Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Jack dugó hosszabbító kéne, milyen néven keressek rá? Mennyiért van? Hol?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kételkedem #28758 üzenetére
Ja igen, ezt már ajánlották, meg fogom próbálni, végül is nagyon vesztenivalóm nincs
Ajánlották ezt is: [link] Ez mondjuk már elég nevetséges, mogyoróvajjal és kólával akarja eltávolítani a karcokatMajd jelzek, mi lett az eredménye.
---------------------------------------------------
(#28792) Pokzoli: kösz a linket neked is! Ez olyasminek tűnik, mint az autópolírozó. Úgyhogy majd egy szarrá karcolódott lemezen az utóbbit is ki fogom próbálni.
Most már úgyis egyre kevésbé tárolom a cuccaimat CD-n. (inkább DVD, pendrive, vagy backupra szánt régi vinyó, ez utóbbi a legjobb megoldás!)Sk8erPeter
-
total90
veterán
Azonnali játékos kérdések órája topic, hátha ott könnyebben kapsz segítséget
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
konas
senior tag
Hello.
Aprocska problema:nem birok a Stalker Clear Sky-ba,a beallitasok menupontba belepni??
Tapasztaltatok mar ilyet...?1.5.7-es patch- el. -
Blaze71
őstag
válasz total90 #28791 üzenetére
Nézd már meg CPU-Z alatt az SPD-n és tedd be a képet légyszíves. Az a baj, hogy az inteles dolgokban lemaradtam, így nem tudom, hogy hogyan kezeli. A kép alapján okosabbak leszünk mindketten. Az enyémen láthatod, hogy az 5-5-5-18 a 800 MHz.
Jujj, most látom, hogy a memorit belinkelted. Bocsesz. Légyszi az SDP-t is.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
redspot
tag
hello!
azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja-e hogy van e még a t-onlinenál a 'korlátlan internetre' 150gb-os korlát? vagy ha van mennyi ez most :S
mert csak amennyit letöltöttem túllépi nemhogy az öszes adatforgalom :S
néztem honlapjukon elvileg korlátlan...de az előző is elvileg korlátlan ...no comment
és tudni szeretném hogy úton van-e már a felmondólevelem -
Pokzoli
tag
válasz Sk8erPeter #28747 üzenetére
Itt árulnak.Lehet a fogpaszta is jó és olcsóbb is.
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZTV0hCT1pXeHJlUT09&pid=VkZkd1ZrMXJPVlZTVkU1UVZrWkZNQT09[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A gépembe ma beraktam egy winyót,így most már 2 van benne.
Gondoltam elindítom és meglesem,hogy felismerte-e meg stb...A bökkenő csak az,hogy nincs képem. Sehogyse add a gép képet. Végignéztem a kábelezést,a VGA karit is megnéztem,az alaplapot is végig lestem,de nem találtam semmit.A gépem a cuccoknál található.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Muton
addikt
hello!
tudna valaki olcsó webshopot mondani az Usában? vagy valami kiskerárak/gépbolt-szerüt, ami egy adott termékhez megkeresi a összes boltot
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
14"1 wide kijelzőm van.
A problémám az lenne, h a BSplayerem teljes képernyőre rakja ki a filmet és így a filmnek a két széle nem látszódik. Be tudom állítani ,h jó legyen ha elindul a film de ha újra elindítom akkor elfelejti és megint teljes képernyőn üzemel. Mi a probléma? Remélem érthetően fogalmaztam -
Blaze71
őstag
válasz csongi #28784 üzenetére
A www.inda.hu, illetve a www.ppo.hu is kínál elektronikus fax szolgáltatást bruttó 1000 Ft körüli díj ellenében és ha jól tudom, akkor át lehet vinni a meglévő vonalas faxszámot hozzájuk a mobilcégeknél megszokott számhordozással.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani azt hogy beérkező faxok elektonikus formában lehessen tárolni.
A fax vezetékes fax szám. A szolgáltató az invitel. A szolgáltató szerint modem kell hozzá. Modem nélkül meg lehet-e oldani valamilyen módon? OP: Win 2003 szerver -
Blaze71
őstag
válasz total90 #28775 üzenetére
Everest, vagy CPU-Z!! Az 5-5-5-18 a 800 MHz. Ráadásul nem is valami különleges kütyü, ami esetleg nem a megszokott módon üzemel, hanem Kingmax, vagy Kingston. Már nem emlékszem pontosan. A 4-4-4-12 az 533 MHz.
Íme:
RootRulez!
Kicsit hülyén fogalmaztál, így kétszer is el kellett olvasnom, hogy megértsem, de végülis igen, így van. Tehát ha azt akarod, hogy minél kevesebb fesszel vigye az alapórajelet, akkor békénhagyod az FSB-t, vagy EC-t és a feszt csökkented. AMD esetében viszont egyszerűbb, ha auto-n hagyod a procifeszt és a szorzót és bekapcsolod a C&Q-t. Így amikor nem szükséges, akkor visszaveszi a teljesítményt a szorzó csökkentésével és ezzel együtt alulfeszeli a procit is.
Itt egy példa:
[ Szerkesztve ]
-
szandisas
őstag
Srácok! segítsen nekem valaki rájönni, hogy miért nem lehet megjeleníteni az aláírásomban szereplő oldalt Egyre több ismerősöm nem látja, full fehér oldalt ad, mindenféle böngésző alatt
aláírás
-
szacsee
nagyúr
Még nem volt ilyennel dolgom, de több mint 100%, hogy igen.
A feltelepítés után a nyomtatóknál látod mind a kettőt, így tudsz alapértelmezettet választani, amelyiket többet használod. A másikat pedig a használt alkalmazásban történő nyomtatáskor választod ki... pl office-nél nyomtatás tulajdonságainál ha jól tudom..
Hopp most jut eszembe, hogy egyik ismerősnél volt ilyen. Nála párhuzamoson szkenner + nyomtató volt, az usb-n pedig multifunkciós. Működött.. -
Pipó
őstag
Sziasztok! A kérdésem az volna, hogy USB-s és párhuzamos portra kötött nyomtató xp alatt tud-e együtt működni. A paralellről színest, az usb-sről fekete-fehérben akarok nyomtatni. Ki lehet-e választani, mikor melyikkel, vagy mondjuk ki kell húzni az egyiket, míg a másik nyomtat. THX
Ja, nem egyszerre akarok nyomtatni mindkettővel, ha esetleg félreérthető lett volna.
[ Szerkesztve ]
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
RootRulez
félisten
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Üdv, nekem is sutyorgott egy időben, akkor az msn plusban bekapcsolva felejtettem a szponzor program telepítését és akkor elég sok hasonló 0. típusú találkozásom volt... Ha használsz msn plust, akkor takaracsd le és tedd fel megint, hátha...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz total90 #28776 üzenetére
Pontosan egy ilyet fogok vásárolnia napokban...
Köszi mindenesetre az infókat srácok!mod: És ha mondjuk a legalacsonyabb fesszel szeretnék elérni egy órajalet, akkor nem ölöm meg a procit, csak az történik, amikor az fsb emelést nem bírja feszemelés nélkül, csak nem fsb megy feljebb, hanem fesz lejebb
Így utólag belegondolva elég logikus, ergó fölösleges a kérdés... De nem törlöm vissza, hátha mégse jó a gondolatmenetem[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz RootRulez #28773 üzenetére
1.25, 1.5, 1.75 ... de ha vannak kisebb léptű lehetőségeid akkor úgy menj. A legminimálisabbat emeld csak és úgy próbáld a procit továbbhúzni. Maga a magas fest is és a hő is szétQr6ja a procidat. Azért mielőtt mondjuk 10%-nal nagyobb szinten kezdenéd a proci húzását szerezz be egy jó hűtőt (pl. CM Hyper 212).
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Blaze71
őstag
válasz RootRulez #28773 üzenetére
Az alapfesz mindig típusonként van, tehát két azonos típusnak ugyanannyi. Ez nem úgy van, hogy ahogy sikerül, hanem a gyártási technológiából ered. Erről több konkrétumot nem tudok, mert nem ismerem annyira az Intel procikat, hogy fejből tudjam az alapfeszeket. Ajánlom figyelmedbe a www.intel.com oldalt. A másik kérdésedre pedig annyit, hogy a hő az, amitől tönkremegy a proci, nem a fesz. Ha nagyon jó a hűtőd, vagy vízzel, szárazjéggel, nitrogénnel hűtöd, akkor magasabb feszt is képes elviselni, mert van, ami elvonja a hőt. Persze itt nem 3-4 V-ra gondolok. Feszt emelni nyugodtan lehet 0,05 V-os lépésekben, de aki ponosan keresi egy proci maximális tűrőképességét, az 0,001 V-os lépésekben emel a végén. Arra kell ügyelni, hogy tehelve, pl Orthos alatt se emelkedjen a hőmérséklet 60-65° fölé. Röviden ennyi.
-
RootRulez
félisten
Másik kérdés, amikor eléred feszemelés nélkül a proci maximumát, akkor jön a feszemelés (rendes hűtővel). Mennyire lehet/szabad megemelni. Tehát itt tizedekkel századokkal netán ezredekkel kell gondolkodni? A hő *@**a szét a procit vagy túl nagy feszkó? Mire kell ügyelni?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy az intel prociknak az alapfesze procinként változik, vagy pedig típusonként. Tehát most épp van egy 2180asom és annak a VID-je 1.2875V. Ez minden 2180asnak az alapfesze. Vagy esetleg függ steppingtől is, vagy tényleg darabonként eltér.
Még az érdekelne, hogy egy 6750esnek mennyi az alapfesze? Ha azt csak úgy meglehet mondani, vagy épp ez az, hogy mindnek más és csak körülbelüli értéke van═════════════════════════════════════════
-
Blaze71
őstag
válasz Oxy.kiraly #28766 üzenetére
Az alábbi sebességek tartoznak hozzá:
5-5-5-18 - 800 MHz
5-5-5-15 - 667 MHz
4-4-4-12 - 533 MHz
5-4-4-15 - ezt nem tomEgyértelműen a 800 MHz, tehát az 5-5-5-18, de ha húzod a procit, vissza kell osztani.
-
total90
veterán
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Ramoknál mi a különbség a 5-5-5-18
5-5-5-15
5-4-4-15
4-4-4-12
melyik a gyorsabb ill melyiket érdemes használni?
Kingmax 2x1Gb 800MHz
KösziHa a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
Blaze71
őstag
válasz Peti78 #28762 üzenetére
Nem ártana kitölteni az adatlapodat, hogy tudjuk milyen gép.
Egyébként tipikus nForce driver hiba. Nekem pl az SMBus az Istennek sem akar Vista alá felmenni, mert ezt a kékképernyőt kapom rögtön. Hiába teszem fel a legfrissebbet, nem segít. Mostmár így marad, mert a géppel nincs gondom.
Most ez a helyzet:
XP alatt meg műxik. Csesszék meg.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok
ez mitől lehet? Hónapok óta csinálja, több wint telepítettem, leszedtem az ide drivert isBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Gyors kérdés... MO-ás, az fizetős ótópálya?
Ferihegyre mennék, Dabas-Kecskemét felől.... még eddig mindig kikerültem, de aztmondják páran, h ingyenes...Főként olyanoktól várom a választ aki tudja...
Köszönöm!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kételkedem
addikt
válasz Sk8erPeter #28754 üzenetére
Itt hasonló problémát vetett fel Anubiss. Winner_hun linkelt egy videót, ahol banánnal és ablaktisztítóval reparálják a karcos lemezt. Bár én csak mosolyogtam rajta, aerodavid2 állítólag kipróbálta és valóban sikerült javítani ilyen módon a lemezt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Blaze71
őstag
válasz Sk8erPeter #28754 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nekem egyszer írtak pár játék lemezképfile-t egy sz@ros Arita DVD-re, amit már elsőre sem olvasott semmi. Úgy oldottam meg, hogy a DVD-ről tettem be a file-t a DeamonTools-ba és DVD decrypter-rel csináltam egy új ISO képfile-t, amit azóta is tökéletesen használok. Valószínüleg az "eredeti" file olyan eleme sérült, ami nem volt lényeges a futtatáshoz, de másolni nem lehetett.
-
R
senior tag
milyen letoltesvezerlot ajanlotok?
-
beni3d
aktív tag
sziasztok!
A gépem egy áramkimaradás során teljesen épnek tűnt...bár úgy bootolt be mintha pendriveról tettem volna( szürke csík allul töltődik, utána a windows), de ezt még el lehet viselni...
igen ám, de -mint később észrevettem- sajnos nem érzékel új meghajtókat...legyen az pendrive, mp4, USB headset, vagy akár daemon tools által készített virtuális meghajtó...
Apukám felfedezett a C:\\ ben egy "found" nevű könyvtárat amit total commanderből el lehet érni...benne pedig sok-sok *.inf, és *.pnf fájl van. Nemtudom ennek lehet-e köze a meghajtóim hiányához, mindenesetre minnél több adatot adok meg, annál jobb...kérlek segítsetek, (külön örülnék, ha ezt privát üzenetbe tennétek, mert nem biztos hogy egyhamar vissza tudok nézni, a privátot meg megkapom mailen is)
Előre is köszönöm a segítséget!![ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Blaze71 #28753 üzenetére
Nem, mp3-ak, több zenei album is van rajta. Sok fájl van, ami akár 90% fölé is megy, de az utolsó pillanatban mindig feladja. (persze sok fájlt át tudok másolni, de elég hiányos így az album... )
Furcsa, pedig már levettem Nero DriveSpeed-del a sebességet.
Egyébként miért számít, hogy képfájl van-e rajta?
Mi a tisztítás helyes módja?Sk8erPeter
-
Blaze71
őstag
válasz Sk8erPeter #28743 üzenetére
Lemezkép file van rajta?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #28750 üzenetére
Azt olvastam, hogy akár autópolírozó szer is jó a karcos CD kezelésére.
Szerintetek?
Vagy inkább fogpaszta?
Hogyan kellene csinálni? Annyit tudok (?), hogy majd mikroszálas törlőkendőre szükség lesz. De gondolom ez majd száraz kezelésre kell. Vagy?Sk8erPeter
-
whisky75
tag
néhány napja szenvedek az erősítő bekötésével, és megvan a hiba. Minden jól van bekötve,csak azt nem tudom hogy miért jön ki mono jel a Sony cdx-gt 420u készülék egy pár rca kimenetén !!!!, szivat rendesen nem találok rá választ és nagyon el vagyok keseredve. Valaki help?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolesz010 #28748 üzenetére
Köszi, de igazából nem életbevágó fontosságú dologról van szó, le tudom tölteni újra, ha nagyon kell, de szerettem volna megúszni ezt a dolgot. Azért fizetni nem szeretnék érte CD-nként.
Inkább vennék valami karctalanító cuccot, ha van ilyen, az a hosszabb távú megoldás.Sk8erPeter
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok !
Nagy dilemmával küzdök . Ipod nano vásárlása előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy harmadik illetve negyedik generációs legyen? Főleg video lejátszásra kéne, amire a harmadik generáció alkalmasabb, tudomásom szerint, de a 4G viszont fejlettebb viszont csak mpeg4-et tud. (Vagy itunes autómatikusan mindent átkonvertál?)
Válaszokat előre is köszönöm.
"Per aspera ad astra"
-
zsolesz010
senior tag
válasz Sk8erPeter #28747 üzenetére
Ezt több helyen megtalálhatod. Nem is drága.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #28743 üzenetére
Nos, azóta letöltöttem a Nero DriveSpeed-et, és levettem az olvasás sebességét, de az eredmény nem 100%-os (nyilván, de a mostaninál jobb eredmény kéne ), csak egy-két fájlnál vált be. (1X-es [176 KB/s] olvasási sebességgel).
Más ötlet?
Már javasolták a karctalanító pasztát is, de ilyet nem tudom, hol lehet venni.Sk8erPeter
-
dudika10
veterán
válasz total90 #28745 üzenetére
Igazából pont a Behringerre volnék kíváncsi, mint márka meg konkrétan a hangfalra is. Kevéske angol tudásommal jókat olvastam róla, csak azért mégiscsak jobban megbízok itt akárki véleményében mint egy másik országból származóéban. Az 1250x valóban jó, a T20-ashoz meg a közeljövőben lesz szerencsém, csak a Behringerről hiányoznak információk számomra.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
A kérdés nem egészen ide vág, de ezt a topikot olvassák talán legtöbben és valaki hátha tud nekem válaszolni.
Hangszóró vásárlás előtt állok és kinéztem magamnak egy Behringer hangszórót. (nevezetese az ms16-ot, még kettő jöhet igazából szóba, a Creative T20 és a Genius 1250x) Nem szeretnék látatlanban vásárolni, arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e tapasztalatok a márkával, megbízható-e?Előre is köszönöm a válaszokat.
DudikaProdipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ismertek jó módszert karcos CD/DVD olvasására? Az íróm (Pioneer 212D) több fájllal megszenved egy darabig, de aztán feladja 90%-nál a másolást.
Esetleg az olvasás sebességének lelassítása? Külső program? Ha igen, mivel, melyikkel, hogyan?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Lenry
félisten
válasz ~Ph'vEscha #28740 üzenetére
állítólag esők után a nagy átjátszóállomások környékén a pocsolyákban lehet hallani a Kossuth Rádiót...
nincs a környéketeken egy rádióantenna?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gamer0101
aktív tag
válasz Sk8erPeter #28736 üzenetére
Oh, ez hasznosnak tűnik! Köszöntem!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Riscsíííí #28724 üzenetére
Vírustól nem kapcsol ki a számítógéped, az újraindulásba még beleférne, de inkább tápegység eredetűnek tűnik a problémád.
Még ha azt is írod, hogy "látszólag nemlátok rajt ilyesmi hibát", nem is fogsz kívülről látni púpos kondikat, ahhoz szét kell szedni a tápegységet... (Tudod, melyik az? )
Milyen tápegységet próbáltatok ki helyette? Mennyire vagy biztos abban, amiket írsz?
Még esetleg RAM-hibát tudok elképzelni.
Tudom, hogy újonc vagy, de használd a "Szerkesztés" gombot, ha 5 percen belül akarsz még valamit hozzáfűzni az előző hozzászólásodhoz, vedd figyelembe kételkedem meglátásait, és olvasd el az alapelveket.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Egyszerű vezetéknélküli hálózat összeállítása, moonman cikke a Winportal-ról!
Sk8erPeter
-
gamer0101
aktív tag
Áhh...valaki tudja, hogyan lehet jelszót és felhasználónevet megadni a vezeték nélküli routeremnek? Tartok tőle, hogy mellettünk lakó szomszéd néha lóg rajta, mert tökre belassul a net, de idő után meg megjavul. Valami motyó kéne ami arcon vágja, ha kapcsolódni akar...remélem érthető vagyok. ..Nem baseball ütő...az van! Böngésztem a 192.168.1.1-en a Security részt, de kevésbé beszélni angol és nem tudni, hogy hol és mit kéne beállítani... Am egy valamilyen TP-Link ez a csoda..pontos típust nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
-
gamer0101
aktív tag
válasz kételkedem #28730 üzenetére
...és ilyenkor mit kell csinálni? Elvisznek? Mennyi időre? Mit vigyek magammal? Mit húzzak fel? Hideg van a marson?
-
gamer0101
aktív tag
válasz kételkedem #28728 üzenetére
Codec pack-októl hányingerem van, driver nélkül meg nem sokra mennék, de azokat már nem most telepítettem és nemhinném, hogy eddig lappangott volna a betegsége.
Hát, ha a Győri Vaniliás karika vagy a T*SCO-s újság gerjeszti akkor egészségére...
Am semmilyen különlegesebb készülék nincs itt... -
-
kételkedem
addikt
válasz Riscsíííí #28724 üzenetére
Ha egy óra alatt négyszer kérdezed és nem válaszolunk, akkor több dolog lehetséges:
1; nem tudjuk, mi a problémád
2; értelmetlen a kérdés, ezért nem válaszol senki
3; nem tudjuk milyen konfig, milyen oprendszer, egészen pontosan milyen hibát produkál, emiatt nem tudunk segíteni.Ha segítséget vársz, töltsd ki az adatlapod, próbáld a problémádat érthetően, részletesen leírni. Ne gondold, hogy mindenki a te gondoddal van elfoglalva szombat este . Ne tedd fel változatlan formában a kérdésed negyedóránként.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28725 üzenetére
Hoppá Azért nézd meg legközelebb, mikor elkezdi, hogy elmúlik-e, ha kilövöd az MSN-t.
Nekem kora reggel jött elő először, közvetlen bekapcsolás után. Először azt hittem, képzelődök, de a hangerőt feltolva hangosabb lett a zaj is. Restart után abbamaradt. Következő alkalommal egyesével bezártam mindent, és az MSN után hallgatott el. Azóta nővérem már informáltam, hogy ölje meg az idegent- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
gamer0101
aktív tag
válasz zsolesz010 #28723 üzenetére
kételkedem: Ventit kizárnám, mert a hangszórójából jön a hang.
zsolesz010: Most jelenleg nekem a 2009-es (Bulid: 14.0.8064.206) MSN-em van. Nemtudom...majd megnézem, ha kilövöm elkezdi-e valamikor. Ezt még nem próbáltam, köszi! Am már féltem, hogy valami üzeneteket kapok valami távoli bolygóról és én vagyok a kiválasztott és... -
Riscsíííí
csendes tag
üdv az a problémám hogy,ha bekapcsolom a számítógépet akkor kis idő mulva ujraindul vagy kikapcsol.Egysze egyszer egy kicsit megy de utána ujraindul.Mi lehet a probléma talán valami vírus?köszi
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28718 üzenetére
Lődd ki az MSN-t. Jobb klikk - Exit-tel. Nálam és nővéremnél a 8.5-ös szórakozik ezzel a hanggal, meg az állandó rinyálással, hogy szedjük le az új 9-est. Ha kilövöd, és újra elindítod, el fog hallgatni.
Vírusunk nincs, néztem a vinyót "tiszta" gépben. Nincs egy hete, hogy elkezdett szórakozni nálam, aztán nővéreméknél is.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
kételkedem
addikt
válasz gamer0101 #28718 üzenetére
A hangot okozhatja az is, hogy a hűtés lefúj. Magasabb fordulatra kapcsol a venti a hőmérséklet emelkedése miatt, majd ismét vissza áll alap fordulatra.
-
Zefír
őstag
válasz kételkedem #28719 üzenetére
HÉHÉHÉH a VGA val remélem nincsen gond.. mert kb 3hete vettem...
Tápot meg nemtom honnan kérjek de meglássuk.
KÖSZÖNÖM A TIPPET -
Blaze71
őstag
válasz Sk8erPeter #28706 üzenetére
Minő meglepetés....
-
kételkedem
addikt
Próbálj valakitől kölcsönkérni egy tápot. A Deer DR-B300ATX nem tűnik valami jó választásnak. Ha kapsz csere tápot, próbálj csere VGA-t is kérni. Valahogy csak sikerül kiszűrni a probléma okozóját
-
gamer0101
aktív tag
Gyerekek, mostmár besz*rok!
UFO-k, vagy lehet, hogy maga KITT a Knight Rider-ből beleköltöztek / beleköltözött a laptopomba.
Időnként rájön a gépre és körülbelül 20-30 másodpercenként ilyen susogó hangot bocsájt ki úgy bő 1 másodpercig magából. Pont olyant, mint amikor KITT meglobogtatta azt a piros fénycsíkot elől a motorháztetője alatt és "susogott"... Mintha nem is evilági lenne... Csak a restart oldja meg. Találkozott már valaki hasonlóval?
Mitől lehet ez? Benyeltem valami kis pofás vírust? Vagy ki akar kommunikálni velem? Üdv![ Szerkesztve ]
-
Riscsíííí
csendes tag
üdv az a problémám hogy,ha bekapcsolom a számítógépet akkor kis idő mulva ujraindul vagy kikapcsol.Egysze egyszer egy kicsit megy de utána ujraindul.Mi lehet a probléma talán valami vírus?köszi
-
Riscsíííí
csendes tag
-
Riscsíííí
csendes tag
kkor mi lehet a probléma???
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Source-ozás közben egyszer csak befagytam. CTRL+ALD+DEL resem reagált.
Áramtaltottam, visszavettem a tuningot, 1 modulnyi ramot kivettem (mert 2x512 ram volt az egyik 667-es a másik 1066os )bios reset mindent csináltam de elkezdi betölteni az xp-t és utána befagy legalábbis nincsen kép, a winyón hallani, hogy dolgozik.
HELP!!!!!! mi lehet a baja? -
Riscsíííí
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni hogy amikor bekapcsolom a számítógépet egyszer csak ujra indul vagy kikapcsol és nem tudom ennek az okát.Valamikor bekapcsol rendesen de akkor is egy kis idő mulva ujraindul.Remélem tudtok segíteni, hogy mi lehet a probléma. Előre is köszönöm!!!! -
IIIstIII
senior tag
válasz Sk8erPeter #28700 üzenetére
Szent a béke!
Win frissítésnél láttam olyat hogy kártevő eltávolító eszköz. Ezt hol találom meg?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest