- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simivok
senior tag
Van egy 11.6-os laptopom. Hány colos táska jó hozzá? A 11 col az jó, vagy kicsi?
Galaxy S23 256GB Cream
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz BénaNyurga #54046 üzenetére
-
BénaNyurga
aktív tag
Bármelyik antennát amelyiknek CRC9 csatlakozója van
De valószínűleg ilyet nem fogsz találni max CRC9 átalakítót! Ami kb egy 2000-es tétel és ehhez kell még az antenna ami megint körülbelül ennyi! (így legolcsóbban újonnan 5k körül jössz ki)(#54045) modflow
Esetleg vírus keresés volt már ?
Komolyan lassan passzolom a kérdést törölhetetlen mappa ami elvileg nem is létezik... Mert ha jól értem ez a helyzet! Esetleg annyit tudsz megtenni hogy átméretezed a vinyót lecsípsz belőle a szabadterületre átmásolsz mindent ami kell és formázod azt ahol megmaradt a mappa! Kötet zsugorítással persze ez főként akkor járható ha nem rendszer vinyó hanem tárolóként használod más megoldást nem igazán látok![ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz BénaNyurga #54043 üzenetére
Full nem értem én se. Teljes jogosultságom van és a tulajdonos is én vagyok.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Van egy Huawei E3131 modemem. Milyen antennát tudok erre rákötni és hol kapok legolcsóbban ilyesmit?
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz modflow #54037 üzenetére
DonThomasino
Ahogy a kolléga írja de erre csak akkor van lehetőséged ha egymás melletti a partició!Lépések pedig win7 alatt: lemezkezelő> törlöd az üres partíciót>utána jobb klik a rendszeren és ott van átméretezés és hozzá adod a nem particionált területetSemmit nem jelent ha rendszergazdaként vagy bent ha nincs tulajdonjogod a mappa felett!
Ezt megtudod nézni a biztonsági Tulajdonságok > Biztonság > Speciális > Tulajdonos résznél!
Itt elvileg azt is megtudod nézni hogy neked mint rendszergazda milyen jogosultságaid vannak! És ezt változtatni is tudod
Tulajdonságok > Biztonság > Speciális > Engedélyek > HozzáadásItt jobb ötletem már tényleg nincs!
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Van két 40gb partició egy winyón az egyiken rendszer a másik, üres.
Össze tudom olvasztani a kettőt hogy a ne zuhanjon be a rendszer?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Vakegérke
félisten
válasz modflow #54037 üzenetére
Indítsd el a DOS parancssort (Futtatás, cmd, ENTER), írd be, hogy rmdir /?
Kimondottan könyvtár törlésére szolgál a parancs, megnézheted, hogy miként kell használni a kapcsolókat.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
modflow
veterán
válasz BénaNyurga #54036 üzenetére
Rendszergazdaként vagyok belépve.
Linuxtól tartok kicsit. Amit kérdeztem DOS-t nem lehetne valahogy indítani?
Win7-nél F8-at nyomva lehetett talán, de itt még az F8-at is hiába nyomom. -
Vakegérke
félisten
válasz modflow #54032 üzenetére
Letöltöd mondjuk az Ubuntut, kiírod DVD (RW)-re, behúzol a DVD-ről, kiválasztod a magyar nyelvet, és hogy próba, nem telepítés, aztán az élő rendszerben már csak szöszmötölni kell.
Szerk: A D winyód mekkora, és mennyi szabad hely van rajta? Másik winyód nincs?
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
modflow
veterán
válasz BénaNyurga #54033 üzenetére
DOS-ba nem lehetne valahogy elindítani? És ott kitörölném.
Formatálni nem szeretném, mert a C-m SSD és az Office + egyéb progik a D-n, vagyis ezen a meghajtón vannak.
-
modflow
veterán
Rejtett fájlokat se mutat benne és csökkentett módban se törli.
A Linux live nem tudom mi.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #54000 üzenetére
beteszed egy zip be és már lehet is jelszavazni.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy családtag megviccelésén gondolkozunk, mert folyton sz@r zenét hallgat és szeretnénk neki egy emailt küldeni, csak ahhoz vmi megoldás kéne h az emalit amit küldünk neki át lehessen írni h neki más jelenjen meg, erre van vmi lehetőség?Matthew 24:42
-
VoidXs
nagyúr
-
mandras81
senior tag
válasz ggg666 #54013 üzenetére
Közben megtaláltam mégis az Intel Graphics and Media Control Panel-ben (pedig vagy négyszer átnéztem előtte - valószínűleg nem kellő odafigyeléssel ): a Megjelenítő -> Általános beállítáok -> Méretezés szekcióban ki kell választani a "Képarány testre szabása" opciót, és akkor megjelenik a függőleges és vízszintes beállítás csúszkája.
Köszi, hogy foglalkoztatok a problémámmal!
-
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Van egy Intel G2120-as procim, benne egy Intel HD2500-as IGP. LCD tévén megjelenítve (csak ez az egy kijelző van), minden oldalon egy kicsit kilóg a kép. Már mindenhol kerestem a képernyőátméretezés beállítást, de nem találom (Win7).
Tudnátok segíteni?
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz DroneZ #54006 üzenetére
Ha régebbi verzió van fent, akkor uninstall, vagy a legújabbat rátelepíted. Ha másik böngészővel nem jön elő a hiba, akkor a frissítés segíthet.
[ Szerkesztve ]
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Ice&Lime
veterán
válasz BénaNyurga #53987 üzenetére
ott van a pipa benne.
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja kezdődött nálam, hogy egyes weboldalakat a mozilla hibásan jelenít meg. Köztük a Prohardver lapokat is. Randomszerűen, mikor hol. Jelenleg ezt az oldalt jeleníti meg hibásan.
Tudtok erre valamiféle megoldást? Sajnos nem tudtam, hogy utánajárni a dolgoknak.
Köszönettel: DroneZ
-
modflow
veterán
A hdd-re mentettem a pendrive-omat, amin volt hosszú fájlnév.
Le akartam törölni és most ott tartok, hogy a mappa üres, de magát a mappát nem tudom letörölni, mert azt írja a win8, hogy Az elem nem található, többé már nincs az adott helyen.
Sehogy se tudom eltüntetni a mappát. Az előbb áthelyezéssel próbálkoztam ,de most már két helyen is ott van a törölhetetlen mappa.
Hogy lehet eltüntetni, letörölni?
Már Lockhunter -rel is próbáltam az se tudta törölni. -
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Cisco EPC3925-ös routerem. Vidéken vagyok, nálam kábeles UPC net van (29-es körzet) ami sima modemmel jön. Van-e mód arra, hogy összehozzam a Cisco-t a modemmel? Koax kizárva, csak a 4 lan porton keresztül tudom összekötni őket.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- DIGI kábel TV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest