- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
libit
tag
"A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason."
vedjek ha akarjak, nem izgat, de azert ne felevente adjanak ki uj OSU1 filet!!!
az utolso 2024 szeptemberi, az elotte levo pedig marciusi volt?!?
ergo ha pont oktoberben nyekkent meg a HDD, akkor varhatod, hogy sziveskedjenek vegre kiadni ujabb OSU1 filet, hogy meg tudd javitani a konzolod (gyakorlatilag igaz az osszes one es series verziora) - na, ez az igazi microsoftos termektamogatas!!!!
(termeszetesen ugyan ez igaz ha SSDre cserelned a HDDt - ott legalabb visszateheted a HDDt) -
-
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve
@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja
-
alufelni
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy szeretnék ssd cserét a one s konzolban , van otthon egy kb 3x használt ssd-m , (már az usb OSU1 zip-et töltöm) a kérdésem az lenne hogy milyen formátumra formázzam az ssd-t vagy azt a rendszer megcsinálja?
Köszönöm a választ. -
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.
A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
-
-
Most hozzám is került egy ilyen Xbox hiba.
Elküldjem?
-
-
-
-
Mák, ezt viszonylag könnyen megúsztad.
Remélem új vinyónak nem 500GB-ost tettél bele...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megkerestek egy Xbox One S-el, ami nem kapcsol be. Miután hozzám került, kiderült, hogy természetesen bekapcsol... csak...
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest