Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Itachi82 #131275 üzenetére
1. lehet ennyit tud
2. milyen messze vagy a wifi-től (tedd közelebb akár pár méteren belülre és teszteld, hogy így jobb e)
3. a környezetedben mennyi wifi adó van? Ha sok akkor esetleg próbálj meg másik csatornára váltani van kb. vagy 12 csatorna és ha mondjuk a 8-9-10 foglalt de a többi nem akkor érdemes mondjuk a 2-es vagy a 3-as csatornára tenni. -
Csupingo
veterán
válasz Itachi82 #118776 üzenetére
Esetleg kérdez be a ryzen topikba is. Talán frissebb bios kéne, vagy másik tápegység, vagy a memóriákkal (memória beállításokkal) van gond.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Vakegérke
félisten
válasz Itachi82 #91779 üzenetére
Középtájon ott van a Download & Manual. Megpróbáltam rákeresni, de nem ismerem a lapot.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
sgergi
veterán
válasz Itachi82 #86721 üzenetére
Gondolom amikor rádugtad mind a két kijelzőt, akkor a kiterjesztett asztal aktiválódott, ezért jelent meg a háttérkép, viszont ikonok nem. Ilyenkor át kell húzni arra a kijelzőre az ablakokat, hogy azon jelenjenek meg. Ha mind a kettő kijelzőn ugyanazt akarod látni, akkor pedig a kijelző klónozását kell beállítanod.
Ha megjelent a háttérkép, akkor a kijelzőnek nincs baja, csak a beállítások nem megfelelőek.
Jobb gomb az asztalon/ Képernyőfelbontás/ Itt tudod állítani a Kiterjesztést vagy a Másolást.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Itachi82 #83560 üzenetére
A kapcsolatot úgy értettem, hogy kábelen vagy wi-fi-n csatlakozol e a routerre ?
Első körben csinálj egy router FW frissítést ha lehet...ha nincs friss FW akkor egy újraindítást.
Talán a menüjében van ilyen opció.Ha nincs akkor az adatlapja szerint van rajta "reset" gomb....
Úgy gondolom, hogy reset után újra be kell állítanod majd ( jelszó stb.. ) a szolgáltatótól kapott adatokkal, hogy újra csatlakozhass.
Az alaplapod gondolom a friss driverekkel van telepítve.
SSD-n fogy a hely ?
Ez sem nozmális.....feltéve ha nem töltesz lefelé éppen.Víruskeresőt használsz ? ...mert lehet, hogy benyeltél valamit !
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
nyunyu
félisten
válasz Itachi82 #28495 üzenetére
Sikerült rá nyomni a Rendszer számára fenntartott 100MB-osra, de rajta maradt egy másik HDD-n!
Ilyenkor mi van?Vinyonkent kulon particios tabla van, ezekben fejenkent lehet maximum 4 elsodleges particio, ebbol 1 aktiv.
Aktiv particio megjeloles csak arra kell, hogy indulasnal a BIOS tudja, hogy honnan toltse be a boot szektort.
De ha nem arrol a vinyorol bootol, akkor nem foglalkozik vele. -> maradhat.Nekem pl. 3 vinyon 3 aktiv particiom van, mert uj vinyora telepiteskor lusta voltam legyalulni az elozoeket.
Igy ha nagyon elszall a 7-em (mint tegnapelott), akkor meg mindig van 2 mukodo oprendszerem, csak bootolaskor masik vinyot kell kivalasztaniHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
_XXXXX_
tag
-
_XXXXX_
tag
válasz Itachi82 #28495 üzenetére
Kezdesz egy kicsit bonyolulttá válni. Azt gondoltam csak elállítottad és kész. Ha több meghajtód van a gépben hdd-k és ssd-k és külön meghajtóra került a 100megás partíció és külön másik meghajtóra a rendszer, az eléggé bonyolultá teszi a dolgok rendezését.
Végül is működőképes lehet így, csak ha kiveszed az egyiket, akkor már nem fog menni ugye. Most elkezdhetnél partíciókat másolni egyikről a másikra, de szerintem könnyebben elszúrnád csak a rendszeredet.
A lehetőségek az alábbiak szerintem:
- A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha tényleg egy meghajtót hagysz a gépben és újra telepíted.
- Elkezdhetsz varázsolni valamit a partíciókkal, de van rá esély, hogy valahol elbukod. Ráadásul, ha nincs benne semmiféle tapasztalatod, akkor lesz 1-2 nap mire eredményre jutsz.
- Ha működik, így hagyod."Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
_XXXXX_
tag
válasz Itachi82 #28487 üzenetére
Lehet nemfog bootolni a windows-od utána.
Winxp-nél a C partíciónak kell lennie az aktívnak, ha oda telepítetted a windowst. Valahogy így: [link]
Win7-nél ha van 100 megás partíciód, akkor annak kell az aktívnak lennie. Valahogy így: [link]
Persze lehet máshogy van fel partícionálva a winchestered. Visszaállítani a képeken látott módon lehet, ugyanúgy ahogy elállítottad.
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Itachi82 #21508 üzenetére
Milyen winchestert vegyek? topic.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Itachi82 #16152 üzenetére
Haverod kamuzott...!
Mert a 15 Mbit/sec az kb 1,5-1,8 Mbyte/sec.
Ez matematika és nem Invitel kérdése. És a tények bizony makacs dolgok![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
törölt tag
válasz Itachi82 #14202 üzenetére
Értette más is, csak bántotta őket a pofámba szó látványa Engem nem zavart, Te tudod, mid van
Ezt már nem ismerem, talán a fejhalgatós topicban kéne próbálkoznod. -
törölt tag
válasz Itachi82 #14198 üzenetére
Gondolom a mikrofonra céloztál a fülesen..
Nekem EZ a Wintech van, nem drága, de elég jó a hangminősége és érzékeny a mikrofon is. Használható darab. -
spista222
addikt
válasz Itachi82 #12808 üzenetére
Ennyitől nem szabadna tönkremenni az USB nek bármikor húzod ki legfeljebb adatvesztés történhetne.
Más eszközzel már próbáltad az előlapi USB-t?
Ha igen és nem megy akkor valószínűleg tönkrement az a két port.
Az újabb alaplapokon szokott lenni elég sok belső USB próbáld ki hogyha másik tüskesorra kötöd az előlapikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest