- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Bittorrent topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Hálózatokról alaposan
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
Tud valaki véletlen kereskedelmi forgalomban olyan billentyűzetet amire az egér trackball(hanyattegér) formában van rakva.Mert itt ott pl. a Dunakeszi Auchanban vannak gépek amin lehet netezni és ott ugy van megoldva
Aki tud és mindeztt nem 40k-s áron hanem mondjuk 10-20 akkor jelezzen"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
vedelem
csendes tag
válasz tupacamaru #23590 üzenetére
" Egyébként a Ghost 5 kattintásból megette volna az egész problémádat. "
Melyi verzió, honnan lehet letölteni, hány MBos és hogyan kell végrehasjtani vele a műveletet?
-
peterzonex
tag
Sziasztok.
Van egy Smc routerem 7004 vbr
Most ebbe az 1-2 napba kezdte el azt hogy elmegy a net és a képen látható dolgot csinálja. 2 gép van rákötve.
Connectingel, connectingel de nem történik semmi. kb. 30mp után kiírja a connecting helyére hogy disconnected.
Ha nyomok egy resetet a router hátoldalán akkor jön vissza a net. Alap driver, valami frissítés megoldaná a problémát?
[kép][ Szerkesztve ]
-
vedelem
csendes tag
válasz zsolesz010 #23594 üzenetére
Ott vannak az Cd iso készítő progik, valóbá pár 100kB, vagy max 1-2Mb és mindent tudnak, hihetlen nem?
Tudok akadékoskodás nélkül pl egy 232MBos CDről készíteni egy 232Mbos iso filet. Megadom honnan hova és megcsinálja. Aztán hiába 700MBos CDt teszek a meghajtóba, mégis gyönyörűen ki fogja írni rá a 232MBos iso-t. Ennyit, nem több!
Ennél több funcióra nincs is szükség, a tökömnak kell mindenféle lehetlen helyzetre sok hülye feature, bezzeeeg alapdolgokat nem tudnak... Tehát ezek a cd képfilekészítők tökéletesek, ezzel analóg módon kéne egy olyan progi ami mindenz HDDvel is megcsinálja. Legyen 1-2MB, Free és megadom, hogy pl H: a forrás és a cél pl c:\image.iso és függetlenül hogy NTFS fat32, kics winyó nagy winyó írja kifele!!! azután állítsa vissza egy másik winyóra, megint függetlenül bármitől... Ha a cél nagyobb wenyó akkor maradjon a többi üresen, ha kisebb akkor annyi írjon ami ráfér és kész!
-
zsolesz010
senior tag
USB-n is lát a Ghost, más kérdés, hogy semmi értelme nincs azon ghostolni, ha van rá más lehetőség, mert maximum 30MB-os sebességgel már nincs ember, aki kivárna egy ma általánosságban használt akár több száz gigabájtos vinyó ghostolást (persze jelen helyzetben, ilyen kis méretnél az USB is tökéletes lenne ).
vedelem Ha azt mondod, neked túlbonyolított a Ghost, akkor bele se merek gondolni, milyen programokkal és milyen megoldásokkal kísérleteztél még. Az előző hsz-edre meg nincs mit mondani... User error.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
vedelem
csendes tag
Másik amit rühhelek, az akadékoskodás és felülbirálás: Nekem ne dumáljon a progi, hogy klonozáskotz nem egyezik a méret. Ha kisebb a winyó akkor addig írja ami meg nem tellik, aztán leáll. Ha nagyobb a winyó akkor írja megint addig amig kész nem lesz és a maradék legyen üres, ennyi. Ne pedig egyszerűen fogja magát és meg se próbálja végrehajtani amire utasítom. Szó nélkül csinálja amire utasítom, a felmerülő problémákat meg oldja meg maga, én gondolkozzak a programozó helyett? oldák meg ők, azért kapják a hatalmas pénzt (persze nem tőlem, mert én hülye lennék azért fizetni, hogy még lássátok most kurta el a 60 winyót az egyik szarságuk... pfúú és még ha fizettem volna érte )
-
vedelem
csendes tag
Ennyit a programozókról! Már mióta van usb rack és hol jár az eszük azoknak a barmoknak, hogy ezt nem képesek betenni a programjukba. A mérnökök olyan problémára is találnak megoldást, aminek a létezéséről nem sejtettünk, ezzel szemben a programozók a legprimitivebb problémákra is szarnak...
-
tupacamaru
veterán
válasz vedelem #23588 üzenetére
Ki a lóturó akar ilyet tenni, amit írtál... például egy vállalat ahol több egyforma PC-t vesznek és így elég csak egyet feltelepíteni. Egyébként a Ghost 5 kattintásból megette volna az egész problémádat.
#23589 vedelem: A laptop vinyókat USB-n csatlakoztattad a géphez? Mert azt nem tudom hogy USB-n át lát-e a Ghost.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
vedelem
csendes tag
Kérdesre válaszolva:
*A 10GBos egy különálló laptop winyó egy particióval és FAT32 a filerendszerrel (boot+rendszer+adat).
*A 60GBos winyó megint csak különálló laptop winyó két particioval:
-10GBos fat32 amire klonoznám a 10GBos winyót (üres)
-maradék pedig kb valósan 45GB pedig NTFS (üres)Természetesen a rendszer amivel az egész klonozást akarom végezni NEM ezekről fut, hanem az asztali gépről és ahhoz csatolom a winyókat, semmi bonyodalom! Ezért hányok a bootolós klonozó fosprogiktól...
[ Szerkesztve ]
-
vedelem
csendes tag
válasz tupacamaru #23584 üzenetére
"Clone módban nem fog átmenni mert azt arra találták ki hogy több azonos merevlemezre tegyük a rendszert ami pont ugyan olyan lemezen van mint a többi."
A mocskos **-kat!
Miért,miért miért? Miért olyan esetekre találnak ki extra bonyolult progikat, amilyen soha se soha nem fordulnak elő az életben csak kivételes és nagyon kivételes esetben. Ki a lóturó akar ilyet tenni, amit írtál...
Olyan eset viszont, hogy veszek a 10-es helyett egy 60as winyót és arról szeretném működtetni a gépet, az már teljsen normális és nagyon gyakori eset, erre mégsincs megoldás, legalábbis nagyon jól el van rejtve ezekben a csodaprogikban. Összeszedném az ilyen nagxyon okos programozókat és máglyán égetném el öket
-
vedelem
csendes tag
válasz vedelem #23579 üzenetére
Kicsit megkönnyebbültem! Bár a partition magic semmi nem bír kezdeni a szerint "BAD" winyóval, én visszatettem a laptopba és boot cdről elindítottam a xp setupot és az minden gond nélkül és nagyon gyorsan újra particionálta, megformázta és most már az asztali gépbe visszatéve (usb rack) is jól megy. Régen is nagyon csalódtam a partition magicben, de most aztán tényleg bebizonyította, hogy csak elrontani jó vele a winyót
-
r0xy
csendes tag
válasz total90 #23580 üzenetére
remélem egy 650es elég hozzá, mert nekem sztech boltba 1000W-ot mondtak, az meg számomra kicsit kegyetlen sok lenne, és azért nem szeretném ha tul sokat enne a gép.
ezért is gondolkodtam hogy sajna meg kell hogy elégedjek a sima HD4870el. pedig nagyon X2re pályázok. de akkor ezek szerint elég ennek a konfignak egy 650es is -
total90
veterán
Ehhez a kérdésemhez még annyi,hogy azt meg lehet csinálni Win Movie Maker-ben,hogy egy adott szöveg végig látszódjon a videón ? Ha igen,hogyan ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
tupacamaru
veterán
válasz vedelem #23578 üzenetére
Clone módban nem fog átmenni mert azt arra találták ki hogy több azonos merevlemezre tegyük a rendszert ami pont ugyan olyan lemezen van mint a többi. Nálam a Norton Ghost angol, nem tudom hogy nálad milyen nyelven hadovál. A 10Gb-os terület az vinyó vagy partició? A 60 Gb-os amire tennéd az vinyó vagy partició?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ksasa
tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5715Z notebookom van XP SP3-al. A gondom a következő. A legkülönfélébb videolejátszókkal (Bsplayer, Media player classic, WMP 9.0, stb.) be-beröccen a lejátszás meghatározhatatlan időközönként, de úgy általában 20 - 40 másodpercenként. Tűzfal nem kavarhat be, mert ha kiléptetem akkor is megmarad a jelenség, esetleg a NOD32 lehet, de félek, hogy vmi hardveres probléma lehet. Akinek már volt hasonló problémája, kérem segítsen mi lehet. Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
[CS]Blade2
addikt
-
vedelem
csendes tag
előzőekhez még annyit, hogy simán a windowsban át tudom másolni az egész winyót ugyan, se attól még nem fog elindulni. Mitől van ez? A Boot sectorba is kéne másolni, azt hogy lehet elérni?
-
vedelem
csendes tag
Már nagyon kezd elegem lenni!
Próbálgatom sorra a progikat, de egy sem képes a 10GBos winyót ráklónozni a 60Gbosra.
Nem engedi klónozni, mert nem pont ugyanannyi bytera pontosan a partició és a stöbbi baromság...Most ott tartok, hogy a partition magic már semmi se tud kezdenni a 60as winyóval amira rá próbáltam klónozni. Szerencsére a windowsban teljsen jól megy, csak az a semmirevaló partition magic szerin "BAD" és se particiót létrehozni, se modosítani se semmit nem enged.
Tehát van egy 10GB os winyóm rendszerrel és adatokkal és a uj 60Gbosra akarom tenni az egészet, úgy hogy arról menjen minden mintha mi se történt volna, csak persze több szabad helyen lesz. Mi a jófranccal lehet ilyen egyszerű, ennél primitivebb dolgot nem is tudok: megcsinálni... Ghosttól kiméljetek...legalább angol lenne az a szar...
-
r0xy
csendes tag
sziasztok, a segitségeteket szeretném kérni táp ügyben.
kiszemeltem egy konfigot magamnak, de mindenki mást mond hogy milyen és mekkora tápot is kéne vennem.
a konfig a következő lenne:Gigabyte GA-EP45-DS4
Intel Core 2 Quad Q9550
4gb(4x1) Kingston HyperX 1066MHz
Sapphire Radeon HD4870x2 2GB
Samsung 320GB Sata2
Samsung 500GB Sata2
LG DVD-RW
és ez mind egy Aerocool Aeroengine II házban, amiben még van 2 ledes venti is.a válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Hello
Készítettem egy videót a digi gépemmel.Na most milyen videó szerkesztővel és hogyan tudom azt megcsinálni,hogy levegyem a hátteret és csak az a személy látszódjon akit felvettem úgy,hogy másik hátteret oda rakhassak ? Pl. egy sima fekete háttér előtt beszél egy ember.Gondolom ezt Win Movie Maker-ben nem lehet,de van Ulead Video Studio-m is csak azt meg használni nem igazán tudom.Szóval valakinek 5let ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
fastleslie
senior tag
válasz Csabee. #23555 üzenetére
Agy kis fizika! Ha 90w folyamatosan, akkor 90wh óránként, kb. 11 óra 1 kWh, és az kb.35-36Ft. Kiszámolhatod 24 órára. Viszont nem a táp által leadott teljesítményt kellene alapul venni, hanem azt, amit felvesz, hogy leadhasson 90W-ot. Legegyszerűbben egy fogyasztásmérő készülékkel lehetne bemérmi. Asztali gépem pl. 200-250 W-ot vesz fel CRT monitorostól. (AMD 2500+,1GB,1 winyó, 6600GT, 3 db optikai meghajtó, + 2 db házhűtő venti, 17"-os Samsung monitor...) Így 4 óra használat kerül 36 Ft-ba. Akkor is 200W, ha csak be van kapcsolva... úgy 5 óra 36 Ft.
-
Steve-0
őstag
hi, allz hogy tudom kivarázsolni egy *.exe fájlból a tartalmát? (sata driverek)
-
Neoteric
addikt
biztos, de csintam screenshotot is.
biosba pedig rendesen 450 fsb van, itt meg csak 333.
egész eddig ment rendesen, nemtom mikortól nem, mert csak most vettem észre tegnap.
elmúlt 1hónapba csak sp3at, gtaIVet,meg vegas raktam fel gépre. azok nem kavarhatnak be esetleg?PSN: ne0teric_sAN
-
Csabee.
nagyúr
válasz Primőr #23569 üzenetére
szerintem egér nemtud komunikálni rendesen a ps2-es porttal, hisz nemszerezte meg az azonisítót tőle, hibanaplód ki is írta! szerintem egér lehet a gond ! próbálj másik egeret, ha azzal is ezt csinálja akkor ps2-es port hibás, akkor ajánlanám figyelmedbe 50-100ft- egy ps2to usb átalakítot, és bedugod usb-be és azon mennie kellene!
Üdv: Csabee.
-
Primőr
aktív tag
Sziasztok
Ide is bemásolom a problémám, hátha tudja valaki.
Lenne egy FuSi számítógép, gyárilag van összerakva, integrált videokártyával. És van hozzá két görgős egér (mindegyik Genius).
A helyzet az, hogy az egérmutató néha akadozik, ahogy halad, aztán újraindítás után le is fagy. Sokadik újraindításig még fagy, aztán egyszercsak újra lehet használni.
Nem hiszem, hogy a PS/2 porttal lehet a gond, mert van, hogy jól működik az egér. A videokártya se zavarhatna be elvileg, mert a legújabb drivert raktam fel.
Az eszközkezelőben (a billentyűzettel nyitottam meg) se írja ki az egeret , mikor le van fagyva, csak akkor, ha már működik. És a hibanapló is írt olyat, hogy nem sikerült megszerezni az eszközazonosítót.
Mi lehet a probléma?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
lemcsi
tag
Ki nem találjátok mi volt a baja az egérnek...
A billentyüzeten van valami olyan funkció, hogy összehangolja a vezeték nélküli cuccokat, vagy valami ilyen hülyeséget mondott nekem is a tulaj, és nem e ez zavarja az egereket...
Kidobtam az ablakon a billentyüt, hogy ne is lássa egyik egér sem...
Kivételesen nem a macska volt a bünös a hajkurászás miatt, hanem az a fránya keyboard...Szóval soha többet ultra hipermodern 156 gombos multimédiás billentyüzetet nem akarok látni...
Más
Olyankor mi van ha nem tudok a billentyüvel betüt és számokat irni, de egyébként mindenre reagál?
sima ps2-es cucc. -
zsolesz010
senior tag
válasz galóca18 #23550 üzenetére
Tiszteletem!
Nem vagyok én benne, csak notin volt szerencsém tapasztalni az XP kényességét
De simán át lehet költöztetni, túl is éli.
Nálam úgy nézett ki, hogy 2 partíció volt a régi vinyón, és csak a rendszerét akartam klónozni az új vinyóra. Átment szépen, vinyócsere, gép bekapcs XP csík mászkál, majd az Üdvözöljük képernyőnél megállt az egész, és sehova tovább. Volt még egy próba, akkor sem ment, csak eddig, végül a teljes lemezt klónoztam. Úgy simán betöltött és használható is volt az XP, viszont mivel nagyobb vinyóra költöztettem a régi kisebb tartalmát, a Ghost arányosan megnövelte a C: partíciómat is
Nővérem notiján még jobb volt, mert 60GB-os vinyóról váltott 120-asra, persze nem akartunk telepítéssel szenvedni. 10 gigás rendszerpartíció és a maradék az adatoknak a régi vinyón. Teljes lemez ghostolása után az újon már egy 20 gigás C: meghajtója voltVolt még egy akció pár hete Vistával B.attila fórumtársnak, amikor egy 1 partíciós 80GB-os vinyóról költöztettük 1TB-s vinyóra a rendszerét. Teljes lemez klónozása volt itt is. Mivel 1 lemez/1 partícióról volt szó, a Ghost-ban be lehetett állítani, hogy mekkora legyen az új vinyón az elfoglalt partíció mérte (nem volt muszáj nekiadni a teljes lemezt), így itt nem volt gond azzal, hogy a Ghost maga állította volna át a méretet.
Ilyen lehetőségre viszont nem emlékszem a korábbi notis próbálkozások alkalmával, amikor 2 partíció volt, és teljes lemezt klónoztunk.
A Vista mondjuk azonnal kiszúrta, hogy valami változás volt, bekérte a telepítőlemezt, valamit molyolt 4-5 percig, és azóta is működik a rendszer.Az említett XP-s hardverváltozást EZZEL megoldhatod elvileg.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
lemcsi
tag
Mint irtam, a régi gép azért került cserére, mert /bármilyen meglepö/ régi volt , másrészben pedig az egér önállósodás miatt.
A régi gép kb 50 km-el arrébb van, az új gép pedig nálam.
Semmi hardver, egyéb cucc nem lett átépitve az új gépbe, egyedül a billentyü,monitor, és az egér.Szóval asszolom a dolgot, mi a baja...
Van még ilyen érdekes megfigyelésem, csa az billentyüzettel, nemsoká azt is elmondom.
-
Neoteric
addikt
válasz gyáliSanyi #23515 üzenetére
ezaz hogy ott is 2.6-ot mutat.. csak biosba van 3.6
PSN: ne0teric_sAN
-
Csabee.
nagyúr
Egy oylan kérdésem lenne hogy most néztem a notebookom tápegysége az 90W az lenne a kérdésem hogy ha non stop megy egész nap és tegyük fel foylamatosan 90W a fogyasztása akkor kb mennyibe kerül ez ? mennyi áramot zabál? tehát mennyibe kerül ez FT-ba 24óra? ? : ) ezt csak érdekesség ként kérdezem!
Üdv: Csabee.
-
galóca18
tag
válasz lemcsi #23541 üzenetére
"Egy full nullás gépen ami még nettel sem érintkezett, csak fel lett rá rakva egy xp sp3-al, azon hol lehet virus?"
Engem a regi alaplapom gyari telepitoje szivatgatott meg igy, 3-fele dog lapult rajta. Az ember sosem tudhatja...
Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
galóca18
tag
válasz zsolesz010 #23511 üzenetére
Szia Zsolesz010!
Ugy latom, elegge benne vagy a Ghostolasban, ezert kerdezlek. En ugy tudtam, hogy az XP igen kenyes, mar akkor sem akar futni, ha a gepbe uj proci kerul, masik HDD-re masolni pedig kifejezetten lehetetlen. Ezek szerint ez nem igaz? Nyugodtan csinalhatok a mukodo oprendszerrol masolatot ugy, hogy hasznalhato legyen? (Persze perpill nem erint a dolog sajnos, de azert nem art tudni.)
-
galóca18
tag
Sziasztok!
1. Mi a kulonbseg az OEM-es XP (vagy mas oprendszer) es a NEM OEM-es kozott? (A Wikipedian olvasgattam, de ugy latszik, hulye vagyok hozza. ) Szoval ha valaki leirna egyszeruen nekem vagy dobna egy ertheto linket, az nagyon jo lenne. Vennem kell valami Windows-t surgosen, a gepem kitett magaert Karacsony alkalmabol.
2. XP vagy Vista pro es kontra? (A gepem elvileg alkalmas, de csak 32 bites)Boldog, bekes Karacsonyt mindenkinek!
-
nyuzoka
aktív tag
HI all.
Helpre lenne szüksége...
Szóval van 1 Belkin gyártmányú wifi routerem (vevő is járt hozzá) ami a gáz h. 3-4 másodpercekre belaggol 1-2 percenként. Valaki Healp pleasePontos Típusa: Belkin F5D8233-4v3 N Wireless Router
[ Szerkesztve ]
-
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Interware 8mbites adsl-ről mi a véleményetek? Elég kedvező áron van most ( 6450ft/hó ).
Mennyire megbizható és van valami korlátozás náluk (részben p2p-re gondolok)? -
hcs57
addikt
Gondolom gyári telepítő CD-d van SP3-al... ha nem, akkor ne légy annyira nyugodt a telepítő lemezben..
S azért csinálja a régi gépen is, mert azon is ott csücsül a lakó..
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Daunt
csendes tag
válasz zsolesz010 #23522 üzenetére
sajnálom de nemengedi okézni,csak a mégsemet fogadja el viszont így nemtelepül fel
-
rarri
senior tag
Szerintem simán lehet a programban. Vagy miközben kipróbáltad az egereket.
Ha mind a két gépen ugyanazt csinálta, akkor a ki nem cserélt alkatrészeket vizsgáld meg.
Több tippem nincs.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
nagyúr
Kéne egy drivertörlő progi, mert az ATi nem hagyja magát... makacs dög.
-
(Bundás)
addikt
válasz lemcsi #23534 üzenetére
akkor csak a luk marhás
Off, hogy a témánál maradjunk: az újonnan "kihozott" gép nem került összeköttetésbe valamilyen módon a régi gép tartalmával, értem azt HDD, CD, pendrive, LAN?
Ha nem, és ugyanoda került, akkor biztos vízér lesz, hívjátok Táltosékat a BudapestTV majd kiméri a varázspálcán.
-
lemcsi
tag
Üdv
Adott egy full új gép.
Kb 5db 2 hetes egér. meg pár db régi jól bevált egérke. Macskák udvaron vannak, fö a biztonság...Szóval a probléma, hogy mind xp, mind vista alatt a telepités vége után elkezd önállósulni az egér.
Gondol egyet kattint, mikor jobb mikor bal gombbal, vagy épp egyik helyröl a másikra ugrik.
Mi okozhatja ezt?
Full szüz sp3 xp van most fent. -
zsolesz010
senior tag
-
total90
veterán
Hi!
Melyik a legújabb Windows Messenger .De nem beta,hanem normális verzió...Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
nagyúr
válasz zsolesz010 #23526 üzenetére
Nem kellett.. sikerül lefuttatni vmi bugfix-et rátoltam. Topic-ba le is írtam a "problémámat."
-
-
nagyúr
válasz zsolesz010 #23524 üzenetére
Nem. Csak a sima. Egyébként melyik kéne a 7Mb-s vagy az 560Mb-s 1.1.0-ás?
-
nagyúr
Egyedi hiba vagy másnál is van ilyen, hogy elindítja a 3DMark'06-ot és a betöltésnél kifagy?!
Észrevétel: Amióta a gépembe ez(HD2400Pro) a kártya van azóta nem fut le... 8.12-es driver
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
No, akkor most dugd be, és okézz.
Szerk.: Bár a szöveg szerint felmegy az eszköz nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
Daunt
csendes tag
-
zsolesz010
senior tag
Szép
Szedd le netről a legújabb drivert, hátha az nem CRC hibás és működik is.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Daunt
csendes tag
válasz zsolesz010 #23517 üzenetére
-
zsolesz010
senior tag
A drivert kellett volna feltenni először, és utána bedugni a cuccot.
Takarítsd le a szoftvert, majd tedd újra, és csak utána dugd be az adaptert.
-
Daunt
csendes tag
Sziasztok!Van egykis problémám,most kapdtam egy usb bluetooth-t melyet nemsikerül telepítenem.Elöszőr mikor csatlakoztattam a gép simán felismerte viszont a gyári telepítő cd-jéről nemtudta megfelelően telepíteni a szoftvert.Mire én kihúztam és azóta ha csatlakoztatom a tálcán nem jelzi az új hardvert.Mit kellene tennem?Pls segítsetek!
-
addikt
Szisztok!Fel szeretném telepíteni a vistát,de nem engedi,mert nem elsődleges hdd-nek formáztam.Valami GBR azt hiszem jelenleg.Mivel vannak rajta adok ugyan ezen a hdd,de csak egy másik partíción nem tudom újra formázni.Adatok elvesztése nélkül megoldható,hogy feltelepítsem rá a vistát?
-
vedelem
csendes tag
válasz zsolesz010 #23511 üzenetére
" Ezerszer bonyolultabb és több időt vesz igénybe, ha vinyókat szerelsz és hordozgatod őket."'
Ezzel nem mindenki van így, én legalábbis semmi bonyolultat nem látok benne.
Viszony hiába irom ki a cd-t szinte sose bírom rávenni hogy bootoljon is róla, aztán ha be is jön vmiaztán örákig kerregteti halálra a winyókt és jó esetbe nem működik a másolat, rossz esetbe, pedig még az eddig működő másolandó semÉn még mindig kitartok annál, hogy nincs egyszerűebb módszer mint két usbs rack, kábelek be egy másik gépbe, megjelenik két meghajtó, aztán csak másolás egyikről a másikra. Közben még akár mp3 is hallgathatsz, vagy netezhez
De kár erről vitázni, kinek mi a jobb, azt választja és én az utóbbi mellett vagyok.
-
zsolesz010
senior tag
válasz vedelem #23510 üzenetére
A program lényege, hogy helyben tudj akár a teljes saját rendszeredről biztonsági másolatot készíteni. Ezerszer bonyolultabb és több időt vesz igénybe, ha vinyókat szerelsz és hordozgatod őket.
Főleg, ha valaki még azt sem tudja esetleg, hogy a vinyó nem focilabda.Egyetlen CD-t kell beáldozni, és bekapcsoláskor a boot-menübe belépni. Ennyi. Ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldást nem tudom, hova akarnál.
Itt az ideje, hogy jó tapasztalatokat szerezz
-
vedelem
csendes tag
válasz zsolesz010 #23509 üzenetére
Nem kell ehhez két gép, elég ha ilyen esetben elviszem a két winyót egy haverhoz, akinek van számítógépe, én legalábbis a legegyszerűbb megoldást választom ,mint ezeket a észvesze"j"től csodakerülőutakat (bootoás stb)...
Bocsánat a kommentálás miatt, de nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az ilyen progikkal...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
-
vedelem
csendes tag
válasz zsolesz010 #23506 üzenetére
Micsoda egy baromság! Ki akarna a aktuális rendszere alól másolni, fogom a két winyót rákötöm a gépemre, megjelenik a két megható a sajátgépben és másolok egyikről a másikra, a fészkes fenéért kell ezt túlbonyolítani... természetesen NEM a két winyóról megy a rendszer, hanem a gépbe beépítettről...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz vedelem #23505 üzenetére
Mert például ha a 2003-as nem lenne bootolható, akkor nehezen oldaná meg, hogy a rendszervinyódon, az oprendszered működése közben mindenhez hozzáférjen. Főleg úgy, hogy a win állandóan játszik valamit a vinyóval
-
vedelem
csendes tag
válasz zsolesz010 #23504 üzenetére
CDről bootolható? mi a túrónak kell bootolhatónak lennie egy rohadt másoló proginak ezt nem fér a fejembe
Na mindegy amúgy 1.4Mb tényelg nagyon jól hangzik, hátha végre olyan progi ez,ami használható is, kössz nektek mindent!
-
zsolesz010
senior tag
válasz vedelem #23503 üzenetére
A 2003-as Ghost 1.4MB-os, CD-ről bootolható. Ennél egyszerűbb programot nem is lehet már írni Egyáltalán nem "túlbonyolított" vagy "csicsa".
Olyat ne is várj, hogy Windows alatt egy 10kb-os progi megcsinálja neked, amit akarsz.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
vedelem
csendes tag
válasz tupacamaru #23502 üzenetére
Kössz, de nem kell ilyen majdnem 100MBos túlbonyolított csicsa progi, és csak egyszerűen másolni akarok... pár 10-100kBos egyszerű kis alapprogi kéne, nem ilyen bootolos, segéd-rejtett particira mentős stb stb, szóval egyszerű másoló progi kell.
-
-
vedelem
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy egyszerű kis progi, ami azt az egyszerű műveletet meg tudja csinálni, hogy egy képfilet készít egy winyó teljes tartalmáról, aztán a készült képfileból később visszamásolhatom egy másik winyóra tökéletesen a lementett tartalmat. Nem, tudom elképzelni mi 60-90Mb ezekben a progikban? Egy dosos pár kBos kis copy program is képes másolni...
A lényeg következő:
Van egy 10GBos laptopwinyó windows xpvel, progikkal és adattal.(USB rackkel használom az asztali gépben az átmentéshez) Aztán egyszerűen át akarom költöztetni az egészet tartalmát egy 60Gbos laptopwinyóra, természetesen úgy hogy betöltsön utána és működjön a rendszer úgy mintha mi se történt volna csak legyen 50GB több szabad hely, ennyi... Nem kell boot cd, stb, betölt nekem a asztali gépen a rendszer, hozzákötöm mintkét winyót (10GB és 60GBosat, a asztali gépben pedig most 1000Gbos van, tehát hely bőven akad) és egyszerűen másolni akarok boot szektorostúl, mindenstől...
Még jobb lenne, ha egyszerre csak az egyik winyót kötném a gépre, pl 10GBosat először, aztán arról készíteni egy image fileszerűséget a gépbe lévő 1000GBosra, ami mindent tartalmaz a winyóról (boot, rendszer, adatok), aztán a 10-es helyett a 60-asat tenném a gépre és az image fileből arra állítanám vissza a "tükörmásolatot".
Ha simán windows alól átmásolok mindent nem elég, simán nem tölt be a rendszer utánna, milyen progit ajánlottok?