- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stickermajom #5438 üzenetére
Kib.szott durva... erejéhez képest meglepően kezes. A Nord meg. Nos, epic!
Kicsit újra kell tanulni, de sebaj. Kunos:
-
barcalaci84
őstag
válasz
stickermajom #5250 üzenetére
igen ez komoly hiba volt a részükről, ahogy fentebb is írtam...túlbecsültek pár embert
ezt csak szavakkal írták le a bejelentéskor...
de az üzletembereknek ki kellett volna egyértelműen rakni az 50%os plecsnit a 10 euró mellé , a 15 eoró mellé pedig a 25%-ost , mert az üzletemberek csak így értik meg ezt a döntést...
persze akkor is szemétség h ők át lettek verve , hisz arról nem volt szó h más is kap kedvezményt... -
válasz
stickermajom #5162 üzenetére
Nyilván voltak valami terveik, aztán ez lett belőle. Szerintem nincs miért haragudni rájuk, ha az összképet nézem.
Én még nem vettem meg, mert nincs a kártyámon pénz (azt hittem ennyi van, mindig érnek meglepetések...), csak holnap tudok rakni rá. Arra nem számítottam, hogy ma már megvehető is lesz. -
izitom
tag
válasz
stickermajom #5162 üzenetére
Dream Pack 2-re nem ígértek kedvezményt, ha mégis lesz nem kérem
-
válasz
stickermajom #5156 üzenetére
De azt nem tudjuk, hogy mi volt az eredetileg tervezett ár. Lehet, hogy nem is 15€, hanem 30. Kár ezen a 2.5€-n görcsölni, pláne uszítani, hogy írjon mindenki a FB oldalukra... inkább örüljünk, hogy végre mindjárt itt van és nem lett drága.
-
hermanyi
addikt
válasz
stickermajom #4742 üzenetére
Nem .
-
Enton
addikt
válasz
stickermajom #4304 üzenetére
Persze hogy a diablo/SV meg sehol gyárilag.
-
AMD_ok
őstag
válasz
stickermajom #3304 üzenetére
Az soha nem is volt, DLC ben lesz, elvileg (ill. a regi poszt szerint az assettocorsa.net-rol) aki elorendelesben megvette a jatekot, annak rovid ideig a DLC megjelenese utan felaron kinaljak majd a DLC-t (remelem, a szavukat betartjak, a poszt meg most is ott van valahol az oldalon, nemreg olvastam....ujra
)
Joshi: az 1.0 megjelenese utan teszik elerhetove
-
Joshi
titán
válasz
stickermajom #3304 üzenetére
A DLC-re mikor lehet előrendelni? Vagy az még odébb van?
-
raczger
őstag
válasz
stickermajom #3254 üzenetére
Pont oda nincs, találtam 3 setet más pályákra, talán nordra kiindulópontnak jó lesz: [link]
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #3212 üzenetére
Nord, meg 6-8 autó: Nissan, Corvette, "Porsche", Alfa, Audi...
Volt róla szavazás, assetto fórumán talán még megtalálod. -
válasz
stickermajom #2920 üzenetére
Én a 0.9.9-essel kezdtem már az se volt emlékeim szerint rossz. Most is van rajta 1-2 hupli, amit meg kell tanulni, de alapvetően szerintem nagyon jó, azok meg nem zavaróak, talán a valóságban is olyan. Persze, majd a lézerszkennelt lesz az igazi (most van 1-2 pontatlanság nyomvonalban a pályán), de addig megteszi.
-
válasz
stickermajom #2918 üzenetére
Snoopy-féle 1.1 verzió. Nekem 150-200 fps közt fut egyedül (elég alacsony graf. beállításokkal, maxon ~70 lenne).
Az RSR listán szoktam erőlködni vele, a Lotus Ecora GTC és GX autókkal vezetek, igaz azon kevesen vagyunk (asszem 13 és 11). A GT3-as mezőny már bitang erős, ott 8 mp lemaradásom van Z4-gyel...
Most jött még egy kis update, ez ki is javította, legalábbis a Nord-ot, de gondolom akkor a többi addont is.
-
jozsi252
veterán
válasz
stickermajom #920 üzenetére
Oksa köszönöm mindkettőtöknek
A V-Sync-et ha bekapcsolom, akkor mintha kicsit jobb lenne az erőhatás valódisága. Ez lehetséges, vagy csak beképzelem?
-
barcalaci84
őstag
válasz
stickermajom #773 üzenetére
tetszik a setup, mostmár 2:05 közepe végét megyek, de az első hely alienen még így is távolinak tűnik...
az első kettő nem tudom mit eszik, de közeledni se nagyon tudok rájuk még így se...
érdekes hogy akiket megelőzök nagy nehezen azok az előzés után simán lemaradnak, addig meg ők is mennek mint a meszes... -
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #796 üzenetére
Remélem a lassú előre menetben nagyon oldalra kicsúszós bugot oldották meg, ráférne...
-
barcalaci84
őstag
válasz
stickermajom #783 üzenetére
Én is a fent említett fanatec packkal szemezgettem hó elején.Csak közben találtam egy használt g27-t 45 ezerért és lecsaptám rá vasárnap.
Úgy gondoltam h a DFGT kormanyahoz képest nem lesz szinte változás.de alaposan meglepett, mert sokkal finomabb a g27-é illetve gyorsabb a mozgása ami sokat segít a verda megfogasaban...
Érdemesebb eladni a DFGT-t és kompletten szettet vásárolni, mert nem csak pedalban lesz minőségi ugrás...
Egy cockpit viszont nekem is kellene mert most eléggé kényelmetlen a szitu nálam... -
akela91
addikt
válasz
stickermajom #778 üzenetére
Ez itt: Porsche 911 GT3 RS V2 CSR Elite Edition EU, illetve egy TH8 RS váltó, és egy GT Omege wheel stand, egy váltó tartóval (v2).
Azt hiszem ez kifogástalan pack lesz, viszont bele sem merek gondolni, mennyi pénzembe kerül
-
akela91
addikt
válasz
stickermajom #776 üzenetére
Igen, elvileg holnap jön update.
Eladtam a dfgt-t, 2 hét pihi, és itt a fanatec szett -
barcalaci84
őstag
válasz
stickermajom #773 üzenetére
Köszi, este kipróbálom...(bár valószínűleg még inkább a technikamon kell csiszolnom
)
Egyébként a következő update-ben állítólag sok hangbug javítva lesz.A hangok szerintem is jók már most is, csak a keverese nem jó 5.1-ben,ezt javítják valószínűleg... -
v!ct0y
veterán
válasz
stickermajom #743 üzenetére
iRacing-re csak 1500
-
Debilon
addikt
válasz
stickermajom #743 üzenetére
kiindulva a rF és Race-hez való és működő ugyanilyen app-ból, megéri az árát (szerintem), főleg ha az AC is készen lesz
-
zodo
nagyúr
válasz
stickermajom #715 üzenetére
Ez a mikrolag is jó témakör.
Volt olyan hogy szépen futott a játék, max egy körön kb kettőt láttam a kijelzőn de olyan is akadt mintha az ekg-mat néztem volna. -
zodo
nagyúr
válasz
stickermajom #713 üzenetére
Lehetséges hogy az ffb pl nálad az "út visszajelzéseit visszavéve" is segít a problémán.
Viszont előző kártyámmal nem igazán állítgattam az ffb értékeit így jutottam az eszme futtatásomig miszerint a grafikai beállítások módosítása is befolyásolhatja mivel volt olyan eset mikor csak 40-70 fps kaptam és élvezhetetlen ffb hatásokat produkált a játék ezzel a kattogó hanggal kísérve.
Viszont ha sikerült 100-120 közelébe tornásznom az fps-t akkor érezhetően simábban (mikro lag mentesen) és kezesebb ffb hatások mellett futott a játék, zörgő hang nélkül.Most hogy kártyát cseréltem és akár 250 fps-t is elérhetem még nem néztem meg hogy melyik beállítás befolyásolja igazán de az eddigi gyengécske vga mellett így gondolom ahogy fentebb írtam.
Nálam ez kb olyan kategóriába esik mint pl rfactor esetében mikor azonos logitech profiler beállítás ill. játékon belüli ffb beállítás mellett is változik az ffb hatása az autó beállításaihoz mérten.
pl egy jól eltalált és egy alap vagy rossz autó beállítás mellett, érezni a az effektek visszajelzésének minőségét. -
AMD_ok
őstag
válasz
stickermajom #705 üzenetére
Nekem is 2 gigas a kartyam, es full beallitasoknal sem csinalja ezt. Fentebb irtam, vmelyik hsz ban.
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #709 üzenetére
Ami beállítottál az jó, kivéve hogy vagy 4xAA-t vagy 4xFXAA-t használj. esetleg HDR ki. (nekem most az fxaa van, így 150 fps körüli az átlag)
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #707 üzenetére
Csak segíteni akartam, nem kell elhinni semmit... Nálam nincs mikrolag/szaggatás.
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #703 üzenetére
Két dolog: Az egyik, ha frameszámot is akarsz felejtsd el az 8xAA-t.
A másik, hogy tök hülyeség az AA-t meg az fxaa-t bekapcsolni egyszerre, mert mind2 ugyanarra va, csak kétszer számol így...
Ha szebb de lassabb aa-t akarsz, akkor a sima, ha kicsit rondábbat de gyorsabbat, akkor az FXAA-t kapcsold be.
Swapelés meg akor van, ha kevés a ramod(az alaplapon), vagy a háttérben valami matat a vinyón a windows. -
IreN!CuS
őstag
válasz
stickermajom #703 üzenetére
Nem lehet ,hogy a vga fogy ki a ramból ? Nekem fele ilyen beállítások mellett is bekajálja az 1 giga ramot gond nélkül.
-
Jack@l
veterán
válasz
stickermajom #685 üzenetére
A legkissebb úton lévő repedést/aszfalt egyenetlenséget is megérezni a kormányon, valószínű a dfgt esetében ez egyenlő a "fura kattogással". Nagyon részletes és jó az ffb-je a játéknak.
-
tikshow
addikt
válasz
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az út egyenetlenség FFB lenne, és mivel ezek nagyon parányiak így két fog között kocog egy másik. Próbáld meg ezt az effektet lentebb venni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
fura kattogás
Ezt esetleg kifejtenéd bővebben? Nálam is hallatszik valami kattogás DFGT-nél. -
KaraDani
addikt
válasz
stickermajom #683 üzenetére
10 centi is számít, minél közelebb annál jobb, kivétal ha 40"+ os screenekről beszélnénk
Próbálgatásnál adj kis időt majd egy egy beállításnak szerintem, mert hirtelen picit furcsa egy-egy nagyobb váltás, kisebb FOV-val érzékenyebbnek fogod érezni az autó reakcióit, nagyobbal érzéketlenebbnek.
-
KaraDani
addikt
válasz
stickermajom #677 üzenetére
Nem tudod közelebb hozni a monitort amikor vezetsz?
Amúgy én azt mondanám, menj le addig a FOV-val amíg már nem érzed túl kicsinek a horizontális látószöget. Mindenképp kompromisszumus lesz a megoldás sajnos, úgyhogy neked kell eldönteni, neked hogy szimpatikus. Élethű FOV-val sokkal jobb vezetni, szerintem nagyobb élmény (nem igazán értem a kommentet, hogy nagy fovval élvezetesebb), jobban érezni az autót, és természetes az egész, viszont egy monitoron az nagyon szűk horizontális látóteret fog eredményezni, ami onnantól, hogy nem egyedül vagy a pályán már limitál.
Élethű alatt azt értem, amikor amit a kijelzőn látsz az méretarányos (pontosan ki lehet számolni), ha igazi autóban ülnél akkor is olyan arányokban látnád a dolgokat. Pl netről böngészve néhány képet: [link] [link]akela91: igen, amíg egy monitorról beszélünk ízlés kérdése, valamiből engedni kell sajnos. A tökéletes szám amúgy exact módon számolható, csak ez általában túl kicsi látószöget eredményez egy 20" körüli kijelzőnél. Amúgy a képen látható szöget kellene kiszámolni rFactor és simbimes játékoknál: [link] AC-ban meg ugyanezt csak nem a monitor tetejét és alját hanem a két oldalát horizontálisan nézve, mivel itt horizontális FOV-ot kell megadni elméletileg.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Én 21"-os monitort kb. 1 méterről nézem. Nálam 54°-ra van beállítva.
-
válasz
Ha nem akarsz kilátni a kocsiból, akkor tedd minél magasabbra. Az élményt szerintem az nem javítja, ha egérmozi méretet se tesz ki a szélvédő, ami ugye a hasznos információt, azaz képet tartalmazza (mondom ezt úgy, hogy 80 centis tévét használok), szóval szerintem a 60 fok túl sok. Minek nézegesse az ember a kormányt meg a tetőt, amikor sokkal hasznosabb az utat látni. Nem - csak - a tizedek miatt, hanem a kocsi mozgását is jobban érezni így. Én autótól függően 40-45 fokot használok.
-
Freiherr
őstag
válasz
Attól függ:ha a fun a lényeg(mint nekem)ahol tényleg úgy érzed magad,mint aki ilyen vasakat terelget real life,király sebességérzet,széles látókör stb.,akkor 60 felett.
Ha viszont görcsösen hajtasz a tizedekre(aminek számomra semmi értelme),akkor minél kisebb,annál jobb. -
törölt tag
válasz
stickermajom #571 üzenetére
elég régi, x2 255 3.4-re tolva, 6g ddr2(!)
de a vga elhúzza a konfigot: gtx680
(alaplapot kellene váltanom, de még nem égető)
Még kicsit molyolnak a progin sztem okés lesz, az autókat egyedileg kapcsoltam be, tehát olyan részét használtam ami még nincs kidolgozva normálisan.ezt meg linkben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Xbox Classic / Xbox 360
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest