Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz Copilot64 #12918 üzenetére
<mekkelek okoskodik>
Megmérném, hogy normál feszt ad-e. (halott-e az akksi) 3v alatt nem jó, bár rá lehet próbálni bikázni, de óvatosan, mert a képen elég deformáltnak tűnik.
Ha igen akkor megnézném, hogy egy 18650-el úgy, hogy csak 2 ág van rákötve elindul-e
ha igen, akkor nem lesz rossz a 2pólusos (jó se, mert gondolom nem dísznek van a 3. kábel). ha nem, akkor gondolom a 3. kábel egy bms lehet vagy valami ami infót ad a kamerának az akksiról. ekkor meg lehet azt próbálni, hogy veszel egy új lipot, arról leszeded a saját elektronikáját és ezt meg rárakod. (tesztelni tudok adni egy lipot ha megfordulsz bp-n)a szívás a fentiekben ott van, ha az akksinak az elektronikája hasalt el és csak azzal hajlandó elindulni.
</mekkelek okoskodik>[ Szerkesztve ]
-
bajvan2
tag
válasz Copilot64 #5451 üzenetére
A pécsi kocsikázás lennél Te?
Itt ugyanazokat kérdezném. Amit 1296P-nek írsz a videó címében azt a youtube 1080P-ként játssza. Szóval akkor melyik a valós adat? (Nem igazán vagyok elájulva a minőségétől.) Lehet, hogy újra csak én vagyok a hülye, de itt is homályosnak látom a szélét. Illetve szintén élnének a felfogatás kérdései is. -
Arti1
aktív tag
válasz Copilot64 #5068 üzenetére
Neked mennyi idő után váltott shipped status-ba a rendelés a gearbest-en? 3-án rendeltem, most 7-e van (volt közben hétvége is), még csak ott tartok, hogy köszönik, megkapták 3-án a pénzt és pont. Semmi processing vagy valami hasonló... Lehet, hogy most túrják fel a raktárt az utolsó ilyen kameráért
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Downsampling
senior tag
válasz Copilot64 #4629 üzenetére
Szia!
Igen, azt már láttam, hogy G-sensor van benne, meghogy nagy látószögű. De azt gondolom, hogy plusz egy GPS-beszerzésével (talán a GearBest is van) összességében már többe kerül, mint a G90-7S, aminek viszont mégiscsak 170 fokos a látószöge, a bemutató videóban is mutatják, illetve a dobozán is rajta áll nagybetűkkel, hogy 170 degrees wide angle... Szóval, szerintem az nem elírás...
-
Downsampling
senior tag
válasz Copilot64 #4626 üzenetére
Köszi, néztem ezt is, mert szimpatikus, de ha jól látom, ebben nincs GPS (sőt, talán még G-sensor sem). Ha rosszul tudom, szóljatok, mert azonnal lecsapok rá...
Nem vagyok valami nagy szaki kamerák és fényképezők tekintetében, de szerintem a CMOS-nak nem sok köze van a látószög nagyságához. Az "csak" azt határozza meg, hogy mennyi pixelt képes feldolgozni, illetve a képet hányszor hány pixelre tudja leképezni. A sok (vagy) kevés pixel összejöhet 90 fokos, de 180 fokos látószögből is, teljesen mindegy. A látószöget szerintem csakis az optika, szigorúbban véve a lencse, vagy lencsesorok határozzák meg. Ezt még befolyásolhatja az optikát körülvevő foglalat mérete, illetve előrenynyúlása. Így elméletileg 180 fok lenne maximális, de az optika körüli keret ezt némileg csökkenti, mondjuk 178 fokra, vagy éppen 170-re. De ha az optika csak 120 fokra képes, akkor hiába a nagyfelbontású CMOS, a 120 fokos képet fogja sok-sok pixellé alakítani. (a linkedben, az Omnivision oldalán nem is említenek látószöget, szó sem esik róla, mert nincs is hozzá köze.) Bocsi, nem kötekedni akartam...
Ezért kicsit szomorú vagyok, ha a Dome nem 170 fokos. A kamion szélévdőjének képaránya kb. 2,5-3 darab 16:9-es monitor egymás mellé helyezésével írható le nagyjából. Szóval igencsak szélesvásznú mozi! Tehát a kemarának lenne hova belátnia, bőven vannak olyan helyek, amiket én, a baloldali ülésből sehogyan sem láthatok. A legveszélyesebb és sajnos ezt nem is értik meg a személyautósok, a jobb oldali A-oszlop kitakarásában van. Tipikusan akkor szokott ez nekem nagy fejvakarásokat, s nagy fékezéseket okozni, amikor én megyek az autópályán a külső sávban, s egyszer csak megjelenik a kamion előtt pár centivel egy cammogó személyautó, aki épp felhajtott a pályára, de azt már nem tudja, hogy gyorsítva és a bal tükröt figyelve illik besorolni. Nem hosszú kaminonos pályafutásom alatt már több tucat ilyen autóst lapíthattam volna ki a 40 tonnával, de eddig valami hetedik érzék mindig megóvott az ilyen balesetektől, pedig én az ülésből nem láthatom az ilyen mazsolákat, akármennyire is körbe vagyok véve szuper tükrökkel. Szóval fáj a szívem, ha tényleg csak 120 fokos mindegyiknek a látószöge. Tuti nem 170 a Dome-é?
Illetve a linkelt G95A biztosan nem GPS-es?
Várom a gyors válaszaitokat, mert mindjárt vége az akciónak...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Copilot64 #4494 üzenetére
Nálam 1080p ajánl fel a youtube max, de volt már ilyen az én videómmal is, és pont eben a felbontásban.
Amúgy teljesen jó, a nap már elég magasan van hogy ne rontsa nagyon a felvétel minőségét, a műszerfal kicsit tükröződik de az másnak is. Rögzítőn lehet valamit húzni hogy merevebb legyen? Azzal még lehet javítani egy kicsit a gépen.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Copilot64 #4491 üzenetére
660Mb egy 5perces videó abban a felbontásban.
Elméletileg van benne torzítás csökkentő funkció (Dewarp Function: nem kikapcsolható, mindig működik)
Youtube-on mintha láttam volna hogy valaki 64gb-al használta, én még nem próbáltam.
Give them hell Ukraine!
-
bajvan2
tag
válasz Copilot64 #4480 üzenetére
Ja például a belső sáv lakó vánszorgó népséget.
Pedig egy halom bonyodalomtól megkímélhetnéd magad, például nem kellene vörös fejjel anyázni mikor eltépnek neked jobbról, jelen esetben nem kellene csatornafedeleket kerülgetned...
De meg ne sértődj, ez csak úgy bevillant, egyébként nekemtök8, sőt addig jó, míg mindenki a belsőben önérzeteskedik és durcáskodik.Nagyon várok már egy olyat, mikor valaki beteszi, amint szerinte piszok szabálytalanul körbeautókázzák jobbról-balról-záróvonalról-járdaszigetről-parkolóból és erre kontra meg lehetne mutatni a saját felvételről, hogy ő fél perc alatt dettó 20 szabályt "hágott", csak azzal nem foglalkozik. Ilyen esetben megszegném a fogadalmamat, hogy soha nem mutogatok senkit.
Elhagyatott helyek... Ezen épp gondolkoztam, hogy ilyeneket tennék fel, van pár, aztán megláttam ténylegesen, hogy 7-800 mega egy és ezt 40 kbytal feltölteni... Megette a rosseb.
-
bul07
nagyúr
válasz Copilot64 #4470 üzenetére
Úgy szeretem megfejteni hogy ép hol van a felvétel, van hogy a ruszki felvételek alapján is megkeresem hogy hol történik ép az eset
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz Copilot64 #4422 üzenetére
Minél gyorsabb, annál jobb. Class 6 is elég neki amúgy, régebben számolgattuk itt.
Viszont itthon 3x ennyi egy jó kártya, és Transcend sztem nincs is, legalábbis én nem találtam nagyobb üzletekben ezeket a kategórájú kártyákat.
Sandisk-et szvsz kerüld, nekem az összessel bajom volt, Kalandornak is (szerintem kártya hiba nagyrészt a hibáknak amiket írt).(#4423) bul07 : Jogos, főleg amennyibe kerülnek..
[ Szerkesztve ]
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Copilot64 #4322 üzenetére
Megreklamáltam, meg is jött a válasz: azért nem küldték el, mert nem adtam meg a szállítási címet.
A jó édes ##@#!! Minden eddigi rendelésem elküldték, és megérkezett úgy, hogy a regisztrációkor megadtam a címem. Szerintem simán elfelejtették elküldeni, csak nem vallják be. Na mindegy, majd én is elfelejtek rendelni tőlük a jövőben...
Azt hiszem TaaT kollégának van ilyen kamerája, és megelégedéssel használja. Én nem tudok róla nyilatkozni, sosem volt ilyenem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Copilot64 #4318 üzenetére
Készülj húsz napra.
Első lehetőség, megérkezik két hét alatt. Ekkor mondhatod, hogy "Naugye, hiába húsznapozott a paraszt, hogy megérkezett két hét alatt!"
Második lehetőség: "Heh, egész jól belőtte, tényleg húsz nap alatt jött meg. Legalább volt időm rákészülni, hogy nem ér ide tizennégy nap alatt, ahogy eredetileg gondoltam"
Harmadik lehetőség: "Hát, végülis a húsz napba már beletörődtem, ez a plusz hat nap már nem oszt, nem szoroz"(#4319) JJ hunter Mikre gondolsz pontosan?
Cicikre. de hogy jön ez most ide?
Ha formáztál már lemezt számítógéppel, akkor tudod, hogy van ott pár jelölőnégyzet, meg egyéb választási lehetőség, amikről az egyszeri halandónak fogalma sincs, mit jelenthetnek.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz Copilot64 #4302 üzenetére
"The new Ambarella Mini 0805 is a upgrade of the populair Ambarella Mini 0801"
Ja ez semmi, csak azt írják hogy a mini 0801 házában van a 0805 belső.
Nem ritka hogy egy házat sokáig használnak, az enyémre is az van írva hogy 1080p, ami azt jelenti hogy ez még a G90 háza, azóta pedig már van belőle 2 újabb generáció.
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest