Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10099 üzenetére
Huh...
-
akerbis
aktív tag
Nordschleife van az Ultimate Editionben illetve egyből választható? Vagy meg kell szerezni? Általában lehet az összes napon az összes autóval menni a kezdettől, vagy esetleg itt is driving schoolal megy az unluck?
-
ToMy_
tag
válasz
akerbis #10089 üzenetére
Ha van 1-2 USD-d, akkor érdemes a Content Manager-be beruházni. Ez egy külső 3rd party program, főleg a mod-ok kezelésénél és a testre szabásnál nyújt segítséget, de még egy csomó minden mást is tud.
A Lite ingyenes, a Full meg kb. aprópénz. -
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
160GB-os SSD és egy 1000-es wincsi van. A játék oda települ amelyikre a Steamet teszem?
-
akerbis
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
Köszönöm! Egy fórumtársnak volt egy Ultimate kulcsa, megvettem tőle 8 ezerért. Így nem kell várnom heteket és mégse 17ezer. Vasárnap tudom próbálni, akkor lesz szabadnapom. Ha low akkor low, egyelőre megteszi. Köszi a fejlesztési tanácsot, egy ilyet 1050Ti-t akkor majd vadászok. + Egy kis memória.
Hát köszönöm! Beállítgatom majd a kormányt meg a graphot és elkezdek körözni, ismerkedni és a multi.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
akerbis #10089 üzenetére
Az Ultimate Edition csomagban minden hivatalosan megjelent kiegészítőt megkapsz az alapjáték mellett (a Ferrari League 2 extra autóját kivéve, ami a League-re történő emailes feliratkozással volt elérhető anno).
A GTX 750Ti pedig ahogyan mondták low-ra lesz elég, ha a modok is érdekelnek (főleg az újabbak) és ez a konkrét játék áll a jövőbeli hardverfejlesztések fókuszában, akkor minimum egy GTX 1050Ti 4GB és +8GB RAM (lehetőleg 2x8GB-os azonos modulokból, dual channelben, valamint nem tudom miről fut a játék, de egy költséghatékony SSD-t is tudok ajánlani hosszabb távra).
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! 1900x1200-ban milyen beállításokat javasoltok egy GTX 750ti, i5 4430 és 8GB ramon? Vasárnap tudom majd próbálni. Jó áron találtam komplett gépet és ilyen 26''-os monitor lesz hozzá. Főként ez a játék a favorit, DFGT már megvan.
És amúgy a Steames Ultimate Edition-el megkapok majd mindent amit kiadtak a játékhoz? Esetlegesen ingyenes tartalmak vannak már csak azon túl ugye?
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ezredforduló utáni egyik legfontosabb JDM alkotás is elkészült végre tisztességes minőségben, máris két iterációt (alapmodell + Nürburgring Package) is biztosítva az ikonikus, V10-es motorral rendelkező japán szuperautóból:
Lexus LFA (v1.0 Opperslang & GADU boyz, CSP szükséges hozzá)
Ezen felül az RSS (Race Sim Studio) sem tétlenkedik, rövidesen érkezik a Toyota GT-One (TS020):
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ablakos #10084 üzenetére
Akkor nincs is megfelelően feltelepítve a fizetős CSP.
Ezt a videót nézd végig a lépésekhez.
Igen, számít a pálya is, a Kunos pályákhoz van eső kiterjesztés, bizony régebbi mod pályákhoz elképzelhető, hogy nincs (jó hír, hogy bármihez lehet utólag is kreálni).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Ablakos #10083 üzenetére
A CSP nem app, hanem egy plugin. Előfizettél a CSP fejlesztőjének a patreonján? Az onnan letölthető verzióban van benne a rainfx, a simában nincs. Amit a Content Managerből telepítesz letöltéssel az az ingyenes.
App kulcsa magának a Content Managernek van, én is megvettem, de attól nem lesz eső.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10081 üzenetére
-
Ablakos
őstag
Hogyan tudom az esőt beállítani? Telepítve a CSP, a (single mod ) pálya kiválasztásnál a weather alatt a SOL alatt kiválasztom a rain vagy heavy rain eseményt, de egy csepp sem esik.
-
PR0JECTNR56
addikt
A játék megjelenése óta számtalan kiadás történt a most következő autó gyári verziójából, ugyanakkor mindegyik megjelenés egy tulajdonságban osztozott: hulladékok voltak.
Ezen változtat ez a friss megjelenés, ahol a jobb kormányos, japán piacos modell vált elérhetővé ebből a modern JDM klasszikusból Tidy jóvoltából:
Nissan 350Z Fairlady (Z33) 2007 (v1.2 - Tidy, CSP szükséges hozzá)
-
Sziasztok!
Megvan itt valakinek AC régi verziója kompletten? 1.7-1.9 a tartomány, amit keresek.
(Steamen ultimate tulajdonos vagyok, csak valahol 1.1x körül volt egy fizika változtatás, amit tesztelnék, hogy hogy működött korábbi verzióban.)
-
Ablakos
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10072 üzenetére
Az AC Ultimate kínál Porsche Pack -ot, de azt a steam alatt régebben megvettem. Nem lesz ebből össze-vissza kutymukolás? Vagy ez nem ugyanaz?
-
JoolsNOS
veterán
Köszi! Hú ha nagyon lesz időm belevágok. Az autópack nem érdekel, de at esti pályát nagy forgalomban VR-ban kipróbálnám.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
JoolsNOS #10070 üzenetére
Shutoko Revival Project (SRP) néven fut. A dedikált Discord szerevén a legaktívabb a csapat, ez egy jelenleg is aktív fejlesztés alatt álló, publikusan elérhető pálya mod.
Magához a pályához elég az alapjáték, de ha az SRP car pack is érdekel, ott szükség lesz a DLC-kre néhány fájl miatt, amelyet a modok is használnak (hivatalos boltokból a jelenlegi akcióban is 5 EUR az AC Ultimate Edition, különösen ajánlott).
Ezen felül a játékban alapból nincs éjszaka, eső és közúti forgalom, ehhez a Custom Shader Patch (CSP) szükséges, amely a gyári AC launchert leváltó Content Manager (CM) szállít.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Mostanában látni face-n pár videót a Tokyoi forgalomban szlalomozva. Az valami mod? Elég hozzá az alapjáték?
KÖszi -
Motion_Blur
félisten
Esetleg egy jól működő, friss Szingapúrt valaki, F1 alá?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10065 üzenetére
Köszi!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Magára talált az RD kontent ellenőrző rendszere, így ismét aktív a link.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
És az RD le is lőtte, remek...
Akkor még egy nekifutás, az alkotó Youtube csatornája.
A leírásban szerintem rövidesen frissülni fog a letöltő link.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Gyors hétvégi ajánló:
Mandalika International Street Circuit v1.0 - Liano Projects
Ez a pálya egy valódi versenyhelyszín a MotoGP naptárban, klasszikus dél-ázsiai trópusi/tengerparti lokáció, dinamikus vonalvezetés és mindez gyönyörű grafikai tálalásban. CSP funkciókkal szépen ellátva, GT4/GT3/GTE/Endurance versenyekhez is ideális választás.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
fatal` #10061 üzenetére
Lehet, hogy már keverem a játékokat, de pl. Ford Focus.
Ja, tényleg, az talán a Project Cars-ban volt benne.
[link]
Mint látható, nekem sem sikerült zökkenőmentesenDe van az Asettoban is személyautó.
Amúgy lehet, hogy sok ember alá hiába raknád oda a játékban az LMP1-es Porschét (mert azzal is mentek már), ki se jutna vele a boxutcából.
[link]
Habár, ha jól tudom, itt "csaltak", mert kivették a LMP1-es kocsikra vonatkozó üzemanyag fogyasztás limitert a kocsiból.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Jön a szimulátoros vezetésoktatás, de egyelőre az autósiskolák is csak találgatnak, érdemes-e belevágni
A gép beszerzése drágíthatja a képzést, mert a 8-10 milliós gépek árát is ki kell termelni. Ha pedig csak pár órát válthatnak ki vele, akkor nincs is sok értelme megvenni – vélik a megkérdezett iskolavezetők.Aki a Nordschleifén 10perc alatt körbeér, az mehet forgalomba
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Motion_Blur #10057 üzenetére
Pyyer közben az ACU verzióhoz csinál idei köntöst, videó előnézet ide kattintva tekinthető meg.
Az eddigi gyakorlatot ismerve pár napon belül fent lesz a Racedepartmenten ingyenesen elérhető tartalomként, linkek és információk a videó leírásában.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Motion_Blur #10057 üzenetére
Nincs ilyen jelenleg, sem a pályából, sem a hozzátartozó díszletekből. A legfrissebb verzió egy ezer éves, ACC-ből importált darab, v0.3-as verziónál megakadva vagy az ACU 1.2-es kiadása, egyik sem túl magasröptű darab.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #10056 üzenetére
"Friss" Hungaroringet tudsz esetleg linkelni?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Motion_Blur #10055 üzenetére
Közben az idei verseny pálya kiegészítője is megérkezett.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #10047 üzenetére
RSS nagyon frankó továbbra is, főleg a V2: saját hotlap
Pont annyi van még benne amennyivel Löki pole-ban van
-
biker
nagyúr
-
adrian360
őstag
szerintem az egy másik verzióhoz készült, vagy lehet más eleve a kocsi. de kicsit átalakítottam, így működik ezzel a verzióval is : [skin link]
-
biker
nagyúr
válasz
adrian360 #10049 üzenetére
Esetleg abban tudsz segíteni, hogy mit hagytam ki? Kinézetre ez a kocsi az, letöltöttem, kicsomagoltam, bemásoltam a carsba
a skint letöltöttem, kicsomagoltam, a textures mappába betettem, ahol a többi 6 gyári van
Content managerben mutatja az előnézeti képet, de se a showroomban nem jelenik meg a skin, se mjátékban -
adrian360
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
Az idei F1 autó, a két legismertebb csapat gondozásában:
Tekintve, hogy a két legmagasabb színvonalon dolgozó AC modder csapatról van szó, valószínűleg egyik autóval sem lehet melléfogni, a személyes preferenciák fognak dönteni, hogy kinek, melyik kivitel tetszik majd jobban.
Azoknak, akik kevésbé követik nyomon az AC modding világát egy rövid ajánló:
Tradícionálisan formula autókban az RSS szokott az abszolút csúcs lenni, kezdőknek, illetve azoknak a pilótáknak, akik nem szeretnének elmélyülni a beállításokban és opciókban (természetesen itt is megvan rá a lehetőség, de az RSS autója nem követeli meg), hanem a letöltést követően szeretnének egy kiváló, instant F1 élményt, valószínűleg ez lesz a kedvezőbb választás.
A VRC autója inkább azoknak kedvez, akik szeretnek elmerülni a menükben és az utolsó csavarig személyre szabni az autót, mivel az ő megközelítésük rengeteg extra opciót kínál a különböző aerocsomagokkal és számtalan beállítási lehetőséggel. A fentiek miatt a VRC versenygépe inkább a vérprofi, szinte mérnöki részletekben gondolkozó és kemény kihívásokat kedvelő pilótáknak lesz optimálisabb választás.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Üdv, lehet lesz több időm vezetni, újra nekiállok az AC-nek.
CM+CSP+SOL fent van már, mert új a vas természetesenLétezik valakinek valami ultimate track és car packja, ne kelljen minden szart egyenként összeszedni? Kinek van a legjobb gyűjteménye?
-
tusi_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10043 üzenetére
Köszi a valaszt.
Porsche R a crash verzio, DPi-k pedig a Rollovers felek, ahogy irtad.Mind1, el vagyok veluk
Bekapcsoltam a gumi paplant, ami ugyan nem hiteles, de legalabb melegek a gumik es nem egy kori palyan erzem magam vele.Amellett a kocsi lampai feherek, de a vetitett feny sarga, ami a WEC szabalya a GTE-kre, ha jol emlexem.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagy reményeket nem fűznék ehhez a modcsomaghoz.
1. GT3 R - ebből van egy pár darab, de feltételezem az ACC-ből áthúzott, 2019-es modellre épülő autó lesz. A fizika alapján ez vagy a crash beleegyezése nélkül modpackbe integrált, vagy Bonny-tól leakelt és lenyúlt verzió lesz. Közös a két megjelenésben, hogy mindkettő teszt fizikát használ, ezért érzed furcsának az abroncsok viselkedését. A Bonny féle autónak már van egy frissebb verziója, de a korábbi kiszivárogtatás miatt valószínűleg teljesen privát marad, crash pedig nem dolgozik már a saját variánsán.
2. Cadillac és Acura, ezek vagy a Rollovers féle RR3-ból importált szemétkupac lesz vagy a First Studio Racing által rF2-ből és egyéb helyekről áthúzott darabok, az Oreca pedig vélhetőleg az ezer éves rF2 konverzió. DPI autókkal kapcsolatban nincsenek jó híreim, verziótól függetlenül olyan emberek készítették (többek között a fizikai részeket is), akik nem tudták mit csinálnak és életükben nem hallottak a Car Pipeline névre hallgató dokumentációról, szóval nem fogja ezeket a fizikai problémákat valószínűleg senki sem megoldani, sem egy egészséges BOP-ot tenni az autók közé.
Ami az Oreca 07-et illeti, ott lehet ok örömre, ugyanis rövidesen lesz belőle egy tisztességes verzió az URD gondozásában (a VSR névre hallgató online versenyszervező csoport most teszteli az autó beta verzióját a Le Mans-i versenyen).
-
tusi_
addikt
Halliho.
Sikerult felraknom egy Daytona packot, benne van a Cadillac, Acura DPi meg aminek nagyon orulok, az a 911GT3 R 991.2-s valtozata, ACC bol moddolva, de halistennek a fonseckeres hanggal, nem a gagyi ACC-sel.
Problam a kovetkezo:
1. A GT3 R-en Daytonaban nem tudom megmelegiteni a gumikat. Csak az S gumi van, fek kacsakat 1 re allitom es nem lesz sosem meleg a gumi, meg a nyomast sem tudom rendesen beloni. Kis tempo kulonbseg es az alacsony nyomasbol atmegyek a buci gumikra, nagyon nehez tartani a speed window-t.2. A Cadi es az Accura 1020 kg, amihez van egy kb 580 Le-s motor. A valosagban 930 kg-sak.
Az LMP2-es Oreca viszont 930 kg es 600Le, ami azt eredmenyezi, hogy az LMP2 elmegy a p.csaba, akarhogy is tolom a DPi-nek.
CarTunerrel atalakitottam, de vagy nem indul el a jatek, vagy ha el is indul , nincsen hangja a moddolt kocsiknak.
Erre tudtok vmi megoldast?
Csak sima ballast az Orecanak nem megy, szvsz nem adja nekik, ugyanolyan gyorsak maradnak.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
hi,
series x konzolomra szeretném megvenni a játékot. a competizione már megvan, de ott csak online-ozok.
Kérdéseim lennének hozzátok, ezekben kérem segítségeteket javaslataitokat. a következőket látom, így első nekifutásra:
- itt sokkal több pályatípus van, mint a competizione-ben, sokkal több autótípusok, osztály típus, pályák, versenyfajták
- van online-rész is, és az online részben van free ride-lehetőség is
ezek valóban így vannak, ma is? a free ride-ok mennyire életképesek? forza horizonhoz viszonyítva milyenek? ezek miatt érdekelne a játék, legfőképpen!a legnagyobb kiadást tervezem megvenni, az összes dlc-vel. azt tudom, hogy pc-re folyamatosan vannak kiegészítők meg rengetek okosságok, de vajon xbox konzollal mi a helyzet most? ott a dlc-k lesznek, aztán.. pá? vagy ott is jövögetnek azért ki ilyen olyan pack-ok mai napig?
nagyon köszi! -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Content managerrel lenne egy olyan problémám, hogy teljesen random fagy/szaggat, és bezáródik, ha épp el tudok indítani egy játékmenetet akkor minden OK, viszont többnyire bezáródik magától a program. Mitől lehet ez? -
GTR Masters
csendes tag
Április 7-én rajtol a GTR-Masters szervezésében a Radical SR3-as bajnokság az Assetto Corsa-val.
A még mindig népszerű Assetto Corsa, talán még sosem volt ennyire vonzó, a még mindig gyarapodó, egyre szélesebb, minőségibb kiegészítéseinek köszönhetően. A Mini Challange után a tavasz második felére is egy izgalmas, változatos bajnokságot igyekeztünk számotokra szervezni.
A szokásunkhoz képest radikálisabb autót választottunk, a Radical SR3-as versenyparipát fogjuk meghajtani! A könnyű, prototípus stílusú versenyautó, kellőképpen gyors, fürge, de mégsem egy openwheel jármű, a kerekek összeakadásától nem kell tartani. Ezek miatt izgalmas csatákban reménykedhetünk a versenyeken. Nem rendelkezik se blokkolás (ABS), se kipörgésgátlóval (TC), így észnél kell lenni a féktávokon, illetve kigyorsítások során is.A 6 fordulós bajnokságból az 5 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. A versenyek dupla futamos formában kerülnek megrendezésre -kivéve az 1db, 1 órás futamot-. Az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon. Lesz lehetőségetek csapatokat alakítani, és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba lehet szállni!
Bajnokságunk fő támogatója a Hyp-R Zone, a budapesti szimulátorbár amit mindenkinek ajánlunk ha szeretne komoly cockpiteket, loadcelles pedálokat, VR sisakot versenykörülmények között kipróbálni. A rendszeres résztvevőknek felajánlottak jópár élményórát nyereményként, melyeket a következő hozzászólásban részletezünk, hogyan nyerhetitek meg.
Versenynaptár:
1. 2022.04.07 - Red Bull Ring
2. 2022.04.21 - Poznan
3. 2022.05.05 - Bikernieki
4. 2022.05.19 - Mid Ohio
5. 2022.06.02 - Suzuka
6. 2022.06.16 - AssenVárunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7629[ Szerkesztve ]
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #10035 üzenetére
Köszönöm a választ! Közben megügyeztük a fórumtárssal okosban A drift meg a nascar nem hoz lázba,a többi meg már megvan.Egy Automobilista ai jó lenne ebbe a szimbe is,mert az nagyon ott van.Sajnos az online versenyek kiesnek mert a meló miatt az este meg a hétvége nagyjából kiesett.Az AC nagyon adja számomra valami régebbi vassal,egy Logi G25 plusz kézi váltó kombóval! Hát elég a Porsche yellow bird öt a pályán tartani!😄! Esetleg valaki tud valamilyen módszert hogy offline az ai legyen kicsit élethűbb? Köszönöm.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Zoolee1976 #10033 üzenetére
Itt most 12 EUR az ultimate verzió. De ezért megkapod az Automobilista 1,2, Nascar, Drift, RF2, Assetto Corsa Competizione-t is.
[ Szerkesztve ]
-
bci22
csendes tag
válasz
Zoolee1976 #10033 üzenetére
Szia! Pontosan így működik, hozzáadja a DLC-ket és fullos lesz ezáltal a game. Én is így csináltam még régebben. Ha érdekel írj rám privátban és egyeztessünk, mert összeálltunk most páran és bontani fogunk egy pakkot ma amiből az Ultimate még nem kelt el.
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy megvan a játék alap verziója,de nagyon fáj a fogam a dlc tartalmakra! Ezért megvenném őket de az ultimate verzió egyben sokkal olcsóbb mint az összes dlc külön, külön.Ha megveszem az ultimate verziót akkor csak simán "felfrissíti" a simát,vagy ez másként működik!?A játék steames.Előre is köszönöm!
-
PR0JECTNR56
addikt
Megérkezett az új URD autó:
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur #10030 üzenetére
gondolkodtam rajta
-
Motion_Blur
félisten
válasz
GTR Masters #10028 üzenetére
Nagyon komoly, a verda és a pályák is
Ránéztem, ha már megy a prekval:
Assetto Corsa MINI Cooper JCW @ Donington National - 1:14.103
subaruwrc: régi szép idők emlékére nem indulunk?
-
subaruwrc
félisten
válasz
GTR Masters #10028 üzenetére
-
GTR Masters
csendes tag
Január 27-én elrajtol legújabb Assetto Corsa bajnokságunk, melyet a MINI Cooper volánja mögött fognak megvívni a résztvevők. A kis gép jellegéből adódóan rendkívül szoros csatákra lehet számítani, ahol a futamok nagy részét az egymás lökhárítóján autózás és a test-test elleni küzdelmek fogják kitenni. Ehhez illeszkedik versenynaptárunk is, amelyben javarészt szűk és lendületes angol pályák kaptak helyet, de két versenyre ellátogatunk majd a kontinensre is!A Mini Challenge résztvevői harcba szállhatnak az izgalmas és értékes nyereményekért is, melyek - a bajnokság győztese mellett - a rendszeres résztevők között kerülnek kisorolásra*:
- 2 x 30 000 Ft pénznyeremény (egyik a bajnok részére, a másik az egyik szerencsés rendszeres résztvevőé)
- Super Racing Fesztivál 2022 VIP páros belépőjegy (WTCR & ETRC - Kamion EB)
- 2 db Motorsport in Hungary 2021 könyvA bajnokság támogatója és a tárgyi nyeremények felajánlója a Truck Race Promotion, a Super Racing Fesztivál promótere.
A 8 fordulós bajnokságból a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. A versenyek csütörtök esténként dupla futamos formában kerülnek megrendezésre, az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon.Versenynaptár:
2022. 01. 27. Donington National
2022. 02. 03. Zandvoort
2022. 02. 10. Vallelunga Classic
2022. 02. 17. Brands Hatch Indy
2022. 02. 24. Snetterton 300
2022. 03. 03. Knockhill
2022. 03. 10. Oulton Park
2022. 03. 17. Brands Hatch GPIndulási feltételeket, további részleteket itt találtok: http://gtr-masters.hu/tema/7595
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
A múltkor ajánlott Skoda Octavia Cup 2008 valami fantasztikus.
Nagyon jól összerakott autó. A fizika, hangok, festések elképesztően jók.
Az alap setup kicsit alulkormányzott és féktávon bizonytalan, de egy pici igazítással ez orvosolható, és utána úgy fordul és lassul ahogyan kell.
Még egy kedvenc járgány. -
Ablakos
őstag
Hiába lett új év, mégsem sikerült megfejtenem, miért lehet egy race (R) sessionhöz csatlakozni? Ha csak nézőként engedne be, azt megértem, de beszállni egy több kör óta folyó versenybe...
-
PR0JECTNR56
addikt
Kicsúsztam a szerkesztési időből, de ez is:
2013 Super GT GT500 End of an Era Edition (v1.0, Chivas Autoart, CSP 1.74 vagy frissebb kell hozzá)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kean_Sorbo #10020 üzenetére
Ha tetszenek az IMSA GTO-s versenyautók, a többit is ajánlom (több Audi 90 quattro IMSA GTO is kering AC-hoz, de egyértelműen a VRC kivitele a legjobb csomag).
Más dolog, az év végére/újév elejére befutott még ez:
Alpine A110 Première Edition (v1.0, Lucac26, letöltőlink a videó leírásában, CSP 1.76 kell hozzá)
-
-
Ablakos
őstag
Valaki röviden le tudná írni, hogy kell verseny alatt pit-be menni üzemanyag feltöltésre?
Történés: Beálltam a pit helyemre, push "back to pit", feltöltés meg volt, után a 30sec büntetés.
Mit rontotam el? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Melyiket érdemes megvásárolni először a Assetto Corsa vagy a Competizione?
Kezdetleg Xbox kontrollerrel játszanék vele. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
guftabi96 #10018 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
PR0JECTNR56: Meg is vettem az ARC - Auriel 90GTO-t. Nagyon tetszenek a hasonló formavilágú autók. Ebbe meg rendesen raktak lóerőt is.
Remélem a fizika is jó.Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!
-
PR0JECTNR56
addikt
Kellemes ünnepeket minden fórumtársnak, megnyitom a sort az idei karácsonyi csomaggal:
Toyota MR-S (ZZW30) C-One Motorsport (v1.0, DDM, letöltőlink a videó leírásában)
Nissan Silvia (S15) Garage Mak (v1.0, Axis, letöltőlink a videó leírásában)
Nissan Skyline (R34) GT-R V-Spec Nür II (v2.1, Ascend Service Garage, promo videó erre, csak itt még nem frissítették a linket)
A fenti JDM trió mindegyik autójához kell a CSP.
15-20%-os kedvezmény és ingyenes autó a VRC (Virtual Racing Cars) boltjában.
25%-os kedvezmény és ingyenes autók az RSS (Race Sim Studio) boltjában.
-
guftabi96
addikt
Škoda Octavia Cup 2008
Kis nosztalgia az rFactoros idők emlékére.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Dragon Trail v1.0 - nobody
A Gran Turismo Sport-ból érkező újabb kiváló pálya, amely mindenki számára ismerős lehet az ikonikus sikán szekcióról. -
Ablakos
őstag
Azokon a servereken, ahova nem tudok belépni - pálya hiányom miatt - hogy tudom letölteni a megfelelő track-et? Keresgélek AC letöltő helyeken, de nem mindig találom a kompatibilis pályát. Van valami egzakt keresési mód?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy kormánycsere után nem működik a Real Head Motion kiegészítő? Eddig egy DFP volt, most lett egy T300, de nem követi a kormányzást. Maga a kép ugrik egyet, mikor játék közben indítom el a kiegészítőt, de mégsem forog. Vmi beállítás gond lehet vagy mi? Találkozott már vki ilyennel? -
tusi_
addikt
A racesimstudio oldalan tok jo moddok vannak ingyé, illetve ocsóé, tessek mazsolazni
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Win-T
őstag
A Katari pálya ahol az F1 volt a hétvégén nincs valahol lemodellezve Asettohoz? Én csak a Racedepartmenten találtam egy régit, de az a kommentek alapján nagyon félkész állapotban sincs.
-
Ablakos
őstag
BMW M3 akármibe ültem.
Itt kuplung és váltófül volt az elvárás. Kérdésem, hogy minden váltásnál kell kuplung lefele/fölfele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest