Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz dmenyusd #22599 üzenetére
Most az 1 CD-s Ultimate "Vistára" érted? Ha igen, akkor valahogy nem csodálkozom rajta
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
dmenyusd
csendes tag
Köszi. Még egy kérdésem lenne. Az mitől van, hogy a 500GB-os vinyóból csak 127-et jelez ki?
-
dmenyusd
csendes tag
válasz zsolesz010 #22596 üzenetére
Természetesen a boltban fogom megvenni De amugy az lehet, hogy csak 689MB ez az Ultimate? Mert megnéztem ezt a Home Premiumot, a legkisebb amit találtam az is 1,5GB.
-
zsolesz010
senior tag
válasz dmenyusd #22595 üzenetére
Mármint hogy most készülsz megvenni a boltban
Simán elmegy az is a gépeden, de a Home Premium pl. játék esetén bőven elég.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
dmenyusd
csendes tag
Ez a 32bit Vista Ultimate milyen? Csak mert éppen ezt próbálom leszedni.
-
dmenyusd
csendes tag
Gigabyte p35-ds3l,E8500,4GB(1066),hd4850,wd500GB. Leginkább játékra használnám.
-
szilchi
őstag
Üdv.Vettem egy Microsoft rádiós egeret notebook-hoz,oem volt leírás nélkül és nem tom hogy kell bekapcsolni .Van egy gomb az egéren connect felirattal és egy az usb vevőn.Nyomogattam őket de az egér nem reagál.Az elem elvileg jó,a szoftver szerint.MEg van jel a vevő és az egér között.Hogy kellene bekapcsolnom?Köszönöm
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
-
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy új gépet és azt szeretném kérdezni, hogy melyik op. rendszert érdemes rá feltelepíteni és milyen alap programokat szerintetek? Bocsi a láma kérdésért de annyira nem vagyok otthon a gépekben. Köszi
-
tomta
tag
Egy kis segítség kellene !
Adott egy hálózat, ami az alábbi összetevőket tartalmazza:
- gép+USB wifi
- Accesspoint
- Wifi routerAz usb stick DHCP-vel kap IP-t az AP-tól, az Ap fix IP-s és wifin csatlakozna a routerhez és a router wan-ján az adsl modem.A gép amin az usb stick van távolhelyezkedik el a routertől ezért kell közbe az Accesspoint.
USB stick: (192.168.2.100)
AP : static IP (192.168.2.1) DHCP beállítva
Wifi router IP (192.168.1.1) Nincs DHCPMire állítsam be az AP wifi módját, hogy az csatlakozzon a routerhez, és a routeren mit kell beállítani?
A válaszokat előre köszönöm.
-
varga911
senior tag
-
norbi1992
tag
tehát van egy régi gigabyte alaplapom , valami integrált 5 éves hangkarival, és a hd 435-ből egy jobb hangkarival többet is ki lehetne hozni, mit ajánlotok:
Creative-Labs Sound Blaster Audigy SE 5k
Creative-Labs Sound Blaster Live! 24 Bit 5k
vagy valami ilyen X-FI kártya ,bár nem hinném , hogy plusz 5 rugót.amúgy a régebbiek mivel tudnak kevesebbet?
-
VigyorEX
tag
A T-mobile oldalán szerintem meg tudod nézni mennyi volt az adatforgalmad.
Személy szerint szolgáltatóváltást javaslok Neked, én pl az externet-nél vagyok de még soha nem szóltak mennyi töltök le.Ez havi szinten kb. 80-90 GB..
Ha szolgáltatót váltasz nézd meg a www.businesstecom.hu weboldalt !
Elég csábító árakat adnak a szolgáltatóváltóknak...és attól ua. úgy a T-Mobile marad a fő internet szolgáltatód.. -
VigyorEX
tag
Sajnos magyarországon átvágják az embereket,a mobil (korlátlan) i-nettel. .
Ahol csak tudják lehúzzák az embert , ha meg reklamálsz tesznek a fejedre...(miután már aláírtad a szerződést).
Remélem a hírközlési felügyelet hamarosan odakoppint a mobilszolgáltatók orrára !
Addig meg csak óvatosan a szerződéskötésekkel ! -
mezis
félisten
válasz Szplöttyy #22575 üzenetére
Üdv.!
Amikor nekem a T-Online-nál 3 GByte-os ADSL előfizetésem volt, a szolgáltatóhoz bejelentkezve bármikor meg tudtam nézni az adatforgalmamat, akár napi bontásban.
(Illetve egy-egy felépített kapcsolat részletességével. Persze egy kicsit azért trükköztek,
a hónap vége az néha átcsúszott a következő hónap első napjára , de ha reklamáltam, elfogadták.)Gondolkoztam, hogy váltok mobilnetre, viszont nemtudom elég lenne-e a keret.
Létezik valami olyan ingyenes program, amivel tudom mérni hogy mennyit töltöttem le/fel?mezis
-
mongi_
aktív tag
A gépre két monitor van kötve, és úgy szeretném megoldani, hogy ha elindítok egy videót, filmet, DVD-t, akkor az egyik monitoron az teljes képernyőn fusson, míg a másikon bármit lehessen csinálni, böngészni honlapokat, vagy akármit. Lényeg a lényeg, hogy ezt a folyamatot ne lehessen látni a másik monitoron, azon csak a DVD, film, videó vagy akármi menjen teljes képernyőben. Régebben ezt már sikerült összehoznom úgy, hogy a gépre egy TV valamint egy monitor volt kötve, és miközben itt elindítottam egy DVD-t azt a TV-nél automatikusan kirakata nagy képernyőre, miközben itt monitor előtt ülve nyugodtan intézhettem a dolgaimat a Windowsban. Csak azóta új Win van, és nem tudom, hogy régebben hogy sikerült beállítanom, ezért kérem a segítségeteket. Remélem érthető a problémám.
Előre is köszönöm a válaszokat,
mongi_booty time booty time across the USA
-
Szplöttyy
senior tag
Akkor még egy kérdés
Gondolkoztam, hogy váltok mobilnetre, viszont nemtudom elég lenne-e a keret.
Létezik valami olyan ingyenes program, amivel tudom mérni hogy mennyit töltöttem le/fel? Másik hogy mobilnetnél az adatforgalomba összevonják a fel és letöltést? Tehát ha 1gigás korlát van és letöltök 500megát meg fel is 500at akkor vége, nem?Smoke & Torque
-
VigyorEX
tag
válasz fecg21 #22570 üzenetére
Semilyen időzítés nincs piszkálva a BIOS-ba...(auto)
Az-azért mégiscsak lol,hogy idáig nem volt ilyen gondom ...
Az everestre én is gondoltam aszem' mindjárt felpakolom,alaplap kedden érkezik...
Kezdem a cseréket előlről.. ,utána proci stb-stb.Ram 1x 1Gb és 1x 2Gb (kétoldalas)
[ Szerkesztve ]
-
fecg21
aktív tag
válasz VigyorEX #22568 üzenetére
A legújabb everest ultimate edition-ba már elég jó sebességtesztek(cpu+ram) vannak beépítve, persze más progival is "teszetlhetsz" cpu-t és ramot. Vagy konvertálhatsz is egy videót bármilyen formátumba, esetleg tömöríthetsz is . Ha fagyás nélkül tömörit,konvertál ,tesztel stb. akkor vga driver, vagy ha esetleg memória időzítéseket állítottál akkor az. Jobbat nem tudok mondani igy látatlanba. De az egyértelmű hogy akkor fagy amikor "nagy terhelést kap"
-
VigyorEX
tag
válasz fecg21 #22567 üzenetére
Ha terhelést kap a gép (pl. online játék)
Nincs semmilyen hibaüzenet (max. kékhalál),SP 3 van fent semmi buhera nincs benne.
30 fok a proci ,37 a rendszer hőmérséklet a BIOS szerint...
A procit kéne vmivel megterhelnem mert az is lehet bűnös...q6600-am volt előtte,de az meg nem hajtotta ki a memóriákat...
Olyan is volt,hogy program telepítés közben fagytam szét és RESET után bootolt be újra a windows..[ Szerkesztve ]
-
fecg21
aktív tag
válasz VigyorEX #22566 üzenetére
Na akkor most hogyisvanez?, elsőnek azt írtad hogy folyamatosan fagy, most azt írod hogy netezni tudsz csak , játszani nem(ezek szerint).Nem szokott kiírni angol nyelvű hiba üzeneteket?
Például: VPU Recover has reset your graphics accelerator ....stb. , vagy úgy kifagy hogy újra kell bootolni?Lehet hogy SP3 vagy vga driver gond van. -
VigyorEX
tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem,hátha tudna vki segiteni..
Nemrég cseréltem ki ezt-azt a gépembe (config alul) folyamatosan fagy a windows, az elmúlt 1 hétben többet telepítettem mint 8 év alatt .
Szvsz már az alaplapra tippelek,de lehet vkinek más a véleménye.
Ultimate boot cd-vel a memória teszt OK..
Köszi a válaszokat -
duduati
aktív tag
válasz fecg21 #22550 üzenetére
NEm hiszem hogy tele lennék vírussal, mert általában csak torrentezek, azt is csak egy oldalról, és nem töltögetek le mindenfélét. Próbálok vigyázni, és azért egy vírusírtó is szokott fent lenni. Meg ez a hiba is így van már vagy 2 hónapja, de a gépnek semmi olyan baja nincs ami vírustól lenne.( úgy értem nem lassú meg semmi más gond nincs, csak ez)
Azért köszi
Üdv -
Vidori
tag
Hali Mesterek!
Asus alaplap nem indul, se kép-se hang.
Bios sípolás: 1 hosszú- 2 rövid.
Alaplap? Vga?
Köszi -
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
Ismét felteszem ezt a kérdés, mert a múltkorában nem kaptam rá választ, és hátha most olvassa olyan aki tudna segíteni.
Amikor be akarok lépni a vinyóm "D" részébe két bal kattal, akkor nem belép, hanem ezt az ablakot dobja fel: [link]
Ha jobb klikk megnyitással próbálkozom akkor is. Valakinek van valami tippje hogy mit lehet neki okozni? Már próbáltam windows-t is telepíteni, de a probléma megmaradt.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Igaz, hogy itt az utóbbi időben nem nagyon kapok válasz, de ez egy egyszerű kérdés lesz, remélem akad valaki....
Hogyan csinálhatom meg XP alatt, hogy a feladatkezelő a háttérben, automatikusan elinduljon?
Smoke & Torque
-
Csapi007
veterán
Hy
MSI Wind-em van, ahogy csatlakozik wifi hálózathoz ezt kiírja a tálcán kis buborékban.
"A winbdows nem talált tanusítványt amivel be tudna lépni a hálózatba"
Viszont net is meg a fáljmegosztás is működik, csak az ikon mindig ott van lent és sokszor feldobja a szöveget.
Hogy lehet ezt megoldani vagy legalább eltüntetni?"Csak úgy mondom"
-
válasz daninet #22538 üzenetére
Biosban nézd meg szerintem, de el tudom képzelni azt is, hogy a control panelben kell állítani. Viszont, ha a GTA4-ről van szó, akkor tökmindegy mennyi memóriát adsz a vga-nak, így is úgy is szaggatni fog.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wilkyx
tag
válasz GrandeP #22536 üzenetére
Tudtam én hoyg vannak még sötét foltjaim számtech terén mi az a hülyegyerekwindóz? amúgy magyar XPről van szó, annyiban egyszerűbb verzió volt hogy nem kért semmilyen területi beállítást, meg net beállítást a telepítéskor..(bár én angolhoz szoktam lehet csak annál kér ieneket az elején) A másiknál ahol a pendriveval játssza ugyanezt még csak új rendszer se lett téve, simán egyszer jó volt aztán már sügér..
-
daninet
veterán
Helló!
Notebook-omon lehet növelni valahogy a megosztott videómemóriát? met azt írja hogy akár 1,5Gb megosztott videómemória a 3Gb-ból de most 256-ra van állítva így a GTA szaggat mint a rohadás..
Nvidia kártya van benne, nézegettem az nvidia control panelt de nem láttam semmi hasonlót.. ha van ilyen merre keressem? Külön progi kell? Bios-ban esetleg? kösziMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
wilkyx
tag
Már írtam az alaplapos topikba, de hátha innen több info jön, a következő lenne az eset:
Sziasztok, egy olyan problémám adódott, hogy miután újra húztam a windowst(GIGABYTE GA-MA78GM-S2H lapról van szó), amit előtte simán felismert usb-s net(webnwalk) most csak két egymás utáni hangot ad, de nem ismeri fel, nem volt hozzá telepítő cd elvileg csak bedugom és már autoinstall megy(menne) is, más usbs cuccok működnek rendesen, találkoztam már más gépen is hasonló dologgal ott egy pendriveval játsza ugyanezt(más géppel ott sem szórakozik csak eggyel...), olyan hangot ad mintha gyorsan bedugnám és kihúznám, pedig csak simán bedugtam, valami ötlet mi szivat? , persze driverek fent vannak, múltkor ugyanígy ment fel minden és semmi gond nem volt... csak most a reinstall után valamiért nem csipázza.....[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
válasz Hosssszu #22531 üzenetére
köszönöm, sajnos nem jó, csak helyi gépen lehet hálóban nem :
MSG {felhasználónév | munkamenetnév | munkamenet-azonosító | @fájlnév | *}
[/SERVER:kiszolgáló] [/TIME:másodperc] [/V] [/W] [üzenet]felhasználónév A megadott felhasználót azonosítja.
munkamenetnév A munkamenet neve.
munkamenet-azonos. A munkamenet azonosítója.
@fájlnév Megadja a fájlt, amely felhasználók, munkamenetenevek
és -azonosítók listáját tárolja, amelyekhez az
üzenetet küldi.
* Üzenet a megadott kiszolgáló összes munkamenetéhez.
/SERVER:kiszolgáló a csatlakoztatandó kiszolgáló (alapértelmezés a
jelenlegi).
/TIME:másodperc Késleltetés a nyugtázás fogadására.
/V Információ megjelenítése a végrehajtott műveletekről.
/W Felhasználó visszajelzésére vár, hasznos /V esetén.
üzenet Küldendő üzenet szövege. Ha nincs megadva, akkor
bekéri, vagy a stdin bemenetről olvassa.--- N/A ---
-
GrandeP
addikt
válasz Hosssszu #22531 üzenetére
Ha jól tudom Azzal parancsot tudsz küldeni... és azt is csak hálozatban úgy hogy mindenki minden gépen engedve és rendszergazda....
A kolléga gondolom azt szeretné h szöveget ír h "szálj le a netről Hugi...." vagy Mutternak h hozzál kaját...
Továbbra is aztmondom h nincs ilyen, de cáfoljatok meg , mert nekem is kellene....
ui: vagy esetleg vnc és megnyitsz egy jegyzettömböt...
Esetleg ezt ha kipróbálja vki.... én most nem tudom, mert nem vagyok hálózatban...
****************************You can send to any of the targets from the command line.
1. Start a MS DOS or Command Prompt (Start, Programs Accessories or Start, Run and type cmd)
2. Typenet send <username> "Message text"
(including the " ")
For example, if you wanted to send a message to Andrew saying "come here I have the answer" you would type:net send Andrew "Come Here I have the Answer"
3. Press enter to send the message.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
lipi67
nagyúr
Bocsi,tényleg nem okoskodni akartam,hidd el.1xüen dühit,hogy x paraméterekkel rendelkező cuccokra milyen cédulákat ragasztanak,s verik át az embereket.Persze,azt is megértem,hogy félsz az átveréstől,sajna igazad van.
20k-ból valóban nem jön ki. Viszont ha nem hétvégén akarod megvenni,azért szétnézek (ha nem zavar),h boltban 20k körül adnak-e jobbat.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Adva van itthon egy router, amin leresztül szét van osztva a net. Wifis. A lényeg, hogy létezik olyan program amit futtatva és megadva neki a cél ip címét megjelenítsen egy üzenetet a megadott ip címre. A lényeg, hogy ezt a programot ne kelljen telepíteni egy másik gépre, valahogyan a windows belső üzenetkezelőjét használja, és az üzenet mindenképpen látszódjon a megadott ip című gépnek...
A választ előre is köszike.
--- N/A ---
-
Nonc
csendes tag
Amúgy tényleg köszi lipi, tudom hogy jót akarsz, csak hát érvek, és ellenérvek
-
Nonc
csendes tag
Az a baj ezekkel a használt cuccokból való összerakással, hogy én nem igazán értek hozzá, és már bocsánat hogy ezt mondom, de a mai világban tuti hogy át akarnak vágni.
Persze tudom milyen az ha jól szól valami, pároméknál elég komoly hangcucc van, de nekem egyelőre erre nincs pénzem amig egyetemista vagyok -
Nonc
csendes tag
A phillips 19-20k, a sencor 18k, az mpman 16k. R-go maximum 20k-t tudok rászánni...
-
lipi67
nagyúr
Miért,mennyi ez a kütyü?
Nézd!Egy ki 20W-os pioneert kapsz 10k-ért.annyiból megvan a hs 280-as is,egy asztali dvd 8000(régebbi sony cd lejátszó 5k)25-30k+1pár jobb összekötő kábel (nem hybrid 30k-ért)s valami hangfalkábel az 500Ft/m szériából.
Ez max 30-35k.Nem szépségbajnok,de szól,s gondolom nem "státusszimbólumnak"kelleneLenryPersze!Én is ezt mondom!!!Mert azokon a kompakt kütyükön kb sokol rádió min. szólalna meg bármi.
Professzionális...az más.Zenére csak!Ha 1-2 napot rászán,s beugrik pár használt hifis boltba:erősítő(10k)cd(5k)hanf.(10k)kábelek(5k).30k és ZENÉT is hall.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Nonc
csendes tag
Igen Lenry, pontosan, eltaláltad a lényeget leginkább zenét szeretnék hallgatni
amúgy a volt szobatársamnak egy egyszerű thomson hifije volt, régebbi tipus lehetett mert mp3at nem tud lejátszani, viszont egész szépen szólt. ja, és nagy teljesitményre sincs szükségem, vékonyak itt a falak
Ha valaki tud ajánlani jobbat, azt is nagyon szivesen fogadom -
Nonc
csendes tag
Köszi lipi67!
Csak az a baj, hogy nincs rá több keretem, vagyis karácsonyra valami ilyesmit szeretnék, és nem szeretném jobban megkopasztani a szüleimet meg mint mondtam hely hiányában nem nagyon szeretnék "többfélét" venni tudnék választani a drágább és jobb minőségű hifik közül, csak nincs rá keret azért is nézegettem ezt a philips-et, mert ez csak márka, idáig még nem csalódtam benne. aztán lehet, hogy még gyűjtök hozzá, és elhalasztom a vásárt -
Lenry
félisten
hááát... nem tudom... minőségtől függ, lehet, hogy szobatársadé valami gagyibb volt... ez Philips, csak nem olyan rossz
lipi: szerintem Noncnak nem professzionális felhasználásra kell, egyszerűen csak zenét szeretne hallgatni valamin
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Nonc
csendes tag
Köszi Lenry. És ha felnyilós akkor szerintetek ne vegyem meg??? Kár, mert amúgy oylan szupernak tűnik, csak az a gond, hogy volt szobatársamnak volt ilyen tetjű hifije, és néha úgy kellett "ütögetni" hogy lezáródjon...
Az a gond a megszemlélésével, hogy általában pesten lehet kapni, én meg pécsen tanulok...electroworldben van még, de ott is meg kell előbb rendelni, mert nincs a boltban, neten megnéztem, azért köszke!! -
lipi67
nagyúr
ollie leirta a doldy-t,lényege a szajcsökkentés(B,C)ami viszont sávszélesség csökkenéssel jár.
Őszinte leszek:A 3 cucc közül 1nek sincs köze a hi-fi-hez,felejtsd el az ilyen rendszereket.Ráadásul..sokkal több a hibalehetősége.Inkább apránként veszegess különálló 1ségeket,hifin spórolni nem szabad,s a Tesco-s szarok miatt,a használt hifis boltokban olcsón kapni RENDES erősítőket,stb..
A régi mini Orion hifi még ma is fényévekkel veri ezeket a kütyüket.
MOD:"Digitális hangszabályzás 4 üzemmód.."-Egy hifi erősítőn alapállapotban zene szól,MINDEN hangszínszabályzó áramkört el kell felejteni(az audiofiloknál nincs is..)
-A Relatív szépségükön kívül más pozitív tulajdonságai nincsennek ezeknek a masináknak-
Egy akármilyen erölködő meg egy pár hs 280-as hangfal s egy asztali dvd lejátszó.(Ha zene csak,akkor 1000x inkább cd lejátszó)[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Nonc
csendes tag
Köszi ollie, ezt nem tudtam. nekem a dolby a köztudatből a házimozival kapcsolódott össze olyan formában, hogy több hangfal stb... de akkor nem szólhat rosszul, nem?
Esetleg a philips mcd 119-ről nem tudsz valamit?[link] itt meg tudod tekinteni. Esetleg ha valaki tudja, hogy "mechanikus-e" a fedele vagy sem? A három közül ez tetszik a legjobban, idáig.
Köszi!!! -
válasz Tomate #22510 üzenetére
Gondolom valami hibás, mkv codec miatt. Ha megnyitsz egy könyvtárat, az intéző megnézi a fájlokat, és bizonyos esetekben (pl. képek, és videok) előnézetet gyárt, amennyiben még nem létezik. Ha hibás a video codec (ami kell az előnézet gyártásához) az betehet az intézőnek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Én csak a Dolby-hoz szólnák hozzá, ami egy zajcsökkentő rendszer, amit 1966-ban fejlesztett ki a a Dolby Laboratories. Nem értem miért kérdezed, hogy miért ne lehetne 2.0-ban Dolby, hiszen 1966-ban is létezett már (emlékszem is, hogy gyerekkoromban az 1980-as években volt Dolby-s kazettás magnónk). Egyébként a sima, szalagos audiokazettákhoz találták ki eredetileg.
Még hozzátenném, hogy a Dolby Digital (más néven AC-3) is lehet csak simán sztereó.[ Szerkesztve ]
-
Nonc
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud segiteni valaki, igazából tanácsot kérnék. Remélem nem járok rossz helyen, elvileg ez a sürgős kérdések topicja
Kompakt mikro házimozi-hifit szeretnék vásárolni, egyrészt azért mert kolis vagyok és nincs sok helyem, másrészt inkább zenehallgatásra kellene, de nem árt a dvd lejátszó mert az sincs. A következő hármat néztem: philips mcd 119, sencor shc-xd 022, mpman xr-dv20. Az uccsó kettő nekem tökre no name, esetleg imeri valaki? Szóval melyiket ajánlanátok leginkább és miért, vagy ajánlhattok mást is kb ebben az árkategóriában!?
És még azt kérdezném, mivel nem értek hozzá lehet hülye kérdés lesz hogy lehet az hogy 2.0-ban dolby hangzást képesek adni??? mert az első kettőben van ilyen dolby digital 2.0 dekódoló.
Ja, majd elfelejtettem: ennek a philipsnek szerintetek is a tetején van a cd-k "helye" ami "mechanikai" elven működik? mármint hogy olyan felnyilós mint a régebbi hifikben, ez nem döglik be hamar??? (bocs jobban nem tudom kifejteni )
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Nonc. -
Tomate
veterán
Miért van az, hogy állandóan kiírja a gépem, hogy a windows intéző működése leállt? Általában akkor mikor saját gépben mászkálva megnyitok egy mappát amiben mkv (nagy felbontású film) fájl van.
-
total90
veterán
-
PuMa_
tag
Szép estét!
Kéne egy kis segítség, most hoztam haza szervízből a gépet. Táp csere volt, hűtő csere plusz vinyókat raktak be. A porbléma az, hogy nem látja winbe csak a rendszer winyót. BIOS-ba, everestbe látni mindkettőt. Nem új winyó, amit nem lát tele van adattal régi gépbe gond nélkül ment. Jól vannak jumperelve, tuti nem ott van a gond.
Összefoglalva, mindenhol látni a winyót csak nincs betűjele winbe. Lemezkezelőbe se látni.
Valakinek ötlet? Előre is köszi.Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest