Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapB18
tag
Sziasztok!
Volt egy problémám a winyóval hogy amikor egyszer elkezdtem formázni xp-vel félúton megállt és nem ment tovább (lefagyott) újra indítottam de utána már nem engedet telepíteni az winyóra pedig felismeri meg minden éppen ezért nem értem.
Írták páran hogy próbáljam meg linuxal ma végre kaptam egyet és eljutottam odáig hogy kipróbáljam ez egy linux ubuntu 13.04. De sajnos ezzel sem jártam sikerrel pedig felismeri meg minden... nem értem valaki valami tanács ?
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51991 üzenetére
Egy újra telepítés mindig jó,1 óra és szinte minden problémát megold.Ha a telepítés után csinálsz egy gost lemezt legközelebb csak beteszed és bit ről bit re vissza állít mindent,a telepített progik is működni fognak.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz anonymus89 #51996 üzenetére
Ahogy látom majd 2x erősebb papíron!
Rivaul: Neked is nagyon köszönöm!
Esetleg valami olcsóbb kártya ebben az 5-8 ezres szegmensbe?
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz BénaNyurga #51995 üzenetére
Frissebb, gyorsabb, jobb. Megéri az 500-ast.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
anonymus89
addikt
válasz BénaNyurga #51995 üzenetére
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
BénaNyurga
aktív tag
Sziasztok tudom van külön VGA-s topi de ott nem adtak értelmes választ erre a érdésemre!
Van egy HD2400xt vga-m és lényegében 500 forintért letudnám cserélni egy HD5450-re megéri lecserélni vagy se? Nem vagyok nagy játékos de mennyivel erősebb vagy jobb az egyik mint a másik??
A válaszokat köszönöm! -
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #51991 üzenetére
No, akkor használd egészséggel a géped.
Egyébként úgy gondolod, hogy van okod újratelepíteni? Minek?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
t.imi
addikt
-
anonymus89
addikt
-
Coccolino_O
őstag
Köszi mindenkinek az infókat.
-
orion1025
őstag
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #51984 üzenetére
Nagyra értékelem a segítségeteket sajnos nem sikerült megoldani nem is foglalkozok már vele marad így.
Utorrentre van esetleg ötletetek? (vagy router beállítás lenne nincs ötletem)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Vismajor01
addikt
Kivágtam a képeket a fényképezőgép memóriájáról, átmásoltam egy pendrivera, de arról véletlenül letörlődött. Melyikról van jobb esélyem vissza állítani a képeket? Mind a kettő érintetlen azóta... Csak van vmi megoldás?!
Ezt a free utilite ingyenes cuccot v mit próbáltam először, de nem talált lószart se.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Eternitys
aktív tag
válasz Vakegérke #51982 üzenetére
Sikerült, végre. A megoldás annyi volt hogy feltöltöttem máshová a képeket, így a hwapró egyből mutatja a képet ha a szöveg fölé viszem az egeret.
Szerintem az volt a gondja hogy számsorra ás nem .png-re v .jpg-re végződött a kép linkje, de így már minden ok. Azért köszi mégegyszer -
anonymus89
addikt
válasz Vakegérke #51982 üzenetére
Egyébként manuálisan nem lehetne kitörölni? (system32-ből eltávolítani vagy valami ilyesmi)
Mindegy kipróbálom ezt a módszert is még aztán vak-féle szöveg....pjen: pl. ha bárhova töltenék fel mondjuk képet vagy egy fájlt akkor állandóan megszakad az internet amint elindul a feltöltés ilyet is produkál....
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51981 üzenetére
Gondolod ez háló kari driver probléma?Nekem is atheros driver van fenn és simán megy minden.Egyébként ha végképp nem megy vegyél egy háló karit(olcsó)ezt meg ne használd.
-
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #51981 üzenetére
Tudod mit? Szedd ki a kártyát, vagy ha alaplapi, tiltsd le a BIOS-ban, és úgy pucold le a meghajtóit.
Utána gép kikapcs, kártya vissza, vagy irány a BIOS, csökkentett mód, új driver telepít.
Egy próbát megér.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
anonymus89
addikt
válasz Vakegérke #51977 üzenetére
Sajnos ugyanaz a helyzet annyi különbséggel, hogy itt pl. el lehetne távolítani driverrel együtt de arra meg hibát ír ki internet nélkül persze.
Próbáltam megfrissíteni szintén zenész, ha eltávolítottam akkor csak kiveszi az eszközök listájából de nem szedi le az illesztőprogramot. Feltelepíteném az attansic drivert de nincs mire mert nincs benne az eszközlistában.Lehet mindjárt keresek egy visszaállítási pontot.
u.i: mindezt azért próbálgatom, hogy a utorrenttel normálisan tudjak letölteni mert elindítom a programot és jön max sebességgel kb 10 sec-ig majd kb. tizedannyival.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #51972 üzenetére
Talán ez segít.
Portable, tehát nem kell telepíteni, direktben fut.
Hogy őszinte legyek, nem használtam még, de jónak tűnik."A rendszerre telepített összes driverről és szolgáltatásról nyújt információt, és tökéletesen eltávolítja a szükségtelen drivereket, ez az ingyenes alkalmazás. Egyszerűen eltávolítható akár több driver is egyszerre, kijelzi a futó (és a nem futó) szolgáltatásokat, megmutatja a menmóriába betöltött drivereket, és mindezekről részletes információt is ad (futtatható fájl elérési útja, regisztrációs kulcsa stb), valamint kijelzi az éppen futó alkalmazásokat, és ezekről is részletes információt ad."
Bár nem biztos, hogy muszáj, amondó lennék, hogy csökkentett módban indítsd a géped, úgy futtasd.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
anonymus89
addikt
Nincs olyan lehetőség, hogy be tudnám pipálni távolítsa el a drivert is.
Vakegérke: köszi nézem..
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51972 üzenetére
Ha nincs fenn a gépeden az Atheros driver és nincs net kapcsolat akkor honnan telepíti?
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51970 üzenetére
Én most 4 gépen is megnéztem,az eszközkezelőt Mindegyiken van:hálózati kártyák.Ha most rányomsz a hardwer változások keresésére,vagy uj hardwer keresésre nem találja meg,net nélkül?
-
anonymus89
addikt
Kihúztam de egyébként úgy van beállítva, hogy soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről.
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51968 üzenetére
Azért húzd ki a netet,ha rá nyomsz a hardwer változások keresésére nem tudja a net ről felrakni,tehát megadhatod,hogy honnan telepítse.(ahová letöltötted).Egyébként kell ott lenni :hálózati kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #51966 üzenetére
Csökkentett módban ugyanaz fogad hiába távolítom el akkor nem tudja mire feltelepíteni addig míg nem nyomok a hardverváltozások keresésére.
Ha meg rányomok egyből feltelepíti az Atheros- drivert..pjen: nekem nincs ott
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51966 üzenetére
Attol hogy a drivert eltávolítod az eszközkezelőben a háló karinak ott kell lenni egy sárga felkiáltó jellel.Tulajdonképpen Vakegérke ugyanezt javasolja csak csökkentett módban.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #51962 üzenetére
Szia.Letöltöd : Attansic.Leválasztod a gépet a netről eszközkezelőben eltávolítod az atheros drivert,telepíted a letöltött Attansic drivert.Ujra indítod a gépet.Csatlakozol a net re és ha frissíteni akarja a háló drivert nem engeded.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Krakesz27 #51961 üzenetére
Én leszedném a ventit, fújnék egy jó nagyot a lapátokra, elméletileg akkor is elő kell jönnie a kerregésnek. Ha hallani, akkor nem "lesz", hanem már most gond van a csapággyal. Pici műszerolaj segítség lehet.
Még az is elképzelhető, hogy nem is a csapágy kerreg, hanem meglazult, és a hűtőbordán vergődik. Próbáld meg lefogni ujjal a csavaroknál, és úgy indítsd a gépet. Ha nincs zaj, akkor amondó lennék, hogy tégy a venti és a hűtőborda közé a csavarokra alátétet.
anonymus89: Pucold le a rendszerről a régit, reboot csökkentett üzemmódban, úgy próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
anonymus89
addikt
válasz Vakegérke #51947 üzenetére
Ez világos de állandóan azt mondja, hogy már telepítette a legmegfelelőbb illesztőprogramot.
Én a honlapján felkínált gyárit szeretném feltenni Atheros helyett Attansic verziót...Erre van megoldás? (vagy csak windows update-tel működik)
-
Krakesz27
tag
Hali!
A proci hűttőm indulásnál egy halkat kerreg aztán utánna semmi hangja. Mitől van? Nem ér hozzá semmi.
valakinek van ötlete, vagy tipp.
-
spiritex
veterán
válasz peetyy #51949 üzenetére
Power vagy Sleep gomb (ha van a billentyűzeten) röviden nyomva?
Sajnos az XP után kivették azt, hogy a Sleep gombot Shutdown műveletre is lehessen állítani, itt a módja hogyan kell mogoldani:[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Coccolino_O #51948 üzenetére
Kis panelok távfűtése nem vészes. Nekem 50nm-re nyáron 6k télen 27k körül szokott lenni és ebben benne van a melgvíz is. És ugye állandó 27 fok van a lakásban, nem kell szerelőt hívnod, hogy ránézzen a konvektorra mert nincs.
Szóval ha kis lakást karasz akkor nem feltétlen kell elzárkózni a távhőtől.#nincsbennetarcsi
-
Impressa
őstag
válasz Coccolino_O #51948 üzenetére
A panelnál, csak az a kérdés hány négyzetméteres lakásról lenne szó. Minél nagyobb a lakás, annál magasabb rá a rezsi költsége ( itt a víz, fűtés, közös költség, és gáz/szemét száll. díjra gondolok ) pl. ilyen lakásban, feltétlen legyen vízóra. Panelek központi fűtésesek ( távfűtéses ). Egy konvektoros lakásnál alapvetően kisebb rezsiköltséggel kel számolnod, és még a fűtést is magad szabályozhatod.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Ruszki
senior tag
válasz peetyy #51949 üzenetére
Üdv!
Nem lehet,hogy bekrepált a bekapcsoló gomb!?Igaz attól még szoftveresen menni kellene.
Meg hát gondolom bekapcsolni sikerül.
Ha esetleg nincs rajta semmilyen sérülés(fizikai) akkor simán visszavinném,hogy egyik napról a másikra elkezdte csinálni ezt és vajon mitől lehet!Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy egy win7-es asztali gépet nem lehet kikapcsolni, mert folyton újraindul.
Startmenü kikapcs hatástalan, Power gomb hosszan tartva hatástalan.Csak táp áramtalanítással lehet kilőni.
Találkozott már valaki ilyen hibajelenséggel?
Előtte volt egy gyors vihar,hatalmas, közelben becsapódó villámmal.
Ez vajon közrejátszhatott?
Égesnyomok nem láthatóak, égésszag sem érezhető.
Tápot cseréltem egy másikra, így is újraindul.
A gép még garis, viszont elemi kár miatt ez nem érvényesíthető.
Előre is köszönöm a segítséget -
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #51944 üzenetére
Start, Vezérlőpult, Eszközkezelő. A hálókártyán jobb klikk, Illesztőprogram frissítése.
Innen már feltalálod magad.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Hogy tudom lecserélni a hálókártyám illesztőprogramját win7 alól?
-
Eternitys
aktív tag
válasz Vakegérke #51941 üzenetére
Nálam annyi történik a szöveggel hogy aláhuzódik egy görbe vonallal az inverz parancsra. Olyan lesz mikor a szövegszerkesztőkben a helyesírás ellenörzés be van kapcsolva.
Nem baj, nem akarlak már fárasztani ilyen aprósággal péntek este, biztos nálam van valami.
Köszönöm azért a segítséget.Szerk: De amit írtál azt még megnézem hátha. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Mondom a másik megoldást.
Megnyomod a "Link" gombot, beilleszted a megjelenő ablakba a kép URL-jét, (webcímét,) OK. Ott lesz a link, és az inverz "[link]" szó. Egyszerűen elkezded írni a kívánt szöveget, automatikusan törli az inverz részt. Ha véletlenül kattintottál már a mezőben, akkor nem lesz inverz a "[link]". Ilyenkor kitörlöd szépen, és a helyére írod a szöveget.
"...megvolt a szöveg kijelölés majd egér elenged és utánna shift+jobb/bal nyíl is."
A kettő együtt fölösleges. Vagy egyik, vagy másik. A lényeg az, hogy inverz legyen a szöveg.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Eternitys #51940 üzenetére
Csak inverz lesz a szöveg, semmi más. Ilyenkor már nem kell babrálni, csak a link gombra kattintva a megjelenő mezőbe beírni, vagy beilleszteni (CTRL+v) a kép elérhetőségét.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz orion1025 #51935 üzenetére
Elvileg (gyári adatok szerint registered) és 2.5v -os is (ezt támogatja a lap pont)
sz.al nem értem....miért nem megy.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Eternitys
aktív tag
válasz Vakegérke #51934 üzenetére
próbáltam, de nekem semmi inverz nem jelenik meg a hirdetés szerkesztésében se ha egérrel kijelölök folyamatosan, se ha kijelölöm a szöveget és Shift+jobb/bal egeret nyomok. beírnád ide pontosan mi van a szerkesztődben valahogy hogy látni lehessen? akkor talán közelebb kerülnék a megoldáshoz. köszi
-
orion1025
őstag
válasz MaxxDamage #51932 üzenetére
Szerintem az lesz a baj, hogy ez nem registered ram, mert a registerednél van egy plusz áramkör, azért jelezheti hibásnak.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Vakegérke
félisten
válasz Eternitys #51923 üzenetére
Megvan már. Erről van szó. A szöveg legyen mondjuk "Kártya".
Szóval leírod, hogy "Kártya", végighúzod a szón az egeret úgy, hogy a bal gombot folyamatosan nyomod, inverzre fog váltani. Megteheted ugyanezt a shift+jobbra/balra nyillal. A lényeg az, hogy inverz legyen.
Megnyomod a "Link" gombot, a megjelenő mezőbe bemásolod a kép URL-jét, jelen esetben ezt: http://hcd-1.imgbox.com/ace11SQ7.jpg?st=DaKkBmNPZw-7_bZvcu6uYA&e=1376082221
OK, vagy ENTER, és már kész is vagy.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz orion1025 #51930 üzenetére
Nem tudok róla , hogy lenne ilyen opció külön a RAM modulokra nézve
Rendkivül aggasztó, hogy nemrég vettem 4x1GB non-ECC RAM modult (Kingston) abból úgye max. 3GB -ot látott így küldhettem returnba (mivel csak ECC esetén lát / kezeli le a 4GB -ot).. most vettem 4x1GB ECC -t (ami gyári értelmezésben 100% támogatott mivel 266MHz) azt eztis küldhetem vissza, mert valamiért nem compatible ?Közbe felvettem a kapcsolatot az MSI Computer (U.S) és U.K. -val, talán ők megmondják mi a baj.. korábban segítettem egy Samsung chip-es ECC memory problémával amit ugyanebbe a lapba szereztem (4db totál egyforma PC-2100 DDR RAM)
Már ez a 3-ik RAM modul collection amit nagy nehezen találtam és mégse jó !?!?
(ember esze megállllll...)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
orion1025
őstag
válasz MaxxDamage #51926 üzenetére
Nem lehet jumperolni valamit a lapon?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni utorrenttel alig töltök valamicskével azt hittem az állandó mentés majd visszaállítás már nem tett jót neki így kitöröltem az egész utorrent mappát a Users alól majd újraraktam. El kezdek tölteni felugrik 1,2 MB-ig majd visszaesik 200/300KB-ra.
Mi a jó istenért csinálja ezt velem szándékosan idegesít?
-
veterán
Amiota bejott a nyar ,eleg bosszanto gondom akadt a gepemmel.
Ha valami komolyabb gameval jatszok ami leterheli a gepet ( cpu 50% /vga 90-100% ) kis ido utan random ujraindul a gep, se kekhalal se szeteso kep , csak siman ujraindul.
Gondoltam valami tulmelegszik ,de vajon mi ?:S
Everest szerint a cpu max 51 fokra megy fel , VGA 80 korul szokott menni terhelve MSI afterburner szerint .
Vinyok elott is van hutes ,max 33 fok ,az ssd 28.
Mar probaltam a VGA ala rakni egy 12 es ventit tamogatasul,de nem segitett.
Probaltam a cpu mellett levo kis kockakat ( gondolom feszultsegszabalyzo aramkor ) huteni.
Ramokra is forditottam 1 ventit .
Mi lehet a gond ami az ujraindulast okozza ? -
MaxxDamage
félisten
válasz orion1025 #51924 üzenetére
1.2 -es BIOS van rajta ami a legfrisebb .
A lap semennyit se lát a RAM -ból, akár 1db van belerakva akár 2,3,4 , semmit se lát....
Csak én látom ezt ! (alaplap LED-e jelzi...)(4x512MB DDR1 (400MHZ) RAM -al kiválóan műkődik, és a lap csak ECC RAM esetén látja / kezeli a 4GB RAM -ot (ezért vettem 4db egyforma Kingstone ECC-t...) ja és ez pont 266MHz -s
L
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
régen olvastam fórumon, hogy van egy hardver, amivel hackelni lehet
WGA-nak hívták és ezzel etették a hozzá nem értőket
azt írták, hogy bármelyik informatikai szaküzletben meg lehet vásárolni, de elsőre nem adják oda, hanem könyörögni kell vagy erőszakosan kérni aztán odaadjákvki belinkelné?
lehet nem prohardveren olvastam, nem emlékszem rávolt olyan aki bement a boltba és aztán írt ide fórumra hogy mit mondtak neki a boltban?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
orion1025
őstag
válasz MaxxDamage #51922 üzenetére
Nem kell a deszkának egy BIOS frissítés?A 4GB-ból mennyit lát?
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #51870 üzenetére
Valaki még esetleg erre ? (#51870) luimapeiz
RAM típusa : Kingston KTC7494 (KTC7494/1G) 1 GB PC2100 DDR RAM
Product Details and Features
Product MPN
MPN KTC7494/1G
Key Features
Technology DDR RAM
Form Factor DIMM 184-pin
Capacity 1 GB
Modules Qty 1
ECC / Registered Registered
Bus Clock 266 MHz
Warranty
Warranty Lifetime
Miscellaneous
UPC 7406170685420
Product ID 84727921
Voltage 2.5vL
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan egyszerű kérdésem lenne hogy hogy tudok ide képet beilleszteni úgy hogy ha az egeret ráviszem a szövegre akkor mutassa meg a teljes képet. Szóval úgy mint pl itt ez a kollega tette. A kép pedig mondjuk [ez] lenne.
Köszi előre is. -
orion1025
őstag
válasz djpoti #51900 üzenetére
Lényegében amit nézned kell: fordulatszám, gyorsítótár.Kapni 5400-s 3'5-s vinyókat, de értelem szerűen 7200-s fordulatút nézz.Cache-ból meg minél nagyobb, annál jobb.Bár ekkora méretűek már 64MB körüliek, talán 32-s előfordul.
Impressa:
A penészesedést és vizesedést kihagytad Pláne ha külső szigetelt a ház, akkor érdemes ilyen nyomok után kutatni a belső hőhíd miatt (sarkok).Ha régi típusú parketta van, akkor a hézagok között élő dolgokat is lehet nézegetni (hangya, fülbemászók, stb. gusztustalan dolgok).[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Coccolino_O #51908 üzenetére
Na pont azt nem akartam leírni, mert gondoltam az a része okés. Azt egyből látni fogod, mennyire tiszta a lakás. Amre érdemes odafigyelni, konnektorok "állapota" normálisan a falban vannak-e, nyílászárók, csaptelepek hogyan funkciónálnak. Központi fűtéses, vagy konvektoros a lakás? ha konvektoros megfelelően működik-e. ( persze ez majd ősszel lesz esedékes ) van-e hűtő, tűzhely a lakásban? ezeket érdemes megnézni még.
-
enemot
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha rendelek egy általam összeállított pc-t és futárral akarom kiszállítatni akkor a garancia kezdete a számlázástól kezdődik vagy a futártól való átvételtől? Már csak azért is, mert volt olyan rendelésem telónál, hogy 1 nappal később szállították, de ott a futártól való átvételtől kezdődött a garancia, most pedig rákérdeztem ahonnan rendelni akarom és azt állítják a számlázástól kezdődik. A másik, hogy ha egy alkatrész elromlik nem jár cserealkatrész akár meddig javítják? Én úgy tudtam ezt jogszabály írja elő, de azt állítja ennek a számítógép webáruház egyik alkalmazottja, hogy nincs cserekészülék akár mi is is van.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Coccolino_O #51906 üzenetére
Ha szerződést akar aláíratni veled, azt figyelmesen olvasd át, ez a legfontosabb, szerintem. Gondolom kauciót kér ( 2-3 hónap szokott lenni ).
-
Coccolino_O
őstag
Hali! Tudna valaki felvilágosítást adni, hogyha az ember albérletet vesz ki, akkor mikre kell figyelni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest