Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz szabonagyur #20313 üzenetére
Igen mert abban nincs parkoló mód
Egy szivar töltőt adnak hozzá. ami két portos, meg egy hosszú USB-Micros USB kábeltAkkor van gond ha szivargyújtó aljzatban állandóan feszültség van, mert akkor vagy állandóan ki be kell dugdosni vagy fixre be kell kötni egy vezérelt helyre
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #20311 üzenetére
De van árelőny, hisz az 1S-hez nem szükséges hardwire kit, mert nincs benne parkolómód, az eleve drágább Próhoz kell csak megvenni, ha akarod használni ezt a funkciót.
Átrakni több szempontból is bajos. Mindegyik autóba be kéne fűzni egy-egy kábelt, és mindegyikben kellene lennie tartónak, amit meg gyakorlatilag nem tudsz megvenni külön. Egyedül a Pro GPS modulját tudod megvásárolni utólag, ami egyben tartó is, de így feleslegesen drága lehet.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #20309 üzenetére
Szerintem csak automatikusan tud indulni, ha a giroszkóp lökést érzékel, de nem tudom biztosan, én kikapcsoltam ezt a funkciót.
Illetve ehhez kellene egy hardwire kit is (4500 Ft @ xiaomi.hu) a folyamatos áramellátás érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #20307 üzenetére
Nekem van mindkettő, egy Pro elől és egy 1S hátul, az előbbinek sokkal szebb a képe (nem csak a felbontás, hanem a színek, a dinamikatartomány, stb. is), illetve ha szeretnél parkolómódot, akkor mindenképp a Prót válaszd, az 1S nem képes rá.
-
sambenez
Topikgazda
válasz szabonagyur #20303 üzenetére
A Xiaomi YI DASH CAM már vállalható, és 15e ft körül megkapod itthon.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #20303 üzenetére
Hali!
A 70mai 1S pl. olcsóbb, ha ez a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest