Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz cirkus #26499 üzenetére
van olyan lejátszó program, ami letudja játszani a filmeket, akár a zenéket, hiába nincs letöltve teljesen! tuti hogy létezik régen használtam!
nevét sajnos nem tudom :$
de talán itt tudnak válaszolni neked: Milyen program, ami......?Üdv: Csabee.
-
cirkus
aktív tag
válasz Zozzant #26474 üzenetére
Például ingyen letölthető zenék, netlabelek zenéit, tárhelyeken levő mixeket... így rögtön hallgatni tudnám őket, ahogy elkezdené húzni lefele, és ha nem tetszene akkor nem kellene megvárni a végét, hanem időközben megtudnám állítani a letöltést, hossszúmixeknél meg rögtön hallgathatnám őket és ha kellene, akkor temp könyvtárból el is menthetném...na erre gondoltam... (de lehet, hogy ezt az adott böngészőben kellene beállítani.?..)
[ Szerkesztve ]
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem:
Ismerősömnek van vmi GFXPro chipsetes alaplapja, állítolag Socket370-es.
Ebbe most akkor FC-PGA vagy FC-PGA2 proci kell? -
CHIPman
nagyúr
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Memóriát, tápot meg videokarit cseréltem, az új kari, egy MSI 4830 nagyon akadozva futott. Volt mindenféle driverfrissítés, csatlakozások ellenőrzése, stb.
3dmark06-ban a második teszt le se futott, játékok kifagytak pár másodperc után.
Windows reinstall, új driverek fel, csatlakozók újra ellenőrizve, a probléma ugyanaz.Visszacseréltem a HD4830-at a régi Giga 4670-re, driver frissítés (előtte driver sweeper pucolás) megvolt, csatlakozók a helyükön. 3dmark most lefut, de akadozik és gyenge az eredmény. Játékok kifagynak, ha esetleg „csak” kilépnek, akkor utána nincs hálózat.
Másik kit memót próbáltam, a gond ugyanaz.
Orthos blend test kb egy órája megy, még futtatom pár órát.A táp egy Enermax Modu 82+ 425W dícsérik. Gondoltam azt is visszacserélem a régire, és észrevettem, hogy a 20 pines csatlakozóban egy kábel helye üres. Ez OK ?
Rákérdeztem a táposoknál is
Most az FSP van benn, továbbra is akadozik a DMark meg a játékok kifagynak
4830-ra meg a 4670-re is ugyanezek a tünetek voltak. Alaplapot szerintetek hogy tudok vizsgálni ? Van egyéb tanácsotok ?
Előre is köszönöm.
-
G@bi90MR
aktív tag
Köszi mindenkinek! Win alól sikerült beégeti az F11-es BIOS-t.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz csimav #26484 üzenetére
d. Please search for BIOS unzip file, downloading from internet or any other methods (such as: 6OXM7E.F1).
Mit kell kikeresni? A kicsomagolt fájlt, vagy a becsomagolt letöltöttet? Ha a letöltött fájlt kicsomagolom, lesz benne 3db fájl, a bios, egy flashspi.exe és egy autoexec.bat. A .f11 kiterjesztésűt kell csak kiválasztanom, vagy mind a 3-at?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
Feleszkábáltam a Hyper 212-t a deszkámra, de valami nem stimmel(szerintem).
Ezek a hőfokok normálisak (egy befűtőtt szobában) ettől a hűtőtől, vagy én pasztáztam rosszul.
Az E2xxx topicban hallottam, hogy "csak egy tollhegynyit" kell a pasztából tenni, így is tettem(csak a CPU-ra).
Mit csináltam rosszul? (majd holnap megpróbálom fűtetlen szobában)hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
csimav
őstag
válasz G@bi90MR #26483 üzenetére
Nekem működött rendesen.Nemszállt el semmi.Csak elkell menteni a mostani biosodat is és csak utána frissítsd.
Am van 1 problémám:Van egy atw.hu-s honlapom. Feltörték. Admin jelszo,ftp jelszo,email cím... mindet átírták. Írtam atw-nek,de persze nem válaszoltak.. mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csimav
őstag
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Nem tudok egyáltalán bisozt frissíteni. Nagyon ideges vagyok már!!Előzmények #35044 hszmentől kezdődően. Bocsi, de nem tudom hogyan elhet felhasználó/komment alapján listázni.
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Régebben mintha lett volna olyan topic ahol egyedi avatart lehetett kérni...?
Vagy két éve csináltam is magamnak egyet, de feledésbe merült.
Most ha van rá mód feltölteném.Ötlet?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
kételkedem
addikt
válasz Huvi00 #26463 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, ez tuti lehúzás. A linkelt kép minden, csak nem banki átutalás. Míg nincs nálad a vételár semmiképpen ne add oda a kártyát. A 2 hetes átutalási idő is kamu, ilyen nincs.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Neoteric
addikt
üdv
kéne nekem egy progi, amivel zenéket tudnék összevágni (mp3).
sulis bulira lesz, és lenne 4-5 szám amiből kikéne hozni 1et.
hab a tortán az lenne ha zenék közt lenne vmi effektes átmenés.lehetőleg ne igényeljen sok skillt a használata, mert ien téren eléggé kezdő vok..
köszi
PSN: ne0teric_sAN
-
cirkus
aktív tag
azt hol tudom beállítani a windowsban, hogyha megnyitok valamit a neten azaz nem mentem, (pl. zene) akkor azt rögtön játsza le ahogy tölti is folyamatosan, ne pedig először teljesen töltse le és utána indítsa a le játszást
-
total90
veterán
Hello!
Feltettem a Photoshop CS4-et Windows Vista Ultimate-ra (32-bit).Amikor elindítottam kérte a széria számot.Be is írtam és kijött egy ilyen ablak.Nyomok neki egy Acceptot és elfogadja de nem nyissa meg a programot.Minden más Adobe-s cuccot elindít,ami a Photoshoppal települt csak épp a fő programot nem.Akárhányszor indítani próbálom csak kijön ez a Adobe Product ablak és semmi.Ha Cancel-t vagy Decline-t nyomok,akkor természetes,hogy kilép de Accept-nál is Mi lehet a gond ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Zozzant
addikt
válasz Huvi00 #26455 üzenetére
Felejtsd el ezt az egészet, milyen hülyeség ez már?? Közteher utalás, kemény Lehúzhatja a wécéjén ezt a képet, nálad van a pénz vagy nincs? Nincs, akkor ne dumáljon hülyeségeket... hogy ígymegúgy... hova jön hova megy hol nincs pénze meg hol van... brbrb...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Huvi00 #26460 üzenetére
Ne dőlj be, elég átverés gyanús. Amíg nincs nálad a pénz addig legyen csak nálad a vga. Ha kifizette viheti. Érted, ez olyan, hogy bemegyek a boltba bevásárolok és mondom a boltosnak, hogy majd utalom a vásárlás árát. Szted belemenne a boltos ha nem is ismer?
Na látod... Ne légy naív, ne magadból indulj ki, sok tisztességtelen ember van manapság.
mod: Meg miért pont itt venne vga-t? USA-ban sokkal olcsóbban megkapja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #26450 üzenetére
köszi, de én nem hordozni szeretném az adataimat, hanem linuxos és windowsos gép között szinkronizálni a mappákat
Üdv: Csabee.
-
Aktive96
tag
tegnap vettem egy Dell studio laptopot, nincs rajta windows, felakarom telepiteni a vista ultimate, beraktam a dvdt, minden okésen megy (legalábbis nem ir ki semmi hiba) csak az a baj hogy már tegnap 21h óta fut és semmi.... 19hkor kezdtem legelőször, akkor egy másik vista dvd-vel, ezzel felraktam a windowst egy toshibának és egy dell latitudenek, éreztem hogy túlsokáig ment ezért ujra kezdtem ezzel a másik dvd-vel, most sötét a képernyő, megjelent az egér, túl van a "...készülődés az első futáson..."
mi a probléma ? mit kell csinálnom? köszönöm -
Béló
aktív tag
hello
volna egy Asus A2H notebook-om: egyszercsak Halo-val való játszás közben a hang elkezdett recsegni ropogni, és jelentősen halkabb lett: nem a hangszóróval van gond mert sem fülessel sem külső hangszóróval nem változott a helyzet
drivert kiprobáltam vagy 10 félét, az Asus honlaprol stbről is.
A rendszert is ujraraktam mégsem történt semmi változás: ugyanúgy recseg mint eddig és nagyon halk még max hangerőn is ( a beállitásokban is felnyotam mindet maxra és sei sem változott)Mi lehet a probléma és mi lehet reá a megoldás??
előre is köszönöm!
-
kételkedem
addikt
válasz Csabee. #26449 üzenetére
Nem kimondottan mappa szinkronizációra van kitalálva a 7-Zip Portable de nem kell telepíteni, pendriveról futtathatod. Segítségével a penre felrakhatod a szükséges mappákat, a gépek között szabadon hordozhatod az adataidat oprendszertől függetlenül.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Olyan programot keresek, ami fut linux és windows alatt!
Szeretnék fájlokat, mappákat szinkronizálni!
Várom a tanácsotokat!Üdv: Csabee.
-
csimav
őstag
Az én configomhoz milyen oprendszert ajánlotok?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Stirbi
addikt
üdv all
lehet hülye kérdés de megkérdezem, az adatlapomon szereplö konfighoz ti milyen op rendszert használnátok a helyemben? vistát vagy xp-t?
ezen vacilálok mer vannak néha bugok a vista alatt aztán hát gondolkodok ha meg hal lehet visszatérek az xp+sp3 hoz
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Segítség kellene. Szerintetek mennyi az optimális fizetés órabérben annak aki:
-Egy ügyviteli szoftvert teszteli ami nemsokára végleges bevezetésre kerül ha jó, és határidőre kell dolgozni , szakaszokban tesztelni , de nem a fejlesztő cégnél, hanem amelyik céghez ez a program be fog kerülni, ott alkalmazott , mennyi fizetést lehet kb kérni ezért
Előre is köszi , ha lehet , többen is válaszoljatok.
-
RootRulez
félisten
Köszi az infókat, csak megerősítettétek bennem a szándékot
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, vennék egy tápot. CORSAIR VX450W Szerintetek elég jó?
Halk legyen, ez komoly szempont nálam. Most egy 650Wos Spire van benne, de alapjárton is "hangos" nem hangos, de hangosabb, mint amilyen a régi volt (noname) A CORSAIR-ok halkak? vagy mi az ami halk? ebben az árkategóriában (17-22K) és 450W körül[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
"Failed to Write Sectors 0 - 31 - Reason: Power Calibration Area Error"
"Nem sikerült a szektor írása 0-31 - Oka: Erő/energia beállítási terület hibája" úgy nagyjából.
ergo ha a teszt területre nem sikerült rendesen írni, akkor ez szvsz lemezhiba. Próbáld meg másik fajtájú lemezzel. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom nem tudom minek a hibája lehet, de írnám ki a családi videókat ésW 17:44:56 Failed to Write Sectors 0 - 31 - Reason: Power Calibration Area Error
W 17:44:56 Retrying (1 of 20)...ezt a hibaüzenetet kapom az imgburn programtól folytatja az írás, de a dvd nem játssza le a lemezt vagy azt írja ki , hogy rossz lemez vagy hogy nincs lemez, ez minek a hibája lehet?
imgburn 2.4.2.0
dvd író: sony dw-d23a
előre is köszönöm -
Szplöttyy
senior tag
sasa311 és whited Köszönöm!
Smoke & Torque
-
whited
addikt
sziasztok
van olyan program ami arra jó hogy, hallgatom a rádiót neten és kiirja nekem a szám címét?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Maximum mekkora vga-t érdemes venni egy Asus A7A266os lap, Athlon XP 1800+ és 1giga ram-os(512+2*256 sdram) gépbe? Mit hajtana még ki?
Előre is köszi!
Smoke & Torque
-
totbela
csendes tag
Tudtok-e olyan DVD felvevőről (HDD), amit távolról is lehet állítani weben keresztül?
Pl. interneten, megfelelő IP címet megadva be lehet állítani egy film felvételét.
Ilyen volt a Kiss DP-558 és VR-558, de sajnos ezek firmware-jét már nem frissítik 2007. óta! Ezeknél remote EPG-nek hívták.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Nálunk is csak UPC van (digihez akartam átmenni bár ha lett se mentem volna végül, haver panaszkodott, hogy gyakran szétkapcsolt a kapcsolat) ennyit a szabad szolgáltatóválasztásról. Választhatod az egy elérhető vagy nézed a falat. Welcome in the EU.
Matáv sincs? Ha eddig volt, most miért nincs? Kivonultak a piacról vagy mi?
#nincsbennetarcsi
-
rii
nagyúr
'szameg )- : semmi
de digi tv, se upc )- :
de még t-home se (ott voltam)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
totbela
csendes tag
Tudtok-e olyan DVD felvevőről (HDD), amit távolról is lehet állítani weben keresztül?
Pl. interneten, megfelelő IP címet megadva be lehet állítani egy film felvételét.
Ilyen volt a Kiss DP-558 és CR-558, de sajnos ezek firmware-jét már nem frissítik 2007. óta! Ezeknél remote EPG-nek hívták.Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
Hát olyan feltöltési sebességet nem kapsz sehol 2Mbit-es letöltés mellett. Chello-nál elég korrektek a feltöltési sebességek ahogy néztem. 2/1-es 3,7k a 10/2-es 6k/hó. Szvsz elég korrekt ajánlat. UPC honlapon megtudod nézni elérhető-e nálatok a szolgáltatás. Maga szolgáltató is korrekt, nekem csak jó tapasztalataim vannak. 5 éve vok Chello-s, ez idő alatt 1x nem volt net fél órára. Nem szakadozik (didginél panaszkodtak ilyenre sokan), sztem a megbízhatóság alap egy szolgáltató esetében.
#nincsbennetarcsi
-
misirulez
senior tag
-
rii
nagyúr
hello
net-et kell váltanom/választanom
max 6000/hó szeretnék köbö rákölteni ...
olyan van, ami mondjuk 2 Mbit / 2 MBit?
(III kerület, csemete utca)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
glutamin
őstag
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy Pesten ált. meddig vannak nyitva a posták (hétköznap)?
Köszi
-
honyike
aktív tag
Megint más kérdés!
Felraktam egy gépre XP-t, (original, SP2-es), de nem kérdezett feltelepítésnél semmit! Tehát nem tudtam beállítani a fiók nevét, meg hasonlók... Most az a gond, hogy ha jelszót rakok be, akkorse kéri! Tehát bekapcsolásnál nem áll meg a bejelentkezési képernyőnél, hanem automatikusan belép a fiókba! Tettem be még másik Rendszergazda fiókot, de aztis tudomáso kívül hagyja, és jelszókérés nélkül belép a fiókba! MItől van ez, és hogy orvosolható?
KÖSZI!
-
Tomate
veterán
válasz RootRulez #26411 üzenetére
Szuper vagy! Nagy respect! Köszi!
Hát nem akkora durranás. Ha 20k alatt hozzá tudsz jutni okés, de az fölött nem érdemes. Nálam az SB600-as deszkába nem nagyon megy 3,1 fölé és még vagyunk egy páran akik szívunk vele. Nem rossz, de szigorúan csak 20pénz alatt!
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Tomate #26410 üzenetére
Van feltöltöttem neked data.hu-ra, regisztrációs izé-mizé, nem volt a könyvtáramba. Rég volt 64 bites pistám, de sztem azér nincs mellette, mert, jó volt hozzá a 32 bitesé, elvégre csak egy key file, ami interfésztől független...
mod: most néztem konfigodat, milyen az új AMD? Nekem 6000+osom volt de downgradeltem, amíg ért még valamit és várok az uj AMD-kre...
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Cfos Speedből létezik olyan verzsön ami felmegy 64-es Vistára?
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Kisérletezem tiny xp-vel.A mostani lenne a legjobb, de az eszközkezelőben van egy hiba : mégpedig sárga felkiáltójeles : PCI Device. És nincs hang a gépből.Feltettem az alaplapi hangkártya driverét, de sajna a PCI Device sárgával ott vigyorog. Mivel lehetne ezt megoldani ? Atti
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
RootRulez
félisten
válasz whited #26405 üzenetére
XP-ben alapból van egy ilyen program, Movie Maker a neve, ha nem találnál parancs ikont akkor "C:\Program Files\Movie Maker\moviemk.exe" ezt indítsd el. Nem értek hozzá, de ismerőseim ezt használják, és elég jó dolgokat tudnak vele...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz honyike #26402 üzenetére
Hát, amikor telepíted akkor bejön olyan rész, ahol be lehet állítani, hogy megmaradjon-e a régi op. rendszer, vagy "frissítse" a régit arra, éne meghagyom a régit és akkor rendszr indításkor felajánlja, hogy választhatsz,, melyik induljon el, viszont akkor ha tetörlöd az ujabbat, attól még megkérdezi, elindítod e, mintha még meg lenne, ezért nálam a pl win7 eltávolítása a XP újrarakását vonná maga után...
-
whited
addikt
Sziasztok
van 1 zeneszámom saját és képeket szeretnék hozzáfüzni és felrakni a youtube-ra milyen programmal lehet ezt kivitelezni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Deluxe00
senior tag
Van itt valaki akit most fel tudok hivni telefonon es tud nekem segiteni router hub ugyben??? Eleg fontos lenne
-
honyike
aktív tag
Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest