Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #10 üzenetére
Ez inkább telefon függő, mint a szolgáltató és annak a háttérszolgáltatásának problémája.
A telefonnak támogatnia kell a dual sim dual standby szolgáltatást, a kártyák békés egymás mellett működéséhez. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
Egyértelműen nem befolyásolja a vételt.
Nem kerül közelebb a torony attól, hogy csak egy szolgáltatót kell kiszolgálnia.A kapcsolat amúgy sem egyetlen frekvencián működik. Az adatátvitelre több frekvencia és stream használható. A kapcsolat felépítésére és kezelésére
általábanelőre kijelölt frekvenciákat (streameket) használnak a szolgáltatók. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
Most az A54-ben Telekom eSIM van csak:
Tegnap este vettem ki belőle a Yettelt, mert abból is eSIM lett konverzióval, és átkerült immáron eSiM-eskent az S24 FE-be. -
donjohnson
addikt
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
arra gondolok, hogy alapvetően különböző frekvenciákon dolgoznak a szolgáltatók, de mégis előfordulhat, hogy gyengítik egymást, amikor igen közel van egymáshoz például két 800 MHz-es vivő, pár MHz eltéréssel, egy készüléken belül.
sok telefonban ezt hanyag módon oldják meg, mert nem a 2 sim kártyás felhasználás a cél. működni működni fog, de lassabb lesz, mint egy sim kártyával.másrészt sávokat sem fog tudni rendesen összefogni a telefon, amivel gyorsabb lehetne, mert a CA képesség 2 sim felé osztozik 1 helyett. nem vesznek ilyenkor 2 db CA licence-t sim foglalatonként a telefongyártók.
-
-
válasz
tordaitibi #4 üzenetére
🤣
-
Én ezt saját magamnak elintéztem.
Amúgy is eléggé gyenge a jel, és mióta az egész háztetőt lecseréltük vas trapézlemez fedésre, teljes nyugalom van itthon.
Nekem és az asszonynak se csörög a telefon, senki nem zavar minket -
-
GuTi2020
újonc
Megkérdezhetem, hogy milyen telefonnal nézted? Sajnos nekem ezekkel van rossz tapasztalatom. Míg Galaxy A54-el Edge netem van, a tőle 20cm-re lévő Note 13 pro-val 5G, ugyanaz a szolgáltató mindkettővel. Több korábbi készülékkel is jártam már így (főként Samsungokkal), de most ilyet adott a munkáltató, nem cserélem le, telefonálásra hellyel közzel használható. Nem magával a Samsunggal van bajom mielőtt valaki megkövez, de van egy-két készülékük, ami kritikán alul teljesít jelerősségben. Gondolom van ilyen gond más gyártónál is.
-
kokopo
aktív tag
Ha otthon a szobaban/lakasban nem megfelelo a GSM jel, de van VoWifi, az megoldas a gyenge tererore (ha jol tudom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eléggé különleges a helyzetem GSM térerő és tornyok tekintetében. Az elsődleges lakásom Hajdúszoboszló Fürdőnegyedében...
- HP Chromebook x360 14a :Intel Celeron N4020/4GB/64GB eMMC/14"FHD LED/Chrome OS
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest