- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #39914 üzenetére
Óigen, az a gőzös már elment, nem vagyok már 17 éves. Akkor még minden vicc új volt, SAO talán az első 20-amban biztos benne volt anno heti rendszeresítésben.
+Totheground, és akkor valóban élveztem is. Csak nemrég gondoltam, hogy újra megnézem, mert miért ne (ha már van CR előfizetésem és folyton a képembe tolja). És... nem ütött egyáltalán, sőt, untam. Láttam már azóta témán belül jobb sztorikat, jobb waifukat, fényévekkel jobb harcjeleneteket. De emlékeztem, hogy milyen volt elsőnek és nem értettem, hogy ez voltaképp miért is volt jó akkoriban. Aztán kicsit kiműveltem magam a témában és ja, leesett: SAO a legnagyobb ki nem durrant lufi az anime történelemben, ami jókor lett jó helyen felfújva és még most se akar kidurranni. Megvannak a maga pillanatai, az alapfelállás (akkor) viszonylag egyedi volt, mass appeal a köbön, de ennyi az egész. Sajnos.
@F34R: valóban, erre nem is gondoltam. Igyekszem azért változatosan tartani az értékrendem, de valóban túlteng a SoL mostanság. Pláne ilyen nagyszerű szezonban (SoL rajongóknak)! Sakura Quest, Tsuredure Children, Gamers, Konbini Kareshi, Aho-Girl, Ballroom e Youkoso, New Game!!, Classroom of the Elite, Fastest Fingers First (Nana Maru San Batsu), Hajimete no Gal, Kakegurui, Koi to Uso. Atyaég, ez tényleg durvajó szezon. Ezek mellett nem-SoL vonalon Shingeki no Bahamut: Virgin Soul, Re: Creators és Made in Abyss megy csak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #39681 üzenetére
Szerintem is. Egyébként nem véletlen Endeavor a number 2 hero. All Mighttal riválisok (ott is inkább csak egyoldalúan), kicsit elforrt az agyvize (hehe, értitek, elforrt) és csinált pár hülyeséget (érdekházasság és Shouto kiképzése öt éves korától), de ettől még nem lesz ő az ügyeletes főköcsög.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
nonsen5e
veterán
-
-
mark!
őstag
válasz Pttypang #38825 üzenetére
időskori demencia
egyébként vágjatok csak hozzám slice of life-okat, valamit mindig kell nézni
amúgy ezt a bankettnek nevezett valamit inkább elfelejteném, fél évfolyam lelépett a műsor után, utánna meg mulatós és cigányzene volt végig. az új ice cube helyett de legalább kibeszéltük a mai fiatalokat o.társamékkal. úgy hogy mi is abba a korba tartozunk. ezt a jelenséget hogy nevezzük?
[ Szerkesztve ]
>
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #38818 üzenetére
Tegnap hoztak le egy szervert, volt benne két betonszaggató 18.7GB-os merevlemez meg egy 20MB-os flash memória, ami akkora, mint egy telefon Ma pedig ki kéne pucolnom egy laptopot, amiben valami mobil Core 2 van, az se mai darab.
Hjaj, öregszünk gyerekek, legalább vannak fiatalkorúak is a topikban, hogy még inkább vénnek érezzük magunkat
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Pttypang #38311 üzenetére
Ahogy facepalm is, mindegyik feldolgozás.
#KISDUCK: Ez a trailer nekem olyan, mintha valami színpadi előadásból lenne összevagdosva. Nem értem miért kell meggyalázni a dolgokat. Eleve, másképp nem is tudnám elképzelni...[link]
A hozzászólásodból számomra nem derült ki pontosan, minek is álltál neki... Gintama?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
unclefucka
senior tag
válasz Pttypang #38300 üzenetére
Teljesen meg tudom érteni, mert, ahogy említettem nem egy nagy szám.
Semmit sem veszít vele az ember, ha nem nézi.#38301 bandiras2:
"Ha már harc, akkor minimum Keijo."Nemá'!
Ez az anime legalább távolról sem próbálja elhitetni, hogy van valami köze a harcoknak a valósághoz, mert az ízig-vérig Sci-Fi szinten folyik.
A Keijo legalább akkora ...*, mint ez, de szerintem kettőjük közül ez a jobb.
*Megfelelő pejoratív jelző behelyettesítendő.
Igen, én benne vagyok a "fanbase" -ben, így meg fogom nézni.
Néztem már ennél nagyobb hülyeséget is. (lásd. Keijo)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
nonsen5e
veterán
-
unclefucka
senior tag
válasz Pttypang #38213 üzenetére
A rajzolásával nincs különösebb bajom, mert már volt hasonló. Erősen hajaz a Kill la Kill -re és a Soul Eater -re.
Különösebben nem a szívem csücske mondjuk.
A filmet nem láttam, de a leírása alapján valóban jobbnak tűnik.
Igen, a szereplők egy része az OP -ben nagyon be van harangozva, de nem jut szerephez szinte sosem.Anno a Soul Eatert -t is droppoltam, szerintem ezzel sem lesz másképp.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
válasz Pttypang #38211 üzenetére
Igen, de ez nálam már a hatodik résznél elkezdett érződni és droppoltam.
Valami más is nagyon hiányzik belőle, amit nem tudok körülírni.El kéne kezdenem az SnK -t (kezdve az első évaddal), de egyszerűen めんどくせー.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
válasz Pttypang #38060 üzenetére
Szerencsére én anno a 50. rész környékén kapcsolódtam be a Naruto-világba.
Így gyorsan be tudtam hozni a lemaradást.
Azóta viszont elkapott a gépszíj, így első kézből tudom, mennyire szövevényes a relation-graph -ja az aniDB -n.A Pokémon esetében pl. sokkal kilátástalanabb a helyzet, ha valaki előröl szeretné kezdeni.
Szerk.: Basszus, Pikachu nagyon nem akar fejlődni. Mondjuk blaszfémia lenne, ha egyszer csak Raichu -vá változna. Lenne lázadás keményen. Aztán ki kéne találniuk valamit, ami "visszafejleszti" a pokémonokat.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Pttypang #37956 üzenetére
Megtaláltam már azóta, csak a listán elég hátul volt, meg én eleve szezonos batchet kerestem... vol. 7-ig van subolva, a többi meg majd jön gondolom.
Megtaláltam én is hogy ki csinálja a feliratot (hatalmas segítség volt ez az oldal), de most gyűjtőoldalt keresek, olyasmit mint a sorozatoknál az Addic7ed.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
F34R
nagyúr
válasz Pttypang #37956 üzenetére
Vol. 7-ig van csak angol felirat, es az egesz tortenet egy kilenc bundles BD csomagban van. Igen a fennmarado kett mar csak RAW-ban erheto el.
Szoval meg kesobb jon a teljes.(#37955) tDr1v3r
BlurayDesuYo-t probald meg ok az egyetlenek akik erdemben foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
válasz Pttypang #37711 üzenetére
Gabriel Dropout fanart így elsőre.
-
Hintalow
senior tag
válasz Pttypang #37340 üzenetére
Detto, ez a névváltoztatás, kicsit káoszossá teszi a dolgot, szerencsére a felhasználók nagy része nem is tud róla
Most végeztem az Amagami SS-el (meg jópár egyébbel, majd összeírom, mert az utóbbi időben nem voltam itt túl aktív) és nagyon bejött. Közel sem ismeretlen számomra a VN intézménye, nem eggyel toltam már, de valamiért nem nagyon szokták így átültetni a routokat animébe, pedig (főleg egy romantikus darabnál) ez a legjobb megoldás.
Most vadászom a soundtrackjét
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Archanon
őstag
válasz Pttypang #37245 üzenetére
Nem hát. A 2 jent képesek voltak visszaadni szó nélkül. (Nem mintha én nem adnám vissza az 5 Ft-ost, miután szanaszét nyaltam a vendégeimet itthon 30 ezer Ft-os számla mellé, de általában ők sem ismerik a jatt fogalmát. )
Egy sima kávézó, ahol tudnak is kávét készíteni, és nem csillagászati összegekért van a kávé... Na igen, az merőben más.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Pttypang #37245 üzenetére
Cserébe ha minden igaz, a számlán találsz egy "kiszolgálási díj" tételt is.
Más:
Valamelyik nap röhögtem magamban, hogy ezek egy csomó mindent angol szóval használnak. Pl egy hídon a "Vigyázat! Csúszós!" úgy volt írva, hogy "スリップ注意". Mintha itthon az lenne kiírva: "Vigyázat! Szlipöri!"[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #37127 üzenetére
Ahogy kivettem: örökbe fogadták, iskolába nem igazán jár, barátai meg nincsenek, hacsak... hm ők vajon kicsodák? A két helyes kislány meg a dögös anyuka. Ők nem hinném, hogy tsalád, vérszerint, de barátnak picit többek. Vagy tudja a fene. Kell még pár epizód, hogy kitisztuljon. [ Szerkesztve ]
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Pttypang #37120 üzenetére
Az milyen? Meleg?
Homu Runner (A Szárnyas Madoka vadász? )
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #36798 üzenetére
Igazából, kicsit paradoxon: eddig mindig egyből váltott a jelenet Subaru halálát követően a save pointra, ezen az elméleten maradva pedig Emilia nem tudott "hatodikérzékelni" Subaru halálára. Tehát az én elméleteim egyike lesz a helyes, max kiderül, hogy ittak a fejlesztők és kiadnak egy saját endless eightet "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
válasz Pttypang #36781 üzenetére
A rész vége a rohanás miatt nem igazán jött át. Hiszen mi, a nézők már rengetegszer átéltük, hogy Subaru-kyun elhalálozik ilyen-olyan módon. Megrendítő talán csak a többieknek lehet ez, de nem is ez az igazán lényeges. Subaru úgy tűnik felfogta a képességének a lényegét: bármikor újrakezdheti és kijavíthatja a hibákat. Így a tudat, hogy meghal már nem is lényeges, bár a rész végén nem is volt már igazán mit tenni hirtelen, így abszolút bölcs döntés volt. És akkor megint jöhet az almoárus. Felixuuuuuu~~~~~!!!!
http://www.kepfeltoltes.hu/160905/felis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #36781 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani erre, hogy SZENT SZAR
Remélem a köv. epizód egy "recap" lesz csak, azaz Subaru csak áttekernek az "ez történt eddig" részen öt perc alatt és csak a könyvet nem teszi el... aztán kiderül, hogy nem a könyv a ludas. "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Terminator17
senior tag
válasz Pttypang #36689 üzenetére
első részt megnéztem, iszonyat gyenge a régihez képest. Csalódás...
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Terminator17
senior tag
válasz Pttypang #36687 üzenetére
esetleg tudnál linkelni oldalt ahol megtudom nézni az új részeket magyar felirattal?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Terminator17
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #36530 üzenetére
Mikor javasolta, hogy fussanak nyugatra (pedig Puck az egész világot elpusztítja, lol), akkor csak meg akarta óvni. Aztán megkapta az univerzum legszívhezszólóbb szerelmi vallomását... dögöljön meg még párszor. Amúgy nem értem a srácot, de tényleg. Bezzeg amikor Emiliát kellett megvédenie attól a pengés bigétől, akkor persze fel tudta emelni a féltonnás buzogányt és hosszan harcolni vele. Aztán meg visszafejlődött, kész evolúciós zsákutca. @alevan: fel a fejjel, én sem voltam még igazán külföldön (talán 12 éve, tehát alig emlékszem), hosszabb kapcsolatom se volt - alkalmi mondjuk több, de abba "beleuntam". Haladni kell, képezd magad, találj új hobbit, sportolj egy keveset és akkor nő az önbizalmad és a passzív kisugárzásod is más lesz, amit a nők észrevesznek.
-
alevan
őstag
válasz Pttypang #36515 üzenetére
Ha nekem valaha úgy vallana szerelmet, mint Rem Subarunak, boldoggá tenne egy életre. A rész után komolyan elment a jókedvem is kedvem. Besegít, hogy hoszabb ideje szimgli vagyok Ellenben jovő héten megmenti a napot Subaru. Főleg ha még egy történetágat be akarnak fejeni. (#36526) Mister_X
A szívnek nem lehet parancsolni. [ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #36515 üzenetére
Ki kell pucolni Betelgeuse barlangját, már látja a kezeit. Ha meg nem egy elméjét vesztett babzsákként megy oda, még esélyük os van, mondjuk Rem alapból kifilézte az összeset. Egyébként Subaru menjen az anyjába, ott áll előtte a lehető legaranyosabb, legügyesebb, legerősebb lány, aki szereti és elfogadja úgy, ahogy van - erre ragaszkodik egy nála akár 3x idősebb félelfhez, akit lejáratott, kellemetlen helyzetbe sodorta és nem mellékesen ki is osztott a francba. "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Archanon
őstag
válasz Pttypang #36504 üzenetére
Én figyelemből olcsó szutykot sem csinálnék, mert mi értelme egy olyannak, ami ratyi...? Semmi.
-
Archanon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást