- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azért ebben nem volnék olyan biztos... elvégre az említett 105%-os kockázat a valóságban súlyos pénzeket jelenthet, ha 2x annyi motor kell egy szezonra emiatt. A monitor előtt ülve könnyű azt mondani, hogy áh, persze, had kockáztasson, aki akar. De ha a valóságban nem kapcsolgatják (nem tudom, de nem tűnik reálisnak, hiszen pont azért van ez a rendszer, hogy védje az autót), akkor onnantól ez nem volna túl életszerű.
-
likeaRAINBOW
senior tag
egyrészt a 2400 az non-K proci, szóval a húzás egy H77-es lapban nemigen megoldható, másrészt a 7850 az egy 270 2 GB-os kártya. Tény hogy nem egy erőmű, de hotlapba bőven van 100 FPS és a GPU 100%on pörög, multiban van 50 FPS 60%os GPU kihasználtsággal, a CPU meg 75%, ami fölé nemigen megy senkinél ha jól tudom.
-
fLeSs
nagyúr
Az a gumizódás amire gondolsz az csak annyi, hogy verseny előtt beállítod a tapadásszintet, kb. rFactor 1 szint.
azért mondtam, hogy dinamikus nem lesz.
N€T0X|N: azért írtam, hogy nemtom volt-e róla szó. Stefano konkrétan kijelentette többször is, hogy nem lesz egyik sem, szóval ennyi.
-
fLeSs
nagyúr
Nem ésszerű. iRacingen is úgy működik, hogy ha pl. GT3-as versenyen akarok indulni és csak a RUF-ot vettem meg, attól még indulhatok, a játék szimplán letölti a többi autót - amiket persze nem vezethetek.
Nem ésszerű, mert
1. megosztja a játékosbázist -> azok akiknek nincs meg a DLC nem tudnak csatlakozni a DLC-s szerverekre -> kevesebb játékos a DLC-s szervereken -> elégedetlen "nem DLC tulaj", mert nem tud csatlakozni
2. választás elé állítja a szerverüzemeltetőt -> DLC-s autót lehessen választani? ha lehet, akkor kevesebb a játékos, ha nem, akkor a DLC-s autó értelmét veszti azok szemében, akik megvettékMinél több DLC jön ki annál nagyobb lesz a probléma ezzel.
Annyit kéne csinálni, hogy lehessen csatlakozni, a szerverről letöltheted az autót (hogy lásd a többieket akik azt az autót vezetik), de nem tudsz vele versenyezni, ennyi. -
-
-
fLeSs
nagyúr
Igazából van ezeken kívül is élet (mindenféle eldugott blogok és modos facebook profilok), csak sokat kell keresgélni és a franc se tudja ezek mennyire reálisak, gondolom a többségük konvert vagy ilyesmi.
Találtam egy külsőleg vmennyire felturbózott Simraceway Watkins Glen konvertet
, van hozzá AI is, a pálya layout egész jó első ránézésre (körbementem
).
-
-
AMD_ok
őstag
Oke, csak eleg bosszus vagyok bizonyos dolgok miatt, es kivancsi lennek/vagyok, hogy esetleg sikerult e odafigyelni a felhasznaloi igenyekre, eszrevetelekre. Nem sorolom itt ezeket, mar megtettem regebben, de van egy par irritalo teny, amit mostmar nagyon gyorsan javitani kellene, es itt nem is nagy dolgokra kell gondolni ...
-
Joshi
titán
Készítettem 4k finomított grafikás beállítást. A grafikus beállításokat mindenki ki tudja próbálni hogy neki hogy tetszik, szerintem ez még aránylag jól néz ki de nem annyira erőforrás igényes.
Online nem tudtam rajtos mérést végezni, de idővel azt is pótolom ha valakit érdekel, ha nem akkor nem.Fraps-al mértem és a konfigom az alábbi beállításokkal ment.
Proci: i7-4790k@4.6Ghz
Mem: 2x4GB 2133Mhz@11-12-12-32 2t
VGA: Gigabyte 980Ti Ref@1400/1950 (módosított bios kitolt TDP-vel)
A rendszer vízhűtéses, a hőmérsékletek max 400-500rpm-es ventifordulattal lettek monitorozvaAz eredmények:
Single_SPA_458GT2_finomított garika
2015-06-28 20:25:03 - acs
Frames: 39287 - Time: 338688ms - Avg: 115.998 - Min: 100 - Max: 12822Ai_SPA_458GT2_finomított garika
2015-06-28 20:47:26 - acs
Frames: 25992 - Time: 271266ms - Avg: 95.817 - Min: 79 - Max: 11226 online versenyző_Nordsleife Tourist_LotusEvoraGTC_finomított garika
2015-06-28 21:00:06 - acs
Frames: 61101 - Time: 591188ms - Avg: 103.353 - Min: 82 - Max: 115És végezetül az Assetto beállításai, bocsi a képminőségért de a lényeg látszik.
-
neilszab
őstag
Ez tök hülyeség, a mezőny közepén és végén is vannak emberek, nem csak az UFÓ-k szeretnek jókat versenyezni!
Mivel elég nagy a mezőny, így ha elindulsz, garantáltan találsz olyan ellenfelet a pályán, akivel pariban leszel...
Nem a top időket kell nézni, hanem hogy mezőny második felében milyen köröket futnak az emberek, elvégre ők a mezőny, ott van az igazi fight!
-
neilszab
őstag
Nehéz ennyi embert egyszerre összetrombitálni, így viszont hogy mindenki fixen tudja, hogy ha kedd, akkor AC FunRace, akkor garantált sokan vagyunk és a jó buli.
Illetve a Fun-okon kívül zajlanak a tesztkupák is, holnap is lesz GT futam Imola-ban, ezekhez is bátran lehet csatlakozni szezon közben is, annak aki csak egy jót akar versenyezni érett mezőnyben:
Hamarosan kihirdetésre kerül a teljes nyári programunk is, illetve a keddek további is fixen maradnak a Fun-oknak dedikálva, itt lehet autókat is kérni, javasolni a soron következő menethez..
-
kinghaxor
aktív tag
Lehet, hogy az dukál de 50-et biztos nem adok egy H váltóért. Nagyon kevés H váltós autóval játszom, inkább az open wheel kategória meg a gt2,3 áll közel a szívemhez. Az a 2-3 régebbi autó nekem nem ér annyit amennyit elkérnek egy TH8-ért. Az egész játékot biztosan nem fogom leszedni pár képért, de köszi a segítséget.
Köszi wolf033, kipróbálom. Egyébként tényleg frissítés után tűnnek el. Minden frissítés után egyre többnek tűnt el a képe, de a skin váltás mint megoldás nem jutott volna eszembe soha.
-
-
MPowerPH
félisten
rF2 magasan visz mindent azert.... Olyan szintu csak a gumifizika, ami eddig elkepzelhetetlen volt. Szimulator az nem feltetlen a grafikarol szol egyebkent, sokan itt buknak a dologgal. Ott a palyakkal van a gond, amiknek amiknek a minosege nem az igazi.
PCars pedig eddig semmi tobb, csak egy vacak arcade. Es szerintem az is marad. Telerakva autoval(mintha akar csak egy auto fizikajat is olyan rovid ido lenne megcsinalni).... Nekem tiszta Forza.Akinek a latvany a lenyeg, az biztos szeretni fogja, es kardoskodik majd mellette.
-
SityiSXT
őstag
-
Shodan
őstag
Váltó átételt kell állítani és jó lesz. Most mentem ezen a futamon és elég jó volt, még jobb időt is mentem mint eddig a best.
Csak a két futam között nem tudtam hogy megint kell tankloni és elveszik a setup. Így az offos.
A stremet elnézve azért még van hova fejlődnöm.@bmw omg
-
Shodan
őstag
Ugyanez van nálam is.2 setupot is próbáltam már,de egyik se jött be nagyon. A nagyon hátra állított fékerőnél ráadásul a legtöbb helyen fékúton kimegy a hátulja. Két kisebb hibát vétettem,de így is 9 felett vagyok. Egyszerűen a 8:30-as időket nem is értem. Kíváncsi vagyok mi a trükk.Remélem lesz majd felvétel mondjuk egy Norbi körről hogy mi a a titok vagy mi az amit nagyon elrontok.-
-
-
subaruwrc
félisten
difinél a
powert - gyorsítás közbeni zárást érdemes 30-40%-on tartani
coast - 20-30 ( fékezés közbeni zárás )
preload ha van, közepes vagy alattaígy nem szeretne állandóan kitörni annyira
futóműnél a bump értékek arra vonatkoznak amikor az úthiba felüti a futóművet,a rebound pedig hogy utána milyen gyorsan térjen vissza eredeti állapotába.
amit én használok nagy vonalakban mondjuk 1-10-es listán
elöl 7-8 bump - 3-4 fast bump - 5-5-5-5 rebound
hátul 8-9 bump - 3-4 fast bump - 7 7 7 7 rebound
ezáltal nekem olyan érzete van hogy a segge nem akar kitörni tempósabb kanyarokban,viszont fékezésnél se bólint be túlságosanha van szárny hátul az autón akkor az első camber / dőlés lehet magasabb bőven - pl nordon a gtr-nek a gyárit használom az talán -3.0 fok
hátul viszont csökkentettem picit -1.60-ra mert így nagyobb felületen érintkezik a gumi és a hátsó szárny eléggé lenyomja a seggét hogy ne a gumi peremével kelljen úton tartani.hát így nyersen,a saját nyelvemen kb ennyi.
fast bumpokat érdemes csökkenteni hogy ne legyen annyira pattogós a gép minden úthibán. -
KaraDani
addikt
Azért "támadtalak le" mert gyakorlatilag lehülyézted aki mobilnettel multizik. Van olyan, hogy egy kisebb településen nincs értelmes vezetékes szolgáltatás például, sajnos van még ilyen. Vannak hülye főbérlők is, van hogy ideigelenesen laksz valahol és nem akarsz hűségidőt, anélkül meg rohadt drága bekötni pár hónapra.
Packet loss-t nagyon egyszerűen monitoroztam, megkérdeztem a többieket a szerveren hogy laggolok-e vagy volt-e bármi furcsa az autó mozgásával, ennyi. Ha azt mondták volna hogy villogok és gáz akkor kilépek persze. Nem mondom én sem hogy mindenhol jó lesz meg ezt preferálná akárki is, de ha nincs más, a mobilnet meg épp jól működik akkor szerintem akkor nem lenne értelmes ha nem használná. -
KaraDani
addikt
Dejó, hogy tudod milyen pingem volt és volt-e csomagvesztésem, biztos látó vagy
Belföldi szerveren nem nagyon volt a ping 50 felett, csomagvesztés pedig nem volt, iracingben meg semmivel sem volt rosszabb a a külföldi szerevereken mint amúgy.
De kívánom, hogy majd kerülj olyan helyzetbe hogy nincs lehetőséged vezetékes netre. Kíváncsi vagyok hogy akkor kidugod-e a fejed a homokból, vagy "értelmes" leszel és nem netezel inkább -
KaraDani
addikt
Ezt úgy miből sikerült megállapítanod
Szóval akinek nincs lehetősége vezetékes netre az vagy nem multizik, vagy nem értelmes ember
Amúgy meg legutóbb költözés után amikor két hétig nem volt net vettem egy wifi recievert a PC-hez, telefonról shareltem wifit, és semmi gond nem volt vele online játéknál sem. -
wolf033
senior tag
Hát Én ettől nem akarom még jobban megkapni, főleg, hogy még az árát sem tudom és nem akarom minden áron megvenni. Lehet csak Én vagyok az egyedüli aki kicsit smucig ezen a téren de ha eszement áron akarják majd adni akkor tőlem akár be is kap...ják.
Majd megveszem akcióban ha lesz.
Na kicsit túloztam de akkor is bekap...ja Kunos. Nem csípem ezt a stílust. Várom Én is a végleges verziót (lehet sosem lesz) (meg a DLC-t is) amiben benne vannak az online versenyzéshez elengedhetetlen dolgok.
-
Enton
addikt
Itt azt írja documents-ben van:
-
Nos, meglennék.
Tesztkonfig :
- Asrock Z87 Extreme3
- Intel Core i5-4690K 4x3.5GHz
- Prolimatech Megahalems hűtő
- 2x4GB 2133MHz C10
- Gainward GTX780 Phantom GoseLikeHell Edisön ( 1200/6400 órajeleken a GPU limit elkerülése végett )
- FSB Aurum S Gold 700W
- Enermax Ostrog Q ház3 részre van osztva ismét a teszt. Valamint 3 órajelen végeztem el a méréseket.
CPU : 3400MHz ( csont ugyanannyi, mint az i3, csak most HT helyett valós 4 mag... ) Az i3 régi eredményez zárójelbe írom, hogy az eltérés szembetűnő legyen.
1. Magányosan.
Frames: 36666 - Time: 157561ms - Avg: 232.710 (232.232) - Min: 205 (211) - Max: 256 (251)Nincs mit hozzáfűzni, teljes VGA limit.
2. 10db AI vezérelt autó
Frames: 35361 - Time: 184503ms - Avg: 191.655 (150.723) - Min: 117 (84) - Max: 236 (196)Itt már azért érződik, hogy sokkal erősebb CPU-val van dolgunk. Legfőképp az átlagFPS-es látszódik. Noha itt még az i3 is bőven-bőven teljesen ok teljesítménnyel rendelkezik, úgyhogy 10-12 fős kergetőzésre az AI ellen bátran ajánlható!
3. 23db AI
Frames: 21850 - Time: 175906ms - Avg: 124.214 (79.348) - Min: 74 (46) - Max: 193 (109)No itt jött ki igazán, hogy valós 4 maggal van dolga a játéknak! A sebességkülönbség tetemes (60-80%), az i5-el még rajtnál sem szakad be, akad meg... Vajsima, végig... Élvezet vele körözgetni!
CPU : 4000MHz
1. Magányosan.
Frames: 35981 - Time: 155127ms - Avg: 231.945 - Min: 211 - Max: 254GPU limit...
2. 10db AI
Frames: 33532 - Time: 171586ms - Avg: 195.424 - Min: 135 - Max: 250Összehasonlítva a 3400MHz-es eredménnyel, nagyon szép gyorsulás vehető észre. Táncsak nem skálázódik szépen az órajellel?
3. 23db AI
Frames: 24389 - Time: 176157ms - Avg: 138.450 - Min: 83 - Max: 201Szépen gyorsul. Még simább, még élvézetesebb, még-még tökéletesebb! No akkor nézzük a 4600MHz-es eredményt.
CPU : 4600MHz
1. Magányosan.
Frames: 36344 - Time: 157046ms - Avg: 231.423 - Min: 206 - Max: 256Már le sem kellett volna írnom
2. 10db AI
Frames: 33287 - Time: 168933ms - Avg: 197.043 - Min: 142 - Max: 242Furcsamód nem igazán látszik különbség a 4000MHz-es eredményhez képest... hmmm...
3. 23db AI
Frames: 26767 - Time: 181991ms - Avg: 147.079 - Min: 84 - Max: 213Ha a minFPS nem is ( rajtnál szakad be... ), az átlag szépen skálázódik felfele az órajel növelésével. Szerzek még 1db 780-at, hogy letisztázzam ezt. Egyszerűen úgy néz ki, hogy 23 ai-nál a jóisten CPU-ja nem elég a játéknak. Noha már a 4GHz-es i5-el is tökéletesen játszható a játék, így még élvezetesebb. Megnyugszik az ember, mikor a tömegből kitekintve a tv szélére 150FPS-t lát, úgy, hogy 23db autó között cikázik épp.
Nem tudok a játékba így már belekötni, egyszerűen tökéletes lett számomra az i5-el.
Procit alulfeszeltem, levettem 4200MHz-re, VGA-t visszavettem gyári órajelekre, és így a konfig tud 130FPS-t átlagba 24 autóval. Ennyi. Nem kell több nekem.
-
AMD_ok
őstag
Nem akarok belevau-vau, de sajat tapasztalat alapjan azt mondanam, hogy rettentoen meg tud zavarni masokat az, ha hirtelen a semmitol belassulsz, foleg ha kozvetlen mogotted haladnak. Mert ugyanis ha latjak, hogy nem tortel, nem falaztal, massal nem talalkoztal, akkor arra szamitanak, hogy megy kigyorson majd rendesen....Erre mondjuk a gep belassit teged 50 km/h-ra, vagy 5 sec-re, es nem tudsz mit csinalni. Valamint Teged is megzavarhat, aztan meg csodalkozol, hogy jol beledszallnak hatulrol...Ugyhogy en is hatalmas marhasagnak tartom. (A valosagban sincs azert 50 km/h-ra lassitos bunti, mert atvagtal valamit, ha tobbszor csinalod, megkapod az athajtasost)
-
Joshi
titán
Az Ai tényleg fura egy kicsit. Az 1.0-ás verzió előtt még egy i5-4670k procim volt 4.2Ghz-en aminél szinte játszhatatlan volt a játék 13-14 Ai felett mert állandóan kiírta hogy 95% fölötti a CPU kihasználtság és ilyenkor beszaggatott de kegyetlenül. Aztán most már egy i7-4790k van 4.6Ghz-en és most is kiírja 24 Ai-nál igaz hogy csak ritkán és az akadások is csak egy-egy pillanatra jelentkeznek de sajnos létezik. Az i7-nél a HT is be van kapcsolva szóval Kunoséknak ezt még nem sikerült megoldaniuk, pedig mintha valaki azt írta volna hogy rájöttek valamire és már rajta vannak a témán.
-
Mármint 24 AI-val gondoltam
Én is.
i5-tel stabilan 70+ fps-em van elég magas graf. beállítások mellett is, bármelyik pályán. Még 32 AI-val is 55-65 között voltam startnál (Barbagallo-n lehet berakni ennyit, direkt itt kezdtem a tesztet, mikor meglett az új procc). Az i3 meg csak nyöszörgött.
Ami mellette van: GTX670 + 8GB 1600-as RAM
bucketb0b: Ööö, de RECSKA i3-at írt fentebb, #4449-ben
-
nagyobb procival se fogsz sokkal több fps-t kapni.
Azért de. Én i3-ról váltottam i5-re (alapfreki ráadásul ugyanaz) és a különbség jelentős. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosabb a játék, nincsenek mikrolagok, akadások (itt csak a sok AI-ra gondolok, egyedül az i3 is bőven jó volt).
-
Jelenleg i3, 1600as ram, igy nem tesztelgetem, csak jatszom. De high feletti beallitasokon, 4x elsimitassal, ha egyedul vagyok, az i3 is 120fps felett tol. 24 autoval 30-40...
Az i3 sajna gyenge ( varhato volt
). Ami furcsa, hogy szerintem hozza a majd 4ghzes phenom 2 szintjet.
-
törölt tag
-
hermanyi
addikt
Nem bunkóztalak .
Egyenlőre úgy néz ki a játékban van a szarság ,mert letöröltem újraraktam az egészet és most megy .Pedig ugyanúgy van beállítva most is ahogy volt .
Amúgy nem csak kettőnknek van ilyen problémája van egy pár hozászolás ezzel kapcsolatban egyéb fórumokon.Amúgy nekem nem nagyon számított ,mert nem sokat megyek olyan autóval ami H váltós, csak mivel Sub-ZeRo megjegyezte írtam én is ,hogy nekem sem működött E30 al ami ugye elvileg annak kellene lennie .
-
neko18
senior tag
Navégre egy ember akinél rossz volt. (Már bocsánat)
Mindenki dicsérte össze vissza, nálam meg random fagyások jöttek elő....Van olyan nap mikor 3x is fagyott, de volt olyan is mikor 2-3 napig semmi...Már kezdtem megijedni, hogy valamelyik hardver lesz az, de mire visszatettem a régi drivert jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest