Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboldi #29969 üzenetére
Aha. Hangerőt minimumra véve nem annyira zavaró, meg legalább tudom, hogy elindult nem kell külön ránézni.
Nálam is az egyik fő szempont a kijelző nélküliség volt, de leginkább az, hogy könnyen pakolható legyen céges- magánautó között. A beépített tárhely meg hab a tortán, nincs jó tapasztalatom a dashcam+memóriakártya kombóval, korábban vehettem bármilyen kártyát max 1 év volt és kuka.
28 ezerért nekem nagyon megérte, +6 ezer forint volt hozzá a gyári tartó. -
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #29961 üzenetére
Utólag sok értelme nincs, akkor ott lehet erőltetni, hogy igenis legyen jegyző.
Osztrákok nem izmoznak a kamerán egyébként. Flottásokból nálunk többen is van amik rendszeresen ingáznak Bécsbe. Még soha nem volt velük gond.sambenez Köszi, tisztasor 70mai Dash Cam M300 és Cam3-ról mit tudunk, vehetőek ha nincsenek nagy elvárások? Picik és esztétikusak... pont elférnének észrevétlen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #29958 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem vesznek fel. Ezt eljátszottam akkor mikor kifordultak 2 éve és elnyaltam motorral. Az első páros nem volt hajlandó felvenni mikor betelefonáltam, hogy kérnék olyan járőrt aki hajlandó is rögzíteni a helyszínt hirtelen megváltozott a hangulat és minden bekerült a jegyzőkönyvbe.
Ezt ~27 év után amit lehúzott fater helyszínelésnél nagyon az eszembe véste... ki kell erőszakolni valahogy a jegyzőkönyvet, ha van rá igény olyan nincs, hogy nem veszik fel végül..
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #29955 üzenetére
...olvastam a posztod és pont apummal kávéztunk. Elég erősen elgondolkoztunk, hogy neki kéne a Jazzbe nekem meg lehet kéne egy upgrade ha van értelme. #cégestmeglesz*rjuk arra ott a céges casco.
Részvétem bakker, Téged valahogy mindig utolérnek ezek a dolgok. Jegyzőkönyv lett felvéve? Ha igen mivel? Fater szerint nem álltok jól a külsős szemtanú miatt ha esetleg a vénöreg visszavonná a kéksárgát utólag...
Közteres kamera nem volt a környéken?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
paolinho
őstag
válasz tboldi #21371 üzenetére
Ötletes Megoldás, azt kell mondjam. Mellesleg a feleségemnek is Honda Jazz-e van, hasonkorú (2007-es), ebbe szeretném betelepíteni ugyanezt a párost. Esetleg a hátsó világítás felől nem lehetett volna áramot vinni a kamera felé?
Unki: A 70mai A800 dual-vision 4k dash cam jó megoldás lehet erre. Persze kellhet hozzá az állandó áram miatt egy hardwire kit is.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltx11
junior tag
válasz tboldi #20327 üzenetére
Köszi.
1db kell mert dual A800 de nem tudom a 32Gb elég e?
Itt minimum 64 gb olvastam ami kellhet bele a hátsó miatt.
Linket ha kérhetek mert ahogy olvastam kártya és kártya között is van külöbség..sebesség..stb.Nem vágom az ilyen témát annyira.De hiszékeny vagyok és bizok a segítségben -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tboldi #20305 üzenetére
Tudom kapni fogok a kérdésért de mennyivel éri meg jobban az általam említett? Amit látok, hogy amit írtál az csak FHD-t tud, meg bénább kinézetre.
Nagyon sok elvárásom nincsen, tényleg csak menetrögzítés a cél meg esetleg parkolás során felvétel (melyek használhatósága egy esetleges parkolási sérülés esetén kétséges is szerintem).
#20306sambenez: köszi. Nem panaszködásból, de ennek a kinézetével nem vagyok kibékülve elsőre
[ Szerkesztve ]
-
válasz tboldi #20146 üzenetére
Találtam és rendeltem 1S-t kínai nyelven, ha ezzel az A800 projekt le is zárult ha előbb látom nem is pörgök rá az a800-ra. Karira ajándék lesz.
Elektromos része: Ha elveszed tőle a direkt pozitívat akkor ami jó, hiába kap kapcsolt pozitívat (ACC) nem reagál rá, de ő attól még a parkoló üzemmódot indítja a saját akkujáról mert nem kap tápot, nem pedig teljesen kikapcsol. Ergo innentől nekem ez kiesett, mert lehet hülyeség de gyakran várakozok ülök az autóban, illetve az éjjeli nyest hadat így is úgy is venné ami megint nem kell. Az meg nem életszerű, hogy mindig otthon a menüben állítsam be, hogy ne menjen, eleve a cuccot a tükör mögé tettem volna mert nem nyomkodni akarom, hanem menjen ha kell és wifin elérem, a mostanit nem is látom, hogy ott van olyan kicsi. Maradt a hátsó kamera funkció mint érv, amit a kínai nyelvű 1s megold amit éjjel találtam és úton van. Ugyanis annyira bejön a kinai nyelvű hogy minden autóban az van, megtanultam hangutasítani. Ja és még valami, az A800 nem vesz hangutasítást, ami megint egy óriási baj. Szép a képminőség, de nekem nem jött be.
Egyébként akit érdekel: ha parkoló módban várakozik eseményre akkor 0A áramot vesz fel. Ha megy az esemény akkor 1.7W-ot kér, ha megy a kijelző is akkor meg 2.15w-ot.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #20099 üzenetére
És mennyi volt?
Csakhogy legyen egy viszonyítás hogy egyáltalán megéri kintről rendelni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
shield
őstag
válasz tboldi #20050 üzenetére
Sajnos a https://xiaomi.hu/-n se hatsó kamera, sem hw kit.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
paolinho
őstag
válasz tboldi #19914 üzenetére
Igazad van, valóban ott van, de ezek jóval kisebb biztosítékok, mint a normál méretűek a motortérben.
A fehér biztosíték takaró,
és a biztosítékok.
A kérdés már csak az, hogy befér-e mellé ESZERINT az útmutató szerint a hardwire set vezetéke.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19819 üzenetére
Lehet hogy gyengül a memóriakártya egy két szektora és néha néha belassul az rá írás
Én lelkiekben és memóriakártyával is készülnék a cserére( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cscope
csendes tag
válasz tboldi #19743 üzenetére
Köszi, de én szerintem kevesebbet vesz fel mint 1,5 A mivel nincs kijelzője. Az 1,5 A maximum, ha csutkára le van merülve az akksija és akkor is csak a töltés kezdetén esetleg 1 Amper. A töltőket pedig általában biztonsági szempontok miatt kicsit túlméretezik. Lehet, hogy a "bóvli" valahol közel jár az igazsághoz.
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #19734 üzenetére
Hehe, túlbecsültem, az Xboxos 1 m-es hosszabbító is bőven elég. Még a középkonzol alá kell elrejtenem (per pillanat nincs a közelemben elég szerszám), de a csomagtérben és a hátsó ülések alatt már megvan az elvezetés.
A Lidl-ben meg vettem egy töltőadaptert, most akcióban 1500 Ft, és kielégíti mindkét kamera áramigényét (2,4 és 1,5 A).
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19732 üzenetére
Arra azért figyelj hogy a USB hosszabbító kábelek ha nem olyan minőségűek akkor nagy lehet a veszteség, és akár instabillá is teheti a kamerát ha nincs meg a kellő feszültség
És egy sima Kínából származó USB elosztóval tapasztaltam ezt, meg egy USB kapcsolóval is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19727 üzenetére
És ha csak a vezérelt 12V vinnéd hátra
Akkor nem kellene USB hosszabbító, csak egy szál vezeték, test meg menne egy kaszni csavarraÉs ahogy írtam lehetne használni a 1S kapott cuccokat burkolat alatt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #19715 üzenetére
Ott hátul nincs vezérelt 12V?
És lehetne használni a 1S kapott szivargyújtó töltőt, szétszedni és fixre bekötni a kábelt beleÍgy nem kellene az egész kocsit átfűzni csak hátul a burkoltat alatt megoldani
-
bul07
nagyúr
-
Upo
addikt
válasz tboldi #19556 üzenetére
Az ablaktörlő motoron szokott lenni kapcsolt 12V, le lehet venni az ajtóban a motorról, vagy mielőtt bemegy a csomi ajtóba. Nekem is arról megy a hátsó egy szivargyújtó töltővel, amiből kiműtöttem az érintkezőket és fixre be van forrasztva a belsejében a 12V bemenet. Így nincs zárlat probláma, mert a műanyag burkolaton belül van minden. a kamera meg egy fél arasznyi micro usb kábelről megy. Lemezből csináltam neki tartót, az ablaktörlő motor csavarjait használom rögzítési pontoknak, és csak a tartó bilincs jön ki a burkolat alól az ajtón.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #19555 üzenetére
Ha minden igaz, 3,5 m a mellékelt kábel hossza, nekem meg 4,1-4,2 m kell a becsléseim alapján, úgyhogy az 1 m-es hosszabítómmal jónak kell lennie.
Köszi mindenkinek!
Ha lenne állandó, gyújtásról kapcsolt 12 V a csomagtartóban, mennyivel egyszerűbb dolgom lenne...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz tboldi #19434 üzenetére
Neked szivargyújtóról megy vagy bekötötted direktbe biztosítékhoz?
Nekem is így van csak a másik oldalon és kicsit fentebb ami miatt benne vannak a fekete pöttyök ezért lejjebb kell tennem majd.
Ti használtátok hozzá a fóliát amit adtak hozzá felrakáshoz a szélvédőre?
Nekem nem akart így felragadni ezért anélkül tettem fel,most nem bírom leszedni..Látom azért legtöbben fentre tesszük,nyilván ott van a legjobb helyen,ha körbe vezeti az ember a kábelt.
-
senior tag
-
senior tag
-
wrrs
tag
válasz tboldi #18955 üzenetére
De amúgy tényleg csak ennyi.
Annak okán, hogy a meleg hatására az anyagok engedni fognak éppen ezt az 1mm-t "rontották" el a tervezéskor. Így alapjáraton nem szorul a modulra, könnyen lekapható, igaz, pár hét alatt előjöhet ez az elengedés és a kontakt hiba.Mondjuk a GPS modul házát nem anyagában bepattanósra és rögzítőfülesre kellett volna fröccsönteni, hanem csavarosra. Úgy nem lenne gond.
Először elszörnyedtem a videó láttán, amikor pillanatragasztóval fixálta a csávó, de valójában ez a legjobb és legokosabb döntés a felrakás pillanatában.
-
Dr.NX
addikt
-
sambenez
Topikgazda
válasz tboldi #18612 üzenetére
A kamera azért jó mert látom a lökhárítót, és akár kevesebb mint 1cm-re is közel tudok menni a mögöttem állóhoz beállás közben.
Egyébként én is tükörrel tanultam tolatni, ráadásul csak kettővel. De abban az időben jobban ki lehetett látni az autókból is.
Tehát akkor csinálod jól ha a tükröt ÉS a kamerát együtt használod.
Nekem nincs egy hete hogy egy kisgyerek majdnem alám szaladt. Ha nincs kamera szerintem ma nincs gyerek. -
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18539 üzenetére
Na te , pont ezt írtam a múltkor hogy nekem 70mai pro forma hátsó kamerás lehetőséggel az tetszene, és tessék
Remélem nem nagyon lesz elszállva az ára, bár a 4k miatt biztos
Mi a francnak a 4k
Remélem lesz ilyen formában nem 4k verzió is ami nem kerül majd sokkal többe mint a 70mai pro[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tboldi #18249 üzenetére
Pro beállításai között lehet olyat állítani hogy a kijelző sose kapcsoljon be?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz tboldi #18224 üzenetére
Én még nem fizettem, de nagyon úgy áll, hogy az lesz a vége.
De nekem Ultragauge lesz, hibrid autóhoz jobb ha 4-nél többet látok egyszerre.
Amúgy nekem is jobban tetszik a SGII formátuma, de nekem többet ér a 8 hely mint a csinos pofi.
Viofo-nál is jött elő hasonló, ott meg a tápot kapja a talpból. Ott is próbálkoztak különböző stabilizáló technikákkal, szigszalag, gyorskötöző darab, EVA foam, stb, és általában be is válnak. Lehet hogy itt is pozitív eredményt lehetne elérni. [link]
Ja, még annyi különbség azért van, hogy a 70mai terel a reklamációk miatt, a viofo meg áttervezte a csatlakozást, és már az A119-ből is a javított szériával folytatták a gyártást. Rohadtul nem mindegy, hogy valaki hallgat a felhasználói közösség észrevételeire, javaslataira is, és még meg is csinálják, hardver és szoftver vonatkozásban is![ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest