Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #47021 üzenetére
Nyilván Winner_hun kolléga azért mondta, hogy tökéletes Add-On, mert tudja, hogy mit kell vele csinálni, nem csak telepítget, hanem el is olvassa a hozzá tartozó szövegeket (és/vagy rájön a működésére). Neked is javaslom ezt a módszert. Az pl. nem tűnt fel, hogy a NoScript oldalán írják, hogy "this free, open source add-on allows JavaScript, Java and Flash and other plugins to be executed only by trusted web sites of your choice"?
Sőt:
"You can enable JavaScript, Java and plugin execution for sites you trust with a simple left-click on the NoScript status bar icon (look at the picture), or using the contextual menu, for easier operation in popup statusbar-less windows.
Watch the "Using NoScript" video kindly contributed by John Wilkerson.
Staying safe has never been so easy!"Van leírás hozzá bőven. Amíg nem tudod, hogyan működik egy addon, addig ne telepítgess. Vagy nézz utána rendesen.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #46933 üzenetére
Már ne haragudj, de mégis mi a francot csodálkozol, hogy gondok vannak a böngésződdel, ha telesz@rod mindenféle addonnal? És mit csodálkozol, hogy nem mennek a videómegosztó oldalakon a videók, ha fent van a NoScript?? Ha ezzel kezded az egészet, akkor talán kicsit gyorsabban megoldódott volna a problémád...
Bírom, amikor valaki hülyeségeket csinál, és a szoftvert meg a programozókat okolja... Ne vedd sértésnek, de most ez van.Sk8erPeter
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz gamer0101 #46937 üzenetére
Áááá, körömlakklemosó! Na szólok páromnak, hogy kicsit gyorsabban fog fogyni, mint szokott. Még jó, hogy van egy kis pereme a bill. alsó tálcájának, abban remek fürdőt tudok csinálni neki. (merthogy nem külső a dzsuva, hanem belül tanyázik.) Remélem semmi létfontosságú alkotóelem nem fog feloldódni... vegyészek?
[ Szerkesztve ]
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
csiktor
tag
válasz gamer0101 #46938 üzenetére
Milyen sebességű hálózatról beszélünk? Ha ugye mondjuk 100MB (Megabit), akkor annak az elméleti maximális sebessége 12,5 Mb/s (Megabyte/sec). Megabit/8=Megabyte.
WLAN esetén ez általában 54 MBit/sec=6.75 Mbyte/sec, de ilyen adatokat akkor se fogsz elérni ha beledöglesz.Attól függően, hogy milyen messze vagy a routertől/milyen jelerősséggel nem olyan rossz az a 1.5-2 Mb/sec...
A feszültség ESIK, az áram pedig FOLYIK!
-
gamer0101
aktív tag
válasz gamer0101 #46933 üzenetére
Wireless Router (Cisco Linksys WRT160NL) és laptop közt mi volna az optimális sebesség? Úgy néz ki, hogy a DSL modemből a net ugye a Cickóba megy onnan vezetéken az asztali gépbe meg az ikszbokszba', valamint rádión kapja az anyagot a lapos. Namost, jelenleg a laposra másolok asztali gépről kb. 50GB-ot hálón és kissé megdöbbent a TC-ben mutatott sebesség. 1500-2000 KB/s Normális ez így? Nem túl lassú ez?
uTorrentel is szívok, mert annak meg állítólag kéne nyitni valami portot a routeren, de én nekem nem sikerült még a Setupban találni erre lehetőséget. Biztos van, csak nem találom. Esetleg valaki tud ezekben segíteni? THX!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #46893 üzenetére
Nincs letiltva a JavaScript? Szükség van rá a Youtube-hoz.
Ha nem ez a para, akkor nézd meg, hogy a "Programok eltávolítása vagy módosítása" (Vezérlőpultban van, nálam konkrétan így hívják a menüpontot a "Programok és szolgáltatások"-on belül magyarosított Win7 x64 verzióban) résznél jelen van-e az Adobe Flash Player Plugin, ha igen, távolítsd el (uninstall). Ekkor mehet a registrytisztítás CCleanerrel.
Vagy távolítsd el Revo Uninstallerrel.
Töltsd le a legújabb Adobe Flash Player telepítőjét, és semmilyen böngésző ne legyen megnyitva, amikor újból telepíted.(#46924) 1047-504-4: szívesen, remélem így érzékelsz majd gyorsulást a hatalmas méretű pagefile-okhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Lenry
félisten
-
gamer0101
aktív tag
válasz gamer0101 #41986 üzenetére
Még valami: A következő mitől lehet? Van egy PATA 160GB-os HDD-m, rajta egy Windows7-el és egy rakat cuccommal. Ha USB-rack-ként akarom használni akkor a laptophoz csatlakoztatva felismeri mint USB-s eszközt, de azt írja, hogy a lemez nincs megformázva és kérdezi, hogy formázom-e most. Nem szeretném formázni. Egyedül azt a 100MB-os elvileg rejtett partíciót látom amit a Win7 kreál telepítésekor, mást nem. Köszi a segítséget!
-
-
dudika10
veterán
válasz gamer0101 #35524 üzenetére
Nem ültök rá véletlen a távirányítóra?
Én arra gyanakszom, próbáld ki, hogyha kiiktatod a távirányítót akkor is csinál-e ilyet.
Nekünk ugyan ez volt csak a hangot piszkálta néha, távirányító csere óta nincs ilyen probléma, lehet, hogy nem az okozta, de minden esetre nekünk meggyógyult a tv.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Geller72
veterán
válasz gamer0101 #35393 üzenetére
Én multit nem vennék, az tuti. inkább vettem külön egy nyomtatót és egy scannert. Nyomtató 20k, scanner 10k. anno az iP2000-em (ami a mai napig megy, pedig eszméletlen mennyiséget nyomtattam vele) amivel szatyorszám nyomtam el a patronokat, cca 20k körül volt. A patron (nem utántöltő) került bele (párban!!) 500 ft-ba... Asszem ez most (BCI-24) 580-600 körül van. Más kérdés, hogy ilyen patront kezelő Canonom ár nincsenek forgalomban. De ha találsz, mindenképpen vegyél. A 14k-t sokallom, PM-ben küldök egy linket neked.
Üdv:
Geller -
P100
senior tag
válasz gamer0101 #34834 üzenetére
Értem Sajnos ilyen routerem még nem volt, így nem tudok segíteni...
Stirbi: semmi, elindul az Ubuntu egyből, csak lassabb lesz, mivel a DVD-ről fog futni, nem a merevlemezről. Egyébként találsz portable XP-t is, ha Linux-al nincs még tapasztalatod.
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
P100
senior tag
válasz gamer0101 #34831 üzenetére
Ide nem kell a router menüje. Jobb klikk az USB-s HDD-re --> Tulajdonságok --> megosztás --> Megosztás a hálózaton
Ha ez megvan, akkor a másik gépen jobb klikk a Sajátgépre --> Hálózati meghajtó csatlakoztatása --> Itt betallózod és ez után látható lesz a megosztott HDD a másik gép sajátgépében is
(Remélem nem értettem félre és ez a célod )
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
-
pumatom
aktív tag
válasz gamer0101 #34072 üzenetére
Ilyen műszaki cuccokra 2 hetet szoktak betartani, és persze nem mondják 3 nap után, hogy nem tudják megcsinálni, a 2 hetet szabályosan végig ülik, és a végén kapsz egy másikat. Nem is érdemes nekik sz@rakodni ilyen; nekik "piti" tételekkel; 2 hét után valószínűleg kapsz egy másikat, vagy utolsó lehetőségként a pénzedet visszakapod... Amúgy én sem ajánlanám ilyen te$c0- meg hasonló helyeken ilyen cuccokat venni...
Csabee.: nem tudom mennyire vagy otthon ezekben a dolgokban, de mint írtam nem éri meg nekik vacakolni, ilyen tételekkel; egyszerűen kicserélik, persze vannak renitens esetek, de ott a vásárló is bepróbálkozik; ekkor vannak a civakodások... -
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #34069 üzenetére
próbáld ki, véletlen nem a teso gazdaságos dobozok közül választottál? ha már cd-t viszel akkor eredeti cd-ket vigyél (bár gondolom csak eredetiket halgattsz ) majd írj hogy mi lett vele végül. Amúgy milyen márkájú és milyen típusó a fejegységed ami ezt produkálja?
Üdv: Csabee.
-
-
pumatom
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #34037 üzenetére
elképzelhető, hiszen a kocsi rázkódik, és ha te nem karistolod meg, akkor csak a lejátszó csinálhatja! viszont ha csak bizonyos 1 pontba.. az azért érdekes, mert elvileg körbe kéne karcolnia, nem csak egy bizonyos felüleleten, de sajnos én is észrevettem hogy néha karcos lesz a cd az autóba.. de én kibírom! csak ha nagyon sérült akkor utána beszaggat a zene.
-
V.Stryker
nagyúr
-
Lenry
félisten
válasz gamer0101 #32892 üzenetére
szerintem sérült a fájl, akkor ír ki ilyenek a windows... töltsd le újra
ez a legfrissebbGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Csakénvagyok
őstag
válasz gamer0101 #32764 üzenetére
... és mennyire kompatibilis a Windows-hoz való programokkal... Eggyáltalán nem. Nem futnak rajta a Windowsos programok. Viszont minden programra megvan a maga 2-3 vagy több Linuxos alternatívája. Ja, és ott a VP (virtuális számítógép) is, amire feltehetsz egy windows. Ezzel csak annyi a baj, hogy egy egész rendszert kell hogy feltegyél, vírusírtóval, tűzfallal, s minden egyéb cuccal.
Játékokat aiíg lelsz Linux alá, arra is VP kell. -
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32764 üzenetére
Ő saját fájrendszert használ.
Annyi, hogy külön partícióra tedd és kész.
De ajánlom én is live cd-t elképepesztő, hogy már ott majdnem mindent felismer és azonnal van net.
700MB szedd le nézd meg.
Nem tudom mennyire kompatibilis windows cuccokkal de alap programok linuxra is megvannak amik meg windowsosok arra esetleg lehet virtual gép wmware. -
Csakénvagyok
őstag
válasz gamer0101 #32759 üzenetére
Ubuntu Linux. Ne félj tőle. A desktop edition egyszerü, mind 32, mind 64 bitest talász, gyorsaságra pedig veri Vistát. A Win7 pedig csak beta. És minden drivert megtalál. Felteheted windows mellé is, semmi változtatás nélkül, esetleg csak liveCDről kipróbálod.
-
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #32749 üzenetére
ha már telepítgetni szeretnél a gyorsaság miatt, akkor ne menj vissza az őskorba, hanem tedd fel a Win7-et az automatikusan felfog neked ismerni szinte mindent! ha szerencséd van akkor tényleg mindent felismer, ha meg nem akkor vista driverrel kiegészíetd! a Win7 sokkal jobb mint a Vista és az xp-t is veri! én ezt ajánlanám neked mindenképpen, olvass a win7 topicba ,sok jót fogsz olvasni,meg látni
-
pumatom
aktív tag
válasz gamer0101 #32749 üzenetére
Üdv!
Baja biztosan nem lesz, csak lehet, hogy driver nélkül maradsz... Ha felraktad próbálj meg feltenni rá egy driver scanner-t pl., és az automatikusan letölti a hiányzó, vagy elavult drivereket...
Bár egy fórum szerint nem biztos, hogy támogatott az xp op.-re.
Tegyél fel egy Win 7-et Vistánál csak jobb...
Üdv![ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32642 üzenetére
Hát ha USB van rajta még nem egyértelmű, mert lehetne egy fájlmegosztó például. Ha jól rémlik talán ennél is reklámozzák, hogy akár fájlmegosztóként is használhatod, ami nagyon jó dolog ilyen áron.
mod:most gondolkozok, hogy ugye 1USB lehet rajta és USB lévén használhatod winyóval de nyomtatóval is elméletileg
Akkor meg lehet,hogy igaz amit írtál.Ez az utolsó feltevés érdekes.Én mindenképpen írnék a gyártónak és megkérdezném, ha azt mondják hogy menni fog akkor menni fog /valószínűleg/
Bár nem tudom miért ne lehetne kompatibilis egyes nyomtatókkal. Ezzel sajnos nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32625 üzenetére
Hát ez nem wifis.
Egyébként iponon nézz szét van választék.
Nem kell feltétlen Zyxel csak mondtam, hogy esetleg jó márka ha találsz neked megfelelőt.
Csak itt 1év a gari -
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #32622 üzenetére
hát a tplink szerintem sem túl jó, bár ahol eddig használtam ott nem volt még gond vele tudtommal.. de én akkor is a Linksys-t preferálom, vagy még szóba jöhet a D-link ami megint csak jó márka. Nekem itthon Linksys és D-Link routerem van mind2 tökéletes már évek óta
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32622 üzenetére
TP-link nem olyan rossz.
Mondjuk én linksys-t nem szeretem mert hajlamos, hogy feltorlódnak a csomagok benne és meghal, nem lehet elérni mert mondja, hogy ő bizony elfoglalt akkor csak újraindítás(manuális ) segít.Nekem itthon Zyxel routerem van, nagyon meg vagyok vele elégedve kis antenna van rajta és elképesztő 300m körül vitt át légvonalban igaz volt kisebb lagg ,de ez is mutatja, hogy profi kis gép.
Illetve 5év garancia sem mind1. -
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32614 üzenetére
Hát nem drágább ,mint egy wifis router szerintem. Nézz szét
Annyi, hogy a routerhez kell bedugni a nyomtatót és onnantól eléred, mert ő is a hálózat része.
PCI wifi kártya nem sok ,de lehet még jobban jársz ha valami USB-set veszel, mert azt könnyebb átmozgatni esetlegesen. -
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32611 üzenetére
Van.
Léteznem olyan routerek amibe van alapból printer-nek hely.Hasznos dolog, gonodlom wifin működik nemcsak lanon, mert lanon volt szerencsém már használni.De ebből kifolyólag ugyanígy kéne működnie wifi-s router esetében is.
így néz ki a dologSzerk.:Csabee megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #32611 üzenetére
Létezik print server illetve olyan router ami tudja a printserver funkciót! Neked kell eldönteni hogy mit szeretnél, de multifunkcionális nyomtatót nem érdemes printszerverre kötni, legalábbis xp-n még biztos nem. Vista meg a Win7 már kezeli normálisan úgynézki, de én a hp psc2175-el szívtam.. nekem is így van megoldva! routerbe bedugom usb-n a nyomtatót kiosztottma neki egy ip-t és arra nyomtatok.!
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32374 üzenetére
egészségedre gamer! arra viszont sajna nem tudok. nekem is ati-m van, de 9800 pro és gyári driver-lemezzel megy...
amúgy nekem is halódik a gépem, időnként nekem is (kép)merevedési gondjai vannak, mint zoli84 nevű "kollégámnak", bár jóval régebbi gépen küzdök. abit ic7 alaplap p4 hyperthreading-es (remélem jól írtam) procival. egyszer csak lemerevedik. vagy (mivel sűrűn csak hibernálom), amikor indul a gép és a csík pont a végére ér, akkor megáll. szerencsére ilyenkor egy reset-tel feléleszthető. boot-oláskor szintén szokott megfagyni, ilyenkor meg a boot-kép elbukkanásának pillanatában (ilyenkor még halvány a kép és sötétkék árnyalatú) fagy meg. tehát mindkét esetben pont ugyanott fagy le. más windows-zal is lefagyott a gép, de nem így, mert akkor még volt egy hibás ramom a 4ben...na ha erre tud vki vmit... meg a winyó megosztási gondomra... ezer hálám üldözné
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32364 üzenetére
gamer!
nos, van az a kis hálózati ikon az óra mellett: 2 kis kék monitor. katt rá, előugró ablakban a támogatás fül és ott megtudod, h dhcp-vel lett-e kiosztva az ip-d vagy fix valamint maga az ip cím is. jól tudod, a dhcp mindig más ip-t oszt, én fixre szoktam állítani. egyszerűbb megoldás ha a gépeden adsz meg fix ip-t: visszakattintasz a támogatás fülről az általánosra, ott tulajdonságok gomb. a megjelenő ablakban középtájt egy lista, benne (általában) a 4-ik pont a tcp/ip protokoll. arra duplakatt. a képek alapján állítsd be az ip címed és a többit, de ami üres, azt te is hagyd üresen.
amúgy erre írtam azt, h az UPnP engedélyezésével (egy gombnyomás a router említett menüjében) ip független és port független lesz a dolog.
üdv.
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32348 üzenetére
csaó gamer0101!
nos, a router. nekem 460-asom és 542-esem van, a menüje mindnek ugyanaz. tehát tedd a következőt: lépj be a "forvarding/virtual servers"-be. ott nyomj egy "new" gombot és töltsd ki így:
elvileg elég lenne annyi is ezeknél a router-eknél (nekem működött anno), h engedélyezed a tűzfaladban is meg a router-ben is az UPnP-t. és ha jól tudom, ebben az esetben használhatod a random port kiosztást is a kliensedben. ebben a módszerben nem kell portokat engedélyezned meg ilyenek. 1szerűen enable gombot nyomsz a forvarding/UPnP menüpontban.
szerintem működni fog, mindkétféleképpen. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Barney™
aktív tag
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31697 üzenetére
Az olyan egyszavas válaszaid, mint itt, meg az, hogy többször elmondod, hogy Revo Uninstallnál látszik a Flash Player feketén-fehéren, de hogy megcsináltad-e már a szutyok-kiirtást, azt csak most mondtad el először, végre. (tehát korábban nem volt igaz ez: "Egyértelműen leírtam, hogy megcsináltam." Nem írtad le.)
De egyszer sem mondtad el, hogy a lehető legfrissebbet telepítetted-e, vagy csak fogtad, és a régit raktad vissza. Nem lenne pedig olyan nehéz ezt röviden, tömören összefoglalni.
Valami akkor sincs a gépeden rendesen felrakva, ami miatt folyamatosan hiányolja a Flash Playert, még ha rajta is van... Flash-es honlapokat meg tudsz nézni gond nélkül? Tehát a böngésző-plugin megy?
Kezdek kifogyni az ötletekből...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31693 üzenetére
Szóval ezt megcsináltad? Mert eddig csak arról beszéltél, hogy attól félsz, hogy nem fog menni. Beszélj már egy kicsit egyértelműbben! Kezd uncsi lenni, hogy elbeszélünk egymás mellett...
És még: ha az MSN-es figyelmeztető ablakon a Telepítésre mész...?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31650 üzenetére
Lehet, hogy nem bírja a konfigod.
"Requirements:
OS : Windows XP/Vista with .NET Framework 1.1, MAC OSX 10.33 - 10.5
CPU :
ᨊWin : Intel Pentium 4, Centrino, Xeon, or Core Duo (or compatible) processor
ᨊMac : Intel Core Duo processor
MEMORY : 512MB or Higer
HDD : At least 150MB of Available Hard-disk Space
INTERNET ACCESS : DSL / CABLE / FTTH
OTHER : Flash Plugin Version 9.0 or Higher."Bár ha azzal a géppel próbálod, ami az adatlapodon van, akkor elégnek kell lennie, és valahol máshol kell keresni a hibát.
Már eleve az gyanús, hogy MSN-ezésnél is kapsz hibaüzenetet.
Tehát akkor marad a próbálkozás, amit mondtam, most más ötletem nincs. Próbáld ki, és szólj, mi a pálya, hátha közben beugrik valami.Sk8erPeter
-
RootRulez
félisten
válasz gamer0101 #31650 üzenetére
Hali, igaz én Win7-re tettem fel, de azon müxik, 2 féle fless pléyert is leszedtem és feltettem előtte: install_flash_player (ez való a böngészőnek) és install_flash_player_ax ez pedig a windowsnak való de lehet fordítva a lényeg, feltettem mindkettőt. + ami eddig nem volt a .net keretprogram 1.1-es változata
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31648 üzenetére
Valamivel tele lehet szemetelve a géped, vagy nem tudom.
Próbáld meg azt, hogy Revo Uninstallerrel leszeded a Flash Playert (+[link]), aztán CCleaner-rel elvégzel egy registry-tisztítást (akár többször is), aztán újratelepíted.
Esetleg lehet, hogy valami szolgáltatás van letiltva, ami kell hozzá.
Vagy maga az Adobe cucca nem indul el valamiért (tiltás vagy egyéb).Jaaa, de most látom, mit írtál... "Shockvawe Player is fent van" A Shockwave Player nem ugyanaz, mint a Flash Player...
Vagy akkor félreértelek, és azt is telepítetted már?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31568 üzenetére
Nincs mit, egyébként épp az oldalról szedtem, amit linkeltél: "Requirements: OS: Windows XP/Vista with .NET Framework 1.1 [...]"
(#31569) RootRulez: ".net FW-ből 2.0ás van fent..." A 2.0-s nem elég, ha a követelmények szerint 1.1 kell, itt a magasabb számok nem azt jelentik, mint mondjuk a DirectX-nél, hogy egyre fejlettebb, és visszafelé kompatibilis, tehát az 1.1-et külön fel kell tenni.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
RootRulez
félisten
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Üdv, nekem is sutyorgott egy időben, akkor az msn plusban bekapcsolva felejtettem a szponzor program telepítését és akkor elég sok hasonló 0. típusú találkozásom volt... Ha használsz msn plust, akkor takaracsd le és tedd fel megint, hátha...
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Egyszerű vezetéknélküli hálózat összeállítása, moonman cikke a Winportal-ról!
Sk8erPeter
-
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28725 üzenetére
Hoppá Azért nézd meg legközelebb, mikor elkezdi, hogy elmúlik-e, ha kilövöd az MSN-t.
Nekem kora reggel jött elő először, közvetlen bekapcsolás után. Először azt hittem, képzelődök, de a hangerőt feltolva hangosabb lett a zaj is. Restart után abbamaradt. Következő alkalommal egyesével bezártam mindent, és az MSN után hallgatott el. Azóta nővérem már informáltam, hogy ölje meg az idegent- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28718 üzenetére
Lődd ki az MSN-t. Jobb klikk - Exit-tel. Nálam és nővéremnél a 8.5-ös szórakozik ezzel a hanggal, meg az állandó rinyálással, hogy szedjük le az új 9-est. Ha kilövöd, és újra elindítod, el fog hallgatni.
Vírusunk nincs, néztem a vinyót "tiszta" gépben. Nincs egy hete, hogy elkezdett szórakozni nálam, aztán nővéreméknél is.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest