- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok. Van egy ilyenem Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07 HD Backup Camera Midrive RC04
De a parkoló mód nem működik hiányol egy kábelt.De milyet és hova kell bedugni? A tolató kamera még nincs bekötve. -
nünüke1975
aktív tag
Az az idegesítő az egészbe hogy azzal leírásba rohadtul nem szerepel hogy nekem még kell hozzá vennem egy kiegészítőt
-
nünüke1975
aktív tag
-
nünüke1975
aktív tag
70mai visszapillantó Dash Cam Wide nem lehet kikapcsolni a hangot hogy ne dumáljon? Még valami: nem lehet hogy ne akkor kapcsoljon be a kamera ha nyitom az ajtót?Elég rossz így mert akkor is vesz ha csak ki vagy beteszek valamit az autóba.
-
nünüke1975
aktív tag
Van Hardwire Kit itthon.Jobb áron mint az alin és 5 nap alatt itt van.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz Teszla_ #20492 üzenetére
Nekem ez van. Ha tükrös is jó akkor ez a legjobb.Ha parkoló mód kell akkor ez is kell.Innen rendeltem.Eddig jónak tűnik. Ami nekem nagyon bejön és amire nem számítottam az az hogy a tükör módban a tükör sötétebb.Van hozzá hátsó kamera HD felbontású.Az első full HD 32 gb kártyával használom. 3 nap alatt itt van.Sötétbe is jó ahhoz képest amilyenek vannak a piacon.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz MaCS_70 #20683 üzenetére
Igen csak az a durva ha az előtted lévő menetfénnyel közlekedik ilyen borult időben,mert az ugye hátul nem világít és úgy mész bele akkor is te vagy a hibás mert nem tartottad be a követési távolságot. Mert nem vágja a faszi hogy hátul is kell világítás. Az ilyeneket büntetném.
-
nünüke1975
aktív tag
A 70 mai tulajoktól kérdezném konkrétan a tükrösöktől de lehet hogy mindegyik ezt mondja"memorycard slow stb stb. mivel nem értek angolul nem tudom mit mond,mi a baja a kártyával. Elmond egy egész mondatot de nem tudom mit jelent.Tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Memória kártya lassú ezt mondja a kamera. Direct class 10 est vettem hogy ne legyen gond. Erre gondja van. Mi tévő legyek? Nem akarok nagy összeget áldozni egy másik kártyára.32 GB van most benne. Formáztam is a kamerával,de ugyanaz
-
nünüke1975
aktív tag
70 mai tükrös kamera kiirja hogy van frissítés. Hogy tudom én azt frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest