Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! Portot akarok nyitni ASUS RT-AC53-on, ami meg is történt, win10 tűzfalon is beállítottam, de továbbra sem működik, telefonáltam a digi-hez, már nincs NAT-olva de még mindig nem jó. Valami Ötlet?
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Laptophoz szeretnék egy második monitort használni és a kérdésem az lenne, hogy be lehet-e állítani kijelzőnként a nagyítást mert laptopon 125%-ot használok mert különben nagyon kicsi lenne, a külön monitoron viszont nem akarom h nagyítva legyen.Válaszokat előre is köszönöm!
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Adatlapomon lathato asztali geppel olyan problemam lenne hogy mikor bekapcsolom es irom be a pin kodot utana egy ideig nem csinal semmit kb 1-2 perc es utana jon be a toltes jel es lep be meg nagyon lassu az ujrainditas meg leallitas de ezen kivul mikor hasznalom a gepet nem erzem hogy lassabb lenne. Valaki valamit tud hogy ez mi? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Itthon úgy szoktam filmet nézni, hogy asztalira letöltök és laptopot rákötve nézem tv-n megosztott hálózati mappáról. Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy ne csak otthoni hálózaton érjem el a filmeket/sorozatokat hanem bárhol? a laptopba csak egy 128-as SSD-m van szóval sok dolgot nem tudok magammal vinni, külső hdd meg nem játszik.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok! Miért van az hogy GTA V-ben a gpu kihasználtság néha ugrál? 99%-ról lemegy valamikor 20-ra mondjuk aztán vissza és beakad. Valakinek hasonló volt már?
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem lehet beállítani hogy csak iCloud-on legyenek a fényképek a telefonon meg ne tartsa meg? 16GB-os 5S-em van és elég kevés a helyem fényképek miatt. -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném újrarakni a gépet win7-tel de nem akarom frissítgetni folyamatosan utána. Szóval meg lehet azt oldani hogy egy olyan telepítőt csinálni amiben benne vannak az eddigi frissítések? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Van egy microSD kártyám amit ha telefonba berakok akkor nem érzékeli, ha gépbe rakom akkor eszközök meg nyomtatók között ott van egy hibajavítással aminek mindig valami illesztőprogrammal van baja, de a sajátgépben nem jelenik meg. Szerintetek ezt meglehetne oldani valahogyan mert fényképek vannak rajta, vagy kuka? -
Milgram1
aktív tag
Hali,
Szerintetek érdemes megvárni a Broadwell-t vagy jó a Devil's Canyon? -
Milgram1
aktív tag
Szerintetek miért van az hogy mikor elkezdek nagyobb dolgokat (100-200GB) leszedni a WD Green-re akkor kegyetlenül belassul ? de olyan szinten hogy még egy zenét sem tudok róla lejátszani
Szerk: Ja meg a ram is elmegy kb
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Értem, köszönöm. Megpróbálom gariba vinni.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Mibe lehetne csomagolni notebook ramokat postázáshoz? -
Milgram1
aktív tag
Hali,
Gigabyte P55 UD3+i7 860-hoz 8GB-os modulokat tudok használni? mert csak 2db modult rakhatok be és jó lenne 16GB
Az oldalon meg a könyvébe nem találtam róla semmit.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Van egy i7 860-am meg egy HD7850. Játékra ti cserélnétek a processzort?(mondjuk 4670k,4770k) Húzogatni nem nagyon szeretem már meg nincs is rendes hűtésem hozzá.Szerk: Ja meg a processzorral együtt a 6GB 1333-as ram helyett lenne 2x4 GB 1600Mhz, cl9
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Külső HDD-nél nem majd ha mindig 0-24 megy a géppel együtt?
Mert arra is töltenék le és én mindig seedelek. -
Milgram1
aktív tag
Hali,
C meghajtóból leválaszottam 100GB-ot egy külön partíciónak. Ha arra felrakok egy win-t akkor indításnál választok hogy melyik menjen és nem kellenek a dual bootos cuccok mint mac+win-nél nem? -
Milgram1
aktív tag
Fél év alatt 38000 parkolás úgy hogy a gép kb 0-24 (145 nap eddig) megy az normális vagy sok?
-
Milgram1
aktív tag
válasz KonzolKartel #73578 üzenetére
és 60FPS-el is képes lejátszani? Elég rendesen lehúzza a 24-hez képest.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Adatlapomon lévő géppel mostanában csak filmeket nézek de azt 1080P BD-be és 60FPS-el ami azért használja a gépet rendesen. Testvéremnek meg kellene egy gép amin tud játszani. Szerintetek egy i3 4330 az IGP-vel képes lenne ugyanúgy lejátszani vagy akár még 4K-ba is? mert akkor neki adnám a mostanit.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Akarok venni egy külső HDD-t mert elutazok. Ezthát persze hogy a legolcsóbbatnéztem ki de USB3.0 én meg ilyen elavult vagyok és csak USB2.0-ám van. Szóval az lenne a kérdésem hogy működne-e a 2.0-ás portban?[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Repülőn szerintetek lehet vinni asztaligépet úgy hogy a kézi poggyászba viszem?
-
Milgram1
aktív tag
Van egy Chieftec CTG tápom ami elég jó csak nem valami szép és nem is akarok ezért újat venni harisányzni meg lusta vagyok. Azt lehet hogy a kábeleit meg a dobozát lefújom feketére? Leragasztom ott ahol nem kéne hogy rámenjen.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Szereztem egy IBM ThinkCentre-t. Szerintetek Win7-et vagy Vistát lehet rakni rá? Van benne egy 2,8-as P4 HT meg 1GB ram és egy 40GB-os WD -
Milgram1
aktív tag
Hali,
A hulladék T-home kicserélte a routert nemrég mert yolo egy Speedport W724V-re és akarok port forwardoldni TeamSpeak meg ezeknek de az utolsó mezőbe nem enged írni meg nem tetszik neki a 168 a gép ipje meg 192.168.1.64 ez miért van? kép: [link] -
Milgram1
aktív tag
válasz bicajoskema #72546 üzenetére
PC World az jó hely a nyál csorgatásra. bár én nem a Londoniban hanem Edinburgh-iben voltam.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Az első erdedménynél [link] hogy lehet a szorzó 37 szorzózár van ezen a processzoron? vagy fellehet oldani valahogy? -
Milgram1
aktív tag
Hali, Nem tudja valaki hogy játékban mikor streamelnék (FFSlpittel) akkor az egér mozgása miért késik? Az fps stream közben 700-800 az 1000-1500 helyett de szerintem az miatt nem lehet. Megnéztem úgyis hogy procit 3,8-ra húztam de akkor is ez volt.
-
Milgram1
aktív tag
Hali, Ezt [link] hogyan lehet firefox-ba letiltani? Néztem és nincs a kiegészítők között semmi google szemét meg programok között sincs. Mindig előjön akkor is ha kikapcsolom a fordítást angolról.
-
Milgram1
aktív tag
aida jó lesz, köszönöm.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Mi van olyan progi ami játék közben írja a CPU meg GPU kihasználtságot és a hőfokokat? -
Milgram1
aktív tag
válasz razorbenke92 #70879 üzenetére
Nyáron lehet vennék azt is egy kártya mellett.
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
Adatlapomon lévő gépre érdemes szerintetek költeni? A HD7850-ből elegem van ezért gondolkodok a GTX760-on mert mindig nvidia párti voltam meg a ShadowPlay nekem kellene, csak nem tudom érdemes-e. -
Milgram1
aktív tag
Régen volt már iPhone-om és jól elvoltam vele csak az már megöregedett. Nekem teljesen jó az ios, játszani nem szoktam meg nem érdekel a mindenféle program. Az számít hogy gyors legyen,stabil.
Másik kérdés: iPhone-ra van olyasmi mint az MX Media Player ami kb mindent lejátszik meg feliratotot is tudja hozzá? -
Milgram1
aktív tag
Hali,
Van most egy Xperia SP-m és az lenne a kérdésem hogy érdemes-e váltani róla sima iPhone 5-re mert örökölhetnék egyet ingyen. -
Milgram1
aktív tag
Ez nem sok egy kicsit CS:GO alatt CM Hyper TX3 EVO-val? i7 4770
-
Milgram1
aktív tag
Hali
Asus H87-PLus lapoz van i7 4770. a 8 tűs csatlakozóra a 8 tűs kell vagy elég a 4 tűs? -
Milgram1
aktív tag
Hali,
Összeírtam gépet PCX-ről, szerintetek ez jó így? meg elég az 550-es táp nem?
Asus H87-PRO 25,992 Ft
Intel Core i7-4770 73,857 Ft
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX 19,235 Ft
Asus GTX760 2GB GDDR5 GTX760-DC2OC-2GD5 66,001 Ft
Chieftec CTG-550-80P 550W 13,244 Ft
Western Digital 1TB SATA3 64MB WD1003FZEX 19,644 Ft
Cooler Master RC-K350-KWN2-EN Elite Knight 350 10,677 Ft
Cooler Master Hyper TX3 EVO 7,021 Ft[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali,
PCX-ről rendelnék gépet, de csak 3 után érek haza minden nap, meglehet oldani hogy 3 után hozzák ki? -
Milgram1
aktív tag
Hali,
Kaptam egy kékhalált APB Reloaded telepítése közben. Néztem HDD Sentinelt de hibátlannak látja mindkettőt. Az az érdekes hogy az elsőt nem töredezettségmentesíti már egy ideje rendesen tehát az első menet után leáll és ugyanúgy 6% marad. A másodiknak (Green) meg néha elég rendesen lehet hallani az olvasófejét ha csinálok valamit és ezt is kb egy hónapja kezdte. Mindkét hdd január óta van meg kb. Ez most mi lehet?[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Szerintetek ha processzort cserélek a gépbe (Intel Celeron D430->Intel C2D E7400) akkor érdemes újratelepíteni? -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Az mitől lehet hogy újraindítottam a gépet és a boot logo-nál állt meg a speaker se szólalt meg. Meg néha mikor nem használom és kikapcsolja a képernyőt akkor ha megmozgatom akkor nem kapcsol vissza meg nem csinál semmit. -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Ha ntfs-re formázom a pendrive-ot nem fog később tönkremenni? -
Milgram1
aktív tag
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Úgy 2 éve (9.-ben) Ophcrackel megszereztem suliba gépen a rendszergazda jelszót, és ma tűnt fel nekik hogy valaki megszerezte és ezt keresik. Azt tudni kell hogy nálunk suliba úgy van hogy van egy tartomány és mindenki oda lép be a saját fiókjával pl: én vagyok a t11d35. A gépen meg van ugye a rendszergazda meg a felhasznalo. Van rá esély hogy rájöjjenek hogy ki volt? Mert ha igen akkor bünti lesz. Van 3 infó terem és mindegyikbe úgy 20-25 gép.Én igazából nem hiszem hogy rájönnének, főleg hogy egyik barát elmondása szerint a tanár meg a rendszergazda a total commandert nézegették. (másik osztályba infó óra közben.)
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Nem ismer valaki valami témát ami teljesen visszaalakítja a win8.1-et win7-esre? Hiányzik a win7 kinéznet de nem akarok telepítgetni. -
Milgram1
aktív tag
válasz TaylorXIII #65472 üzenetére
55k-ért láttam helyi üzletben a Sapphire-t és jó lenne ha 50-re lemenne,
mert gariztatnám akkor a 7850-et. -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Leht hogy az R9 270 lemegy 50k-ra majd? -
Milgram1
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #65198 üzenetére
Értem, köszönöm. Remélem egy windows telepítést azért még kibír.
-
Milgram1
aktív tag
válasz Zolibaba24 #65194 üzenetére
Hát hiányzik a pendriveon a műanyag az usb-ből meg már napig vagy hétig a táskám alján volt valahol de előtte ez nem volt. Lehet ez maitt?
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Ha csatlakozatok egy pendriveot miért áll le a gép? De nem mindig, most pl 3-at is rádugtam de nem állt le. -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Valaki megtudja mondani hogy ez mi is pontosan? és miért pont akkor? -
Milgram1
aktív tag
Újratelepítés nélkül nem lehet megoldani hogy AHCI-be menjenek a HDD-k? Ha most átállítom arra akkor a windows betöltése közben mindig kapok egy kékhalált.
-
Milgram1
aktív tag
válasz MasterMark #64869 üzenetére
Azt akartam, de elfelejettem mikor meglett. Tehát akkor az miatt van?
Szerk: Windows telepítés nélkül nem lehet átállítani?[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Két hete vettem meg az 1TB-os WD Caviar Blue-t rendszervinyónak és nem vagyok megelégedve vele, mert néha elég lassú szokott lenni, hangja is van, és a C része valamikro elég hamar töredezett lesz. A lassúság lehet azért mert nem állítottam AHCI-re? Most nem sokkal jobb mint a 10 éves Maxtor amit eddig használtam rendszernek. 2.: A Gigabyte lapnál az XHD ér valamit? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Ez mi? -
Milgram1
aktív tag
Hello!
Megtudja valaki mondani hogy miért mondják a 8 magos FX-ekre hogy nem rendes 8 magos?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest