- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz
sultansmith #5386 üzenetére
Igaz, hogy ez még a Nascar Racing 2003-hez készült, de a lényegen nem változtat.. nagyon jó kis írás.
-
ArtMooney
tag
válasz
Penge@Borisz #5087 üzenetére
Hát már megmondta Tirexi is, hogy ebben a játékban egyszerűen nem működik semmi normálisan [link]
Kár, pedig nagyon jó. Sokáig mentem dfgt-vel és tökéletes volt. Egyébként is érdemes végigmenni a varázslón, a pedáloknál írja, hogy mit kell csinálni, nem mondom engem is szopatott rendesen, de túl sok kombináció nincs azért. Lenyomod a pedált-megnyomod a gombot-felengeded a pedált vagy lenyomod a pedált-felengeded a pedált-lenyomod a gombot : )
-
ArtMooney
tag
-
ArtMooney
tag
-
ArtMooney
tag
Nem egyszerű a képlet valóban, mert mindenkinek más az ízlése, máshogy szokta meg.
Én sajnáltam ezekkel a kamu effektekkel nyúzni a dfgt.. g27 már finomabban lekezeli.. egy fanatec meg gondolom még jobban.
Ki kell próbálni mindenhogy, érezni, hogy milyen.. de ezt írtam is. -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2809 üzenetére
Ingame, a gain az ffb csúszka. Tehát legfelül a gain-t beállítod 50-100 erősségüre, ahogy kényelmes. A filter alatta az ffb tüskéket szűri ki, tompítja le, érdemes lehet erősebb ffb-nél ráadni a filterre is10-20%-ot.
A többi effekt legyen nulla, dfgt-nél amúgy is a damper elég halál, szétrázza az egész szerkezetet. A kerb effekt szintén, a rázókővet szeretné éreztetni, de fogod enélkül is. A road effekt nem is lenne rossz, de tud pályaelhagyásnál olyanokat ütni, hogy inkább nem kell. Slip effekt, elvileg ha megcsúszik az autó ez érzékelteti..
Próbáld ki mindenhogy egyébként, vedd fel 50% körülire egyenként őket és nézd meg milyen. Ha tetszik és a kormány is bírja, akkor úgy is jó lehet : ) -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2807 üzenetére
Itt Assetto-ban a kormány elfordulást állítsd majd vissza 900fokra.. a program így tudja helyesen lekezelni autónként a kormány szögeket. Nem kell soha annyit tekerned rajta, de így lesz a jó.
Driverben az overall effects strenght 100%, többi nulla, játékban végülis a gain ahogy jólesik.. ha túl könnyű sem jó, max driftre. Kinek hogy, de így az ajánlott. A road meg curbs effektek.. de főleg a curbs feleslegesen nyúzza, üti a kormányt.. ezek inkább gyengébb kormányoknál vagy controllereknél lehet érdekes.. a Gain tud mindent ami kell. De próbálgasd, menj egy kört így, aztán úgy. -
ArtMooney
tag
válasz
scampolo84 #2805 üzenetére
Szia, menni kell jó sokat, a ktm-et én is csak ajánlani tudom pálya tanuláshoz is (nincs "zavaró" koszos szélvédő előtted és jobban látsz). Türelem és autós vezetés. TC off, viszont a Stability controlt 30%-ra beállíthatod, így is mászik a feneke a gépnek, de megfogható, nem pördülsz meg olyan könnyen.. aztán majd egyre lejjebb veszed. Kormánybeállításoknál a gain-t húzd fel legalább 80%-ra, a többit húzd le nullára.
-
ArtMooney
tag
Most megveszed, onnantól a tiéd, nem kell külön fizetned semmiért... (max ha lesz hozzá valamikor a jövőben dlc pálya + autó csomag)
Jó kis közösség van, minden estére van verseny szervezve.
Nem árt hozzá egy normálisabb kormány, egy dfgt minimum, hogy érezd, élvezd az egészet. -
ArtMooney
tag
Ha játékon belül piszkáljátok a kormány beállításokat, akkor hajlamos elállítgatni ezt-azt. Nálam például ha változtatok a gain-en, akkor az assists-nál kikapcsolja az automatic throttle blip-et. (dfgt) Szóval érdemes ránézni a segítségekre, ha változtattok a kormány beállításokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest