- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7697 üzenetére
Én férfinak hittem elsőre. Lehet, hogy csak a gyakorlott szem teszi.
Ezek az előítéletek ám nem szép dolgok. Úgy fest, a shoujo nem a te műfajod - én attól még imádom.
Shigure és Ayame EPIC.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Archanon
őstag
válasz Crystalheart #7697 üzenetére
Pedig én szóltam. Egyébként jó darab, csak tényleg brutál shoujo, ezt írtam is. A másik ilyen a Peach Girl, bár abban kevésbé irritálnak a fejek, meg legalább a hímnemű egyéneknek nincs nőhangjuk. 8. résznél tartok, eddig tetszik. Kicsit a Lovely Complex-hez tudnám hasonlítani, ugyanúgy szerencsétlenkednek, csak nem annyira sírva röhögős (sajnos).
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7695 üzenetére
Furcsa problémáid vannak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7693 üzenetére
Azért az érdekelne, hogy mitől "sokallnál be"..
Fruits Basket EPIC. Örök darab.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
Uh, Fruits Basketet nézem. Ez extra shoujo adag, ezt sem egyhuzamban nézem meg, asszem, még besokallnék. Részlet a szövegből: "Képzeld, egy nagyon helyes kissrác várakozik odakint. Nem is tudom, hogy igazából fiú-e vagy lány." Banyek, hogy jön ez a kettő össze?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már 2 éve a Kodomo no Jikan ofc.
^^
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #7689 üzenetére
Hmm... szép a rajz. Peach Girl és Kaibutsu Oujo után lehet, hogy ez lesz a következő.
Higashi no Eden (+ King of Eden / Paradise Lost):
Igazán eredeti, összetett és érdekes történet, nem nevezném átlagosnak... mondom ezt úgy, hogy még "csak" úgy ~60 sorozaton vagyok túl, de azok között sem igazán találkoztam ilyen típusúval. Szóval nekem nagyon tetszett, ugyan voltak benne érdekes és fölösleges elemek egyaránt vagy meg nem magyarázott kérdések (bár ebből szerencsére elég kevés). A két mozival szépen le is lett zárva, bár azért nagyobbat is szólhatott volna a vége. Igazából így is jó volt, csak kicsit idegesít egy dolog, hogy végül... csitt. Izgalmas volt, kicsit sem éreztem vontatottnak, végig fenntartotta az érdeklődésem, egyszerűen nézette magát.
A rajz egészen másabb volt az általam megszokottnál, és én ezt mindig értékelni tudom. Úgy tetszett az egész képi világa, szép részletes volt, a karakterek sem ugyanúgy néztek ki, mellesleg többségükön látszott, hogy japók. (Mondjuk ezek a széles szájak érdekesek voltak. Valahogy ezekben az animékben vagy túl picik a szájak, vagy túl nagyok/szélesek, ritka, amikor "normálisak" az arányok. Jó. Rajzfilm. Ennyi.) Különösen az tetszett, hogy ha bár nem is annyira, mint a Howl's Moving Castle-ban, de élt a környezet. A zenéről meg csak annyit, hogy jó hangulatot teremtett itt is, jó volt. És szeretem az olyan openingeket, ahol nincs spoiler. Hurrá! Mellesleg jóféle animáció, és a zene is bejövős.
Szóval... sorozattal, filmekkel együtt [8/10]. A két film talán lehetett volna valamivel jobb is.
SPOILER ALERT!!!
Na szóval, a vége főként azért sem tetszett, mert nem lőttek el egy klisét (höhh), mi szerint a két főhős legalább összejön, és boldogan élnek végül együtt... Nem, Takizawa eltűnik behúzni egyet Miszterü Áutoszájdo-nak, aztán lövésem sincs, hogy végül vissza megy-e Saki-hoz az ígéretéhez hűen, mert úgy lett az egésznek vége, mintha Takizawa végérvényesen eltűnt volna Saki életéből.. ez így olyan.. izé. Vagy valamit én nem értettem volna meg?!... (ez is elképzelhető)
SPOILER END[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #7687 üzenetére
Yosuga no Sora FTW (csakis a Sora-szál miatt ^^). No. 2.
Crystalheart: Én mindig úgy szoktam, hogy futó sorozatba nem kezdek bele, hanem megvárom, míg adott évadban kint van az összes epizód.
-
-
Archanon
őstag
O.o Nézz addig mást, vagy annyi más dolog van még, amivel el lehet ütni az időt a következő részig. Egyébként ha meg is tudnának animálni néhány nap alatt egy részt, akkor sem hiszem, hogy többed adnának le 1 résznél hetente, már csak marketing szempontjából sem.
-
Crystalheart
őstag
Szerintem inkább örülj, hogy legalább hetente egy jön, ha már úgy tetszik. Annyi megcsinálni és kész. Rendezés, rajzolás, vágás-szerkesztés, zene, hang, szinkron, stb. Egy hét sok volna?
Én a magam részéről mostantól kihagyok majd mindig pár hónapot és egyben nézek meg egy adagot. (Szinkronosan, az sem gyorsabb.) Van elég más cucc, amit lehet addig.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #7679 üzenetére
1. animén több mint 30 fő dolgozik(ha nem több) nem hiszem hogy 4 naponta nem lehetne..
Csak elégé idegesít hogy 3 hete várok hogy befejezték amit elkezdtek..mindig izgalmas résznél. -
Nova96
őstag
Egy kis off.
Valaki megmondani miért szívatnak hogy hetente 1 rész jön ki pl. bleach,naruto,mayo chiki.
Melyik **rom találta ki.ON.
Mayo chikinek lesz 13. része, vagyis nem 12 rész lesz.[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Mahou Shoujo Madoka★Magica ready. Nem volt rossz, de szerintem kissé overrated. Mintha túl sok dolgot akartak volna mondani vele, túl sok elemet és gyönge lábon álló teóriát sűrítettek az utolsó részekbe. Voltak benne illogikus történések, olyan cselekedetek, melyek nem következtek a karakterből. A karakterfejlődésben stagnálás és ugrás is előfordult, bár szerencsére legalább a cselekményben nem. Az átlag mahou soujo-k közül természetesen kiemelkedik, de a közvélemény szerinti rangsorolása véleményem szerint eltúlzott.
De azért tetszett, ezt is érdemes volt megnézni. Arra mindenképp jó volt, hogy rámutasson, milyen lehetőségek vannak még a műfajban. Bár erre mondtátok, hogy látnak lehetőséget a folytatásra, jól emlékszem? Én sem tudom elképzelni, bár ebben az évadban aztán - szó szerint - a világon mindent beletoltak, lehetetlen nincs.
Többet írni most nincs erőm róla.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #7670 üzenetére
Arra, hogy aki kedveli az ilyet, nézze, aki meg nem, az az ellenkezőjét tegye.
#SHiZUOKA: Slice of life, zenés, moe moe áradat (aranyos), vicces (nagyon), nagyon jó sorozat szerintem. Kihagyhatatlan, kötelező darab.
#Ijk: Csúnya.
Eh, eh, Naruto után végre egy újabb anime, ahol a 11-12 évesek nagyjából tényleg 12-nek néznek ki és nem egy 7-8 éves alacsony töppedékeknek lufifejekkel. Azért bishounen-ből itt sem volt hiány, de valahogy egyáltalán nem zavart. Egyébként nagyon szép az art, a hátterek elég kidolgozottak (ugyan nem egy Guin Saga, de hasonló), a karakterek... nos, egy dolgot kifogásolok, mégpedig az orr "árnyékolását". Hát az valami röhejesre sikeredett, bőven hagyott némi kivetni valót.Az árnyék kontúrjának megrajzolásától olyan, mintha 2 orruk lenne néha, egy sötét és egy világos. Vagy mintha egy fél üreg lenne az orruk mellett, esetleg éppen egy 2D-s orr lenne nekik odarajzolva oldalnézetből mikor szemből mutatják őket
wtf ez a mondat. Ja és időnként (!!! nem mindig, ez a vicces) hipercsúnyanagyorrúakká válnak, mikor közeli képet kapunk róluk. Hát... érdekes. A végére egészen megszoktam, de azért elég szembetűnő volt. Amúgy az orrukon kívül minden más nagyon tetszett. Ennyit az orrukról, de ezen kiakadtam.A zene jó volt, a main theme és az ED (spoilermentes) kifejezetten tetszik is. Viszont a zeneválasztást szerintem nem mindig találták el a jelenetek alá, sajnos.
No... a sztori. Hát a részeken elég nagyot spóroltak, annyi biztos, még legalább 2-3 résszel meg kellett volna toldani, hogy ne érezzem ezt, amit most. Vagyis az utolsó részeket elnyújtani, jobban kifejteni. Némelyik karaktert is jobban bemutathatták volna, több szerep se lett volna rossz egyeseknek. De ez így... el lett rontva. Többet vártam. Összecsapott, egy ilyen történetből nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni. Le lett zárva végül is, ez már jó pont. De a mód...
Egyébként tetszett (bár néhány dologgal azért vitatkoznék). Jó, és érdekes karakterek, a főhős nem végig b*zernyák nyikhaj, s ismét megemlíteném, hogy annyinak néz ki mindig, ahány éves. Ha kapott volna egy normális befejezést (bár biztos van, akinek ez bőven elég), akkor akár 8 pontot is adnék rá, de így "csak" [7/10]. (bár ezt is lehet, hogy túlpontozom, de még úgyis mérlegelek még a többi megnézett között is egyszer, amikor majd felállítom a toplistámat, de addig még sokat kell megnézzek )
A csupa rossz kritika ellenére azért tetszett az anime, élveztem, egyedül a... ehm. Megnézésre is bátran ajánlom.VIGYÁZAT!! SOK SPOILER
Nekem nem tetszett a vége. Nagyon nem. Pedig a 8. részig nagyon tetszett (és már akkor féltem, hogy egy túl gyors zárást kapok, már csak 3 rész!!!). Az utolsó három rész finoman szólvael lett cs*szve. Nem azért, mert megmurdált mindenki, akit megkedveltem, hanem az a mód, ahogy ezt megoldották. Néhányan közülük értelmetlenül haltak meg, aztán eltűntek, mintha nem is léteztek volna, mellesleg a drámai hatás sokszor elmaradt. Tiz-t is miért kellett??! De azért Karim is túl egyszerűen távozott. Durva drámát lehetett volna ebből csinálni, az biztos. Mert jó az alapötlet (bár Tiz-t életben hagynám azért... Ő is 15 mp alatt meghalt, aztán kikerült a képből...), csak a megvalósítás tré. Hogy is mondjam... olyan, mintha a végét egy már meglévő 10 részes valamiből vagdosták volna össze, annyira... eh. Ezzel elrontani...Ja, meg nem tetszett ez a barbár felfogás a gyereknemzésről... "Jahj, tőled akarok! Nem tőled! Ah, tőled is! A következő én leszek, jahj...!" Kiválasztás... valódi érzelmek?? -.-' Zavart, kicsit több érzelmet is tehettek volna bele, főleg ha már egyszer shoujo a műfaj.
A legvégén nem igazán értettem, hogy most Thor-nak hogy változott meg a bőrszíne, meg a haja? Lehet nem figyeltem eléggé, annyira kapkodott már a sztori is.
SPOILER END[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez hol deszka? Jóval túl van a tűréshatáron. Emellett viszonylag termetesnek is tűnik - még az arca sem kifejezetten szimpi...
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz PR0JECTNR56 #7671 üzenetére
slice of life
-
Máté94
addikt
Itsuka Tenma no Kuro Usagi 11: Reméljük kap egy második évadot, és a kövi rész ajánlom, hogy ennek a bebizonyítása legyen.
-
PR0JECTNR56
addikt
A papucsot de azonnal! Zseniálisan fest.
K-On-al kapcsolatban, érdemes megnézni? Mégis vicces/drámai/megható milyen a sztori? A figurák meg a történet elsőre a Scandal nevű lánycsapatra emlékeztet. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mutass egy működő linket és megmondom.
Archanon: "tucatshounen, no oszt mivan, jó az "
Kérdés, mire?
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #7665 üzenetére
South Park 14 évadját tavaly másfél hónap alatt végignéztem. O.o Az tényleg nagyon jó... Másik ilyen betek amcsi sorozat az Amerikai fater volt most tavasszal. Elkezdtem még a Simpson családot is, de az első évad alapján annyira nem jött be (bár vannak elég fájdalmas ökörségek benne, de nem az a megállás nélküli rekeszizomgyilok, amit igazán szeretek... majd egyszer talán azt is). Viszont a Family Guy-ról nagyon sok jót hallottam már, szóval annyira azért nem lehet rossz, sőt, amit láttam belőle, az már nagyon megfogott.
#Crystalheart:
Sunabuzi.#hoffman_: Hamar kész leszel vele úgy nézem. Nézel valami mást is mellette?
Javaslom Bleach után nézzél meg néhány rövidebb darabot is, valami jó komolyat, mielőtt belekezdenél egy újabb hosszabb adagba.
Második ilyen nagyobb projectnek meg (tucatshounen, no oszt mivan, jó az ) elkezdheted a Naruto-t (Shippuuden-től lesz csak igazán érdekes, de az első szakasz is nagyon jó, fillerek meg úgy szódával elmennek), vagy a Fairy Tail-t. Bleach, és ez a másik kettő, amit én nézek ilyen hosszabb, még be nem fejezett sorozatokat, de nálam a "tetszés szerinti" sorrend: 1. Naruto, 2. Fairy Tail, 3. Bleach. Bár a Fairy-nek még nem igazán derült ki a fő sztorija, bár kezd összeállni szép lassan a kép. Eléggé az elején van még (holnap jön a 98. rész). De heti 1 rész belőle pont jó.#Ijk: "403 Forbidden".
-
hoffman_
nagyúr
Bleach 100. még tegnap megvolt, jelenlegleg 104-nél járok
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Crystalheart
őstag
Sunabouzu kész. Eltartott egy darabig, ezt nem egyhuzamban néztem. Különös egy vége volt, meglepő, de realisztikus. A humora nagyon bejött, végig amolyan WTF elemekkel tűzdelték meg, miközben durván kíméletlen és nyersen kritikus maradt. Jó lecke arra, milyen világot nem akarok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #7664 üzenetére
FG ---> Szerintem elég gyenge.
South Park a tuti. Meg Futurama. Bender a legnagyobb náci. Cartman után.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Archanon
őstag
válasz phoenix64 #7661 üzenetére
Angel Beats! OVA-t megnézted? Garantált szakadás...
#jahrn: K-ON!! második évad nekem bejön, igaz, még csak 6. résznél járok (s lassan is haladok, mert kell tartogatni a moe moe kyuuun áradatot későbbre is). A mangát azt nem olvasom, ahhoz nem tudok viszonyítani, de nálam vígjátékok közül az legjobbak között van az első évaddal egyetemben.
#Darth_Revan: Ezt a Family Guy-t lassan tényleg el kéne kezdenem nézni... nyáron láttam belőle 3-4 részt zsinórban, nagyon beteg. Amerikai fater után az ilyenek mindig jól jönnek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #7659 üzenetére
157 egy kissé magas, de szerencsére vannak alacsonyabbak is arrafelé - ami általában még inkább szó szerinti deszkasággal párosul. <33
De miért importálgatnék? Ha már kijutottam, kinn is maradok. ^^
-
jahrn
senior tag
válasz Crystalheart #7660 üzenetére
Kivetelek mindig vannak. Nekem pl sokakkal ellentetben jobban tetszett a DtB masodik evadja, es a GitS SAC 2nd Gig is jobb mint az elodje. Altalaban viszont a masodik evadok otlettelenek tele filler epizoddal (legjobb idei pelda a K-On!!) erezhetoem csak az elso evad sikerere utazva.
Mondjuk ezert varom a Last Exile 2-t, lassan senki nem emlekszik az elsore szal kicsi az esely h a fenti csapdaba futnak. A Working S2vel mar ketsegeim vannak... -
phoenix64
őstag
válasz Synthwave #7652 üzenetére
Na jó azért túlzás hogy 1x, de röhögni nem röhögtem. Az tény és való hogy vannak benne poénok, de szerintem csak a vizsga időszak alatt.
Gond az nincs , de valahogy nekem ezek nem voltak olyan nagy poénok, én inkább a "szatírákon" tudok jót röhögni: Torrente, Argo, üveg tigris
Mindjárt lejön a Seto no Hanayome és a Golden Boy, ezeken biztos fogok röhögni, mert már a pillanat képek is viccesek voltak
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7654 üzenetére
Yuzuru - Hideki - Ayato - Takamatsu - Shiina - Yui hatosfogat FTW.
-
jahrn
senior tag
Erdekes h senki nem emlitette vigjatek kategoriaban a Minami-ke - t (3 evad +1 OVA) pedig az is eleg jol sikerult darab.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #7651 üzenetére
Én egy Madoka-t szeretnék. ^^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz phoenix64 #7634 üzenetére
Angel Beats!-en egyszer (azaz 1X!) _mosolyogtál_??
Nem egyszer volt (nem is kétszer ), hogy könnyesre röhögtem magamat (szó szerint).
Ott valami gond van..
-
Darth_Revan
veterán
Fel a kezeket, ki szeretne:
-Madoka Magika ébresztőórát
-Madoka Magika törülközőt
-Madoka Magika 3D posztert
-Madoka Magika papucsot
-Madoka Magika kabátot?
-
Darth_Revan
veterán
K-On kapott megint egy kis közvetlen reklámot. A rendőrség letartóztatott egy 23 éves munkanélküli nőt (probably NEET), aki a Február 20.-án rendezett élő K-On koncertre adott el jegyeket, ami persze nem volt neki.
-
Darth_Revan
veterán
Már 2 hete tervezem linkelni, de valami miatt mindig elfelejtem
Jött ki új trailer a Shakuga no Shana 3-ról:
Trailer alapján elég epic lesz és lezárnak minden szálat. Amennyi új dolgot mutogattak, tuti nem valami rövid 12-13 részes szösszenet lesz, hanem 24 részes, mint a többi évad 5 db fontosabb új szereplőt számoltam a régi visszatérők mellett
Ahogy elnézem a rajzstílus ugyanolyan maradt és nem esett át szemmel látható ráncfelvarráson úgy, mint amilyet a 6. Hellsing OVA kapott anno.
SPOILER
Úgy tűnik Yuji csak áttért a "sötét oldalra" és Shana "picit" mérges rá :DDD7db csatorna fogja adni, először a Tokyo MX október 7-én 1 óra 30 perckor.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz phoenix64 #7640 üzenetére
szar az élet... ez van... inkább dolgozzon helyetted más...
én meg ezen ba$zom fel magam.
akárhány csapat honlapján járok mindenhol nyavajognak a batch torrentekért, lehetőleg tegnapra, és persze legyen alatta seed szeró, mert miazhogy nem húszmegával jön, mitképzelnek ezek, hogy majd rákattintok mind a 12(vagy akár 26 úristen) torrentre és egyesével leokézom, ezekután meg várjak még egy napot mire lejön, mert csak hozzám hasonló sóherek seedelik...
ha lenne fogalmad arról, hogy egy rlz mennyi ember hány órai ingyenmunkája(sőt a szerókért fizetni kell), nem lennél ilyen flegma.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
phoenix64
őstag
válasz Darth_Revan #7644 üzenetére
Am az a kérdés amit legutoljára írtam PÜben még mindig idegesít Lehet nem figyeltem eléggé AB alatt , de erre nem tok rájönni hogy lehetséges
Na megyek nézek vmi filmet , utána meg szunyálok ^^
Bye, jó8.
Psych0: Tudom hogy sok munka, és sok ember ingyen csinálja , tisztelem is őket ezért. Az meg nem érdekel ha lassan jön valami, lusta vagyok, de nem türelmetlen
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
áhh hál istennek feljött 1 seeder ncore-ra és jön 120kbps-el 2 óra és lenn az egész
hmm az lehetséges, most regisztráltam last chaos-ra is , de az se jött meg freemailra
Lehet érdemes lenne csinálnom 1 gmailt, mert sokszor vesznek el reges levelek
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
válasz Darth_Revan #7641 üzenetére
Igen, erre rájöttem , de még most se küldte ki a visszaigazoló emailt, pedig már 20:10 körül regiztem -_-
-
-
Psych0
őstag
válasz phoenix64 #7636 üzenetére
én még emlékszem, amikor napsteren egy album minden egyes számát külön meg kellett keresni, darabja félóra, ha 128kbites volt, és kifogtam egy rendes feltöltőt.
ma már nem jön be a fiatalságnak, ha kettőnél többet kell kattintani, neadjisten 3 sztingre rákeresni, és még ráadásul várni is, persze mindezt ingyen...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
bandiras2
senior tag
válasz phoenix64 #7634 üzenetére
visítani fogsz, meg a falat kaparni. Tüzi ajánlotta a golden boy-t, az csaK 5 rész, és jól megadja majd neked.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
phoenix64
őstag
válasz Crystalheart #7633 üzenetére
Angel Beats max, dráma-vígjáték , de látszik is h nem a humorra épít mert ha összesen 1x mosolyogtam alatta Még nem nagyon láttam anime vígjátékot, most töltöm a Seto no Hanayomet remélem azért el lehet rajta rötyögni
-
Crystalheart
őstag
válasz phoenix64 #7631 üzenetére
Láttál már egy igazi vígjátékot is? Nem pokemon, vagy ilyen tréségek. Amúgy a Clannad és a 2006-os Kanon is félig vígjáték, egész részeket lehet végigröhögni, ha abban tetszenek a poénok, akkor másban is fog, szal lehet, azzal kellene megízlelned. De jut is eszembe, az Angel Beats is az, szóval nem értelek.
-
Archanon
őstag
Amióta tudom időzíteni a feliratot, már nem érdekel milyen verziót szedek le, a lényeg csak a képminőség.
-
-
Máté94
addikt
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #7627 üzenetére
Hát, van olyan, én vagyok rá az élő példa. Az elsőt is csak néhány hete néztem meg (jóféle volt, főleg a stop motion-os Terminátor ). Megvan egyébként a 3 és a 4 is, mindenképp megnézésre kerülnek majd egyszer.
#phoenix64: A legtöbb animéhez azért van magyar felirat [UShop; AA; AG; forrásnak], a többségük szerintem egész korrekt is (érthetőség szempontjából... hogy mennyire pontos a fordítás, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, japán tudásom jó ha van 1-2%. ). Mindenesetre ha tudsz angolul, elvileg érdemesebb úgy nézni őket.
Ncore mellé még: BakaBT, NyaaTorrents, vagy végső soron Google, de többet le lehet tölteni az AA oldaláról is.
-
veterán
válasz Darth_Revan #7624 üzenetére
golden boy foreva
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #7625 üzenetére
Jobb is, ha levezetésnek hagyod, nagyon agyzsibbasztó sorozat (pozitív értelemben)
Van olyan ember, aki még nem látta a Terminátor 2-t?! Mellesleg ha SnH miatt nézed meg a T2-t, akkor már nézd meg a Terminátor 3-at is, mert az is "szükséges" minden poén megértéséhez
SPOILER
Amikor Luna papa megérkezik az iskolába és összeverekszik San apjával, azt a WC-ben verekedős jelenetet a Terminátor 3-ból vették.Szeretem Bud Spencer és Terence HIll filmjeit, de nem tudok nevetni rajtuk (viszont így is nagy kedvenceim).
phoenix64: Van magyar felirat, én azzal néztem 1080p-ben.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
válasz Darth_Revan #7622 üzenetére
Oké, megnézek 1 Seto no Hanayome-t ha van magyar felirattal Szerintem sok jó film vígjáték van: Torrente 1-4, Jhonny English 1-2, csupasz pisztoly összes és még sorolhatnám hogy melyikeket röhögtem majdnem végig
Hát igen Ncore-on is csak 1080p-ben van fent és nekem az a 20 GB kicsit sok lenne Na meg integrált VGAnak úgyse tetszene :/ Na mind1 keresek valami kisebbet.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz phoenix64 #7621 üzenetére
Tényleg nézz meg 1-2 vígjátékot, mert nem tudod mit hagysz ki. Azért nem nézni meg egy vígjátékot, mert nem élőszereplős, szvsz, elég nagy blődség. Ugyanúgy megnézel egy drámát rajzfilmben, akkor mi a különbség? Vígjátékokban meg valóban, sokszor sokkal többet kapsz, mint egy átlag filmben. (Persze filmben is vannak nagyon ütős darabok, ez nem vitás.)
#Darth_Revan: Seto no Hanayome-t azt még nem láttam. A listán van, de elvileg még meg kéne néznem a Terminátor 2. részét is hozzá, hogy igazán üssenek a poénok (meg talán még sok mást is, de ez az egy biztos), csak még arra se vettem rá magam. Nem is baj, ha az ilyen hiperállatságot későbbre hagyom, mondjuk majd egy Clannad után levezetésnek tökéletes lesz.
(#7624): Louis de Funès, Bud Spencer & Terence Hill filmjei? Igazi klasszikusok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Darth_Revan #7622 üzenetére
Filmek elfogynak, anime-ből rengeteg van.. [Pontosabban könnyebb találni kedvedre valót..]
Everybody lies.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Archanon #7620 üzenetére
Vígjátékok közül ne felejtsd ki a legjobbat...Seto no Hanayome Vannak nagyon jó vígjátékok, amiket élvezet nézni (K-On. Rosario to Vampire vagy Lovely Complex amit épp most nézek), de SnH eddig még nem találtam jobbat
phoenix64: Miért hanyagolós? Nem sok olyan vígjáték film van amit végigröhögtem (van, nem azt mondom, hogy nincs), de a legtöbbnél max csak mosolygok 1 kicsit, viszont anime-ban vannak olyanok, hogy végigröhögöd mind a 24 részt...nézz meg pár részt Seto no Hanayome-ből vagy K-On-ból...mire észbe kapsz már azt veszed észre, hogy megnézted az összeset
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Ok. Kösz a válaszokat, akk megnézek még pár drámát, vígjátékot max filmben, rajzfilmben hanyagolós
-
Archanon
őstag
válasz phoenix64 #7617 üzenetére
Úgy van, drámának Kanon, Clannad (bár ez utóbbit én még nem láttam), valamint:
Chrno Crusade (ennek a magyar szinkronja se rossz)
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Mahou Shoujo Madoka Magica
etc.Viszont bolondság lenne ezeket egymás után végignézni. Helyedben én most néznék valami nagyon ütős vígjátékot (pl. Sunabouzu, To Love-Ru, Lovely Complex, Rosario to vampire, Kore wa Zombie Desu ka, Love Hina, Hyakko, K-ON!, etc...), vagy valami egyszerűbbet, mégis komolyabbat (Fractale, Chobits - bár ez utóbbi vígjáték is, de nem az agyatlan kategória). Aztán olvass vissza néhány száz hsz-t, kb mikor betévedtél a topicba, az előtt egy hatalmas ajánlási hullám söpört végig a fórumon, ha még nem tetted meg, érdemes kezdetnek onnan válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz phoenix64 #7617 üzenetére
Teletubbies.
Ez olyan kérdés, mint pl. "A csupasz pisztoly 3 és a Csillagok háborúja után mit ajánlanánk." A Zongoristát mi mást, hiszen mindháromban lőnek...
-
phoenix64
őstag
Angel Beats és Elfen Lied után tudnátok ajánlani valami hasonló kaliberű filmet? Nem szeretek keresgélni
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7612 üzenetére
Négy Évszak, Tavasz nyitányt kedvelem. ^^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #7610 üzenetére
"Az én lelkivilágomnak túl lágy"
Rég nem vagyok már kisgyerek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Huhh, ki az a szörny?
Longinus Lándzsája van a Bible Black-ben is.
Ghibli: Az én lelkivilágomnak túl lágy.
-
veterán
válasz Crystalheart #7605 üzenetére
Akkor mehet a többi Ghibli is. Porco Rosso is faint szerintem, Totoroék is, Mononoke Hime-ről nem is beszélve (favorit). Aztán ott van ugye az igazán nagyot pukkanó lufi a Hotaru no Haka. Gedo Senki is érdekes, mondjuk ő a kakukktojás, de nekem tetszett.
Jó az összes na, úgy ahogy vanA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
EVA fanoknak ne a csajt (?) nézd
szerk: árát ne nézd
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Crystalheart
őstag
Ja, jut is eszembe, megnéztem A vándorló palotát. Ez a második Ghibli, amit láttam. Valóban nagyon kedves mese. Tipikus rajzstílus, már egészen hozzászoktam. A hátterek és színek nagyon szépek, és az egész környezet élt. A nagy terek mutatásánál az az ember érzése, mintha valóban a magasból tekintene a tájra, tehát nagyon jól megoldották a perspektívát. Az épületekről és az egész mágikus dieselpunk világ dizájnjáról nem is szólva. (A fővárosban volt egy-két olyan palota, amit esküszöm, meg kellene építeni, mert olyan szépek, és olyan kidolgozott a forma.)
Keveri a mese könnyed elemit és a való világ borzalmait, ezért olyan tipikusan különös gyerekmese, nem is hasonlítanám a nyugatiakhoz. (Mini spoiler: A Nauszika posztapokaliptikus világban játszódik, ez meg egy háború sújtotta országban, de nekem tetszik, hogy a gyerekmesékbe is csempésznek némi komoly realizmust.)
A történetben vannak érdekes dolgok, amit megfigyeltem már a Nauszikában is, hogy olyan könnyen történnek egymás után az események, a szereplők keveset csodálkoznak, még ha amúgy teljesen rendhagyó helyzet forog is fenn. A vége is a Nauszikához hasonlóan gyors, hirtelen, szerintem ráfért volna még némi játékidő. Minden Ghibli mese vége ilyen felgyorsított érzetet kelt? Azon kívül itt is észrevettem, hogy egyes szereplők - főleg Sophie - rendszeresen kommentálja, amit csinál vagy amire gondol, bár ez bizonyára azért van, hogy a kicsik is biztosan megérthessék.
Tetszett, az a lényeg, jó szórakozás volt még így felnőtt fejjel is.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Madoka: Egyetértek.
Usagi Drop: Akkor asszem' maradok csak az anime-változatnál.
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #7593 üzenetére
Ehh.
Pedig elég durván le van zárva. Majd meglátjuk.
Ellentétben viszont az Usagi Drop-pal, ami a nyár legjobb sorozata volt, viszont a mangaka akkora troll endinged rakott a manga végére, hogy kötve hiszem, hogy csinálnak mégegy évadot mert a mostani rajongól utálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.