Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Stirbi
addikt
szevasztok
amikor firefoxal huztok le egy filet akkor letöltés közben keletkezik egy ugyanolyan nevü file csak teljesen fehér ikonnal és amikor kész a letöltés akkor az eltünik.
na most nekem ez nem tudom h h de megmaradt, most az életben elöször és nem tudom kitörölni, rámek h kitölröm és azt irj ha elem nem találhato , ellenörizze az elem helyét ,és probálja ujra. csökkentett modban is probátlam törölni de ott sem engedte az unlocker nevü program pedig nem müködik vista 64 bit en
légyszi segitestek, mert idegesitö az a file az ,,asztalomon,,
-
Stirbi
addikt
válasz Sk8erPeter #33094 üzenetére
besz@rok , köszönöm szépen
-
Stirbi
addikt
üdv all
vki tudna nekem a nero 7 esböl olyan verziot mondani ami müködik vista 32 biten?
elöre is köszi
SÜRGÖS LENNE
-
Stirbi
addikt
szoszi teso
ha cpu -t tuningolsz nem muszály a ramokat is huznod, beállitod pl a legkisebb ramszorzot és ugy huzod a procit mig a ramjaid is birják. egyébként ha 1066os ramrol lenne szo nem is kéne ilyenen izgulni, mivel a lapod ugyis 1066 ig kezeli a ramokat és a főlé nem engedné.
-
Stirbi
addikt
helo mindenkinek lenne egy gondom
tehát xp nél ha van csatlakoztatva a gépemhez usb 2.0 ás webkamera eszköz akkor az msn ben ha webkamerázást inditok, vagy a partnerét vagy az enyémet akkor befagy az msn ,de csak akkor ha nekem is van csatlakoztatva webkamera eszköz a gépemhez, már probátlam több webkamerával is.
de azaz érdeskes ,hogy ez a probléma csak xp alatt van
szerintetek mi lehet a gond? légyszives segitsetek
ja és a legfrisebb webkamdrivert használom
-
Stirbi
addikt
csá all
hallgatok internetes rádiokat , iyeln ,,m3u,, filero linditom ésfelszeretném játszani, tudtok vmi progit amivel fellehet?
-
Stirbi
addikt
csá all
azt szretném kérdezni,h nero 7 kompatibilis vistán? kéne müködnie?
ámen
-
Stirbi
addikt
üdv all
aztszertném kérdezni,hogy neme tud valaki nekem mutatni egy felmérést ,hogy hány ember használ xp-t vagy vistát? csak érdeklödés képpen ti melyik hivei vagytok?
-
Stirbi
addikt
üdv
estére bekapcsolva hagytam letölteni a gépem és bekapcsoltam most amonitort és eza hibaüzenet fogadott: ,,GUI.exe müködése leállt,,- nemtudja vki h mi lehet a gond?
-
Stirbi
addikt
válasz No-kia #30198 üzenetére
igen-igen,de hát azt alapbol a 64 bitest teszi fel a instalácioslemezröl, beszélve gigabyte , aty ... audigy , csak azért kérdezösködök ,mert lehetséges,h váltok 64bit es vistára. mert 4gb ram om van és abbol 3,325 öt ismer fel a 32bit es vistám, és ha már ott a ram akkor ne csak disznek legyen, szerintetek?
-
Stirbi
addikt
sziasztok
a windows vista ultimate 32 bit és 64 bit között a ramkezelésen kivül milyen különbség van?
-
Stirbi
addikt
sziasztok
wmp-n, k-lite on és a nero showtime on kivülmilyen média lejátszot ajánlotok videok nézésére?, ami visz mindent, 3gp,flv, mpg,avi.......divx
elöre is köszi
-
Stirbi
addikt
sziasztok
letöltöttem a dx 10 et xp re , csak nem tudom, h használjam e nem lesz semi gond?
-
Stirbi
addikt
sziasztok lenne egy hülye kérdésem
bittorrent vagy utorrent?
-
Stirbi
addikt
válasz karakpecze21 #29837 üzenetére
Klemens,karakpecze21de akkor a gyárto miért vállalja a felelöséget? mert ezt igy nemértem akkor , na mindegy ugyis a haweré csak kiváncsi voltam rá ,h ti mit mondtok
-
Stirbi
addikt
szevasztok, nem találtam a kérdésemnek megfelelö topikot igy itt teszem fel kérdésem
tehát hawer vett egy ilyent [link] aztán mindtam neki,h had ugorjak el hozzá tesztelünk egyet(hőmérséklet teszt), hát elinditottuk a szörös fánkot és pár perc után 100fokos lett a csodacucc nem tul magas érték ez?
-
Stirbi
addikt
üdv all
tehát adott ez a router [link] nincs feltüntetve h kompatibilis vistával, ez gond lehet? segitsetek sürgös lenne
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
sziasztok
3 orás 9es prioritásu orthos teszt elég? tuining esetén?
-
Stirbi
addikt
válasz tomcsi23 #28010 üzenetére
hát cmd ben beirtam ,,ping bix.hu,, ott 43 átlagban, tegnap frissitetem hálokártya drivert,de semmi, ma kiprobálom este egy másik hálokártyával esetleg még vmi ötlet?
Csabee.:nemfut auto update én mámegbaszodok , nemfut semi oylan progi ami a netet vinné
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
sziasztok
lenne egy problémám eddig cs 1.6 ban oylan max 40es pingem volt most meg jáccok akor meg 65-200ig megy mitöl lehet ez ? az oprendeszerem mult héten volt ujratéve -
Stirbi
addikt
üdv all
azt szeretném kérdezni,hogy multkor frisitettem biost a lapomon ep43-ds3l f9a-s bios lett rajta, ez béta bios?
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek SÜRGÖS SEGITSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM,jáccom a gta4 et és egy 10-15 perc gta4 ezés után hirtelen ujraindul a gépem és az eseménynaploban ez találtam
,,1003-as esemény, 102-es hiba,,- ezt találtam és ezt az informáciot találtam:Hibakód: 1000007f, 1. paraméter: 0000000d, 2. paraméter: 00000000, 3. paraméter: 00000000, 4. paraméter: 00000000.pls segitsetek
egyébként xp+sp3 at használok
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz kételkedem #27680 üzenetére
most a 3ghz beton stabil 30 perc orthos teszt-no problem ezt a stabilitást 1.35 v al értem el
cpu:10x300, ram:2,66x300
1,35v on 11x300 ban ugy indul ,ah leirtam az elözö hszemben , szal azok a bugok jelentkeznek
következö lépés mi legyen?[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek egy probléma elöt állok, a lapo gigabyte ep43-ds3l és +e2200+2x2gb kingston 800mhz cl5
tehát a helyzet az h 1,35 v rA Állitotam a feszt mert 1.33175v on10x300ban volta proci és restartolt a gép gta4 közben egy 10perc játszás után most tesztelem orthossal,
és még aza gondom, h ha felteszem szorzot 11 re és az fsb-t 300on hagyom beindul a gép de az a nagy kép az elején tiszta flesh es lesz azaz elmosodott feketés fehéres és amikor detecteli a dolgokat akkor meg vmit bebugozik,- mi lehet a gond? egyébként a ramok 2,66x300 on mennek
most egyenlöre 1x35v on stabil an megy 10x300 on a proci de én 3,5 ghz-n szeretném járatni, mi lehet a gond? amitöl van ez van a gépinduláskor? jah és egyébként ezen csak a batrikiszedés segit segitsetek pls és a C1E és EST funkciot is kikapcsoltam de ugy is uygan ezt csinálja pls segitsetek
mod: jah és proci alapfesze 1,325v
-
Stirbi
addikt
üdv segitség msn ezt kodot irja: hibakod:80048820
bövitet hibakod: 80048412 sürgös -
Stirbi
addikt
üdv all
lehet hülye kérdés de megkérdezem, az adatlapomon szereplö konfighoz ti milyen op rendszert használnátok a helyemben? vistát vagy xp-t?
ezen vacilálok mer vannak néha bugok a vista alatt aztán hát gondolkodok ha meg hal lehet visszatérek az xp+sp3 hoz
-
Stirbi
addikt
üdv az a problémám állt be,hogy a firefoxban yuotube videonézéskor amikor beteszem fulscreenre akkor a monitor két háromszögre bomlik szét és az egyik háromszög szürke a másikfekete, ez az internetexplorer ban nincs ,mi a teeendö? fe ltetem az uj flashplayert is de semmi segitsetek pls
-
Stirbi
addikt
üdv all SEGITSÉG
az aprobllémám,h beinstal
álom a COD 5 öt, elinditom bele lépek amikor elakarom kezdeni uygebára missiokat kikel választanom,h mien fokozaton akarok jáccani kiválasztom és nem megy tovváb valamit biztos bekell álitani,de nemtudom mit segitsetek légysziveselöre is köszi
-
Stirbi
addikt
valaki errre ? [link]
-
Stirbi
addikt
üdv nemrég beujitottam egy ep43-ds3l as lapot, namost ennél a lapnál 10 fokkal kevesebb hömérsékletet mutat a hdd-kre, ez lehetséges hogy téved a senzor?
-
Stirbi
addikt
üdv vista alat hol találom a rendszer viszaálitást? fontois, sürgös
-
Stirbi
addikt
üdv nektek a helyzet aköbetkezö, vane gy pár napos billentyüzetem, tegnap este szerencsésen elintáztem ananászlével, aztán ma regel nézem 4 gobm furán ment(de müködött), aztán meg fogtam kizuhiztam , kiszűritottam s akarok irni és aza 4 gomb ami furán ment nem érzékeli, hogy nyomkodom,-azaz nem müködik, visszaviszem reklamálni, szerintetek micsináljak?
-
Stirbi
addikt
üdv all
a helyzet adot egy alaplap foxconn 45cm-s(667mhz ramfrekitámogatással), namost én venni szeretnék 2x2gb 800 mhz s ramot,- a lap viszatudja osztani 667re?,mostan 667es 1gb os ramom van -biosban van olyan beálitás ahol visszaoszthatom 533, és 400ra
a válaszokat elöre is köszi , SÜRGŐS LENNE
-
Stirbi
addikt
üdv fontos rendszer viszaálitáűst hol lehet csinálni??? sürgösss pls segitsetek
-
Stirbi
addikt
üdv nagyon fontos és gyiors kérdés mit ajánlotokaz adatlapomon lévö konfig hoz ? -vista? vagy xp?
sürgös ámen köszönöm elöreis -
Stirbi
addikt
üdv
ITT VANNAK EGY HDD jumper beálitásai namost meik az amikor a hdd második számu??[link] -
Stirbi
addikt
tehát vki tudna nekem ajánlani egy 3 ds tervezö -rajzolo progit?
-
Stirbi
addikt
hi all.
arra szeretnélek titeket megkérni,hogy mondjatok nekem egy 3d rajzolo-tervezö programot, amit könyen lehet kezelni és áttekinthetö.hangfal láda tervezését szeretném vele megcsinálni.
elöre is köszönöm -
Stirbi
addikt
válasz blaster041 #20581 üzenetére
üdv hasonlo problémám volt, nekem videokártya driver hibám volt
-
Stirbi
addikt
válasz Laprasi991 #20407 üzenetére
üdv ez sajnos meghalt mint az állat
,hawernak usb jvel volt ien sajnálom xd[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
üdv
az lenne a kérdésem,h mikor jellenek meg a következö játékok:
COD 5
NFS UNDERCOVER
-
Stirbi
addikt
válasz zsolesz010 #20253 üzenetére
én ugytom h hétvégén ninc sutalás, legalábbis nálunk sk ban nincs
-
Stirbi
addikt
üdv
segitségre lenne szükségem,
én oda avgyok meg vissza a magyar rap zenéért és szeretnék szerzni ujakat(letölteni) nemtudna nekem segiteni vki egy oldalllal?
fontos lenni
elöre is köszi -
Stirbi
addikt
üdv
az lenne a kérdésem,h meiket ajánljátok a logitech z 2300-at vagy a genius 5005 öt, sztetek meik jobb, meiket ésné meg megvenni,meikkel nincsenek gondok,? -
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz Brian_GT #19808 üzenetére
neekm meg volt egy ugyanien dvd lejátszom(jokis tesco s mi visszavittük és kértünk másfattát) de a gyerek nekem ott meg mutatta h h kell összekötni:
tehát veszel egy iet [link]
veszel hozzá ien hármas kábelt amit rácsatlakoztacc erre és a dvd be pedig a sárga végü kábelt a video nevü csatlakozora csatlakoztatod , és a hangot azt pedig oda csatlakoztatod ahowa kell az 5.1 et csatlakoztatni de emgkell keresned h meik csatikra valo csatlakozáskor szol sztereoban a tv-én ekkor elküldtema picsába az elárusitot és kértem uj dvd lejátszot - nemvaciláltam ien szarságokkal
-
Stirbi
addikt
az a kérdés h ti meiket ajánljátok mer hawer akarvenni procit ő
amd athlon 64 x2 5600+ ot mondott ami:2,9ghz, 1mb l2, 125w ........ én meg mondom amd athlon 64 x2 5400+ ami :2,8 ghz , 1 mb l2, 65w
szerintetek?
Aktív témák
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest