- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Oda van írva a cikkben, hogy nincs dátum.
Részemről a törésmodell nem érdekes, az n. problémája ez az AC-nek. Nem törni kell az autót, hanem menni veleA Yellowbird-től mindig elkap egy bizsergő érzés, azt párszor körbegergetem majd Zandvoort-ban az tuti.
Sajnos az nem ma lesz...
-
tome0001
senior tag
Ver. 1.0 pálya és autó tartalom: [link]
Most akkor holnap megkapjuk az 1.0 RC-t? Mit tudtok?
-
wolf033
senior tag
Nem, hogy inkább ezzel foglalkoznánk. [link]
-
Multi13
tag
válasz
IntelKiller7 #3286 üzenetére
Akiknek nem kell kuplung és H váltó és költeni sem szeretnének rá annyit, azoknak sztm még mindig a DFGT lehet a legjobb választás. Én korábban két EX-et elkoptattam már, viszont a jelenlegi DFGT-m még mindig olyan és úgy működik mint "újkorában". Sok ismerősöm van akiknek szintén ez a típus van (régebb óta mint nekem), és túl sok panaszt senkitől sem hallottam idáig.
Anno én is olcsóbban jutottam a DFGT-hez, de ha most netán kormányra lenne szükség, akkor tuti ezt venném meg még mindig. Persze a korábbi +50 ezres ár az irgalmatlan sok volt érte, de a jelenlegi MM-os már sztm vállalható (főleg abban a tudatban, hogy ha vki megveszi, az feltehetően el is könyvelheti h akár több évig ki fogja szolgálni). Max annyi aggodalmam lenne, hogy nem e esetleg refurbished termékek már ezek.... -
stickermajom
addikt
válasz
IntelKiller7 #3286 üzenetére
Nekem is 22 korul jott Logitechtol. Ugy nez ki mi eleg jol jartunk anno
-
Nunder
őstag
válasz
Multi13 #3282 üzenetére
Hát ezen most kicsit felrántottam magam. MM-ban drágább volt végig, nekem meg volt Bözsi ajándékutalványom, gondoltam maradjon akkor az Edigital. Még le is jött belőle 5% a kupon miatt. De most hogy a MM ennyit levett az árból... Ráadásul asszem megeszik a Bözsit is. Ilyen az én formám
-
IntelKiller7
veterán
Én 2010 nyarán vettem zsír újan az überkonzoltól kemény 20.000Ft-ért
És 2010-ben jött ki az GT5 és felment 30-ra. A legjobbkor vettem ,sajnáltam, hogy nem vettem többet, csomót lehetett volna nyerni rajtaszerintem 30 felett nem éri már meg annyira. Akkor inkább egy G25 használtan, vagy 70ért egy zsír új G27
-
JoinR
őstag
Szerintem még rém drága így is...1-2 évvel ezelőtti árához képest legalábbis...ekkor 20-23k-ért hibátlan pár hónaposat lehetett venni, 50-55k körül meg új G27-et. Nem lennék annak a helyében, aki most akar kormányt venni...nem csoda, hogy felkúszott még az őskövület Momo-k ára is.
-
Multi13
tag
Hétvégén voltam a Médiában és azt vettem észre, hogy egy elég nagy csomag DFGT érkezett hozzájuk. Ha jól emlékszem korábban ~50e FT környékén volt náluk ez a típus, most ennél jóval olcsóbb. Ha esetleg vki gondolkozott kormánycserén, akkor azoknak jól jöhet (gondolom az összes Mediában hasonló a kínálat).
Gadfly - maszim.hu
-
neilszab
őstag
Nem nagyon kell semmit sem állítani a dolgokon, nyilván az irányítást meg a grafikát be kel lőnöd magadra, de kb ennyi. Setup meg van fent a futamok topikjában...
Itt minden infót megtalálsz: Assetto Corsa Tesztkupa - Imola
Követve a leírást és a linkeket miden infóra fény derül, elég szájbarágósan le van írva...
-
Nunder
őstag
Tegnap végre szert tettem egy DFGT-re, így most már teljes pompájában élvezhetem a játékot. Bele is tettem tegnap vagy 4 órát, elképesztően tetszik. Csak kuplung meg gázfröccs rásegítéssel megyek, kezdem megszokni.
Mivel látom, hogy az itteni futamok is az E30-cal zajlanak, így annak álltam neki, és most már sikerül is épkézláb köridőket menni, amin még nyilván van mit csiszolni, de gép ellen nehéz bemérni, hogy hol is kéne pontosan fékezni, stb.
Így arra gondoltam, hogy becsatlakoznék a napi BMW-s körökbe. Ha lehet valaki foglalja már össze, hogy egy vanilla játékon mit kell módosítani, hogy tudjak csatlakozni, és hogy hogyan is működik a futamok szervezése.
Szerintem vannak még rajtam kívül olyanok, akiket érdekel, ezúton javasolnám egy összefoglaló írását és beállítását (olvastam, hogy van már rá törekvés), nem kis segítség lenne az újoncoknak, és vannak itt szép számmal, akik már benne vannak a témában és csak egy kis időt kellene rászánni, hogy kisujjból kirázva összeszedjék a fontos és hasznos infókat.
-
IntelKiller7
veterán
Így van, nem biztos, hogy feküdni fog más setupja, nekem rFactorban nagy mákom volt, mert csapattársam pontosan ugyan úgy vezetett és ugyan azokat a beállításokat szerette mint én.
Persze ha sehogy sem megy, akkor érdemes letölteni más setupját, és azt állítgatni és próbálgatni.
Sokat kell tesztelni, hogy beletanulj. Nekem is 1-2 év volt kb
[link] -
neilszab
őstag
Cikk alján:
-
zsiz
őstag
válasz
IntelKiller7 #3274 üzenetére
értem, nem vagyok valami nagy mágus (pontosabban egyáltalán nem értek a setupoláshoz...). lehet valahonnan letölteni? vagy legalább leírás (értékekkel) van valahol, hogy mit hova érdemes állítani?
-
hermanyi
addikt
-
zsiz
őstag
azt szeretném megkérdezni, hogy ez normális-e, amit 0:22-nél művel az autó (rázkódik kanyarban).
VIDEOesetleg valamelyik mod hibája (autó vagy pálya)?
esetleg autó setup-pal kéne játszani?
esetleg a játék, vagy a kormány (DFGT) beállításai között nem jó valami?azért zavar, mert ilyenkor a kormányt is eléggé rángatja.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3150 üzenetére
Folytatódik az Assetto Corsa Tesztkupa, most vasárnap este Monza-ba látogat el a mezőny!
Mivel a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe, így még minden új csatlakozónak van esélye a végső győzelemre és az izgalmas fődíj elnyerésére!
A részvétel NYÍLT a bajokságnak nyertese és két további szerencsés résztvevő kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!
A prekvalifikáció és a gyakorló szerver már megy, eddig közel 50-en futottak köridőt, így fel kell kötni a gatyót, ha be akartok kerülni a legjobbak közé!
AC Tesztkupa - 3. forduló - Monza:
2014.10.05 (vasárnap) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. ARészletes infók: Assetto Corsa Tesztkupa
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/eventA fődíj:
Jövő héten Imola-ban folytatjuk, gyertek!
-
raczger
őstag
válasz
stickermajom #3254 üzenetére
Pont oda nincs, találtam 3 setet más pályákra, talán nordra kiindulópontnak jó lesz: [link]
-
Steady74
addikt
nem akarok belemenni semmilyen szájkaratébe... hermanyi az én beállításaim alapján megcsinálta a szerót, csatlakoztunk hozzá mindketten, meg macy is. többen a gocompete oldalról, valamint mások is, akik nyomják az AC-t host-olnak maguknak simán szerót és játszanak rajta, nem kell semmilyen plusz szoftvert feltenni és hálózati beállításokat eszközölni. azt hiszem is ez tök logikus.
gondolom, hogy megérted (leírtam) miért nem teszek egyéb virtuális hálózatot fel a gépemre, ha nem, akkor sincs baj. -
stickermajom
addikt
Üdv!
Valakinek véletlenül nincs egy épkézláb setupja E30 DTM-hey Nordschleifére? Valami kiindulópont jó lenne.
-
Steady74
addikt
válasz
barcalaci84 #3247 üzenetére
tuti, h jó IP-hez tartozó portokat nyitottam meg... amit még nem tudok, hogy ugyan mindig ugyanazt az IP-t osztja a router az eszközöknek (így a PC-nek is), a statikus IP beállítással még elszórakozok egy kicsit ...
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #3247 üzenetére
Fix IP-ket kell beállítani és akkor ilyen gond nem lehet.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Steady74 #3246 üzenetére
ezt a loopback adaptert én is felraktam anno, mert én se tudzam saját szerverre csatlakozni...ez önmagában nem oldotta meg nálam , de utána DMZ-vel sikerült...majd később az említett plusz portok megnyitásával is....
ami még eszembejutott: biztos h jó IP-hez nyitogattad a portokat, vagy állítottad a DMZ-t? (gondolom nálatok is több gép/telefon kapcsolódik a hálózatra)mert az is szokott változni nálam h mi a gépem IP-je és akkor át kell nekem is írni a routerben megint
-
Steady74
addikt
válasz
barcalaci84 #3242 üzenetére
nem.. megnézed a szerótam? steady74, pw nincs
-
neko18
senior tag
Aki modvadász annak érdemes lehet ebbe a youtube csatornába belesnie
-
Steady74
addikt
válasz
barcalaci84 #3230 üzenetére
semmi változás nincs... megeszem a hajam
use flow-t nem tudom nullára venni, vagy bepipálom vagy nem
a játékban látom a szerót, de nincs autó ami választható lenne, szal ua mint eddig volt. -
akela91
addikt
Jövőhéten infók a végleges AC-ról.
"Hello AC followers,
important updates and news about Assetto Corsa 1.0 incoming next week. Thanks for your patience and passion, stay tuned." -
Steady74
addikt
válasz
Köszi Laci, este megnézem. átállítom a router akkor a két eddig megnyitott port esetében UDP+TCP-re illetve a másik két portot is megnyitom, meglátjuk mi lesz.
Kommy, neked is köszönöm, ha elfelejtettem volna korábban ezt megírni
-
törölt tag
válasz
A srác becsukta a blogját
-
Kommy
veterán
válasz
A Flow control mit csinál pontosan?
-
barcalaci84
őstag
válasz
Steady74 #3228 üzenetére
legyen tcp és udp is
pickupos servernél hogy te is tudj csatlakozni a http port megnyitása mellett nyiss egy másikat is pl ha http port 8075 akkor a következőt is nyisd meg (8076) (de lehet a 8074-et kell erre nem emlékszem)
emellett ha még így se megy akkor DMZ-t állíts és úgy menni fog...
viszont a FLOW controlt rakd 0-ra!!!!!!! 10 fő felett garantált a repkedő autók ha bekapcsolod a flow controlt
-
MPowerPH
félisten
Tudtok nekem mondani legjobb koridoket Monza -ra? F40 -el, es Ferrari 599XX EVO -val erdekelne.
-
Attila2003
tag
Törés fizika? Avval mi lesz?
-
Jack@l
veterán
Tomsteel kollégától egy kis összefoglaló a legújabb infókról:
- Nissan GTR-t, az utcai változat az alapjátékban ingyenes lesz, a verseny változat pedig fizetős DLC formájában lesz elérhető.
- Kockásra fékezhetőek lesznek a gumik, lesz szemcsésedés, hólyagosodás, elhasználódás.
- Oculus Rift támogatás gondolom a DK2-höz.
- Működő KERS rendszer, aminek a két hiper- hibridautónál lesz jelentősége, fékezéskor tölt, kipörgésgátlóként is működik, stb...
- Kétféle karrier mód.
- Toyota GT86 (nem hiszem, hogy az alapjáték része lesz)
- Átdolgozták a motorhangokat, ami főleg külső hangoknál lesz tetten érhető.
- Boxkiállás, egyelőre csak multiplayer módban. -
macy
addikt
Próbáld ezekkel. A jelszó az amit használni szoktál.
-
-
Kommy
veterán
válasz
Steady74 #3214 üzenetére
solution :
install the "Microsoft loopback adapter" (http://4sysops.com/archives/how-to-install-loopback-adapter-in-windows-8/), this will create a new virtual network interface
assign your external public ip address (http://www.whatismyip.com/) to this new interface (Click the right mouse button on the adapter in "Network and Sharing Center", choose "Properties" and go to the entry "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), click "Properties")forrás: Ac fórum.
-
Steady74
addikt
Srácok, segítséget kérek, mert nem boldogulok, és szétbsz az ideg.
Macy ugyan megpróbált segíteni de nem jutottam előbbre csak egy kicsivel host-olás terén, viszont köszönöm a segítségét itt is
Elolvastam több külföldi post-ot, de azok sz@rok voltak. Mondom eddig hol tartok:
tűzfalon az összes szükséges program átengedve
routerben kért portok megnyitva
acserverlauchert indítom, autót kipipálom, pályát kijelölöm, max clients beállítom, server name, password szintén, csak practice kipipálva, meg az use flow control és a pick up mode. ezzel az első fül letudva.
Entry list fül: add new playerrel megadok 3-4 autót név, csapat és giud nélkül
rules fül alapon marad
save gomb. kiírja h menti az ini file-okat
indítom az acserver.exet-t, lefut a dos-os ablak, kiírja h ok minden
más be tud lépni a szerómra én nem. nincs join gomb, csak a refresh server infó, valamint nincs a select available car ablakban autó amit ki tudnék választani, refresh server infóra nyomva meg "unable to contact server"infó jön.mit nem csinálok jól?
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #3212 üzenetére
Nord, meg 6-8 autó: Nissan, Corvette, "Porsche", Alfa, Audi...
Volt róla szavazás, assetto fórumán talán még megtalálod. -
kokoaliga
tag
Ha ez a beta verzió akkor megint meg kell vennem a játékot amikor már megjelenik a végleges mód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest