalább ragaszd le... Mikrofon nem zavar? Lehet lehallgatnak.
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz hunboy1974 #83535 üzenetére
Legtöbb gépen amin megy az XP menni fog a 7 is, max. nagyon lassú lesz.
-
Balathruin
veterán
válasz Winchester95 #83438 üzenetére
A játék erősen optimalizáció hiányos, nekem néha leesik a VGA kihasználtság 60% köré, proci olyankor max. félig pörög. Szerintem nem lesz jobb.
-
Balathruin
veterán
válasz Winchester95 #83416 üzenetére
64 bit és a 2GB RAM nem volt jó ötlet, nem csodálom ha lassú.
-
Balathruin
veterán
válasz Thunderzolee #83279 üzenetére
Mennie kell. 1,5 Voltos RAMok is menne 1,65-tel.
-
Balathruin
veterán
válasz Thunderzolee #83275 üzenetére
Szerintem mennie kell 1,5 Volton. Nincs hozzá BIOS frissítés? Hátha menne 1,35-tel.
-
Balathruin
veterán
válasz Dexter-2000 #83011 üzenetére
Igen, de legyen rajta a legfrissebb bios, hogy tutira menjen.
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz Ricardo128 #82945 üzenetére
Szerintem minimum 1 gigával kellett volna tesztelni.
1 mega írás pedig nem tudom miért van. -
Balathruin
veterán
válasz Ricardo128 #82943 üzenetére
Ez most minek?
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz enginev3.0 #82693 üzenetére
Szerintem az GPU-t terhel, nem VRAM-ot.
-
Balathruin
veterán
válasz HackElek-88 #82576 üzenetére
Prociba integráltat CF-re bírni felesleges, egyáltalán nem éri meg. Élményindex hülyeség, felejtsd el. Nem hiába vették ki már egy ideje a Windowsból.
Alaplap csere nélkül kéne egy másik proci, mint ahogyan írták is. +4GB RAM jól jöhet és az 520 pedig... inkább nem írom le a véleményem róla. Ami kéne, az a tápegység pontos típusa és a felbontás (ha már játék is lesz).varmi2: Külön VGA mellett nem számít a Dual Channel.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz darnics #82543 üzenetére
Intelnél van a 2 magos Pentium. Egy szálon erősebb, valamivel kevesebbet fogyaszt és az IGP bőven elég netezésre, alap dolgokra, mivel van hardveres gyorsítás.
Az AMD nagy valószínűséggel FM2(+). Abba a foglalatba vannak IGP nélküli (külön videokártyát igénylő) CPU-k, ezek az Athlonok. Több szálon jobbak lehetnek mint az Intel, de netezéshez nem éri meg az IGP hiánya miatt. Az APU-k (A8 és A10 a 4 magos) pedig IGP-ben lennének "túl erősek", mivel úgy vannak méretezve, hogy megfelelően gyors memóriák mellett (minimum 1600MHz Dual Channel, de 1866 és felette ajánlott) játékokra is jó lehessen. Ezzel a foglalattal a másik nagy probléma, hogy nem fejleszthető eléggé, de az Intelhez még van i3, i5 és i7 is, ezek között már jelentős teljesítménybeli különbségek vannak, nem úgy mint az AMD APU és CPU-knál.Dexter-2000 Reklamálni kell ott ahol vetted a kártyát.
-
Balathruin
veterán
válasz Intel fan11 #82532 üzenetére
Legtöbbször elég egy pötty a közepére és amikor felhelyezed elterül. Ventilátor aljára... Az még viccnek is rossz.
-
Balathruin
veterán
Volt Windows újratelepítés? Vagy legalább a driverek rendben vannak?
Intel fan11: Sebesség és időzítés.
SE7EN152: Valami béna program lehet, ha a lapozófájlt pakolja meg. Rendszer - Speciális rendszerbeállítások - Teljesítmény (beállítások gomb) - Speciális fül és ott a lapozófájl. Próbáld növelni, hátha.
-
Balathruin
veterán
válasz Lextor #82483 üzenetére
Nem vagyok jártas a laptopos dolgokban de azt hiszem a HWMonitor ki tudja olvasni az akkukapacitást. Egyik oszt. társamnak volt egy sok éves laposa, aminél ki tudta írni, hogy mennyi van az akkumulátorban, neki ~2800mAh maradt az évek alatt, tovább nem lehetett tölteni.
-
Balathruin
veterán
válasz mefistofeles #82434 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy tényleg kábelhiba vagy valami mással van gond... Kéne próbálni másik monitorral és a monitort is máshol, akkor talán kiderül.
-
Balathruin
veterán
válasz mefistofeles #82431 üzenetére
Nem bír átmenni annyi jel, amennyi kell neki. Ezért nem léteztek 2048x1536 120Hz CRT-k, már az ekkora felbontásnál 60Hz-et tudóknak is nagyon jó minőségű kábel kellett. A tiednél lehet nincs is meg minden szál.
-
Balathruin
veterán
válasz mefistofeles #82428 üzenetére
Kábel?
-
Balathruin
veterán
válasz anonymus89 #82424 üzenetére
Lehet, hogy USB3 driver hiba. Torrentnél nem tudom mi lehet.
-
Balathruin
veterán
válasz Ricardo128 #82412 üzenetére
Állítsd be magadnak a felbontást, FPS-t és a többit. Alapnak szerintem a 24p-s jó lesz és azt módosítsd.
mm779: Én takarítottam gépet fújós porszívóval, de az úgysem lesz elég, kell egy ecset is. Nálam nem ment tönkre semmi, mivel főleg az üres gépházaknál és hűtőknél használtam. Alaplap, videokártya, stb. cuccokat szerintem porold le ecsettel és simán fújd le róla.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz seederking #82392 üzenetére
Nem emlékszem, hogy az Ultimate ennyit foglalna, lehet bedobnám a kérdést a Win7 topikba.
-
Balathruin
veterán
válasz seederking #82389 üzenetére
Mikori a Windows? Ha ez 26-27GB akkor érthető egy régebbi telepítésnél.
Takarítás volt már? -
Balathruin
veterán
válasz Norbi095HUN #82332 üzenetére
Nem lenne jobb felrakni a Win8/8.1-et?
-
Balathruin
veterán
válasz Norbi095HUN #82294 üzenetére
Nem melegszik túl?
-
Balathruin
veterán
válasz tagagaba53 #82250 üzenetére
Ha a telefon nincs rajta, akkor is lassabb? Mert akkor nem nagyon tudsz ezzel mit kezdeni, lehet gyengus a Rúter, bár ezekhez nem nagyon értek. Esetleg beállításokat átnézed?
-
Balathruin
veterán
válasz tagagaba53 #82248 üzenetére
Tudnál ugyan azon a szerveren futtatni tesztet? Routernél van több gép is, vagy csak egy? Egyáltalán bírja a sebességet?
-
Balathruin
veterán
válasz Ricardo128 #82155 üzenetére
Floppyt hiányolja. Kapcsold ki vezérlőstül ha lehet.
-
Balathruin
veterán
válasz Ricardo128 #82145 üzenetére
Valami oka van, hogy csak F1-re halad tovább. Mit ír ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest