Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Sziasztok.
Az AMIBCP nevű programmal kapcsolatban lenne kérdésem.
Az odáig világos, hogy amilyen menüpontot most nem látok a UEFI-ben, de látni szeretném, azt Default-ról User-re kell tenni. (PCH Fan-nal kapcsolatos menüpontok)
Viszont amit most látok az UEFI-ben alapállásban is, az meg Default-on van. (A CPU Fan-nal kapcsolatos menüpontok)
Tehát a kérdésem az lenne, hogy elég csak az újonnan látni kívánt menüpontokat átrakni User-re, és a többit hagyni Default-on (amit a UEFI-ben eddig is láttam), vagy a most látott és látni kívánt menüpontokat együttesen kell átrakni User-re az egész UEFI-ben?
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Kékes525
félisten
válasz I02S3F #131197 üzenetére
A CIS-el az a baj, hogy nagyon sokat akar, a lehetőségei a legjobbak a hasonló programok közül, de éppen ezért nagyon nehéz hibamentesen megvalósítani, illetve a usernek megtanulnia a pontos kezelését.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
C. s.
addikt
válasz Kékes525 #131193 üzenetére
Köszi szépen. így próbáltam, de sajnos hibát dobott. Viszont végre sikerült fülön csípnem a CIS-t, az kavart be, mert annak ellenére, hogy megkérdezte, mit tegyen, egy pillanatra karanténba dobta, mielőtt leállt, csak eddig ezt nem szúrtam ki. Engedélyeztem benne, és most rendben települt. A lényeg, hogy rendben fut.
-
Kékes525
félisten
válasz C. s. #131192 üzenetére
Jobb egérgomb a kék sávra és futtatod a telepítőt,
vagy egy fájl managert futtatsz (Total Commander vagy Far manager) a sandboxban és azzal indítod el a telepítőt.
A jobb egérgomb a kék sávra klikkeléssel eléred a régi sandboxban is meglévő funkciókat.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Pár napja áttértem a Sandboxie Plus-ra. Valaki tudna segíteni, mit és hogyan kell beállítanom ahhoz, hogy a Sandboxie-ba tudjak telepíteni? Tehát nem egy külső programot akarok abban futtatni. Ez az egyik, amire kíváncsi lettem.
[ Szerkesztve ]
-
_gabber_
csendes tag
Elcsattogtam Aqua-ba egy cseretápért, az újjal sikerült újra életet lehelni a gépbe. Köszönöm a segítséget!
-
HARDVERAPRÓD
válasz _gabber_ #131185 üzenetére
Az alaplapon nincs visszajelző led a lapon? Ha nincs cseretápod, én úgy kezdeném, h lehúzok mindent róla, kivéve a tápot a lapról, és ahogy csináltad, csavarhúzóval indítom el. Akár a ramot is. Igen tudom képet nem ad, de ha indul, akkor a táp talán kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
_gabber_
csendes tag
Sziasztok,
Hibaelhárításhoz szeretnék segítséget kérni. Reggelre nem indult el a gépem. Adatok: 8700K, Gigabyte Z390 Aorus pro, 2x8 GB Corsair memória, Rtx 3070, 2 hdd, 1ssd, Corsair RM 750W táp.Bekapcsoló gombra nem reagál. Próbáltam csavarhúzóval indítani, semmi válasz. *Szerintem* áramot kap, mert áramtalanítás után egy pillanatra felvillannak az alaplapi ledek. Illetve áram alatt látom a netkábel mellett a sárga led villog. Diagnosztikai ötleteket kérnék, szerintem a táp vagy az alaplap megadta magát, hogyan tudnám kizárni az egyiket?
-
FistXL
senior tag
Vásároltam egy Kingston HyperX Fury 120GB SSD-t, de kéri a jelszavát a bios minden indításnál. Megnéztem 1-2 videót, hogy ilyenkor új jelszót raknak rá és leveszik, majd nem kér többet jelszót. Én viszont ezt nem tudom megcsinálni, mert kéri a mostani jelszavát is. 5let?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Amikor a monitort szoftveresen kikapcsolom nagyon hamar visszakapcsol. Úgy tűnik mintha az egér tenné ezt. Hogy lehetne azt elérni, hogy kizárólag csak egy billentyű leütése kapcsolja vissza a monitort?
-
mefistofeles
addikt
Megoldódott a probléma, de meg nem mondom mitől, hogyan.
Újra kiírtam az új pendrivera a win10-et media creation toolal és láss csodát, csont nélkül felment!Met:
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Met
nagyúr
válasz mefistofeles #131171 üzenetére
Igen. Felesleges terhelés a fórumnak. Ilyen régi reggel, ennyi hozzászólással ezt kellene tudnod.
Kérdezted itt, egy óra múlva a Win10 topicban.
Ez nem nonstop support fórum, illik legalább egy napot várni.
Tudom hogy neked sürgős de lehet az első topicban már megkaptad a megoldást miközben a többi topicban még lázasan keresik neked a megoldást (google stb.)."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Essejó
veterán
válasz mefistofeles #131167 üzenetére
Ez egy kedves dolog a W részéről. Valamiért hibádzik az usb driver a pd-ről, vagy usb3-ba dugtad? Én sose használtam még creation tool-t, hanem csak Rufus-t. link
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
HARDVERAPRÓD
válasz mefistofeles #131169 üzenetére
rufussal próbáld kiírni az iso-t.
-
Doky586
nagyúr
Hol kéred a válaszokat? Itt vagy a többi topikban ahol szintén feltetted a kérdést ? (ugyanakkor)
-
mefistofeles
addikt
válasz Pyttawrx #131168 üzenetére
UEFI-GPT már régóta....
Kínomban már legacy módban is megpróbáltam elindítani a telepítőt (pedig tudom, hogy kizárt) de nem is talál telepíthető állományt természetesen.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Bios mire van állítva? Uefi vagy legacy? a pendrive mi? mbr vagy gpt?
Jah és usb 2-n próbáld[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Üdv Urak!
Adott a következő probléma. Win 10 telepítésére létrehoztam egy USB telepítőt a media creation toolal. De induláskor azt írja ki, hogy a meghajtó (USB) illesztőprogramja hiányzik és nem lehet telepíteni. Azt nem értem, hogy ez miként lehet, mikor egy órája linuxot telepítette ugyanerre a gépre USB-ről. tehát elvileg a hardver rendelkezik a megfelelő USB driverrel. Túl vagyok már pár tucat windows telepítésen de ilyen problémám még nem volt.
Több USB porton is próbáltam....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
jolti05
őstag
válasz #85619712 #131163 üzenetére
Próbáltam. Valahol olvastam, más switch kapcsán, hogy 3x kell megnyomni a Scroll Lock-ot, vagy a CTRL-t, illetve, hogy utánuk Enter jön, nem szám, de semmi.
A Num gombokat be és kikapcsolt Num Lock-kal is teszteltem. Simán számokkal is.
Nem történik semmi.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
törölt tag
válasz jolti05 #131158 üzenetére
Engedélyezted a hotkey-t? Idézek az user manual-ból:
"Tartsa nyomva a Bal <SHIFT> gombot, majd nyomja meg kétszer a <NumLock> gombot, majd engedje el a Shift billentyűt, majd nyomja meg egyszer a bal <CTRL> billentyűt"
Ezzel tudod ki/be kapcsolni, elvileg csak utána működik a váltás, ahogy te írtad.
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy AIMOS kwm switch-et, amit tegnap volt alkalmam kipróbálni.
Kétszer megnyomva a Scroll Lock-ot vagy a Ctrl-t, majd az 1-es vagy 2-es számot, váltana bemenetet a switch. Ez az ígéret.
Ez a két billentyűzet áll rendelkezésemre (illetve egy BT-s, de azzal sokra nem megyek):
- A4Tech G800V
- Asus CerberusPróbáltam:
- A switchbe a billentyűzet helyére az egeret (és fordítva) bedugni.
- A számítógépekből érkező USB kábeleket különféle portokban (USB2.0 / 3.0 / valami dedikált egér port).
- A fenti két billentyűzetet.
- Valamint némi utánaolvasás után vbs scripteket is elkezdtem futtatni (Windows) különféle billentyűkombinációkkal.Íme egy példa:
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.AppActivate "notepad"
WshShell.SendKeys "{SCROLLLOCK}"
WshShell.SendKeys "{SCROLLLOCK}"
WshShell.SendKeys chr(50)A fenti script lefuttatásakor, amikor még csak az egyik Scroll Lock szerepelt a kódban, meglehetősen megörültem, amikor a billentyűzeten kivillant a megfelelő led, de a konklúzióm az, hogy sehogy sem sikerült (kivéve persze a dedikált gombbal) számítógépet váltanom.
Írtam az eladónak az imént, de semmilyen technikai segítségre sem számítok tőle.
Tudtok esetleg segíteni?
[ Szerkesztve ]
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
w.miki
veterán
Lehet hogy van egy doc a gépemen, azt hogyan tudom megkeresni?
Egy-két szóra emlékszem belőle, de a címére nem. Win7Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom mi lehet a gond, de most már kezd bosszantatni.Adott egy nem túl fiatal vaio notebook, Debian10 van rátelepítve.Mivel nem egy mai darab, így már csak böngészésre és letöltésre használom.A filmjeimet külső HDD-ken tárolom és pendrvie-on.Random, a file méretétől függetlenül, külső eszközre való másoláskor egyszer csak, minden hibaüzenet nélkül kikapcsol a gép.Eddig minddig úgy csináltam, hogy kijelöltem egy 10-20 gigás könyvtrat és azt másoltam, ilyenkor kivétel nélkül mindig kikapcsol, most megpróbálom a fileokat egyesével, hogy erre mit csinál.
Közületek bárki találkozott már ilyesmi problémával?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Top cat
addikt
válasz cellpeti #131146 üzenetére
Biztos hogy AR965x ? Nem AR956x ?
Itt azt írják, hogy nem dual band a kártya.
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
törölt tag
válasz Armagedown #131143 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
-
Armagedown
őstag
Hozzám került egy brand gép, egy Hp Pavilion A6000, ebben a merevlemez nem vizszíntesen van beszerelve, hanem függőlegesen, a sata és a tápcsatlakozó van felül.
Más bay nincs, csak ha a második optikai meghajtó helyére menne, de ott meg nem volna szellőzés.
Be lehet-e szerelni más merevlemezt a helyére, ami vizszíntes helyzetben volt használva?[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
HARDVERAPRÓD
válasz jonnyjoker01 #131141 üzenetére
Szia. Igen a samu melegedős, az A2000-t veheted bátran.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Aryes #131133 üzenetére
Kingston A2000-el szemezek, 30-egynéhány ezer forint jelenleg. Samsung evok ról azt hallottam hogy hajlamosak melegedni, ami tabletben nekem nagyon nem lenne jó, megelégszek az alacsonyabb teljesítmény + alacsonyabb hő kombóval. A billentyűzet egyben tok is, hasonló árban van euból, bár kínából 20 ezer körüli összegért is be tudnám szerezni Aliról.
Üdv. Johnny
-
inf3rno
nagyúr
válasz Cs1csó #131139 üzenetére
Nekem most Anne Pro 1 van Gateron red switch-ekkel, 25k körül volt, gyakorlatilag hozzám nőtt. Imádom a red switchet, nem értem, hogy miért blue van minden gamer cuccban, így is elég hangos már attól, hogy hozzáérek az ujjammal, nem kell még egy kattanás is bele. Alapból Vortex Pok3rt akartam az meg 50k lett volna, úgyhogy inkább nyomoztam, hogy olcsóbban mit lehet kihozni. Vannak ennél olcsóbban is 60-70% mechanikusok, de a review alapján benne van a pakliban, hogy elszáll 1-2 billentyű, azért inkább drágábbat vettem. Nem bántam meg, azóta is működik. Már nem emlékszem mikor vettem, talán 3-4 éve.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
válasz Csupingo #131138 üzenetére
Sajnos csak rövid ideig volt kapható, nem érzem kattogónak ha nagyon erősen ütöd le akkor "pengő" hang lehet de ha van egy bevált gépelési ritmusod és leütési erőd akkor nem lesz gond. Nekem már hozzászoktak az ujjaim és mivel nem kell nagy erő a leütéséhez ezért beállt a megfelelő erőre.
Ennyiért gyakorlatilag ajándék. Rendes magyar kiosztás - az í betű is bal oldalt alul ahogy kell - meg a többi betű is megfelelő helyen, nekem ez nagyon fontos volt mert sokat gépelek és nem csak itt a fórumon, a helyesírásra pedig igyekszem odafigyelni. -
Csupingo
veterán
válasz Cs1csó #131136 üzenetére
Ilyesmire vadászok én is, de a helyi boltokban csak bazári kacatok vannak. Mondjuk ha veszettül kattog, akkor nem kéne.
Olvastam a hozzászólásoknál, hogy valakinek hiányzik róla a numerikus rész.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cs1csó
félisten
válasz inf3rno #131135 üzenetére
Ezt vettem kb. 9k-ért: T-DAGGER Bora TGK313
- TKL (nekem nem szükséges a numerikus blokk így közelebb lehet az egér
- magyar
- mechanikus - brown kapcsoló talán OtemuMeg vagyok vele elégedve.
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #131132 üzenetére
Hol lehet olyan olcsó SSD-t kapni?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #131128 üzenetére
Legközelebb ne bántsd meg az Enter-t :D
-
inf3rno
nagyúr
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #131128 üzenetére
A technika ördöge
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #131119 üzenetére
Hát ez érdekes
Ma és tegnap kizárólagosan érintőkijelzővel használtam a tabletet... Egyik újraindítás után beragadt az enter gomb, nem tudom hogyan mert érintőkijelzőt használtam, nem volt billentyűzet bedugva. Gondoltam mi van, hogyha ez egy égi jel, hogy próbáljam ki az "elromlott" billentyűzetet. Lám-lám felcsaptam a tabletre és működik...
Egyáltalán nem értem ez hogyan lehetséges, de még mindig rohadt kíváncsi vagyok hogy mi történt itt. Ha csak Windows alatt vagy csak Linux alatt keletkezett volna a probléma akkor azt mondom szoftverhiba, driver esetleg valami elcseszett input hiba. De mindkét OS + a bios is szarakodott, ami inkább hardverhibára utal. Aztán most az enter be volt ragadva Linuxon és Windowson is magától fizikai bill nélkül, de biosban vagy a GRUB-ban nem. Aztán amint felcsatoltam a billentyűzetet, megjavult mágikusan a beragadás (épp Linuxon voltam) és megjavult az enter, backspace, space érzékelése is (jelenleg is ezzel a billentyűzettel írom a kommentet).
Mi a...
Üdv. Johnny
-
kutga
nagyúr
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Csupingo
veterán
válasz Kékes525 #131120 üzenetére
A leírásában is említi. Szerintem használhatod. Ha sehol se lenne róla szó, akkor is működhetne, de akkor nagyobb lenne az esély, hogy bármikor tönkremehet emiatt, vagy rövidülhet az élettartama.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Kékes525
félisten
Szerintetek átállíthatom a gépházban a frissítési frekvenciát 75 Hz-re a 2560 x 1440 felbontásban?
A monitorom leírásában ProArt Display PA27AC - Specifikációkban a képfrissítési sebesség (Max) :Jellemzően 60 Hz van. A gépházban régebben nem láttam 75 Hz-es értéket, lehet, hogy a monitor Firmware cseréje után jelenhetett meg, habár annak leírásában nem volt erről szó. A videokártyám Sapphire Nitro+ RX 580.
Az Aida ezeket a megjelenítési módokat ír a monitoromra:
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Kezdek kicsit kétségbeesni, a PC "setup"-om kezd szétesni.
Új probléma: a gyári billentyűzet (felcsatolható tok szerű valami) amit kaptam a lenovo miix 510 tabletemhez, egyik napról a másikra el kezdett nem működni rendesen, pontosabban 3 gomb nem működik, az enter, backspace és space... Tegnap este tökéletesen használtam problémamentesen, ma reggel fekeltem, már a bootoláskor (grub bootloader, elementary os és windows közötti választásnál) nem érzékelte az entert. Rebootoltam biosba, majd windózba is, egyiknél sem működik. Mi a rák okozhatja ezt? Semmilyen fizikai hatás nem érte a billentyűzetet tegnap este óta, egy ujjal sem nyúltam hozzá és semmi szoftveres mókolást sem végeztem. Onnan tudom, hogy biztosan működött este, hogy közvetlenül a kikapcsolás előtt egy "esszét" írtam épp valakinek privátban itt a fórumon
Igazából nem troubleshooting miatt írtam ezt elsősorban, mert nem szedhető szét a billentyűzet, csak szeretném megérteni, hogy ez mitől lehet.
A többi csak /rant:
Idén lesz 4 éves a tablet (i5-6200u, 8gb ram, 256gb SSD), 2 éve megrepedt és elromlott a kijelző misztikus módon egyik estéről a másikra, igaz egy ollót ráejtettem előtte kb 15 cm-ről, de azonnal semmi kár nem keletkezett a kijelzőben. Másnap saját szememmel láttam, filctollal jelöltem ahogy a repedés a kijelző egyik sarkából vándorol a másikba Kicseréltem a kijelzőt, minden oké volt egy ideig. Idén a féléves portakarítás és pasztázás közben vettem észre, hogy eszméletlenül felpúposodott az akksi, úgyhogy kiszedtem, csak tápról használom már. SSD is már nagyon szűk, igaz az adataim többségét felhőben (mega) és a virtuális cloud PC-men tárolom (shadow), de dualbootban használom elementary OS-el, így egy 1 tb-osra is kicserélném már. Covid miatt feléltem a megtakarításaimat és most olyan helyzetben vagyok, hogy leginkább már az egészet le kéne cserélni ahogy van egy modernebb eszközre, mondjuk egy thinkpad x12 detachable-re ami iszonyat drága, vagy vennem "kéne" új akksit, új ssd-t, új billentyűzet tokot hozzá így hirtelen egyszerre, ami olcsóbb mint az első opció, de így is kb feleannyiba kerülne mint amennyért vettem anno 2017-ben, lehet jobban megérné félrerakni az újabb eszközre
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Grave_444
nagyúr
válasz Pityu. #131112 üzenetére
Normális, nincs azzal baj. Télen ez lehet akár 30-35 fok is.
Terhelve ne legyen meleg az a lényeg. Kb 60-65 fokon meg kéne állnia ilyen melegben.
Persze a hűtő fordulatszámától is függ, illetve a ház szellőzésétől.Nekem most 35-38 fokos a proci Youtube alatt (10400F), de nem gyári hűtővel..
[ Szerkesztve ]
-
-
Pityu.
nagyúr
Normális az,hogy egy i3 2120 proci újra pasztázva igaz gyári hűtéssel de alapon 41 fok?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz SpaceJam #131091 üzenetére
Legközelebb ezt a kérdést a fáradt gőzös topikba pls
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Dr V
őstag
válasz #85619712 #131105 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket.
A HP progi írásvédettnek látja a kártyát, a GParted nem látja a kártyát. Próbálok szerezni rendes kártyaolvasót, hátha... Ha nem megy, szomszédomnak Apple gépe van, az hátha megoldja.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
ph2012
senior tag
A Discus kommentelő szolgáltatásnál van olyan lehetőség, hogy az összes kommentemet egyszerre ki lehet törölni? Köszi.
-
mezis
félisten
válasz #85619712 #131106 üzenetére
Van egy összekukázott laptopom (Asus X71Q, X71S). Beázás miatt alaplap HDD csatlakozás, WiFi adapter csatlakozás környéke korrodált, tisztított. Win10 és Linux alatt is néha (ritkán) kékhalál. Inkább hosszabb működés után. Gyanús a WiFi környéke, mert a WiFi-s kapcsolat többször megszakad kékhalál nélkül, de csak újraindítás után van ismét WiFi.
Nem a saját (X71Q) WiFi adaptere van benne, hanem a "tesóé" (X71S).mezis
-
törölt tag
válasz Pyttawrx #131084 üzenetére
Egy feltelepített windowsnál jobb memtets nincs a földkerekségen! Az az érdekes, hogy egy adott konfig Windows alatt összefossa magát folyamatosan, Linuxot használva meg kutya baja, max néhány alkalommal összeomlik a böngésző, de nem indul újra, nem fagy le, használható marad. Érdekes dolgok ezek.
-
Cs1csó
félisten
válasz Metalmedve #131103 üzenetére
Vegyél 1db ilyet: Jelerősítős HDMI kábel
40 méteres is van belőle.[ Szerkesztve ]
-
Metalmedve
csendes tag
Hali
Adott 2 egyforma HDMI kábel, amit egy toldóval össze kötöttem. A jel nem megy már át, túl hosszú, bár elvileg a toldó miatt működnie kéne. Valahogy megoldható, ? Akar kontakt spray, akár felbontás, vagy nem tudom miért veszíti el a jelet. Köszi!Maci
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest