Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
honyike
aktív tag
válasz Sk8erPeter #24690 üzenetére
Tényleg, bocsi! Csak gyorsan végignéztem, hogy válaszolt-e valaki, és ott nem láttam a nevem!
Használnék Linuxot, csak kicsit félek tőle! Valahonnét majd szerzek egy olcsó P4-es gépet, és második gépnek majd azt használom...
Device Manager-t feltettem, de nemigazán tudom, hogy mit kéne vele kezdenem!
Nem tudom, hogy ismered-e a progit, így néz ki: [link]
-
DarkFire
csendes tag
válasz Sk8erPeter #24692 üzenetére
Köszönöm szépen a HDD Sentinel linkjét. Nos, leellenőriztettem vele, és semmilyen hibát nem talált, 100%-osra írja ki. Amúgy, teszteltem idáig terhelésesen a HDD-t (kb 1 órát folyamatosan), és nem jött újra elő a kattogás.
Ez az új SATA kábel azt hiszem megoldotta a problémát, a prog meg nagyon tetszik! ;)
Sean Tyas & Dima Krasnik RuLeZ
-
ChuckyOsb
aktív tag
Egy ilyen nekem is van. Driver Genius
-
Tidus
addikt
Egy progit keresek ami egyszer megvolt, de vínyó áldozat lett, és nem emlékszem a nevére!
A következőket lehetett vele megnézni: Le lehetett vele futtatni a telepített driver-okat, jelezte a driver állapotát, esetleges hibáját! Valamint csatlakoztatott eszközök nevét driver hiányát! Lehetett tudni mi igényel frissítést, v. egyáltalán van-e telepítve!!
Van valakinek hasonló??[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Loretto #24688 üzenetére
Ha végképp nem találsz semmit akkor próbáld meg Jet Audioval.
Miközben megy a zene a menüben, elindítod és felveszi a zenét. (a kimeneti jelről is lehet vele felvételt készíteni).[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DarkFire #24685 üzenetére
Ebben a topicban elég jól tudnak segíteni általában:
Hdd probléma, segítsetek! (nem adatmentés)A pok.tom által linkelt HD Sentinellel mindenképp nézd meg, és jelezz vissza.
A hibás kábel vagy a rossz tápellátás egyébként tud igen érdekes dolgokat okozni, lehet, hogy ez volt az oka.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz honyike #24686 üzenetére
Nem igazán reagáltál az ebben a hsz.-emben leírtakra: [link] (lásd alul)
Ahogy elnézem, a Lemezkezelőben egyáltalán nem látszik, de lehet, hogy továbbra is driverhiánya van.(#24689) Tidus: a probléma az, hogy igazából csak a kérdésre nem válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Tidus
addikt
válasz Loretto #24688 üzenetére
Sajnos felületesen tudok segíteni de nézzél utánna, ez már egy támpont!!
Én a Nero 8 Ultra Edition-ban láttam hogy van ilyen program, ki lehet szedni a zenét szöveget, le lehet cserélni, és meg lehet vágni a filmet, nem próbáltam ki csak a menűjét néztem végig, de nincs feltelepítve jelenleg, ezért nem tudom megmondani a menű nevét!! Persze ennek akkor van jelentősége, ha meg van a Nero![ Szerkesztve ]
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Van valami egyszerű program, amivel egy dvd menüjében lévő zenét kinyerhetem valahogy?
Köszönöm!
Soirée...
-
pok.tom
aktív tag
-
DarkFire
csendes tag
Sziasztok!
Egy 7200.11-es szériás 500GB-os Seagate winchesterre ruháztam be kb 1 hónapja. Nem volt vele semmi gond, amikor egyszer csak a hdd listából eltűnt, egy nagyon picit kattogott is. Rátettem egy másik SATA kábelre, azzal már ment szuperül, de maradt a az a kevés kattogás. Ez tegnap előtt történt.
Ma este újra elkezdtem használni, nem volt eddig bekapcsolva a gép. Másolgatok róla, leteszteltem, seatools is 100%-osra minősíti, de érdekes módon most megszűnt a kattogás.
Szerintetek az előbbi említett SATA kábel volt a ludas? Arra mégegyszer visszaraktam, de nem is ismerte fel a rendszer vele a HDD-t. Ezzel az újjal teljesen jól működik, nem kattog, de mi van akkor, ha újra előjön a kattogás? Mennyire érzitek ezt a helyzetet adatilag biztosnak? Esetleg próbáljak terheléses tesztet futtatni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sean Tyas & Dima Krasnik RuLeZ
-
honyike
aktív tag
Hello!
Mi a teendő akkor, amikor a penyó felmondja a szolgálatot? Ha rádugom a gépre, akkor a hang megvan, a penyó mutatja, hogy megvan a gépes kapcsolat, ám a gép Ismeretlen meghajtóként látja! Sajna ugyanezt csinálta 6 különböző gépen! Köztük 2Vista vol, 4 pedig XP! Van remény, hogy újra használhassam a penyót?
-
- = Zk = -
félisten
jóestéket
a vistán belül hol találom a betűbeállításokat,amiket alapból használ?...(nagyság,típus stb)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kommy
veterán
válasz zsolesz010 #24678 üzenetére
Akkor legalább nem vagyok egyedül, de azért zavaró, amikor reggel kapcsolom , be és elkezd itt nekem sipolni.
-
Vandor78
csendes tag
válasz zsolesz010 #24678 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
zsolesz010
senior tag
Az adatlapomon látható konfig ugyanezt csinálja (a 2600XT-nek nincs külön tápcsatija ), de egyébként minden rendben vele.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Bendegúz_50
tag
válasz Vandor78 #24674 üzenetére
Szia!
A leírt konfigodhoz a GIGA P35 vagy P45 szériás lapok lennének optimálisak, mert ezek már kezelik az 1066-os RAM-okat
a proci gyári hűtője bírja, ha felhúzom 3GHZ-ig
ha emeled a feszt a 3 GHz-ez nem elég
ha 3gHZ-en megy a proci elég a 800MHZ-es ram ?
inkább 1066-ost (ocz, mushkin, gskill stb.)
* ha ezt a konfigot + (Samsung300Gb+200Gb,DVD író) csúcson fogom járatni azt bírja-e a meglévő 400W-os Chieftec tápom ?
bírjaAutónavigációs szoftverek nálam, további info PM
-
Kommy
veterán
Nekm egy olyan gondom lene, hogyha alvó módba teszem a gépet és amikor felébresztem utánna úgy sípol mintha nem lenne rádugva a videókártyára a 6 pin-es csatlakozó, és ezt kb addig csinálja míg nem jön be a kép (1-3 másodperc). de ha kikapcsolom agépet akkor nem csinálja , mi lehet a gond?
-
Vandor78
csendes tag
válasz Draut_HeV #24050 üzenetére
Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen tanácsot adni!
Az alábbi konfigot raknám össze:
proci: Intel Dual Core E5200 2,53GHZ 775 BOX 19920ft
memória : Geil Value 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL5 6108ft
VGA: Sapphire HD4830 512Mb DDR3 PCIE 30548ft
Alaplap?
A kérdéseim a következők lennének:* a proci gyári hűtője bírja, ha felhúzom 3GHZ-ig ?
* milyen alaplapot ajánlanátok ami támogatja a tuningolást ?
* ha 3gHZ-en megy a proci elég a 800MHZ-es ram ?
* ha ezt a konfigot + (Samsung300Gb+200Gb,DVD író) csúcson fogom járatni azt bírja-e a meglévő 400W-os Chieftec tápom ?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv : Vándor
-
- = Zk = -
félisten
-
Garold
senior tag
Próbáld ki a CCcleanert. Csak ajánlani tudom!
Szerk.:
Úgy néz ki már nekem is van problémám
ASUS M2N lapom van integrált Realtek hangkártyával.
A probléma az lenne, hogy most telepítettem fel a Vista 64 bit-est, fe is ismeri szépen alapból, viszont akkor csak sztereóként szól, át sem lehet állítani 5.1-be.
Ha meg felteszem a gyári CD-ről, vagy a honlapról a drivert akkor azt írja ki hogy nincs telepítve audio driver, eszközkezelőben is felkiáltójeles.
Valakinek ötlete, tanácsa?[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
fradi81
veterán
-
X@b3e
addikt
Tudnátok vmi olyan programot ajánlani Vistahoz, amivel gyökerestől. szőröstül-bőröstül registry-bejegyzésestől ki tudok gyomlálni egy programot? Nem akarnám egy torrent kliens miatt újrahúzni a rendszert, sima eltávolítás meg nem ér sajna semmit...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz penge111 #24665 üzenetére
norbee2244 jól mondja, én is csak erre tudok gondolni, lehet, hogy a programok valamelyik RAM-modul hibás területére próbálnak írni, és ilyenkor jelentkeznek az általad említett problémák.
RAM-hibától simán lehet ilyen. Általában megmagyarázhatatlan jellegű hibák szoktak jelentkezni ilyenkor (nálam is így volt az egyik hibás RAM-modul esetén).
Tehát: memtest86, legalább 5-6-7 órát menjen.(#24662) sNORh: hát ez kemény, szélvédőmosóval történő billentyűzet-tisztításról még nem hallottam
Gondolom ilyenkor nem marad rajta a matrica, ami esetleg rajta volt korábban...
Egyébként az áramkörnek biztos, hogy nem tesz rosszat? A magas alkoholtartalom nem oldja a billentyűzeten lévő betűk anyagát?Sk8erPeter
-
penge111
addikt
Sziasztok!
A helyzet az, hogy elszállt a lapom vettem egy ilyet:Gigabyte ga-m57sli-s4 lap.
Van 2*1gb ramom (Kingmax mars), nos ha dual channelbe rakom pl egyes programok meghülyülnek , van hanem gondolok olyanra, hogy a telepítés megszakad, a firefox összeomlik, programok kilépnek.
Most 5 perce néztem hogy nem dual chanelbe rakom őket akkor úgy tünik, hogy minden ok.
Szerintetek ilyen hibát generálhat a dual channel mód? Néha egy-két újraindulás is volt is volt! Vagy esetleg az egyik ramom meghalt az előző lapom miatt?
Sajna tesztelni most nem tudom őket! Szóval dual channelbe ha nem komálják egymást akkor lehetnek ilyen hibák?
Thx előre is!PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
sNORh
addikt
válasz Sk8erPeter #24661 üzenetére
halálkomoly..
szervízbe ezt használjuk, komplett alaplapot mosok le vele, vga-t.. alkoholtartalom miatt tisztítja és elpárolog, csak a lényeg hogy sok alkohol tartalom legyen benne, és kevés tisztítószer, nah ez mind a Tesco kínálatában található meg...Csabee. azthittem nem a tescoban árúlják
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz ChuckyOsb #24657 üzenetére
Olcsó "tesco"-s ha tudodsz venni nagy kék 5literes párszáz ft, szélvédőmosóval.. minnél nagyobb alkoholtartalommal..
nyugodtan, szinte fürdesd meg benne pár perc alatt kiszórad/párolog belőle[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz zsolesz010 #24654 üzenetére
Köszi!
Más kérdés: Mit ajánlanátok egy pezsgővel leöntött notebook billentyűzet tisztításához?
Már külön van a bill, csak szeretném kitisztítani.Köszönöm a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
lakatosturbo
aktív tag
-
sNORh
addikt
válasz zsolesz010 #24654 üzenetére
nemnehéz pedig..
-
zsolesz010
senior tag
válasz lakatosturbo #24652 üzenetére
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz lakatosturbo #24652 üzenetére
engem is érdekelne
-
lakatosturbo
aktív tag
Nincs valami leírás hogy hogy jönnek a rangok pl 0-100-ig újont 100-200ig kvázi tag 200-300 tag ezekről nem lehet valahol olvasni?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
whited
addikt
sziasztok
nemtom mennyire off de ki tudja hogy lehet bet-at-homeon élő meccsekre fogadni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Win7Bétát, kértem kulcsod is,, de nem tudom felrakni másodlagos particióra, mert az álábbi hibaüzit dobja:"Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the log files for more information."
A log filet sehol nem találtam.
Valakinek vmi ötlet?
-
zsolesz010
senior tag
válasz levill #24646 üzenetére
Nálam notiban 332.5-öt ír, 667-es Kingston ramokra.
Proci 133FSB, FSB : DRAM 2:5[ Szerkesztve ]
-
levill
tag
válasz zsolesz010 #24645 üzenetére
Akkor lehetséges hogy a 2500Ft-os kingmax ramom beindult 1200Mhz-en ?
Mert 600at írt, proci 300 FSB-n és 1:2-es FSB: DRAM arány. -
levill
tag
CPU-Z effective memory órajelet ír, vagy azt még fel kell szorozni 2vel?
-
törölt tag
Szasztok!
Fent volt egy játék elég körülményesen de leszedtem.Azóta az asztalon lévő ikonok alatti betű megvastagodott.
Bármelyik netes oldalra felmegyek mind dőltbetüs írással jőn elő.Még az is amiről tudom,hogy nem az.
Megnéztem a megjelenités menüt de ott nincs bejelőlve a dőlt betü írás+,hogy vastag legyen minden.Mit tegyek? -
gyuri00
aktív tag
nekem a gépembe van egy tv tunner kártya aszt hogy tudnám megnézni hogy milyen típusú??
-
maker4
csendes tag
köszönöm a segitségedet
-
leviske
veterán
válasz Sk8erPeter #24634 üzenetére
Mondjuk igaz lehet, főként, ha az IDE és Floppy csatlakozókra gondolok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Vihar99 #24630 üzenetére
Hát pont a "C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\WinGuards.exe"-t...
Amúgy Unlockerrel törölhetők a törölhetetlennek látszó fájlok.
Még csökkentett módban is indítanék a helyedben vírusirtást, ill. kémprogram-irtást. (pl. NOD32 és CounterSpy kombó). Vagy más gépével összekötve a vinyódat még hatékonyabb lehet az irtás.Sk8erPeter
-
Travelos
őstag
a UPC net esetén ugye ahogy bekapcsolom a gépet egyből van net, hogy lehet azt megoldani, hogy ne csatlakozzon egyből, hanem ha csak ha én akarom, mint az ADSL esetén?!
használok még CFOS Speed-et, de abban ilyet nem találtam.
a kábelt meg nem szeretném dugdosni.
egyébként azért kérdem, mert valamiért 3-5 perc a boot időm, ha viszont nincs a modem bedugva a gépbe, akkor villámgyors.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz maker4 #24627 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy RAM-probléma.
Teszteld a RAM-ot memtest86-tal. (Legalább 6-7 óráig fusson!)
Egyébként nem kell minden hsz.-edet "off topic"-ra rakni, főleg nem a lényeget.(#24632) leviske: miért, a te alaplapodon már nincs PCI-foglalat? Azért még nem hal ki egy darabig...
Asszem egyébként erre is vannak adapterek, de most nincs kedvem keresgélni...Sk8erPeter
-
maker4
csendes tag
nem a winchesterrel lehet valami?
-
leviske
veterán
válasz Zozzant #24624 üzenetére
Hmm... Most így rájöttem, hogy nem ártott volna egy egyszerűen megnézni.
Gugli alapján menne.
(#24622) Sk8erPeter: Azért érdekelt, mert akkor nem kéne kidobálnom a PCI-os cumóimat, miután a PCI slot eltűnik az alaplapokról...
(#24623) misirulez: Nem tehetek róla, hogy ilyen könnyen őstaggá lehet előlépni.
-
maker4
csendes tag
nem tudok angolul
-
maker4
csendes tag
vista home premium 64 bit sp1
asus m2n-e
amd 6000+ -
maker4
csendes tag
EZ miért van?
[ Szerkesztve ]
-
Vihar99
csendes tag
Hali!Lehet,hogy nemjó helyen kérdezgetek de azért megteszem.Egy ilyen problémám van:
Win32/Injector.GM trójai módosulat a műveleti memóriában. A rendszermemóriát megfertőzte a következő fájl: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\WinGuards.exe.
Ezt nemtudom kiírtani.
Valaki esetleg találkozott már ilyennel,vagy tudja rá a megoldást?
Kérlek ha tudtok segítsetek!
Előre is köszi!
-
Zozzant
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz CrazyMax #24602 üzenetére
Egyáltalán beállítottad a router saját menüjében az internet-beállításokat?
Nem mindegy.Az alapján, amit bemásoltál, a router címe a "192.168.2.1" (nálam 192.168.1.1, de ez változó), tehát ezt a címet másold be a böngésződ (IE, Firefox, Opera, amit használsz) címsorába, enter, és ekkor elvileg látnod kéne a routered bejelentkeztető ablakát, jelszó alapból semmi, tehát enter, utána beállítod az internetkapcsolatot...
Majd jelezd, hogy idáig eljutottál-e már.
(#24615) honyike: ha nem tetszik a Windows, használj Linuxot... (vagy amit akarsz)
Nem biztos, hogy a Windows-t kéne okolni.
Egyáltalán a Device Manager progit használtad? Vagy mit csináltál eddig? Fogalmazz már egyértelműbben, mert a sötétben tapogatózva elég nehéz lesz megoldani a problémádat.Sk8erPeter
-
leviske
veterán
Most egy rettenetesen lámakérdést fogok feltenni, tehát akinek gyenge az idegrendszere, az lehetőleg takarja el a szemét.
Egy PCI foglalatos TV tunert/Hangkártyát/Egyéb hardvert bele tudok tuszkolni egy PCI-E X4/8/16 foglalatba? Vagy ezt csak a PCI-E X1-es kártyákkal lehet kivitelezni?
Előre is kösz a segítséget.
-
-
honyike
aktív tag
Hello!
Egy teljesen más kérdés:
Van, egy 600W-os tápom, amiben valószínűleg tönkrement a biztosíték! (Az a kis üveg vacak, amiben egy drótszál tut át!) Megmértem multiméterrel, nincs ellenállása, tehát nemfolyik át rajta az áram! Meg az üveg is egy kicsit barnás! Van mód új biztosítékot szerezni? Vagy egy másik tápból, ha kiforrasztok egy jót, és ide beforrasztom, akkor működni fog a táp? Persze ha ezen kívül nincs más baja...
-
Csabee.
nagyúr
-
honyike
aktív tag
válasz Sk8erPeter #24592 üzenetére
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Új LCD monitornál, színátmeneteknél csíkozódik a monitor szerintetek ez mitől lehet?
Nem hinném, hogy egy PVA paneles monitornál ez megengedhető lenne.Üdv
-
salgado
tag
Villamkerdes
mennyi ramot tamogat az xp -
sNORh
addikt
válasz bostongeorge #24607 üzenetére
Streamripper kell neked
-
bostongeorge
tag
sziasztok
Olyan webrádió felvelő programot keresek ami több állomást is tud felvenni egyszerre mp3-ba.
Itt fórumon olvastam egy progiról régebben, ki is próbáltam nagyon jól működött, csak azóta elkevertem és itt fórumon sem találom már. Köszi előre is.msn: bostongeorge@freemail.hu
-
sekli
addikt
Heló,
hogy lehet eltávolítani a daemon tools meghajtóját a rendszerből...? leszedtem a daemont, de ez meggmaradt, persze nem csinál semmit... Ha eltávolítom az eszközkezelőből, akkor is visszatelepül...
-
CrazyMax
tag
válasz Csabee. #24596 üzenetére
Na szóval:
kábelezés:
gép Lan portból - router LAN 1
Router WAN - ModemAmit kírt:
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
<C> Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Rendszergazda>ipconfig
Windows IP konfiguráció
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat 4:
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . :
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.2.100
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1Ethernet-adapter Helyi kapcsolat 5:
Adathordozó állapota. . . . . . . . . . . . . . : Adathordozó leválasztva
Ethernet-adapter Vezeték nélküli hálózati kapcsolat:
Adathordozó állapota. . . . . . . . . . . . . . : Adathordozó leválasztva
C:\Documents and Settings\Rendszergazda>
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
Kommy
veterán
Ez miért lehet?
Akkor történik amikor a logouton lévő A Rivatuner ventilátor vezérlése című írást akarom elolvasni
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest