Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Két gyorswaxot tudnék könnyebben beszerezni. Melyik az inkább ajánlott? Ultra Nano Gyors wax 2.0+Lotus Home kendővel Vagy ha jól emlékszem turttle wax van a Tescóban. Egyiktől sem csodát várok -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Tippre gázolaj szűrő csere közben sikerült. Sima mosással nem jön le. Őtletetetek van rá ?
[kép]
Amugy elég kényes egy fényezésem van vagy én nem tudom, csak jó fényviszonyok között látszik de rohadt idegesítő hogy gondolom én a zsíros kezem miatt ilyen lesz. Valaki jár hasonló cipőben?
[kép]
Elore is köszönöm a segítséget
Ezt leszámítva örülök neki hogy nem egy fehéret vagy feketét vettem hanem kicsit kilógok a flotta autók sorából
[kép] [kép] -
fesii
aktív tag
válasz jozsi252 #43524 üzenetére
Számomra azért hihetetlen, hogy "autóápolásból" ilyet össze lehet hozni... Akár profit akár olyen mennyiségű folyamatos munka legyen, hogy az a hely ki legyen használva.
Plussz fogalmam sincs de ha a tudásom meg az ottani felszerelésem is itt meglenne magyarban nem biztos, hogy megélnék belőle. Vagy ti hogy látjátok ezt? -
fesii
aktív tag
Lehet hogy van olyan szer ami tényleg jó, de csak azoknak a videónak szabad hinni ahol mondjuk miután végzett elhúzza az ujját a ponyván vagy akárhol. Akkor látni igazán hogy van még simán egy árnyalat ami érintésmentesen nem jön le.
Fogalmam sincs de szerintem más a festés az autoszállítomon mint egy sima személyautón.
Nem vagyok benne biztos hogyha lemosod az autód egy erős kamionos érintésmentes vegyszerrel akkor marad az autón fényezés.
Mióta lusták lettek azóta autókkal megpakolva nem mossák le. Régebben sem lehetett elméletben de azóta gyakorlatban sem.
Persze lehet én tudom rosszul de nekem ez a tapasztalatom[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a koch cheminek a belső? (Refresh)tisztitòját. Bejött tényleg nagyon szép tiszta lett de új autó érzésem azért nincs. Autoszallitokent dolgozok tudom milyen egy új műszerfal Bár lehet az én hibám is mert az ápoló kimaradt a kosárból rendeléskor.
Ezen felbuzdulva elkezdtem nézegetni kárpit tisztítót egy karcher se 4001 a kiszemelt. 48 Mátyás az ára még 2021majusig garis. Valakinek személyes tapasztalata van ezzel a típussal kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy használ-e itt valaki belső takarításra koch chemie termékeket. YouTube-on nézegettem videókat amin a srác ezt “ajnározza”.
Meggyőzött de azért van egy kis topshop beütése a videoknak, ezért érdekelne a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest