- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Az alap set nagyon stabil, azzal még hideg gumival is simán padlógázas az Eau Rouge. Ha kipróbálod lehúzott szárnyakkal és lejjebb vett hasmagassággal, máris nagy kihívás lesz
Ezért nehéz rendesen összehasonlítani két simet, főleg ha nem ugyanazzal az autóval és hasonló setuppal próbálod ki.
Egyébként Spaban még mindig nem látom ezeket a különbségeket, amiket írsz, de ma lehet megyek pár kört iRacingben aztán AC-ban.
-
raczger
őstag
Látom baromi stabil settel mész, így nem csoda, hogy nem nagyon csúszik meg (bár igaz, hogy finoman is vezetsz, kb mint Button), kicsit extrémebb settel már épp, hogy padlógázás az Eau Rouge.
Ez a szembesütő nap viszont már tényleg kicsit irreális, nekem elég sok minden ki van kapcsolva, többek között ez is, úgy is süt szembe, de közelebb van a valósághoz.
Tegnapi futamon én is ott voltam (a videón a rajtnál pont előtted vagyok a sárga autóban), szörnyű volt, hogy legalább 5 ember keresztbe fordult rajtnál... Én még pont megúsztam, de így meg szinte egyedül mentem utána. Utolsó versenyen utolsó előtti helyről indultam, hát ott is volt rajtbaleset, akármennyire is óvatos voltam, ketten belém jöttek.
És igen, ha mindent az iRacinghez hasonlítasz és csak olyanokat, amiben szerinted az a jobb, akkor egyértelműen azt hisszük, hogy csak az iRacinget jössz dicsőíteni
Én magamban inkább az LFS-hez szoktam hasonlítani, hisz nálam az még mindig az az etalon és ahhoz képest bizony nem is olyan rossz. -
raczger
őstag
Számomra reálisabbnak tűnik AC, mint az iRacing (igazából az utóbbi 1-2 évbe valahogy egyre rosszabb a fizika, irreálisan nehéz lett).
A pálya közötti különbségek pedig a fow miatt csalóka lehet, mindkettő lézerszkennelt, így nagy különbség nem lehet. Elsőre én ilyen különbségeket nem éreztem, bár az is hozzátartozik, hogy mostanában csak ritkán indítom el az iR-t. -
raczger
őstag
válasz
stickermajom #3254 üzenetére
Pont oda nincs, találtam 3 setet más pályákra, talán nordra kiindulópontnak jó lesz: [link]
-
raczger
őstag
Én még többet is alkudnék belőle, mégiscsak 1 hónap alatt még nem tudta eladni.
Egyébként bírja a strapát, az enyém olyan 6-7 éves lehet (talán pont a megjelenés után lett véve), nálam 4 éve van, előtte is rendesen volt strapálva (Kiss Norbi nyert vele pár LFS bajnokságot, szóval tényleg volt használva), most sem kímélem és még csak egyszer kellett kitisztítani a pedálokat
(#1878) sultansmith: Vagy a köridőt, vagy az autót írtad el szerintem, emlékeim szerint a BMW 1M S3-al lehetett 1:03-at menni, Abarth 500 S1-el pedig talán 1:07 volt a jó idő, ha jól emlékszem.
-
raczger
őstag
válasz
barcalaci84 #1443 üzenetére
Igen, a weboldalt, azt Andrea Lojelo-val csináltuk.
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #845 üzenetére
Kb 1 másodperccel gyorsabb a McLaren körönként, az elsőt szerintem szinte lehetetlen beérni (talán wr közeli körökkel sikerülhet).
-
raczger
őstag
válasz
FoxiestFox #838 üzenetére
Talán eldöcögne, de játszható biztos nem lenne. Előző gépemben ati hd 4850 + c2d e8400 volt, azzal full minimumon volt csak játszható, de az a Tech Preview volt (70-90 fps körül).
-
raczger
őstag
Nem rossz a nézet, de a fov az elég nagy (100 fok feletti szerintem). Kamerával nem lehet pontosan azt visszaadni, amit az emberi szemmel látsz.
Valóság vs szimulátor vagy onboard közötti legnagyobb különbség, hogy minden többszörösen hat. Pl látsz szimben egy kanyart, sima padló, na ez valóságban olyan, hogy először azt mondod, kizárt, hogy ezt padlón be lehet venni (persze tudod, hogy igen). Ugyanígy a féktávokkal, először ijesztőbb az egész, persze aztán beleszokik az ember és a valóság is egy újabb "szimulátor" lesz, amit meg kell szokni. -
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #559 üzenetére
AI az elég lényegtelen dolog szerintem egy szimulátorban. Elmúlt időszakban AI-n dolgoztak az biztos, azt írták, de felesleges találgatni, majd pénteken kiderül mit kapunk (én személy szerint a Trento-Bondone hillclimb-et várom nagyon).
-
raczger
őstag
Én abszolút élvezem úgy is, ha be van kapcsolva az autó gyári ABS-e. Igazából az az irreális, ha azt kikapcsolod, nem nagyon tudnék hirtelen autót mondani, ahol van arra lehetőség, hogy kikapcsold a blokkolásgátlót.
Az RSR a gyári bekapcsolt segítségeket nem mutatja, így ha az autó gyári abs-e működik, attól még a játék abs segítsége nincs bekapcsolva.
-
raczger
őstag
Nagyon jó ez az M3 E30 Group A: [link]
Várom már a Trento hillclimbet, nagyon mennék már azon a pályán ezzel a BMW-vel -
raczger
őstag
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #337 üzenetére
A drift point appot még én csináltam, mondjuk akkor még a játékban nem volt ilyen mód, de ha kell még itt megtalálod: [link]
-
raczger
őstag
Elkészült az RSR Live Timing
(Jómagam a weboldal fejlesztésében vettem rész.)Amíg nem jön a multi, talán egy kis izgalmat ad így a játék, lesz mihez mérni a köridőtöket
-
raczger
őstag
Early Access 0.3
- Added McLaren Mp4 12c
- Added Lotus Exige S Roadster
- Added Lotus Evora S
- Added Abarth 500 SS Step1
- Added BMW M3 E30 Drift (engine swap)
- Added Lotus Elise SC Step1
- Added Lotus Elise SC Step2
- Fixed Setup bugs in P4/5 Competizione
- Adjusted setup values in Lotus 2-11
- Fixed single first click bug in setup sliders
- Adjusted engine brake in Abarth 500 SS
- Adjusted street and semislick tyres overheating grip
- BMW M3 E30 and E92 drift cars have now damper settings on their setup
- Added Silverstone GP track
- Added Vallelunga Club track
- Fixed broken right side on OculusVR
- Improved reflection shading
- Implemented save setup on exit
- Python now has its own log : py_log.txt
- Added saturation control
- In game telemetry :: fixed seconday bugs
- Python :: added isAcLive method to know if the simulation is active or not
- Fixed showroom triple screen central view bug
- X360 gamepad steer speed exposed
- Track cameras improved
- Drift mode :: fixed reverse gear drifting
- Replay length setting exposed
- Fixed circular replay
- Fixed backfire flames on non-hdr rendering
- New shared memory implementation 1.0 (Physics, Graphic thread and static info)
- Tyre wear rate is now honoring Realism settings
- Fuel consumption is now honoring Realism settings
- Improved BMW M3 e92 (all variants) interior and exterior sounds
- Added exterior gear shift sounds
- Tweaked tyre scrub pitch variation for some cars
- Added damper adjustments in Lotus 2-11 and Scura
- Adjusted engine brake in Lotus 4 cylinder engines
- Fixed bugs with Toe setup values in Tatuus FA01
- Added Chinese & Russian localizations ( Work in Progress )
- Added camera shake & g-force effect view options
- Added XBOX360 gamepad steering speed option
- Added new event hooks for loading external launcher modules (loadModules & beforeLoadModules)
- Fixed various minor layout problems in launcher default theme
- Fixed Drift mode end session
- Fixed unlockable achievements
- Fixed replay interface animation
- Fixed long output logs on system timer drift detection
- Fixed auto shifter (ctrl+g) for wheel [now requestedCarIndex is reset when shifter is not active]
- Fixed achievements on replay
- Fixed time attack penalty on restart -
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #271 üzenetére
Nagy sebességnél ilyen aeroval minden sínautó. Próbáld levenni a legkisebbre elől-hátul a szárnyakat, máris más lesz. A másik pedig, hogy azért tempót is kell menni ahhoz, hogy kijöjjenek az autó határai. Azért annyira nem sínautó, ha pl Mugellon vagy Imolán kell egy gyorskört futni
(#274) akela91: 1:18 is simán benne van (főleg, ha setupol is hozzá az ember), pár kör alatt futottam alap setuppal
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #262 üzenetére
Nem rossz, de azért van még benne bőven. Eddig a legjobb idő, amit találtam 1:38.3, én tegnap este pár kör alatt 1:39.5-öt mentem, de sok van még benne.
-
raczger
őstag
Hát gyerekek, ezt a Zonda R-t nagyon eltalálták, ebben az autóban tényleg úgy érzi az ember magát, mint egy "Driving God"
-
raczger
őstag
AC esetében annyiban lehet igaza, hogy 150 fps felett már nem nagyon érzékelni az input laggot, míg 60-nál még van sajnos. Nekem 120 fps-em van és még ott is jelentkezik a probléma (próbáltam vsyncet bekapcsolni, de akkor nőtt kicsit az input lagg). Pl LFS esetében igaz az állításod, miszerint 60fps fölött már szinte mindegy.
(#201) ricshard444: afrancba, lebuktam
-
raczger
őstag
KTM X-Bow @ Vallelunga
Élvezet nézni ahogy ott felül a rugók mozognak -
raczger
őstag
Abarthnak itt vannak az alap adatai: [link]
Mentél már versenypályán a saját autóddal? Ott sem érzed annyira a sebességet, mint gondolnád, max a 100-120 feletti tempójú kanyarokban, ha nagyon zajos a bódéNézd meg a GT2-es BMW-t, elég részletesen lehet setupolni. Nem rugaszkodnak el a valóságtól és ami egy utcai autóba nem állítható, azt itt sem fogod megtalálni.
-
raczger
őstag
válasz
m0h0senator #87 üzenetére
Csak az autoclutch. Button clutchal lehet, hogy gyorsabb lenne, de azért nem vagyok oda.
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #84 üzenetére
Most nem a szépen volt a lényeg. Amíg nincs valami normális kamerakezelés addig max a gyáriakat lehet használni, azokból meg érdekes, jó videót nem lehet összerakni, mert mindenki azokat a nézeteket használja.
Abban a völgyben én is sokáig 2-ben mentem, de ha megvan a kellő sebesség szerintem gyorsabb, ha 3-asba mész fel, mert szinte egyből váltani kéne, ami idő és lendületveszteség felfelé. A másik hol van, azt elképzelni nem tudom már
A legjobb körömben már a sikánt is 3-asba vettem, a videóban még 2.
-
raczger
őstag
-
raczger
őstag
Nem a magyar vonatkozás a lényeg, az egész a karakterkódolásról szól. Egy ideje már van utf8, ezt kéne mindenhol használni, de néhányan megfeledkeznek erről, ekkor jöhetnek elő hasonló problémák.
Nekem iRacingben volt régebben gondom, mivel ékezetes karakter volt a nevemben egy ideig nem tudtam játszani, kifagyott egyből a játék.
-
raczger
őstag
válasz
Unbaised-Ben #72 üzenetére
Én practice-ben tolom. Ha toltam pár kört, nyomok egy exitet, utána a menüben automatikusan kiírja a PB-d és hogy mennyit javítottál. Lehet, hogy van olyan játékmód ahol ezt nem jegyzi meg.
-
raczger
őstag
Készítettem drifteléshez egy appot, ami számolja a pontokat: [link]
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #40 üzenetére
Nem tudok róla, hirtelen a cfg fájlok között sem találtam semmit.
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog #38 üzenetére
A fórumot olvasva elvileg csak dx10-es update
(#36) fLeSs: belülről normális, viszont kívülről szerintem sem az igaziak a hangok
(#37) b-type: majd valamit biztos felteszek, most már van pár elmentett replay, amit végre le is tudok játszani, tegnap a videó betömörítésével szórakoztam sokat, de nem találtam jó beállítást, mindig nagyon csúnya lett a végeredmény
-
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #25 üzenetére
Már Tomsteel feladta a leckét, azt hiszem itt az idő más kombóra gyúrni
Pedig már youtube-ra is feltettem volna, de így már nem.
(#26) Joshi: Ha megszállott szimes vagyok, akkor igen. Sajnos egyelőre se AI se multiplayer nincs. Viszont ennél olcsóbb nem lesz a játék, csak drágább, plusz ha valami nem tetszik jelezheted a fejlesztőknek, stb... Én úgy érzem, hogy érdemes volt megvennem.
(#27) ooooobi: vannak még appok, azt egy fájlban egy sor átírásával tudod előhozni:
\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg
open assetto_corsa.ini
ENABLE_DEV_APPS=1
save.(#29) BigBlackDog: jelenleg nincs ai (se multi), majd lesz, habár dev appba van egy erre vonatkozó rész, szóval lehet, hogy valahogy elő lehetne hozni
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #14 üzenetére
Kikapcsolt motion blurral +1-2 fps, tehát nem számít szinte semmit, ha 1-re van állítva. Viszont jobban lett optimalizálva, mert a TP-vel full grafon 15 fps-em volt, most meg 25-35fps (mondjuk ez a játszhatatlan kategória).
Akkor ott érik a proci, ram (talán lap) csere, bár procit nem tudom mennyire használja ki a játék.(#15) cselt: Nekem is alapból 50Hz-re tette, szerintem ő sem vette ezt még észre.
(#16) Joshi: Létezik, eddig Tech Preview volt, tegnap jelent meg steamen early accesként, itt meg tudod venni. Ha ingyenes demot szeretnél, akkor szerintem várni kell a teljes játék megjelenéséig, akkor talán lesz az is.
-
raczger
őstag
válasz
#70869248 #12 üzenetére
Eddig 5-ből kettő replayt tudtam csak visszajátszani, pont a legjobbakat nem tudom betölteni, pedig akartam videót feltenni youtube-ra.
Nálam ezek a beállítások:
Így van stabilan 90-100fps között. Kipróbáltam full minimumon, úgy közel 200 volt, akkor szűnt meg 100%-osan az input lag, most így 90 körül van még egy kicsi, de már nem zavaró, remélem azért ezen javítanak majd.Neked mennyi fps, illetve milyen géppel?
-
raczger
őstag
Nagyon jó lett. Persze vannak még hibák, de már most játszható és élvezhető
LFS után nekem ez a második legjobb szimulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest